zapnuti pc
zapnuti pc
Zdravím mam problem s pc kdyz ho zapnu vubec se mi nesputi rozsviti se mi kontrolky na grafice zakladce ale pc se nezapne ted premyslim cim to je procak nebo ram ? Nebo uplne neco jineho?? Stalo se to zniceho nic hrAl jsem a jen tak se vypnul zniceho nic. Dekuji za odpoved a za chybi pisu narychlo
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: zapnuti pc
zkus pustit v minimalni konfiguraci... cpu, mb, ramky, disk s windows
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
Viděl bych to na zdroj nebo základní desku. Co speaker? Máš ho? Jak pípá (pokud vůbec pípá)?
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
Zdroj ? Podle myho funguje probliknou mi kontrolky jak ho zapnu ale muzu skusit ho prohodit za jinej . Beather jak to myslis pc se vbc nezapne
-
- Pohlaví:
Všechno odpoj a nech jenom CPU, 1xRAM a pokud máš i intergovanou grafiku, pak připoj monitor tam. Počítač by měl naběhnout a hlásit že nemá z čeho bootovat.
To že svítí ledky anebo se točí větráky, neznamená že zdroj je OK:
A lepší nadpis tě nenapadl?
To že svítí ledky anebo se točí větráky, neznamená že zdroj je OK:
A lepší nadpis tě nenapadl?

Vsechno odpojeno nechal jsem tam co jsi psal a nic opet se rozsvitili ledky takze asi uz jasna chyba ze?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1921
-
od MrVoltz
Zobrazit poslední příspěvek
10 lis 2024 14:29