Pád FPS Vyřešeno
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Pád FPS Vyřešeno
Zdravím! Asi před týdnem když jsem hrál CoD: Ghosts, na Ultra tak mi FPS nešli pod 70, dneska se mi zdálo že se mi to trochu seká a FPS mi někdy padli i pod 50 FPS, nevíte čím to může byt zapřičiněno? Předem všem děkuji za rady a odpovědi! :)
- HelloMyFriends
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pád FPS
Pročisti pc ccleanerem a zkontroluj od virů (a můžeš si tu založit téma v hijackthis)
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Viry v PC nejsou, projel jsem to Esetem Smart Security 7. Stáhnu tedy ten Ccleaner.
Spíš si dej log z HijackThis do stejnojmenné sekce, je to jistější.
WolfGunsCZ píše:Viry v PC nejsou, projel jsem to Esetem Smart Security 7. Stáhnu tedy ten Ccleaner.
HelloMyFriends píše:Pročisti pc ccleanerem a zkontroluj od virů (a můžeš si tu založit téma v hijackthis)
To je tak, když si povídají 2 největší pitomci z fóra

GIGABYTE Z68XP-UD3| Intel Core i5-3570K @ 4,3Ghz + 212+EVO | HD 7950 FLEX 3GB GDDR5 1200/1650 | GEIL RAM DDR3 8GB(2x4GB) 2133Mhz | SEASONIC S12II-520W | Corsair 300R | OCZ Vertex 4 - 128GB | WD Green 2TB | Dell UltraSharp U2713HM - 27' 1440p
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
Lépe bych to neřekl 
A co máš za PC? Dělá to i v jiných hrách? Problémy s teplotami nebo něco? ESET Ti nastopro neřekne, zda tam něco máš. Dej si to do sekce HijackThis a postupuj podle návodů, vyčistíš komplet PC a uvidí se.

A co máš za PC? Dělá to i v jiných hrách? Problémy s teplotami nebo něco? ESET Ti nastopro neřekne, zda tam něco máš. Dej si to do sekce HijackThis a postupuj podle návodů, vyčistíš komplet PC a uvidí se.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Ok
Layo - Ty jsi tady takový náš rypáček že? :) Všude se cpeš každého urážíš a sám víš o PC ho*no. :) Ještě jsem nikde neviděl že by jsi někde poradil. Jen si všude rýpneš a odejdeš. :)
Layo - Ty jsi tady takový náš rypáček že? :) Všude se cpeš každého urážíš a sám víš o PC ho*no. :) Ještě jsem nikde neviděl že by jsi někde poradil. Jen si všude rýpneš a odejdeš. :)