Po přehraní firmware Galaxy S2 nejde zapnout

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

majo174
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Po přehraní firmware Galaxy S2 nejde zapnout

Příspěvekod majo174 » 23 črc 2014 07:52

Zdravim potrebujem poradit robil som cez odin inu rom ale po instalaci mi uz nejde zapnut aj odin ukazal ze fail tak cil neviem co ani nabijat mi nejde je moze ze to budem muset dat asi do servisu alebo este exsistuje program eaky kde nemu si byt zapnuti mobil a nahram si ini soft dakujem za info
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 23 črc 2014 16:49, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis

Reklama
mikrosini
Level 4
Level 4
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: majo S2

Příspěvekod mikrosini » 23 črc 2014 08:46

Pokud chceš tk ti s tím pomohu
PC 1.
► Zobrazit spoiler

PC 2.
► Zobrazit spoiler

martmix
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod martmix » 23 črc 2014 10:48

Pokud mas zajem,tak odpoledne ti sem napisu podrobny navod,jak nahodit na tvoji S2 cyanogenmod.Nejnovejsi verzi 4.4.4.
Co vse stahnout atd.
Delal sem to cca pred tremi tydny na moji S2.A slape to nadherne.

mikrosini
Level 4
Level 4
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod mikrosini » 23 črc 2014 10:51

Já právě taky :D
PC 1.
► Zobrazit spoiler

PC 2.
► Zobrazit spoiler

martmix
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod martmix » 23 črc 2014 11:02

Tak klidne do toho.Rad ti to prenecham:)
Jen nezapomen na to,ze u nej bude potreba nahodit i jiny kernel,ktery bude kompatibilni s CM11.A taky mu napsat,jak tam po instalaci dostat aplikace od googlu.

majo174: a ty ses blazen,ze se do tyhle veci jen tak pustis a neudelas si zalohu systemu.Navic nejlepsi je to vzdy delat primo pres clockworkmod v telefonu a ne pres nejaky jiny software v pc.

A nez se pustite do opravy,tak budes potrebovat nejakym zpusobem dostat na pametovou kartu v tvem telefonu par souboru.Takze by bylo dobre mit v pc ctecku karet a redukci ke karte.Nebo prinejhorsim dat kartu do jineho telefonu a nahrat to na ni pres nej.

majo174
Level 1
Level 1
Stav:

Re: Po přehraní firmware Galaxy S2 nejde zapnout

Příspěvekod majo174 » 25 črc 2014 21:06

njasne ze chcem stim pomoct napis ako alebo mam aj skype moze mi zavolat a tiningac21 moje meno na skype a mam problem lebo ten mobil totis nejde vobec zapnut tak neviem co a ako cil stim daj mi vediet

--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Črc 2014 21:07) ---

martmix píše:Pokud mas zajem,tak odpoledne ti sem napisu podrobny navod,jak nahodit na tvoji S2 cyanogenmod.Nejnovejsi verzi 4.4.4.
Co vse stahnout atd.
Delal sem to cca pred tremi tydny na moji S2.A slape to nadherne.

Mam zaujem aby si mi stim pomohol ak mozes tda ale ten mobil nejde ani zapnut tak neviem

martmix
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod martmix » 25 črc 2014 23:43

Zitra odpoledne snad budu mit cas.Tak to nejak sepisu,dam do kupy odkazy.A poslu ti navod.
Prozatim muzes zkusit,jestli ti funguje tzv. trojhmat pri vyplem telefonu drzis zaroven tlacitko pro zapinani,home tlacitko a hlasitost +

Pokud toto funguje,tak to bude v klidu a dame to do kupy.

Oxxid
člen BSOD týmu
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod Oxxid » 26 črc 2014 00:15

Vy tu resite záležitosti na úrovni ROM, přitom on ani nezapne telefon...

martmix
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod martmix » 26 črc 2014 01:16

EDIT: ZJISTIL JSEM,ZE NÁVOD JE NAPSANÝ NEPŘESNĚ!!! TAK,JAK JE TO NAPSANÉ TO NEFUNGUJE!!! POKUD TO PODLE NĚJ NĚKDO BUDE CHTÍT DĚLAT,NECHŤ MI NAPÍŠE SZ.

Na to ho zapnout vůbec nepotřebuje.Nebo jako potřebuje.Ale jen tak,aby naběhl do clockworkmodu.Což předpokládám nezkoušel.Pokud mu funguje trojhmat,tak je to ok.Nesmí ho mít tzv. bricknutej.To pak už neudělá nic.Ale to zjistí tím,jestli půjde ten trojhmat nebo ne.

--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Črc 2014 01:19) ---

Tak sem to stihl sesmolit ještě teď. Hlavně ti musí fungovat ten trojhmat.
Jestli ne,tak jedině nějaký servis a já sem to tady psal zbytečně :-(

Jako první věc si nabij telefon do plna.
Potom si musíš stáhnout 3 soubory,na které ti dám níže odkaz a ty pak dostat na paměťovou kartu.Např. do složky Downloads.Nebo Nová ROM.Prostě si něco vytvoř.

1. http://forum.xda-developers.com/galaxy- ... 4-t2628412
Zde si stáhni ten soubor 6.0.4.7 (jak je u toho napsáno LATEST)

2. http://download.cyanogenmod.org/?device ... e=snapshot
Tady stáhni ten úplně první (M8)

3. http://www.androidveterans.com/gapps-download/
A naposled to gapps-kk pod Android 4.4 KitKat

Tak a teď k samotné instalaci.Pokud máš vše naházené na kartě a kartu v telefonu,tak udělej ten trojhmat,jak už sem ti psal. zamykací tlačítko,home a volume+ a drž to,dokud to nenajede do menu.V menu se pohybuješ pomocí ovládání hlasitosti a potvrzuješ zamykacím tlačítkem.
Teď vyber políčko (apply update from external storage) nebo tak nějak podobně to tam bude.Dále vyber složku,do které si naházel ty soubory,potvrď.Vyber nejdříve ten Recovery_CWM,zase potvrď zamykacím tlačítkem a nainstaluj.Počkáš,až se dokončí.A telefon se restartuje.Nebo ho restartuješ ty vybráním REBOOT NOW.Už si to přesně nepamatuju.

Tím by si měl nainstalovaný kernel kompatibilní s Cyanogenmodem 11.Telefon ti stále nepůjde zapnout,tak ani nemusíš zkoušet.

Dále přejdeme k instalaci samotné ROM.Ta se udělá úplně stejně,jako instalace Recovery.Zase trojhmat (menu už bude vypadat trochu jinak).Vybereš install zip,choose zip from /storage/sdcard1,opět složku,kam si dal soubory a nainstaluješ CM11 z toho druhého odkazu.Po instalaci by se měl telefon restartovat a dále už normálně naběhnout s cyanogenmodem. Ale ještě bez aplikací od googlu.

Nech ho naběhnout,udělej prvotní nastavení.A až budeš mít hotovo,tak opět vypni.Zase udělej trojhmat.A stejně,jako v předchozím kroku vyber to install zip atd. a nainstaluj gapps.Poslední,co ti tam zbylo.
Telefon se restartuje a až naběhne,tak už by mělo být vše hotovo a vše funkční.

Teď už jen všechno nastavit k obrazu svému a naučit se.Protože je to něco trošku jiného,než touchwiz.Také se mi zdá,že to více žere baterku.Ale za tu rychlost to teda stojí.Jen mi vadí,že v original vestavěném launcheru trebuchet nejdou přehazovat v menu ikony a nejdou dávat nijak do složek.Pokud si používal nějaký jiný launcher,tak tě to nemusí trápit.

Přeju,ať se ti to podaří.A když nebudeš vědět,tak napiš.
Naposledy upravil(a) martmix dne 01 pro 2014 00:37, celkem upraveno 4 x.

majo174
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod majo174 » 27 črc 2014 16:25

Tak som to vyresil kupil som S2 dve a z jedneho som spravil moj a druhi budem robit lebo nejde nabijaci konektor dakujem za pomoc a uz nebudem robit nic s mobilom neni to sranda ani ho nerotnem inak naco je mat dobre rotnuti mobil dik

martmix
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod martmix » 27 črc 2014 17:20

Root vyuzijes na vice veci.Napriklad urcite aplikace na zalohovani telefonu ho vyzaduji,kdyz chces k telefonu pripojit PS3 ovladac,synchronizovat cas s atomovymi hodinami pres clocksync.To je jen par prikladu.Aplikaci,ktere vyuzivaji root je spousta.

A na rootu nebo zmene ROM vubec nic neni.Nemusi te to odrazovat.Staci se vykaslat na nejaky odin atd. A udelat to normalne rucne pomoci clockworkmodu.A hlavne si o tom predem neco precist a dodrzovat urcita pravidla.Mit nabity mobil,neprerusit instalaci,instalovat spravnou verzi urcenou pro tvuj telefon.
Byt tebou,tak to stejne udelam podle toho meho navodu.Oproti original touchwiz je ta zmena neuveritelna.Hlavne v rychlosti a plynulosti.Uz zadne zasekavani a cekani,nez se neco otevre.V zadnem pripade uz bych se zpet k TW nevracel.
Ale to je na tobe

majo174
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod majo174 » 27 črc 2014 19:55

no sak ok ale cez ten clockworkmodu mi treba napist co a ako a hlavne to ze co mam ako prve stahnut aky subor pot aki bude zas 2 subor a 3 subor a pod .. krok po kroku radcej no bojimsa to urobit ale este by som to skusil uz len kvoli tomu aby to nesekalo islo my to plinule a pod

--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Črc 2014 20:10) ---

a nemozem nikde najst ten clockworkmodu program ak mas neaky link alebo vies kde to stahnem tak pripni to tu dik

--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Črc 2014 20:12) ---

ked to skusim dat tu novu rom co si mi dal tie linky a musim mat rotnuti fon ci nie neviem

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Router tplink archer ax73 firmware
    od p3v4x » 05 říj 2024 23:39 » v Sítě - hardware
    2
    2334
    od pcmaker Zobrazit poslední příspěvek
    06 říj 2024 09:20
  • Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
    od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8...
    6
    3984
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    09 led 2025 21:48

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”