Ahoj, chtěl bych něco na hraní jelikož můj notebook utáhne akorát tak starou belu mno .. Měla by být možnost taktování (trvám na tom do budoucna), ještě je potřeba monitor :). Preferuji intel ale AMD Výkonově téhle i5 + Taktování, lepší cena tak naštvaný nebudu sestava je zde: http://www.czc.cz/2cug5tqrbkhhu9mb53kpuj1va9/seznam Jinak dále se na PC budou renderovat videa tak aby to nějak jelo díky moc!
Ten Crucial je sice pomalejší (hlavně v zápisu), ale má delší "životnost" díky MLC NAND flash. Já osobně upřednostňuji rychlost, nevadí mi později koupit jiný.
Sestava v profilu. Watercooling ClubEXOverclocker@HWBot league rank#1Aprilia Shiver ClubBMW ///M Club
Ta sestava od d1amonda sice je to pěkný ale má tam být monitor a maximální! opravdu maximální limit je 30 Tisíc ale díky za snahu no + WIFI link - není šance dotáhnou kabel až ke mě ... A nějaký větráky do casy no ... Řekl bych že na moje hraní a taktnutí procesoru na 4,0 až 4,2 GHZ ta deska vydrží a monitor ... Oproti mýmu notebooku je to bůh chtěl jsem spíše jestli by nešla jiná variace za levnější cenu +- se stejnou výbavou ne celé PC o několik tisíc dražší asi zůstanu u této ale díky za snahu :) Skládaly mi to na pctuningu a chtěl jsem zkusit jestli tu neposkládate něco lépe :) na pctuningu byly na to dobré ohlasy ale díky no :) Rozhodně změním mechaniku díky za postřeh
Pokud na PC Tuningu dali tohle dohromady, potěš koště Je to nedotažené. Jinými slovy, nemastné - neslané. Kdyby ses vybodnul na pokusy s OC (jen pro dobrý pocit, žes k tomu čuchnul), dalo by se to postavit luxusně. Ale budiž, Tvé peníze.
//Fractal má v základu 2x 120mm, velmi dobré ventilátory. Nevím kolika to chceš prošpekovat...
Dobře .. Vyprazdňuji košík na CZC a mohli by jste mi prosím postavit nový PC :) ? Maximum 30000 (stovka dvě navrch není nic), OS, Monitor, Myš, Klávesnice, Wifi link Tohle vše ten PC musí mít. Díky! :)
Ahoj, chtel bych poradi ohledne notebooku, ktery bude vetsinu casu slouzit bud na prehravani filmu, word a excel, ale obcas bych si chtel na cestach i zahrat. Prevazne League of Legends a starsi World of Warcraft. Cenu bych si predstavoval cca 30000...
Ahoj všem, známá mi poslala že by chtěla pro syna herní pc a prý už objednala toto a teď se mě ptá jestli neudělala chybu. Že to ještě zaplacené nemá a pokud by to byl fail, ty by jim to tam nechala.
Já v se této HW oblasti zas tolik nepohybuju a...
Poslední příspěvek
S OS není problém, instalací dělám ročně desítky. Včetně těch kde je potřeba BYPASS na HW nebo ten debilní MS účet.
Díky
Jestli rychlejší RAM, tak Kingston Fury 6400, který má EXPO profil na 6400 i 6000MT/s, kdyby to nebylo stabilní - ale u X3D procesoru to není tolik důležité.
Ohledně desky - budu stačit zmíněné levnější, jen mají průměrné integrované zvukovky. Ty...
Zdravím, můžete mi poradit jestli společně ty komponenty dávají smysl?
popřípadě jestli bych neměl vzít 4070 Ti Super, základovka atd jestli dává smysl
windows jsem jinde nekupoval, jestli se dá pořídit i jinde budu vděčný za rady.