NTB černá obrazovka
NTB černá obrazovka
Dobrý den mám takový problém můj Acer Aspire E1-532G(cca týden po přeinstalování w8) při zapnut naskočí klasická obrazovka (ACER explore beyond limits) a poté se zobrazí černá obrazovka s kurzorem a po pár minutách čekání se ntb vypne zkusil jsem ho párkrát vypnout a zapnout a asi na 3 pokus naskočil přihlásil jsem se na svůj účet a potom na chvilku zamrzl obraz ale nyní jede bez problémů žádné výraznější zpomalení ani nic tak se chci zeptat jestli s tím nemáte někdo zkušenosti nebo nevíte v čem může být problém. Předem děkuji za jakoukoliv radu 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: NTB černá obrazovka
Podívej se do Správce zařízení, zda není nějaký problém s některým ovladačem (? nebo !).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zdravím,
to může být hodně věcí, každopádně by se hodilo zkontrolovat poslední aktualizace, popř. i teploty (SpeedFan).
Důležité je taky to, jestli se PC vypne naráz (tvrdě), nebo se vypne běžně :)
to může být hodně věcí, každopádně by se hodilo zkontrolovat poslední aktualizace, popř. i teploty (SpeedFan).
Důležité je taky to, jestli se PC vypne naráz (tvrdě), nebo se vypne běžně :)
správce zařízení v pořádku nic neukazuje ... aktualizace jen na w8.1 ale ty neinstaluju instaloval jsem je 2x vždy jsme musel znovu přeinstalovávat w na tovární protože se s tím přišli problémy jako že nešel ntb vypnout v systémech šel jen na tvrdo tlačítkem .... nebo vše bylo zpomalené .... vypl se pozvolna naskočila černá obrazovka při tom zapnutí chvilku svítili diody a potom se prostě vypl po cca 5 minutách žádné cvaknutí jako když se vypne na tvrdo ...
Speed fan něják se v tom neorientuju tak aspoň takhle screen je možný že jsem dal screen špatný věci
Speed fan něják se v tom neorientuju tak aspoň takhle screen je možný že jsem dal screen špatný věci

► Zobrazit spoiler
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Při nahrávání záznamu O2TV je černá obrazovka
od atari » 05 lis 2024 21:27 » v Internet a internetové prohlížeče - 8
- 5764
-