dobrý den, Win XP pro, SP3,
prosím o radu. Měl jsem nainstalovány OO 4.01 a chtěl jsem naistalovat OO 4.10 Po startu stažených 4.10 jsem je spustil a došlo k tomu že se comp snažil odinstalovat 4.01 . Problém je že byly instalovány z flešky a program hledá něco na CD.
Říká : "Funkce, kterou chcete použít se nachází na disku CD který není přístupný" ale fleška už je dávno smazána.
Nevíte co by se s tím dalo dělat ? teď nejdou 4.01 a nejdou nainstalovat 4.10
Prosím poraďte co s tím mimo reinsal winů
nejdou odinstalovat openOffice Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: nejdou odinstalovat openOffice
Vymazat všechna adresáře OO. Ručně projít registry a odstranit všechny záznamy OO.
díky, vymazal jsem vše co jsem našel od OO a snažím se nainstalovat 4.10 Bohužel došel jsem ke stejné hlášce.
Předtím jede vše správně, : počkejte prosím, než průvodce .. atd a pak vyskočí okno s hlavičkou OO 4.10 a chce opět disk 4.01 Nevíte kde ještě může být schovaná informace o OO 4.01 ?
registr prohledán hesly oo, open, office
Předtím jede vše správně, : počkejte prosím, než průvodce .. atd a pak vyskočí okno s hlavičkou OO 4.10 a chce opět disk 4.01 Nevíte kde ještě může být schovaná informace o OO 4.01 ?
registr prohledán hesly oo, open, office
-
- Pohlaví:
No, pak ti asi nezbude než stáhnout instalačku OO 4.01, vypálit na CD a nabídnout ji instalačnímu programu. Něco tam ještě někde musí ležet. Jinak by to nechtěl.
Re: nejdou odinstalovat openOffice Vyřešeno
další hláška je "chyba 1714 starší verzi 4.10 nelze odstranit, kontaktujte technickou podporu"
Nechápu proč říká starší verze 4.10
edit
moc děkuji za rady, povedlo se.
Nechápu proč říká starší verze 4.10
edit
moc děkuji za rady, povedlo se.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1747
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
20 dub 2025 15:07
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 9239
-
od pajauh
Zobrazit poslední příspěvek
24 zář 2024 18:07
-