Pád FPS

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

WolfGunsCZ
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Pád FPS

Příspěvekod WolfGunsCZ » 21 črc 2014 14:26

Zdravím! Ano, ano už jsem to tu psal včera, ale prosím neukamenujte mě za to... :huh:
No ale teď k problému, jak název tématu zní tak jste asi problém pochopili, tak se jedná o pád FPS, v Call of Duty : Ghosts jsem hrál na Ultra se 70 FPS níž to nešlo. A včera jsem se díval a padlo mi to někdy i pod 50 FPS. Nevíte čím to je? PC jsem projel Esetem Smart Security 7. Žádné viry nenašel, poté jsem projel i PC i Ccleanerem no nic moc se to nezlepšilo... :| Nechci do PC vrtat nějakým HJT jelikož se v tom moc nevyznám a ještě bych si smazal všechny data ATD... No pak mě ještě napadlo že mám staré ovladače na Grafickou kartu. Mám : MSI R9 280X GAMING 3G ale nemohu nikde na stránce jejich najít ovladače pro tuto kartu, mohli by jste mi prosím poslat odkaz na nejnovější ovladače této karty? Předem všem děkuji za rady a odkazy! :)

Reklama
Karrex
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Re: Pád FPS

Příspěvekod Karrex » 21 črc 2014 14:36

Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club

VSmanCZ
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod VSmanCZ » 21 črc 2014 14:47

Nainstaluj ovladače a když to nepomůže tak HijackThis. O žádný data nepřijdeš, jen dáš log.

HelloMyFriends
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod HelloMyFriends » 21 črc 2014 14:56

Už jsme ti psali ať jdeš do sekce HijackThis.. jen tam párkrát klikneš myší.. a jestli to nedokážeš pochopit tak jsi ztracenej..

WolfGunsCZ
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod WolfGunsCZ » 21 črc 2014 15:07

Nevím co tam mám přesně stáhnout na té stránce AMD. Mohli by jste mi někdo poradit co přesně mám stáhnout? (Vím jsem debil...)

Karrex
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod Karrex » 21 črc 2014 17:36

Aha, sorry, ono nejde přeposlat rovnou download link - takže zde klikni na download, hned pod DOWNLOAD LINK http://support.amd.com/en-us/download/d ... t-packages .
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club

Zpět na “Vše ostatní (hw)”