notebook propojit přes bleutooth s mobilem
notebook propojit přes bleutooth s mobilem
Čau, jsem fakt lajk s velkým L...dneska poprvé se registruji na fórum.Mám acer s win8 a nokia lumia 520 a nejde mi to, pro mě klasickou cestou, vůbec spárovat.Díky za rady, pokud to tu tak funguje...jinak se omlouvám pokud hážu dotaz nemístně a úplně mimo :)
Re: notebook propojit přes bleutooth s mobilem
Vítej na PC-Help, ahoj zkus to trochu rozvest, co Ti presne nejde? Je to jako by jsi rekl, ze mas doma cervene auto a porouchalo se Ti. Notebook telefon vidi a naopak?
Odesláno z mého GSmart Rey R3 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého GSmart Rey R3 pomocí Tapatalk
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
Díky,
zadám na nb bluetooth, tam mám Windows phone a pod tím nepřipojeno.A přitom se to vyhledává a na lumii(tam jsem v položce bluetooth-zapnut...pak můj nick nb) a pořád nic.
zadám na nb bluetooth, tam mám Windows phone a pod tím nepřipojeno.A přitom se to vyhledává a na lumii(tam jsem v položce bluetooth-zapnut...pak můj nick nb) a pořád nic.
Tak sice nevím, co to je ta klasická cesta, ale mě to na 8 funguje takhle:
Kliknu si na přidat zařízení BT -> následně vyskočí metro... Ujistím se, že je BT zapnut na obou zařízeních. Následně se na PC vyhledají dostupné telefony. Ve chvíli, kdy se zobrazí, tak na něj kliknu a dám spárovat. Následně se mi vygeneruje kód, který musí být stejný na obou zařízení a potvrdím jej. A mám spárováno.
Pokud se Ti mobil nezobrazí, tak nevím přesně jak je to u lumii, ale na Androidu se musí potvrzovat viditelnost zařízení. Tak to zaškrtnout. Navíc mobil nesmí být aktivně spárovaný s jiným zařízením, třeba s reprákama nebo tak...
Pokud i přes to nefunguje, zkus cestu opačnou. Klikni na přijmout soubor. Pak na mobilu něco vyber (třeba fotku) a dej odeslat via BT.
Kliknu si na přidat zařízení BT -> následně vyskočí metro... Ujistím se, že je BT zapnut na obou zařízeních. Následně se na PC vyhledají dostupné telefony. Ve chvíli, kdy se zobrazí, tak na něj kliknu a dám spárovat. Následně se mi vygeneruje kód, který musí být stejný na obou zařízení a potvrdím jej. A mám spárováno.
Pokud se Ti mobil nezobrazí, tak nevím přesně jak je to u lumii, ale na Androidu se musí potvrzovat viditelnost zařízení. Tak to zaškrtnout. Navíc mobil nesmí být aktivně spárovaný s jiným zařízením, třeba s reprákama nebo tak...
Pokud i přes to nefunguje, zkus cestu opačnou. Klikni na přijmout soubor. Pak na mobilu něco vyber (třeba fotku) a dej odeslat via BT.
HP ENVY 15-j000ec : Intel Core i7 4702MQ (Haswell), 2GB nVidia GeForce GT 750M, 15,6" FullHD, 8GB DDR3, HDD 1TB + SSD 24GB, Beats Audio 4.2
Dám spárovat, potvrdim správnost hesla, na chvilku to ukáže připojeno a pak zase nepřipojeno
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 8918
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
28 bře 2025 21:30
-
- 7
- 4266
-
od petr22
18 srp 2024 10:25
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 16
- 9499
-
od vasekpetr1
10 pro 2024 17:05
-
-
-
Instalace Office 2021 přes Deployment Tool Příloha(y)
od atari » 30 lis 2024 15:21 » v Kancelářské balíky - 5
- 3618
-
od atari
01 pro 2024 20:23
-
-
- 7
- 4047
-
od buchtik