Připojení ke vzdálené ploše Vyřešeno
Připojení ke vzdálené ploše
Zdravím. Chtěla bych poradit ohledně vzdálené ploše, jestli se dá připojit Windows 7 k Windows XP?
- Tomasb98
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Připojení ke vzdálené ploše
Ano, ale přes co to budeš připojovat ?
Da, ale musi to byt na klientovi povoleno
Vzdalena plocha = Terminal Services
Vzdalena plocha = Terminal Services
Chci se připojit preš wifi.
Koukala jsem se na nápovědu ve windows 7, ale uzazujou tam něco, co já tam nemám.
Tak nevim jestli něco nedělám špatně.
Tady posílám obrázek jak to popisuje nápověda a druhý obrazek je jak to vypada u mě.
Koukala jsem se na nápovědu ve windows 7, ale uzazujou tam něco, co já tam nemám.
Tak nevim jestli něco nedělám špatně.
Tady posílám obrázek jak to popisuje nápověda a druhý obrazek je jak to vypada u mě.
Tohle je povoleni pripojeni, takhle je to v poradku
Kdyz se napise MSTSC a zada se nazev pocitace, musi se to pripojit
Kdyz se napise MSTSC a zada se nazev pocitace, musi se to pripojit
Konečně jsem se dostala sem. Ale nechce mě to pustit s heslem, který je v tom druhém počítači nastaven. Dělám něco špatně?
Můžete mi prosím poradit se vzdálenou plochou ve win8? Počítač s win8 normálně vidím v sítí a i se připojím vzdáleně k jinému pc v sítí s win7.
Ale za boha se nemůžu dostat přes připojení ke vzdálené ploše do win8. Samozřejmně jsem přístup povolil a i vypnul firewall, ale win8 mají pouze políčko Povolit připojení vzdálené pomoci k tomuto počítači a oproti win7 jim chybí políčko Povolit připojení počítačů s jakoukoliv verzí Vzdálené plochy. Neví někdo, zda je toto kámen úrazu?
Děkuji
Ale za boha se nemůžu dostat přes připojení ke vzdálené ploše do win8. Samozřejmně jsem přístup povolil a i vypnul firewall, ale win8 mají pouze políčko Povolit připojení vzdálené pomoci k tomuto počítači a oproti win7 jim chybí políčko Povolit připojení počítačů s jakoukoliv verzí Vzdálené plochy. Neví někdo, zda je toto kámen úrazu?
Děkuji
Kameny urazu jsou dva.
Ten mensi je ze si mas zalozit nove tema a nepridavat to do ciziho.
A ten vetsi je ten, ze v tech Windows 8 proste zadna sluzba vzdalene plochy neni, protoze je to verze Core. Vzdalena plocha je pouze ve verzi Professional a vyssich, to same plati pro Windows 7. Na Windows 7 Home Premium se take nepripojis.
A ten vetsi je ten, ze v tech Windows 8 proste zadna sluzba vzdalene plochy neni, protoze je to verze Core. Vzdalena plocha je pouze ve verzi Professional a vyssich, to same plati pro Windows 7. Na Windows 7 Home Premium se take nepripojis.
Iwet píše:Konečně jsem se dostala sem. Ale nechce mě to pustit s heslem, který je v tom druhém počítači nastaven. Dělám něco špatně?
Zkus jako uživatelské jméno nastavit to, co je ve složce users a heslo použij to co má účet, ke kterýmu se přihlašuješ.
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Črc 2014 14:17) ---
petr22 píše:Kameny urazu jsou dva.
Děkuji, oba kámeny úrazu beru v potaz, i když ten druhý mě mrzí. O win7 to vím, ale o win8 jsem neměl tušení.
Děkuji
-
- Pohlaví:
proč se připojovat bez program když se jedna o pc v siti
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3005
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
02 dub 2025 15:29
-
- 2
- 3235
-
od BigSandy
14 lis 2024 18:58
-
- 19
- 4323
-
od Fargotroniac
09 čer 2025 13:19
-
-
PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem - 24
- 5190
-
od šulda
24 dub 2025 17:54
-
-
- 8
- 3536
-
od Bary-Jan