Nechápu,proč by měly být všechny programy od Iobitu k ničemu,používal jsem Iobit Unninstaler a z vlastní zkušenosti můžu říct že je fakt účinnější než Windows Odinstalátor(k samotný odinstalaci ho to používá,ale potom to má sken který se snaží najít zbytkové položky).
Příklad : Docela nešikovně jsem si do LoLka nainstaloval Custom skiny,a vždy když jsem šel nějakou postavu na kterou jsem ten CS měl(i enemy) a použil spell/AA tak mi hra okamžitě spadla. Když jsem to Přeinstaloval(udělal jsem to asi 3x) tak jsem tam ty custom skiny furt měl a to i po odinstalování toho programu kterej mi je tam dal. Tak jsem to zkusil odinstalovat přes ten Iobit Unninstaler a hele ono po dalším nainstalování tam ty skiny nebyly(ještě můžu říct že se mi ta hra stahovala asi 2x tak dýl než předtím,asi proto že se tam stahovaly ty položky který ten program dokázal odstranit).Je pravda že by nejspíš stačilo zajít do počítač : disk C a tam odstranit složku League of Legends,ale stejně jde vidět,že ten program dělá něco víc než jen Windows Odinstalátor.
vyčišěni ram
Re: vyčišěni ram
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
zkousel jsem advanced system care i ten program co tu daval sojkin ale pořad mi to padalo a na ten server jsem se dokazal připojit jen někdy ale po chvili mi to spadlo
tak mi kamoš pujčil 1GB ram abych vyzkoušel jestli mi to bude stačti že bych si potom koupil
tak jsem zapl garrys mod a připojil se vpoho na ten server a hral jsem tam asi pul hodinu pak jsem odešel na jinou hru ale když jsem se tam potom připojil tak mi to po nejake chvili spadlo a pořad mi to padalo po nejake chvili (asi 5-10 minut) a ted už mi tam nejde se připojit i když jsem restartoval počitač tak se tam nepřipojim
tak mi kamoš pujčil 1GB ram abych vyzkoušel jestli mi to bude stačti že bych si potom koupil
tak jsem zapl garrys mod a připojil se vpoho na ten server a hral jsem tam asi pul hodinu pak jsem odešel na jinou hru ale když jsem se tam potom připojil tak mi to po nejake chvili spadlo a pořad mi to padalo po nejake chvili (asi 5-10 minut) a ted už mi tam nejde se připojit i když jsem restartoval počitač tak se tam nepřipojim
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
ASC je odpad a v rukou amatéra může totálně dokopat systém.
Tady jest názor od MiliNesse.
viewtopic.php?p=1044039#p1044039
Ještě bych dodal, že čistit si místo v operační paměti je ještě větší zhovadilost, jako čištění registrů.
Do paměti se totiž ukládá plno věcí, které systém potřebuje.
Tady jest názor od MiliNesse.
MiliNess píše:Advanced SystemCare je ta největší zhovadilost, co si můžou lidi do počítače nainstalovat. Už jsem několikrát dával dohromady počítač, vytuněný touhle prasárnou.
Jde totiž především o prachy a věř tomu, že nabulíkovat běžným uživatelům, že bez toho nemůže počítač fungovat, je snadné (až příliš).
Mám doma několik počítačů, operační systémy na nich běží několik let naprosto v pohodě a nic z těch prasáren jsem nikdy nepoužil. Dokonce ani nečistím registr.
Tak mi řekni, jak je to možné? Boží přičinění? Mimozemšťané? Černá magie?
Udržovat počítač? To ano, ale běžnými nástroji. Např. čištění registru je prasárna první úrovně.
Za prvé to není potřeba, za druhé často dochází ke smazání potřebných klíčů a hodnot. Pak se třeba stává, že nelze nainstalovat aktualizace, nainstalovat nějakou aplikaci
a podobně.
Za běžnou údržbu považuji udělat si pořádek na disku, smazat nepotřebná data, odinstalovat nepotřebné aplikace, aktualizovat systém,
dodržovat, aby ve svazku bylo 12,5% volného místa, provádět pravidelný antivirový scan a defragmentovat disk.
Lze použít i nástroj pro vyčištění disku a odstranit nepotřebné protokoly, soubory po aktualizacích a dočasné soubory.
Pokud má někdo jiný názor na čištění registru, ať uvede konkrétní důvod, proč by se tak mělo dělat. Čemu konkrétně to pomůže.
Ještě bych dodal, že čistit si místo v operační paměti je ještě větší zhovadilost, jako čištění registrů.
Prostě a jednoduše... ASC je dobrá věc pokud si chceš poškodit system, jinak ne.
[spoiler=Sestava]Základní deska: Gigabyte H77M-D3H
Procesor: Intel Core i5 3350P 3100Mhz
RAM: 8192 MB (2 x 4096 DDR3-SDRAM ) 1600Mhz
Grafická karta: Gigabyte GeForce GTX 770 (2GB)
DISK: Hitachi HTS545050B9A300 ATA Device (500GB)
Zdroj: CoolerMaster Thunder 600W
Case: SilverStone Precision SST-PS08B[/spoiler]
Procesor: Intel Core i5 3350P 3100Mhz
RAM: 8192 MB (2 x 4096 DDR3-SDRAM ) 1600Mhz
Grafická karta: Gigabyte GeForce GTX 770 (2GB)
DISK: Hitachi HTS545050B9A300 ATA Device (500GB)
Zdroj: CoolerMaster Thunder 600W
Case: SilverStone Precision SST-PS08B[/spoiler]
- NevimNevim
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
To jsou kecy. :) Zajímavý, že já jsem právě touhle "prasárnou" dával dohromady starý notebooky, kterým předtím trvalo 20 minut, než byly vůbec použitelný a mohla se alespoň načíst internetová stránka.
Taky záleží na co autor tohoto názoru PC používá, pokud nehraje hry, tak je pochopitelný, že tohle opravdu nepotřebuje. Naopak po vyčistění touhle "prasárnou" je lepší výkon ve hrách znatelný. Dělám každý den kompletní čistění PC a nikdy jsem žádný problém s nainstalováním aplikací aktualizací apod. neměl.
Taky záleží na co autor tohoto názoru PC používá, pokud nehraje hry, tak je pochopitelný, že tohle opravdu nepotřebuje. Naopak po vyčistění touhle "prasárnou" je lepší výkon ve hrách znatelný. Dělám každý den kompletní čistění PC a nikdy jsem žádný problém s nainstalováním aplikací aktualizací apod. neměl.
Clorky píše:ASC je odpad a v rukou amatéra může totálně dokopat systém.
Tady jest názor od MiliNesse.MiliNess píše:Advanced SystemCare je ta největší zhovadilost, co si můžou lidi do počítače nainstalovat. Už jsem několikrát dával dohromady počítač, vytuněný touhle prasárnou.
Jde totiž především o prachy a věř tomu, že nabulíkovat běžným uživatelům, že bez toho nemůže počítač fungovat, je snadné (až příliš).
Mám doma několik počítačů, operační systémy na nich běží několik let naprosto v pohodě a nic z těch prasáren jsem nikdy nepoužil. Dokonce ani nečistím registr.
Tak mi řekni, jak je to možné? Boží přičinění? Mimozemšťané? Černá magie?
Udržovat počítač? To ano, ale běžnými nástroji. Např. čištění registru je prasárna první úrovně.
Za prvé to není potřeba, za druhé často dochází ke smazání potřebných klíčů a hodnot. Pak se třeba stává, že nelze nainstalovat aktualizace, nainstalovat nějakou aplikaci
a podobně.
Za běžnou údržbu považuji udělat si pořádek na disku, smazat nepotřebná data, odinstalovat nepotřebné aplikace, aktualizovat systém,
dodržovat, aby ve svazku bylo 12,5% volného místa, provádět pravidelný antivirový scan a defragmentovat disk.
Lze použít i nástroj pro vyčištění disku a odstranit nepotřebné protokoly, soubory po aktualizacích a dočasné soubory.
Pokud má někdo jiný názor na čištění registru, ať uvede konkrétní důvod, proč by se tak mělo dělat. Čemu konkrétně to pomůže.
ale né všechno co je v operační paměti uloženo patří systému a systém je k chodu potřebuje tudíž chce vymazat to co nepotřebuje a žádná aplikace nevyužívá určitá data uložená v operační paměti
prostě potřebuje více volné paměti když má málo/malou RAM pamět/í na MB
„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain
https://rhscz.eu
https://github.com/rhsCZ
To NevimNevim: kdyby jsi nestahoval kazdou hovadinu, tak to kazdy den nemusis cistit jak nejaky pitomecek. To rhsCZ: si myslis, ze tento nebezpecny soft za par supu dokaze radne vycistit pc se systemem za nekolik tisic? Pochybuju, ze IObit neco o Windows vi.
Odesláno z mého GSmart Rey R3 pomocí Tapatalk
Naposledy upravil(a) sojkin626 dne 25 črc 2014 11:40, celkem upraveno 1 x.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
- NevimNevim
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
sojkin626:
tvé domněnky jsou fakt úsměvné... nestahuju skoro vůbec, tak přestaň kecat jak nějaký pitomeček.

- Petrisan01
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
NevimNevim: Myslím si, že jsi tady proti větší části lidí. MiliNess je odborník a programy od iObitu mi taky několikrát poškodili PC. Na poprvé to nejspíše nepoznáš, ale to delší době to zjistíš. PS:
Nechápu, proč říkáš, že je to pitomeček. Není. Jde o to, že kdybys to nestahoval, tak nepotřebuješ blbosti od iObitu...
sojkin626 píše:To NevimNevim: kdyby jsi nestahoval kazdou hovadinu, tak to kazdy den nemusis cistit jak nejaky pitomecek. To rhsCZ: si myslis, ze tento nebezpecny soft za par supu dokaze radne vycistit pc se systemem za nekolik tisic? Pochybuju, ze IObit neco o Windpws vi.
NevimNevim píše:sojkin626:tvé domněnky jsou fakt úsměvné... nestahuju skoro vůbec, tak přestaň kecat jak nějaký pitomeček.
Nechápu, proč říkáš, že je to pitomeček. Není. Jde o to, že kdybys to nestahoval, tak nepotřebuješ blbosti od iObitu...
Jak se správně zeptat----HiJackThis sekce----Návod na HiJackThis----HWmonitor----UTFG
Pozor! Program ComboFix, používat pouze na doporučení někoho kdo tomu rozumí, jelikož umí nasekat více paseky, než užitku!!
Není hanba když nevíš, ale když se neptáš
Pozor! Program ComboFix, používat pouze na doporučení někoho kdo tomu rozumí, jelikož umí nasekat více paseky, než užitku!!
Není hanba když nevíš, ale když se neptáš
- NevimNevim
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
"Kdybys to nestahoval"
a co prosím tě stahuju, to je tady jak s malýma děckama, když má někdo černý oblečení, tak automaticky jde na pohřeb že? tak hloupé jsou ty vaše domněnky. Možná že kdybyste se aspoň zeptali, proč každý den čistím PC že?
Ale tak nechám vás v tom.
Jestli "na poprvé" je asi prvních 5 let, tak ok.

Jestli "na poprvé" je asi prvních 5 let, tak ok.
nevzdalili jsem se nejak od tematu?
sojkin626 píše:To NevimNevim: kdyby jsi nestahoval kazdou hovadinu, tak to kazdy den nemusis cistit jak nejaky pitomecek. To rhsCZ: si myslis, ze tento nebezpecny soft za par supu dokaze radne vycistit pc se systemem za nekolik tisic? Pochybuju, ze IObit neco o Windows vi.
já ale neříkám čím to má čistit jen jsem vyjadřoval k tomuto viz. níže, že pro někoho je užitečné čištění RAM paměti když jí nemá dostatek a nemá peníze na koupi jiné/nové s větší kapacitou
Ještě bych dodal, že čistit si místo v operační paměti je ještě větší zhovadilost
„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain
https://rhscz.eu
https://github.com/rhsCZ