Potřeboval bych poradit ohledně Wi-fi, naistaloval jsem win7,jak obvykle mnohokrát,dal jsem tam drivery -chipset,lan - wireless ,ale nainstaluju ho tam a nic se neděje.Tento problém,je pouze na W7 a s biosem jsem nedělal nic ve Win8 jede dobře. Zkuosel jsem snad každou verzi co jsem našel na googlu,ale nic, wireless (wi-fi) vůbec nereaguje a driver tam ani není.
Chci W7,důvody snad ani psát nemusím... notebook - asus-x550vb-xo016 ,potřeboval bych zprovoznit wi-fi.
/Edit: Instalace - WLAN_Ralink_Win7_64_VER50250
Wireless driver Vyřešeno
Wireless driver
Když něco nejde silou použij na to větší sílu.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Wireless driver Vyřešeno
Hledej na stránkách výrobce ntb asus-x550vb-xo016 příslušný ovladač pro Win 7a verzi 32, případně 64.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Wireless driver
Díky,ale to jsem udělal jako první krok,nakonec jsem to vyřešil prastarou verzí Qualcomm Atheros z pofiderné stránky. Co jsem četl fóra,tak má asus celkem bordel s wireless...
Když něco nejde silou použij na to větší sílu.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Wireless driver
pokud vyřešeno, tak klikni na čtvereček se zeleným zatržítkem.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”