chtěla BYCH VĚDĚT JAK ZABEZPEČIT MOJI IP ADRESU PROTI ZABLOKOVÁNÍ JISTÉ SEZNAMKY.
--- Doplnění předchozího příspěvku (31 Črc 2014 09:40) ---
Upraven název! Příště piš velká písmena jen tam, kam podle českého pravopisu patří. Jednak se to špatně čte a také to znamená "řvaní"! Děkuji za pochopení! Pic
Zabezpečení moji IP
Re: ZABEZPEČENÍ MOJI IP
Takže chceš aby jsi tam i po zablokování mohla chodit a nebo naopak aby z tvého PC na ni nebyl přístup? Zlobila jsi tam? :)
PRÁVĚ ŽE NE,VYDÍRAJÍ MĚ O PENÍZE, KERÉ JIN VŮBEC NEDLUŽÍM, VYHROŽUJI, ŽE MĚ ZABLOKUJÍ MOJÍ IP ADRESU, MLUVILA JSEM O TOM I S PRÁVNÍKEM.
Co je to za seznamku? Samozřejmě ti mohou zablokovat dočasně přístup na jejich stránky, ale to je tak vše.
A) Vitej na PC-Help.
B) Jedine co muzou je zablokovat Ti pristup na jejich web.
C) Nepis CAPS LOCKEM! Neni to ani trochu slusne.
D) Pozdravit by jsi mohla ;)
B) Jedine co muzou je zablokovat Ti pristup na jejich web.
C) Nepis CAPS LOCKEM! Neni to ani trochu slusne.
D) Pozdravit by jsi mohla ;)
[quote="pukasinek"]Co je to za seznamku? Samozřejmě ti mohou zablokovat dočasně přístup na jejich stránky, ale to je tak v. Je to www.kompletka.cz, jde mi o to, jestli mi můžou zablokovat celý počítač. Děkuji
Mimochodem jsi si opravdu jistá že nedlužíš žádné peníze? Viz. jejich podmínky.
edit: Celý počítač ti rozhodně nezablokují, nicméně ty jsi podávala inzerát nějaký?
Veškeré služby jsou uživatelům serveru poskytovány za cenu 999,- Kč do tří dnů po zvěřejnění, s výjimkou doplňkové služby. Doplňkovou službou se rozumí nadstandardní služba, jejíž aktivace není nezbytně nutnou podmínkou k používání služeb serveru (např. zvýraznění inzerátu pomocí sms, tzv. topování ).
edit: Celý počítač ti rozhodně nezablokují, nicméně ty jsi podávala inzerát nějaký?
nám holkám nám přišla v červnu sms nabídka, že vzniká nová seznamka a že můžeme měsíc inzerovat zdarma. Tak jsem si tam dala inzeráty. Když měsíc uběhl volal mi chlápek, že jestli chci si na rok zaplatit inzerci, něco přes 3000,-já že zatím ne, a koukám, že mě tam inzerci nechali dál. Potom mě po tel. začal vyhrožovat, že chtějí peníze za celý rok, směšné, řekla jsem mu, že jsem jim psala, že si nepřeji aby dál běžel můj inzerát, vyhrožování zablokování mojí ip adresy, uveřejnění mých fotografii na všech seznamkách s popisem, že jsem dlužník, což můj právník řekl, at to zkusí a budeme je žalovat za uveřejnění mých fotek bez mého souhlasu. Už jsem přemýšlela, že zruším i moje emaily.
Tak zjistil jsem jednu věc, po zkoušce registrace a zadání hesla z emailu jsem se v pohodě přihlásil do samotného rozhraní WP (což už by mě odradilo). Druhá věc, telefon zvoní, ale nikdo se nemá k tomu se mnou hovořit. No a poslední podstatná věc, že v jejich podmínkách je určená částka, za kterou poskytují služby. Samozřejmě zveřejněním tvých fotografií, či jiných osobních údajů by porušily ochranu osobních údajů a to už napadnutelné je. Počkáme co na to ostatní uživatelé zde :)
Ještě poznámka k té SMSce - na "Fejsbůku" mají že od 15.5. až do 16.6. je seznamka zdarma, v jaké datum ti přišla ta horká nabídka? A teď už dali pokoj nebo stále otravují?
Ještě poznámka k té SMSce - na "Fejsbůku" mají že od 15.5. až do 16.6. je seznamka zdarma, v jaké datum ti přišla ta horká nabídka? A teď už dali pokoj nebo stále otravují?
inzeráty mě sly pořád dál az do 25.6.pokavad vím, potom hned začal chlap volat, psát výhrůžné sms. Zatím se nikdo neozval, ale je fakt, že se objevila nová pochybná seznamka, jako je Agama, co vím od kolegyn, ty se dokážou vetřít do bytu.Takže doufám, že se mi nenabourají do mého počítače
Pak bych to moc neřešil, to číslo nikdo nezvedá a na FB je uvedeno číslo na firmu co tvoří webové stránky (pan Seidl). Používej raději ověřené seznamky a budeš mít klid 

děkuji moc, zůstanu na tech mých ověřených. Přeji hezký den.