Zdravím, v poslední době mám problém s pomalým vykreslováním textur u her (např. NFS Hot Pursuit > nenačte se krajina a spadnu pod textury, to samé u hry Mafia 2, u hry Bioshock se naopak textury načtou, ale pomaleji). Zkoušel jsem text na rychlost čtení a zápisu na disk a výsledné hodnoty byly v pohodě. Ještě mám problém, který s tím může a nebo nemusí být spojen: při hraní, či pouštění filmů mi laguje zvuk. Posílám odkaz na můj NTB http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv7-4180ec-d184387.htm#alternativy, akorád HDD mám po výměně TOSHIBA MK7559GSXPW.
Díky za pomoc
Pomalé vykreslování textur
- NevimNevim
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pomalé vykreslování textur
Na ty textury si zkus stáhnout nejnovější grafický ovladač.
Díky, ale mám staženy nejnovější ovladače na všechno.
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Črc 2014 17:27) ---
Ještě pro doplnění infa: při hraní mám na ntb teplotu čidel okolo 80°, občas se stane že se přehřeje
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Črc 2014 17:27) ---
Ještě pro doplnění infa: při hraní mám na ntb teplotu čidel okolo 80°, občas se stane že se přehřeje
Ahoj! Já mám se svým notebookem podobný problém. Někdy se hra loaduje chvilku, jindy zase rychle, dělal jsem několik testů na HDD, ale vždycky vyšly v pohodě.
2 FreemanCZ: Vítej na PC-help!
Jestli potřebuješ poradit, tak si podle Pravidel Fóra založ vlastní téma, jestli to měla být rada, tak nebyla, byl to Spam, který se tu moc nenosí
Jestli potřebuješ poradit, tak si podle Pravidel Fóra založ vlastní téma, jestli to měla být rada, tak nebyla, byl to Spam, který se tu moc nenosí

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ahoj, díky za přijetí, ale tak myslel jsem si, že když mám stejný problém, že nemusím zakládat další téma. 

Myslet můžeš, ale Pravidla by sis měl přečíst. Tam to najdeš 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2671
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
08 úno 2025 09:18
-
-
Pomalé, žádné nabíjení telefonu Příloha(y)
od muffin105 » 23 lis 2024 21:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 9
- 3895
-
od muffin105
Zobrazit poslední příspěvek
24 lis 2024 14:41
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”