vyčišěni ram
Re: vyčišěni ram
no nove paměti ram si ted kupit nemohu protože jsem penize investoval do neceho jineho ale nejsem si jisty ale myslite že by to mohl byt zpusobeno nejakym virem protože jak jsem dostal ten dalši GB ram tak vše šlo paradne ale když jsem grrys mod zapl po druhe tak mi to po nejake chvili spadlo a potom taky pak mi to delalo to co predtim ze jsem se ani nepripojil a spadl mi gmod a ted mi porad pada kdyz se tam chci pripojit ale piše mi to nejakou chybu Engine error a posledni doubou se mi seka počitač a nekdy když jsem na netu tak se sekne a po asi 5-10 vterinach zase jee vpoho ale jen nekdy nekdy se mi to nesekne
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Otestuj RAM memtestem, můžeš použít UBCD
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
no ted zrovna nemam zadne CD tak potom kupim ale ze ja si toho vsiml az ted kdyz jsem se dival kolik system zabere ram a kolik s garrys modem (20% zabere bez zateze a s garrys modem 85% a pak se vypne)a tam bylo napsane ze dostupna virtualni pamet je 2GB a tak jsem si vzpomnel ze mi nekdo rikal ze win xp netahne vic jak gb tak se vas ptam jestli nejde nejak udelat abych mohl vyuzit cele Gb popripade jestli by se vyplatilo si koupit Wind 7 x64
Windows 7 na rozdíl od Windows XP má vyšší spotřebu RAM, takže by jsi si nepomohl. Kolik máš teda velikost RAM (celkově)?
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
clekove mam 3GB(2x512MB,2x1GB) ale hlasi mi to jen 2,75
Jedes na integrovane grafice?
Odesláno z mého GSmart Rey R3 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého GSmart Rey R3 pomocí Tapatalk
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
nejedu,mam v PCI-E slotu grafiku ati radeon x1300