Zdravím potřeboval by jsem vědět jak odstranit tuto lištu
Díky moc za odpovědi.
ale nechci dát celou obrazovku kvůli dolní liště ta chci aby se mi zobrazovala.Opera horní lišta
Opera horní lišta
Naposledy upravil(a) masoxxx dne 02 srp 2014 10:11, celkem upraveno 1 x.
Re: Opera horní lišta
Hotovo.
-
- Pohlaví:
Já tady Operu nemám nainstalovanou a z hlavy nevím co to je za lištu, ale tohle se jednoduše změní v Nastavení - Lišty (?) a tam najdeš která to je a zrušíš zátržítko.
Edit: Našel jsem vhodný obrázek.
Edit: Našel jsem vhodný obrázek.
No tak jsem to zkoušel ale nemůžu vůbec najít Přizpůsobení vzhledu ten obrázek je totiž ze starší verze operu a já mam operu 23.0 a nic takového tam nemůžu najít.Tak nevíte jak to udělat alespoň na mozille ?
-
- Pohlaví:
Aha, tak to já měl verzi kolem 12. Zkus se zeptat tady http://www.operacesky.net/forum/ Také je otázka zda si tam nenainstaloval nějaký toolbar?
Tak jsem tam už napsal ikdyž pochybuji že mi tam někdo odepíše. Jinak jsem tam žádný toolbar neinstaloval.
Naposledy upravil(a) masoxxx dne 02 srp 2014 11:45, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
No ono se to někdy při instalování jiného programu přehlédne, nicméně+ tam tomu rozumí, také jsem tam chodil pro rady.
Tam mi asi nikdo neodepíše. Když si dám celou obrazovku tak se to v podstatě zobrazuje správně akorát chci aby tam zůstal ten start nelze to nějak udělat ? Takhle by to mělo vypadat:
akorát je problém že když kliknu na nějaký odkaz tak to hned zmizí.-
- Pohlaví:
Je sobota, dovolené, vedro jak na poušti a u PC sedí jen takoví cvoci jako já. Ostatně už jdu ven. 

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”