Chrčení v reproduktorech
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Chrčení v reproduktorech
Dobrý den, asi se mi porouchali reproduktory nebo jsou špatně zapojené, včera ještě v pohodě fungovali super kvalita, ale teď když je zapnu slyším divné hlasité chrčení, ale když to propojím s jiným PC tak to nechrčí. Nevíte co s tím je? Reproduktory mám Creative Speaker GigaWorks T20 II. 2.0 28W
Naposledy upravil(a) schokodidek dne 12 črc 2014 13:34, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Re: Chrčení v reproduktorech
Jsou 3 možnosti:
1) špatně zastrčený jack v zeleném konektoru
2) vadný jeden z konektorů případně porušený kabel
3) vadný zesilovač nebo napájecí zdroj
A čistě teoreticky i vadný reproduktor. A také by to mohla být sw závada, takže vyzkoušet na jiném zařízení.
1) špatně zastrčený jack v zeleném konektoru
2) vadný jeden z konektorů případně porušený kabel
3) vadný zesilovač nebo napájecí zdroj
A čistě teoreticky i vadný reproduktor. A také by to mohla být sw závada, takže vyzkoušet na jiném zařízení.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Když je zapojím do notebooku tak nic nechrčí nevíte teda co s tím je?
-
- Pohlaví:
Zapni to tak kde to chrčí a různě hýbej tím konektorem, malinko povytáhni atd. Pokud se to nezmění tak zkus jiný přehrávač, zda to bude chrčet i v něm. U mne toto tropil WMP:
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ve sluchátkách to taky chrčí tak tedy nevíte co s tím?
-
- Pohlaví:
Můžeš zkusit nějakou distribuce live linuxu (live = spustitelná z CD) a vyzkoušet, zda sechrčení ozve taky. V případě, že ano, bude to hardwarový problém a budeš jej muset vyřešit koupí zvukové karty. V případě, že ne, pak je možný problém ve stávajícím operačním systému a mohla by pomoci reinstalace OS, popřípadě reinstalace ovladačů.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud jsi neměnil nastavení zvuku, zkontroluj připojení repra do zeleného konektoru vzadu na PC a případně sem vlož obr. ze Správce zařízení a také zkontroluj nastavení zvuku a zvukových zařízení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Pohlaví:
Pokud se to nezmění tak zkus jiný přehrávač, zda to bude chrčet i v něm. U mne toto tropil WMP:
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”