Jaký díl nfs?
Re: Jaký díl nfs?
beather: s tou si po vypnutí můžeš leda vytřít! Steam jsem nikdy neměl, nemám a nikdy mít nebudu! Jsem zvědavý jaké bys podniknul kroky proti společnosti v USA? Jezdil by ses tam soudit? Kdykoli mohou vyhlásit úpadek a to virtuální vlastnictví se prostě vypaří ...
-
- Pohlaví:
Krabičky 4ever...
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 14:26, celkem upraveno 3 x.
Za mě Hot Pursuit. Chybí tam i Most Wanted (jak nový, tak starý). To byly taky pecka díly.
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
X píše:beather: s tou si po vypnutí můžeš leda vytřít! Steam jsem nikdy neměl, nemám a nikdy mít nebudu! Jsem zvědavý jaké bys podniknul kroky proti společnosti v USA? Jezdil by ses tam soudit? Kdykoli mohou vyhlásit úpadek a to virtuální vlastnictví se prostě vypaří ...
ale prosím tě

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
Když si ale koupíte krabičku, také v podstatě koupíte pouze licenci. Pokud mi celá krabička shoří při požáru, mám stále tu licenci v podobě klíče. Čili nevidím rozdíl mezi Steamem a krabičkou. Navíc z ekonomického hlediska to asi jen tak nevypnou, když to vynáší a komunistům/vyvlastňování už odzvonilo.
Jinak koupil jsem si Hot Pursuit a Shift. Asi nejlepší díly z té novější éry.
EDIT: Teda nejlepší podle mého názoru. :)
Jinak koupil jsem si Hot Pursuit a Shift. Asi nejlepší díly z té novější éry.

X píše:beather: s tou si po vypnutí můžeš leda vytřít! Steam jsem nikdy neměl, nemám a nikdy mít nebudu! Jsem zvědavý jaké bys podniknul kroky proti společnosti v USA? Jezdil by ses tam soudit? Kdykoli mohou vyhlásit úpadek a to virtuální vlastnictví se prostě vypaří ...
A myslím si, že by Microsoft Valve Corporation, jakožto Steam podržel a v nejhorším i se záludné situace dostal, díky bývalému působení Gaba Newella v Microsoftu (spoluzakladatel).
Licence ze Steamu se musí aktivovat / jet pomocí Steamu. Jak se spustí hra bez Steamu? Vytunelování / odvod peněz z fungující společnosti není nic zvláštního ani výjimečného. Shrabnou prachy a zmizí ... Až se něco takového stane, budete muset své "legální" virtuální vlastnictví zprovoznit "nelegálními" cracky a přesměrováním požadavků ze Steamu do vlastní stroje (127.0.0.1) 

X píše:Need For Speed 2 SE
Need For Sped 6: Hot Pursuit 2
P.S.: Stem neznám a ke Steamu mám odpor ...

Přesně tyhle jsem vždycky hrával nejradši. NFS2 byla moje úplně první hra
Mě k tomu do tváře ještě šlehal ventilátor a tak jsem si připadal, jako by foukal vítr při otevřeném okénku ...
-
- Pohlaví:
Škoda, že tieto staré hry sa nedajú kúpiť, potom ľudia musia pristúpiť na warez.
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 14:26, celkem upraveno 3 x.
Jednoznačně hot pursuit a undercover
Ntb Lenovo ideapad z50-75
CPU - AMD FX-7500 (512MB ATI AMD Radeon R7 Graphics)
RAM - 4GB
MB - LENOVO Lancer 5B3
GK - 2048MB ATI AMD Radeon R7 M260DX
HDD - 465GB TOSHIBA MQ01ABF050
CPU - AMD FX-7500 (512MB ATI AMD Radeon R7 Graphics)
RAM - 4GB
MB - LENOVO Lancer 5B3
GK - 2048MB ATI AMD Radeon R7 M260DX
HDD - 465GB TOSHIBA MQ01ABF050
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak sem vzal undercover a hot pursuit Zatím sem hrál je undercover a je to celkem sranda
Jinak díky za rady :)

dual-core 2,3ghz
4g ddr3 ram
atu hd5470
500gb hdd
4g ddr3 ram
atu hd5470
500gb hdd