Dobrý večer.Mám takový problém. Mám wifi router Dlink DIR-600. Internet mám od Tetanetu. CO se týče routeru jsou k němu připojené dva počítače(přes kabel) a tablet(přes wifi). Internet na stolních počítačích což je přes kabel normálně jde,ale pokud se chci přihlásit na wifi na tabletu nejde to. Wifi píše že je připojena ale surfovat na internetu nejde. Router už jsem resetovala a pořád nic. Jen na něm svítí oranžová led-dioda.
Předem děkuji za odpověď.
nefunkční wifi
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nefunkční wifi
Právě že ne :( ani na mobilu to nejde
A už jsi na tu wifi byl/a někdy připojen/a nějakým zařízením? Nepřehřívá se router? Mě se v létě přehříval a připojení k internetu po wifi mi vypadávalo.
Vyplň si prosím v uživatelském panelu tvé pohlaví.
Vyplň si prosím v uživatelském panelu tvé pohlaví.
Děkuju za vaše názory a rady. 

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ano na wifi jsem do teď byla normálně připojena
a co mám udělat pro to aby se nepřehříval router ? 

No, protože má s největší pravděpodobností pasivní chlazení (bez větráku), tak jedině mít chlad v okolí. Já to řešil tak, že jsem ho přesunul z okna do stínu na stůl a použil malý 8 cm ventilátor z vykuchaného PC zdroje tak, že fouká směrem od větracích průduchů routeru. Kdyby foukal na ně, asi by nasával víc prachu do routeru.
Děkuju za vaše názory a rady. 

-
- Pohlaví:
Budeš muset vstoupit do administračního rozhraní routeru a zkontrolovat, zda je WiFi správně nastavena. Samozřejmě nelze ani vyloučit poruchu routeru.
Tazatelka píše,že resetovala router.Jestli opravdu resetovala a ne jen restartovala musíš vše znova nastavit.To přehřívání se mi nezdá.To by nešel router ani přes kabely.
-
- Pohlaví:
No, co jsem studoval manuál, tak by všechny led měly svítit zeleně. Oranžová bude zřejmě značit problém. Pokud tazatelka skutečně modem restartovala do továrního nastavení, pak WiFi ve výchotím stavu nejede. Tedy:
ITCrowd píše:Budeš muset vstoupit do administračního rozhraní routeru a zkontrolovat, zda je WiFi správně nastavena. Samozřejmě nelze ani vyloučit poruchu routeru.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 28849
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
22 led 2025 21:47