Co jsme si koupili ... Vyřešeno
- HelloMyFriends
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Co jsme si koupili ...
...
Naposledy upravil(a) HelloMyFriends dne 23 črc 2014 12:37, celkem upraveno 1 x.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Opravdu si garantujete, že se to tady zamkne a bude pokoj... Jak psal Žbeky... Máte dávat, co jste si koupili a ne Vaše představy a halucinace!
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- HelloMyFriends
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Tohle je fakt elita.. Prostě někdo závidí tak hned tady musí vychylovat
/chlapče, já mám od Apple vše kromě iMacku. Ten nechci, protože si občas rád zahraju... memphisto / já mám ještě několik notebooků.. Hello
/chlapče, já mám od Apple vše kromě iMacku. Ten nechci, protože si občas rád zahraju... memphisto / já mám ještě několik notebooků.. Hello
Naposledy upravil(a) HelloMyFriends dne 23 črc 2014 12:35, celkem upraveno 1 x.
Udělěj ještě jedno foto a napiš tam někam na papír Tvou přezdívku a datum a budeme tomu věřit.
/to je stažená fotka z netu... memphisto
/to je stažená fotka z netu... memphisto
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
- HelloMyFriends
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
A nechcete třeba ještě detailní záběry jak to všechno propojuju ? to že jsem dodal foto je dobrá vůle.. a to že jste nevděčný neni moje vina
- Narthelianail
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Foto je stažené z netu, pokud neuděláš vlastní, neuvěříme ti.
Základní deska: MSI B450-A PRO MAX | CPU: AMD Ryzen 7 5800x3d | RAM: DDR4, 2x32GB Kingston HyperX Fury 3200 MHz | Grafická karta: EVGA RTX 3080Ti 12GB | Pevné disky: Seagate Barracuda 1TB ; Samsung 870 EVO 500GB ; ADATA Legend 960 1TB | Operační systém: Windows 11
Prosím nespamujte to a držte se tématu. Je to pěkné téma na pěkné věci, takže ať to tu není zase uzavřené. Už ho neřešte.
Podal jsem návrh na další žlutou. Když to nebude dodržovat, tak mu moderátoři dají BAN, konec.
Podal jsem návrh na další žlutou. Když to nebude dodržovat, tak mu moderátoři dají BAN, konec.
Naposledy upravil(a) VSmanCZ dne 25 črc 2014 12:47, celkem upraveno 1 x.
- HelloMyFriends
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Když mi dají moderátoři ban pořád existuje tlačítko registrovat, :p
/taky existuje spousta možností BANu. Nejenom na nick
memphisto
/taky existuje spousta možností BANu. Nejenom na nick

- Narthelianail
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Toustík píše:USB RISER PCI-e x1 na PCI-e x16 :) chtěl jsem to vyzkoušet jak to funguje :)
Pak napiš jak to funguje, vypadá do zajímavě a jelikož já mám jen jeden PCI-E 16x, mohlo by se mi to hodit :)
Ale mám několik PCI-E 1x, u kterých stačí udstranit "přepážka" a poté tam můžu zapojit libovolnou kartu PCI-E :)
Naposledy upravil(a) Narthelianail dne 23 črc 2014 13:01, celkem upraveno 2 x.
Základní deska: MSI B450-A PRO MAX | CPU: AMD Ryzen 7 5800x3d | RAM: DDR4, 2x32GB Kingston HyperX Fury 3200 MHz | Grafická karta: EVGA RTX 3080Ti 12GB | Pevné disky: Seagate Barracuda 1TB ; Samsung 870 EVO 500GB ; ADATA Legend 960 1TB | Operační systém: Windows 11
- Těsňa
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Memphisto: To neřeš, jestli to má stejně to není za jeho peníze (v profilu má věk 17) a opravdu nechápu k čemu je mu u všech zařízení ta nejvyšší konfigurace. A pokud je to stažené z netu (to foto už jsem někde viděl) tak se vytahuje tím co nevlastní, konec konců mu to nijak nedokážeme a zbytečně ztrácíme čas. PEACE BRO!
Jinak já jsem si před cca půl rokem koupil bazarově tuhle sestavu komplet v záruce za 8000Kč, chtěl jsem pro srandu něco, když je chvilka si zahrát jinak používat iVybavení.
Jinak já jsem si před cca půl rokem koupil bazarově tuhle sestavu komplet v záruce za 8000Kč, chtěl jsem pro srandu něco, když je chvilka si zahrát jinak používat iVybavení.
► Zobrazit spoiler
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
HelloMyFriends píše:Když mi dají moderátoři ban pořád existuje tlačítko registrovat, :p
Kdybys tu ze sebe nedělal naprostýho píčuse, tak ani ban mít nemusíš. Údajně 17 let a dvě žlutý karty jsou ti málo. Najdi si brigádu, evidentně nevíš roupama co dělat.
Naposledy upravil(a) NuM3Ro dne 23 črc 2014 12:47, celkem upraveno 1 x.
Deny18 píše:USB větrák, který může foukat přímo na mě. Na pařáky jak dělané.![]()
Sice ho nemám z tohoto e-shopu, ale z normálního obchodu. Typ je stejný a byl levnější.
Co to je přesně za model? Kolik Tě stál? Taky bych si to chtěl koupit

Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1