Restartování pc
Re: Restartování pc
A co to vyřeší?
Windows 7 Home Premium 64-bit SP1; Intel Core i5 750 @ 2.67 GHz Lynnfield 45nm Technology; RAM 12,0GB Dual-Channel DDR3 @ 668MHz (9-9-9-24); Motherboard ASUSTeK Computer INC. P7P55D (LGA1156)
A bootuje?
Nemluv nesmysly a zkoušej
A jestli se Ti naše rady nelíbí, řekni to rovnou. Poradí někdo jiný (MOŽNÁ).
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Črc 2014 16:17) ---
Chceš poradit nebo přiblble diskutovat? Tady se radí, přiblblé diskuze se praktikují jinde!
Nemluv nesmysly a zkoušej

A jestli se Ti naše rady nelíbí, řekni to rovnou. Poradí někdo jiný (MOŽNÁ).
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Črc 2014 16:17) ---
Chceš poradit nebo přiblble diskutovat? Tady se radí, přiblblé diskuze se praktikují jinde!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Co by to vyřešilo, bude to bootovat z HDD a měl by naběhnout systém. Rozmysli se jestli chceš poradit nebo chatovat, na to je lepší facebook. 

Však mě to samo nabootuje systém nemusím nic nastavovat.
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Črc 2014 16:38) ---
Udělal jsem to a nic se nestalo.
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Črc 2014 16:54) ---
Tak co?
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Črc 2014 16:38) ---
Udělal jsem to a nic se nestalo.
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Črc 2014 16:54) ---
Tak co?
Windows 7 Home Premium 64-bit SP1; Intel Core i5 750 @ 2.67 GHz Lynnfield 45nm Technology; RAM 12,0GB Dual-Channel DDR3 @ 668MHz (9-9-9-24); Motherboard ASUSTeK Computer INC. P7P55D (LGA1156)
No, takže od začátku.
Zatím nevíme, co máš za mašinu. Z toho pak odvodíme, jak se kam dostat a můžeme (snad) rozumně poradit. Zatím jsi nám řekl jen, že to nenabootuje a restartuje se, po mačkání F8 se objeví "nějaká" tabulka. Jaká ? Nejlépe vyfotit a vložit sem.
Do BIOSu se patrně dostaneš. Vidíš v BIOSu HDD? To zatím taky nevíme.
Takže zkus odpovědět na tyto mé otázky, třeba se pak dostaneme dál.
A prosím, chovej se jako "prosebník". Takže "Tak nic".
Zatím nevíme, co máš za mašinu. Z toho pak odvodíme, jak se kam dostat a můžeme (snad) rozumně poradit. Zatím jsi nám řekl jen, že to nenabootuje a restartuje se, po mačkání F8 se objeví "nějaká" tabulka. Jaká ? Nejlépe vyfotit a vložit sem.
Do BIOSu se patrně dostaneš. Vidíš v BIOSu HDD? To zatím taky nevíme.
Takže zkus odpovědět na tyto mé otázky, třeba se pak dostaneme dál.
A prosím, chovej se jako "prosebník". Takže "Tak nic".
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
http://www.imgup.cz/G9b
Systém nastartuju uplně v poho mám problém s tím že se mi restartuje sám od sebe. Nebude to zdrojem?
Systém nastartuju uplně v poho mám problém s tím že se mi restartuje sám od sebe. Nebude to zdrojem?
Obrázky se vkládají do příspěvku - viz Jsem tu poprvé, Jak přiložit obrázek.
Jinak Ti nerozumím: Sytém nastartuje, nebo před dokončením startu restartuje??
Jak dlouho máš ten systém?? To je jen zkušební verze na 90 dní

Jinak Ti nerozumím: Sytém nastartuje, nebo před dokončením startu restartuje??
Jak dlouho máš ten systém?? To je jen zkušební verze na 90 dní

Kdyby sis přečetl první příspěvěk dozvěděl by ses víc. Systém se nastartuje uplně v pohodě přihlásím se jdu hrát např. GTA 4 nebo MOTO GP 14 atd. takové náročnější hry a pc se prostě restartuje.
Žádná zkušební verze to není je to koupené pc ze systémem W7 Enterprise
Žádná zkušební verze to není je to koupené pc ze systémem W7 Enterprise
W7 Enterprise je zkušební verze na 90 dní. A tvrď si, co chceš

A víš, co se dozvím z toho prvního příspěvku?? V podstatě vůbec nic

A víš, co se dozvím z toho prvního příspěvku?? V podstatě vůbec nic

Naposledy upravil(a) wattmetr dne 15 črc 2014 17:21, celkem upraveno 1 x.
Vidíš tam dole systém windows je aktivován?!
Nevím, co myslíš tím "tam dole", ale pokud se to týká prvního příspěvku, tak tam nevidím nic. Asi jsem slepý 

Asi jo potřebuju poradit proč se to vypíná. Ten zákaz v F8 jsem zapnul a nefunguje.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 1779
-
od Elbeckho
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 15:23