Pc do 15000 Vyřešeno

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Daryl Dixon
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Pc do 15000

Příspěvekod Daryl Dixon » 29 črc 2014 20:29

Wiro: pokud to chceš pouze na hry a nebudeš na tom např. stříhat video, tak ti na hry zatím stačí 4GB RAM. A až to stačit nebude tak si další 4GB můžeš dokoupit. To že se ti 4GB RAM nezdá, nebo že si stále prosazuješ že chceš AMD jenom protože má víc jader a větší frekvenci, to je věc jiná. Tady ale neplatí "čím víc proužků, tím víc Adidas". :) Takže už sem prosím nedávej sestavy s AMD, které jsi ty našel a které se tobě líbí, jen proto že si myslíš že jsou lepší. Bylo Ti tu navrhnuto už několik sestav takže myslím že to stačí. Pokud ti přijde i3 slábá, tak vem buď tu poslední sestavu od Fílka (ale má tam jen 500GB disk, horší skříň, a starší verzi procesoru) nebo tu co jsem Ti už navrhoval já: http://www.czc.cz/eejtnsdvl0i2cb8rvfp61djfj2/seznam....

--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Črc 2014 20:29) ---

Wiro: pokud to chceš pouze na hry a nebudeš na tom např. stříhat video, tak ti na hry zatím stačí 4GB RAM. A až to stačit nebude tak si další 4GB můžeš dokoupit. To že se ti 4GB RAM nezdá, nebo že si stále prosazuješ že chceš AMD jenom protože má víc jader a větší frekvenci, to je věc jiná. Tady ale neplatí "čím víc proužků, tím víc Adidas". :) Takže už sem prosím nedávej sestavy s AMD, které jsi ty našel a které se tobě líbí, jen proto že si myslíš že jsou lepší. Bylo Ti tu navrhnuto už několik sestav takže myslím že to stačí. Pokud ti přijde i3 slábá, tak vem buď tu poslední sestavu od Fílka (ale má tam jen 500GB disk, horší skříň, a starší verzi procesoru) nebo tu co jsem Ti už navrhoval já: http://www.czc.cz/eejtnsdvl0i2cb8rvfp61djfj2/seznam....

--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Črc 2014 20:30) ---

Cambell: mám to úplně stejné jako ty, jen mám lepší case :D a chybí mi tam ten kabel...
CPU: Intel core i5 4440
GK: MSI R9 280 Gaming 3G
MB: Gigabyte B85M-D3H
RAM: Kingston HyperX Fury White 8GB (2x4GB)
HDD: Seagate SV.35.5 1TB
Zdroj: Seasonic SS-500ET T3 500W
Case: Zalman Z3

Reklama
Cambell
Level 4
Level 4
Stav:

Re: Pc do 15000

Příspěvekod Cambell » 29 črc 2014 20:38

Bude lepší si připlatit na lepší case,to je pravda.Ta Corsairka ale bude až 19.8,takže pokud to chce koupit hned,nahradil bych ji Bitfenixem Comrade,jak psal VsMan...

VSmanCZ
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Re: Pc do 15000  Vyřešeno

Příspěvekod VSmanCZ » 29 črc 2014 20:41

Už jsem to vyřešil s tazatelem přes SZ. Veme tvou sestavu s původní skříňí. Na jinou prý není a limit by měl být těch 15k.
Takže pokud je to vše, může to tazatel uzavřít zelenou fajfkou nahoře vpravo.

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”