Twist karta pro volání i net Vyřešeno
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Twist karta pro volání i net Vyřešeno
Existuje něco jako Twist SIM karta pro volání i internet, takže můžu volat nebo surfovat a pokud dojde limit stačí dobít a můžu pokračovat, přičemž čerpání není limitováno lhůtou. Jen pro volání i jen pro net je Twist karta, ale obojí jsem nenašel. Bohužel LG P760 má slot jen pro jednu SIM. Nejsem žádný telefonní maniak přístup na net z mobilu potřebuji jen sporadicky, takže mi nevyhovuje žádný balíček co operátoři nabízejí. Děkuji za případné upozornění, pokud jsem něco přehlédl.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Twist karta pro volání i net
Jestli to musi byt pod T-Mobile, tak asi Kaktus. Hovory (2,5Kc/min) od zacatku po vterinach, data 0,1Kc za kazdych 100kB. Staci dobit jednou za rok.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkusil bych Mobil.cz. Volání a SMS klasika a net je tam zadarmo.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vidis, sam pouzivam a zapomenu na nej 
Ted jde o to, kolik provola a prodatuje. U Mobil.cz se dobiji 200 po pul roce, Kaktusu staci 50 za rok.

Ted jde o to, kolik provola a prodatuje. U Mobil.cz se dobiji 200 po pul roce, Kaktusu staci 50 za rok.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ani jedno nesplňuje moje požadavky Mobil.cz - limit 30 dní (pokud tam nemají v podmínkách chybu) - nic o půl roce jsem nenašel. Nevyhovuje ani Kaktus. Jinak díky za info.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mobil.cz ma 150 MB nebo 30 dni (co uplyne drive) plnou rychlosti, pak do konce platnosti kreditu rychlost snizena a data neomezena (pri teoretickych 32kb/s toho stejne moc nestahnes).
V cem nevyhovuje Kaktus?
V cem nevyhovuje Kaktus?
-
- Pohlaví:
Mám Tescomobil, ale nevím jak je to tam přesně s internetem. Pokud si v Tescu zaregistruješ tu jejich slevovou kartu, tak ke každému dobití přidají stejnou částku. Minuta do všech sítí 2,50, ale vzhledem k těm bonusům je to 1,25.
Ještě bych k tomuto něco dodal. Přítelkyni mám v Rakousku a tak komunikujeme přes facebook. Já mobilní internet nemám a tak píšu na facebookové číslo chatu a mám všechny SMS zdarma. Nevím jak je to u jiných operátorů.
Ještě bych k tomuto něco dodal. Přítelkyni mám v Rakousku a tak komunikujeme přes facebook. Já mobilní internet nemám a tak píšu na facebookové číslo chatu a mám všechny SMS zdarma. Nevím jak je to u jiných operátorů.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jsou to 3 služby a každá se platí samostatně. Moje představa je : Sim karta kterou si dejme tomu s s nabitím 200Kč a bude funkční, jak při telefonování, tak při datovém přenosu. Pokut částku vyčerpám, tak dobiji a pokračuji. Tedy není stanoveno časové omezení čerpání. Proč to chci?
Protože to budu používat sporadicky pokud budu mimo domov. Nepotřebuji nic stahovat, protože na to mám net doma na PC. Takže asi budu na volání používat dosavadní mobil a pokud budu mimo domov a budu chtít přístup na net, tak LG se SIM s datovým tarifem Twist.
Protože to budu používat sporadicky pokud budu mimo domov. Nepotřebuji nic stahovat, protože na to mám net doma na PC. Takže asi budu na volání používat dosavadní mobil a pokud budu mimo domov a budu chtít přístup na net, tak LG se SIM s datovým tarifem Twist.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud sporadicky, tak skoncis u dennich balicku na stavajici karte.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4180
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 07:11