koupil jsem si v bazaru HTC Desire (Bravo aneb a8181) ... je tam stock rom 2.2.2 android, podle X návodů jsem zkoušel root, nejde nic,
nainstaloval jsem HTC Sync, ADB, odinstaloval jsem HTC Sync, stáhnul jsem unrevoked, i officialni RUU update na gingerbread a furt se to zasekava na bode, kdy mam nainstalovat hboot drivery, mam je stazeny z deseti ruznejch zdroju, kdyz je zkusim instalovat podle navodu tak se to nedari, protoze by se ve spravci zarizeni meli objevit hardware ANDROID 1.0 ... mě se tam objeví při hlášce že nové zařízení nebylo rozpoznáno akorát NEZNÁMÉ ZAŘÍZENÍ USB (nepodařilo se provést výčet zařízení) a nelze přeinstalovat driver na ten HBOOT.
Windows 8.1 64bit, asi sto restartů, tři usb kabely a furt stuck ... nejde mi tam prostě nahrát ten HBOOT DRIVER, ani po factory resetu, píše to že v zadaném umístění není informace o hardwaru nebo prostě to co píše správce zařízení když nechce z nějakýho důvodu přijmout ten fakt že ten driver pro dané zařízení je.
Msconfig všechny služby až na microsoft vypnutý, ADB zařízení rozpozná ... co dělám špatně?

Prosím o help, díky