Ahoj, hraju pár dní DayZ a mám notebook, takže jsem nastavoval DayZ tak aby mělo co nejvíc FPS, aby se nesekalo. Tak jsem udělal různé FPS fixy, ale to mně pak v menu hodilo modré pozadí, všechno ok, ale měl jsem modré pozadí takže jsem neviděl, jak vypadá moje postava, a chtěl jsem si změnit postavu, když jsem si ji chtěl změnit tak jsem měl také modré pozadí takže jsem nic neviděl... Odstranil jsem místní obsah (odinstaloval dayz) a znovu nainstaloval a to nepomohlo. Tak jsem vymazal všechna data a složky z DayZ složky v dokumentech, to zabralo, ale pokaždé když spustím dayz tak mám jinačí rozlišení, nebo se načte bohemia logo, pak dayz logo a pak černá obrazovka, takže to musím vypnout přes správce úloh...
Tudíž otázka zní, nevíte jak odstranit všechna data DayZ, tak aby to bylo předtím než jsem si vůbec DayZ poprvé nainstaloval? Jen ať mně zůstane v knihově, ale:)
Promazání dat a nastavení DayZ na steamu Vyřešeno
Promazání dat a nastavení DayZ na steamu
''Nelegálními se věci stávají tehdy, jakmile se stanou populární''
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
Re: Promazání dat a nastavení DayZ na steamu
Být tebou,tak normálně do vyhledávání v nabídce start zadám parametr DayZ.A smažu všechno,co s ním má něco společného.Dále si stáhni Ccleaner.Spusť čistič a ještě promázni registry.
A v knihovně ti samozřejmě zůstane.To nemá se smazaným obsahem z tvého PC nic společného.
A v knihovně ti samozřejmě zůstane.To nemá se smazaným obsahem z tvého PC nic společného.
Ani když smažu složku DayZ ze SteamApps, common?
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
jo, vzdy ti zustane v knihovne na steamu... odstran z common a vycisti ccleanerem... a je to kompletne odinstalovane
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
Super, teď se mně spustí intro, logo dayz, černá obrazovka a slyším v pozadí zvuky, menu se nenačte, ani že rozumím alfě...
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
Alespon jsi pro priste ponaucen,ze nemas pouzivat nejake pochybne fps fixy.Predtim to snad slapalo ne?
Zkus ve steamu kliknout pravym tlacitkem na hru,dat vlastnosti,tam mistni soubory nebo tak nejak.A overit integritu mezipameti hry.
Zkus ve steamu kliknout pravym tlacitkem na hru,dat vlastnosti,tam mistni soubory nebo tak nejak.A overit integritu mezipameti hry.
Ty FPS fixy pomohli, hra jela asi tak 3x líp...
Jen jak jsem tam nastavoval tu grafiku v configech, tak jsem měl jen prostě pozadí v menu modrý, a to mě bránilo v tom si vybrat jak by vypadala má postava...
Jen jak jsem tam nastavoval tu grafiku v configech, tak jsem měl jen prostě pozadí v menu modrý, a to mě bránilo v tom si vybrat jak by vypadala má postava...
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
A co to overeni?Pomohlo?
Re: Promazání dat a nastavení DayZ na steamu Vyřešeno
Nevím, nezkoušel jsem to, nakonec jsem to vyřešil tak že jsem šel do dokumentů a v configu si nastavil své rozlišení a už to jelo...
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3080
-