Ovladač C-media AC97 audio device s vykřičníkem
Ovladač C-media AC97 audio device s vykřičníkem
Mám integrovanou zvukovku na desce MSI K7N2 DELTA -L. Zvukovka fungovala výborně... Pro dobrotu na žebrotu: Nedavno jsem potřeboval pro známého vyzkoušet zvukovku na PCI od jiného výrobce. Ta nebyla funkční. Po vyjmutí se mi v XP jako zvukový adapter hlásí C-media AC97 audio device ale bohužel s vykřičníkem. Zkoušel jsem několikrát odinstalovat, vždy se ovladač natáhnul a vykřičník je pořád. Ve stavu zařízení je napsáno: Toto zařízení nelze spustit (kód 10). Umístnění PCI 0/zařízení 6/ funkce 0. Nevím co s tím teď.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podle všeho je poškozen ovladač. Zkus si stáhnout ovladač ze stránek výrobce základní desky, zda tam není náhodou novější a zkus jej vnutit k přeinstalování přes správce zařízení a tam vybrat příslušné zařízení - Vlastnosti atd. Dál si s tím asi již poradíš.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ve správci zařízení je vše OK, žádný otazník, nebo vykřičník? Mrkni zda tam je správně uvedena Tvoje zvuková karta a ne něco jiného. Též mrkni do - Ovládací panely - Zvuky a zvuková zařízení co je tam nastaveno a případně oprav (hlavně zkontroluj zda tam je uvedena zvukovka správně).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2276
-
od RIKI22