Nejspíše uvedené snímky nedají celkem 360 stupňů. Též musíš počítat s určitým přesahem jednotlivých snímků.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
tak to slouži třeba jen pro ňaky objekt a eshop ale kdyby ses nudil myslim si že je to pohodlná cesta jak si zablbout
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy." Diogénes ze Sinopé ------------------------------------- „Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“ Jan Werich -------------------------------------- Snažím se psát bez chyb -------------------------
Já to fotim tak, že si v mobil nastavim režim panorama, udělám to jednou to je půlka a z toho stejnýho místo jedu znova dál a mám celých 360. Jenže nwm proč to nezačíná a nekončí na stejným místě :/
Pokud chceš kvalitní 360° fotku, tak ti k tomu určitě nestačí 2 nebo 4 fotky, ale musíš dělat foto co nejblíže u sebe. Aspoň bych to zkusil tak po 2 metrech.
Zdravím komunitu. Předem se omlouvám pokud se to již zde řešilo ale nenašel jsem.
Potřeboval bych na SSD disku vytvořit oddíl o velikosti cca 150GB.
Volné místo na SSD je cca 350GB.
Pokud chci ale vytvořit nový oddíl tak správa disků umožňuje...