Kontrola logu+problém se spuštěním Vyřešeno

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Leny
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Kontrola logu+problém se spuštěním

Příspěvekod Leny » 13 srp 2014 17:37

Zdravím vás, :-)
už pár dní řeším problém s pc. Ptala jsem se na různých stránkách, ale moc rad jsem se nedočkala, poté jsem narazila na vaše fórum a moc se mi tu líbí přístup k lidem (jak od lidí, tak i od moderátorů), kteří si neví rady. Předem se ještě omlouvám za téma, ale tento problém je jako 2in1 , proto sem zároveň přiložím log.
Podrobně vám vysvětlím můj problém. V poslední době jsem si stáhla docela dost souborů, projížděla jsem různýma stránkama a domnívám se, že mám v pc možná některé nežádoucí programy. Další problém je se správcem spuštění systému Windows.
Toto se mi ukázalo poprvé asi před 2 týdny (počítač obvykle dám do režimu hibernace). Vždy když zapnu počítač normálně, tak se mi objeví tato tabulka a pod tím: Zvolte OS, který chcete spustit, nebo stisknutím TAB vyberte nástroj: Windows 7 (ano jen tento) a pod tím je ještě dole: Chcete-li zadat rozšířenou možnost pro tuto volbu, stiskněte F8.... Nástroje: Windows Memory Diagnostic. Tak jsem teda zkusila tu druhou volbu, ale poté co se i spustila diagnostika paměti, se mi pc vypne, tak jsem to chtěla zkontrolovat pomocí MemTest, nechala jsem pár hodin ale ani ten mi nic nenašel. Zkusila jsem tedy konfiguraci systému, naťukala tam W7 a čas 0s při zobrazení nabídky, ale stále to dělá. Tak jsem jako poslední zkusila příkazový řádek, napsala bcdedit.exe a jela dál podle návodu. Zadala jsem tam svůj W7 jako výchozí, ale bohužel znova po restartu ta samá nabídka :cry: . Pokud by vás napadl nějaký způsob jak to vyřešit, tak sem s ním. Budu ochotná zajít i na pokročilejší způsoby, když mi poradíte, co mám udělat. Tady ještě ten log:

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4
Scan saved at 17:33:10, on 13.8.2014
Platform: Windows 7 SP1 (WinNT 6.00.3505)
MSIE: Internet Explorer v11.0 (11.00.9600.17239)
Boot mode: Normal

Running processes:
C:\Program Files (x86)\Intel\Intel Matrix Storage Manager\IAAnotif.exe
C:\Program Files (x86)\EgisTec MyWinLocker\x86\mwlDaemon.exe
C:\Windows\PLFSetI.exe
C:\Program Files (x86)\Skype\Phone\Skype.exe
C:\Program Files (x86)\NewTech Infosystems\Acer Backup Manager\BackupManagerTray.exe
C:\Program Files (x86)\Launch Manager\LManager.exe
C:\Program Files (x86)\Acer Arcade Deluxe\Acer Arcade Deluxe\ArcadeDeluxeAgent.exe
C:\Program Files (x86)\AVG\AVG2014\avgui.exe
C:\Windows\SysWOW64\ctfmon.exe
C:\Program Files (x86)\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE
C:\Program Files (x86)\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE
C:\Users\Lenča\Desktop\HijackThis.exe
C:\Windows\SysWOW64\DllHost.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.seznam.cz/
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = C:\Windows\SysWOW64\blank.htm
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName =
F2 - REG:system.ini: UserInit=userinit.exe,
O2 - BHO: Java(tm) Plug-In SSV Helper - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\ssv.dll
O2 - BHO: Pomocná služba pro přihlášení k účtu Microsoft - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files (x86)\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
O2 - BHO: URLRedirectionBHO - {B4F3A835-0E21-4959-BA22-42B3008E02FF} - C:\PROGRA~2\MICROS~4\Office14\URLREDIR.DLL
O2 - BHO: Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\jp2ssv.dll
O4 - HKLM\..\Run: [BackupManagerTray] "C:\Program Files (x86)\NewTech Infosystems\Acer Backup Manager\BackupManagerTray.exe" -h -k
O4 - HKLM\..\Run: [StartCCC] "C:\Program Files (x86)\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\CLIStart.exe" MSRun
O4 - HKLM\..\Run: [LManager] C:\Program Files (x86)\Launch Manager\LManager.exe
O4 - HKLM\..\Run: [ArcadeDeluxeAgent] "C:\Program Files (x86)\Acer Arcade Deluxe\Acer Arcade Deluxe\ArcadeDeluxeAgent.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [AVG_UI] "C:\Program Files (x86)\AVG\AVG2014\avgui.exe" /TRAYONLY
O4 - HKLM\..\Run: [Adobe ARM] "C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\ARM\1.0\AdobeARM.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [cz.seznam.software.autoupdate] "C:\Users\Lenča\AppData\Roaming\Seznam.cz\szninstall.exe" -c
O4 - HKCU\..\Run: [Sidebar] C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe /autoRun
O4 - HKCU\..\Run: [Skype] "C:\Program Files (x86)\Skype\Phone\Skype.exe" /minimized /regrun
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [Sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /autoRun (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\RunOnce: [mctadmin] C:\Windows\System32\mctadmin.exe (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [Sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /autoRun (User 'NETWORK SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\RunOnce: [mctadmin] C:\Windows\System32\mctadmin.exe (User 'NETWORK SERVICE')
O4 - Global Startup: Bluetooth.lnk = ?
O9 - Extra button: Quick-Launch Area - {10954C80-4F0F-11d3-B17C-00C0DFE39736} - c:\Program Files (x86)\Acer Bio Protection\PwdBank.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Quick-Launch Area - {10954C80-4F0F-11d3-B17C-00C0DFE39736} - c:\Program Files (x86)\Acer Bio Protection\PwdBank.exe
O9 - Extra button: Odeslat do aplikace OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office14\ONBttnIE.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Od&eslat do aplikace OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office14\ONBttnIE.dll
O9 - Extra button: P&ropojené poznámky aplikace OneNote - {789FE86F-6FC4-46A1-9849-EDE0DB0C95CA} - C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office14\ONBttnIELinkedNotes.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: P&ropojené poznámky aplikace OneNote - {789FE86F-6FC4-46A1-9849-EDE0DB0C95CA} - C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office14\ONBttnIELinkedNotes.dll
O9 - Extra button: Odeslat do zařízení Bluetooth - {CCA281CA-C863-46ef-9331-5C8D4460577F} - C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\btsendto_ie.htm
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Odeslat do zařízení &Bluetooth... - {CCA281CA-C863-46ef-9331-5C8D4460577F} - C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\btsendto_ie.htm
O9 - Extra button: Run IMVU - {d9288080-1baa-4bc4-9cf8-a92d743db949} - C:\Users\Lenča\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\IMVU\Run IMVU.lnk (file missing)
O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\program files (x86)\common files\microsoft shared\windows live\wlidnsp.dll
O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\program files (x86)\common files\microsoft shared\windows live\wlidnsp.dll
O11 - Options group: [ACCELERATED_GRAPHICS] Accelerated graphics
O18 - Protocol: linkscanner - {F274614C-63F8-47D5-A4D1-FBDDE494F8D1} - (no file)
O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~2\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL
O18 - Protocol: wlpg - {E43EF6CD-A37A-4A9B-9E6F-83F89B8E6324} - C:\Program Files (x86)\Windows Live\Photo Gallery\AlbumDownloadProtocolHandler.dll
O18 - Filter hijack: text/xml - {807573E5-5146-11D5-A672-00B0D022E945} - C:\Program Files (x86)\Common Files\Microsoft Shared\OFFICE14\MSOXMLMF.DLL
O23 - Service: Adobe Acrobat Update Service (AdobeARMservice) - Adobe Systems Incorporated - C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\ARM\1.0\armsvc.exe
O23 - Service: Adobe Flash Player Update Service (AdobeFlashPlayerUpdateSvc) - Adobe Systems Incorporated - C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash\FlashPlayerUpdateService.exe
O23 - Service: Agere Modem Call Progress Audio (AgereModemAudio) - LSI Corporation - C:\Program Files\LSI SoftModem\agr64svc.exe
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\Alg.exe,-112 (ALG) - Unknown owner - C:\Windows\System32\alg.exe (file missing)
O23 - Service: AMD External Events Utility - Unknown owner - C:\Windows\system32\atiesrxx.exe (file missing)
O23 - Service: AuthenTec Fingerprint Service (ATService) - AuthenTec, Inc. - C:\Program Files (x86)\Fingerprint Sensor\AtService.exe
O23 - Service: AVGIDSAgent - AVG Technologies CZ, s.r.o. - C:\Program Files (x86)\AVG\AVG2014\avgidsagent.exe
O23 - Service: AVG WatchDog (avgwd) - AVG Technologies CZ, s.r.o. - C:\Program Files (x86)\AVG\AVG2014\avgwdsvc.exe
O23 - Service: Bluetooth Service (btwdins) - Broadcom Corporation. - C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\btwdins.exe
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\efssvc.dll,-100 (EFS) - Unknown owner - C:\Windows\System32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: Acer ePower Service (ePowerSvc) - Acer Incorporated - C:\Program Files\Acer\Acer ePower Management\ePowerSvc.exe
O23 - Service: @%systemroot%\system32\fxsresm.dll,-118 (Fax) - Unknown owner - C:\Windows\system32\fxssvc.exe (file missing)
O23 - Service: GREGService - Acer Incorporated - C:\Program Files (x86)\Acer\Registration\GREGsvc.exe
O23 - Service: Intel(R) Matrix Storage Event Monitor (IAANTMON) - Intel Corporation - C:\Program Files (x86)\Intel\Intel Matrix Storage Manager\IAANTMon.exe
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\ieetwcollectorres.dll,-1000 (IEEtwCollectorService) - Unknown owner - C:\Windows\system32\IEEtwCollector.exe (file missing)
O23 - Service: EgisTec Service (IGBASVC) - Egis Technology Inc. - c:\Program Files (x86)\Acer Bio Protection\BASVC.exe
O23 - Service: @keyiso.dll,-100 (KeyIso) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @comres.dll,-2797 (MSDTC) - Unknown owner - C:\Windows\System32\msdtc.exe (file missing)
O23 - Service: MyWinLocker Service (MWLService) - Egis Technology Inc. - C:\Program Files (x86)\EgisTec MyWinLocker\x86\MWLService.exe
O23 - Service: @%SystemRoot%\System32\netlogon.dll,-102 (Netlogon) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: NTI IScheduleSvc - NewTech Infosystems, Inc. - C:\Program Files (x86)\NewTech Infosystems\Acer Backup Manager\IScheduleSvc.exe
O23 - Service: @%systemroot%\system32\psbase.dll,-300 (ProtectedStorage) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\Locator.exe,-2 (RpcLocator) - Unknown owner - C:\Windows\system32\locator.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\samsrv.dll,-1 (SamSs) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: Skype Updater (SkypeUpdate) - Skype Technologies - C:\Program Files (x86)\Skype\Updater\Updater.exe
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\snmptrap.exe,-3 (SNMPTRAP) - Unknown owner - C:\Windows\System32\snmptrap.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\spoolsv.exe,-1 (Spooler) - Unknown owner - C:\Windows\System32\spoolsv.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\sppsvc.exe,-101 (sppsvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\sppsvc.exe (file missing)
O23 - Service: TeamViewer 8 (TeamViewer8) - TeamViewer GmbH - C:\Program Files (x86)\TeamViewer\Version8\TeamViewer_Service.exe
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\ui0detect.exe,-101 (UI0Detect) - Unknown owner - C:\Windows\system32\UI0Detect.exe (file missing)
O23 - Service: Updater Service - Acer Group - C:\Program Files\Acer\Acer Updater\UpdaterService.exe
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\vaultsvc.dll,-1003 (VaultSvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\vds.exe,-100 (vds) - Unknown owner - C:\Windows\System32\vds.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\vssvc.exe,-102 (VSS) - Unknown owner - C:\Windows\system32\vssvc.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\Wat\WatUX.exe,-601 (WatAdminSvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\Wat\WatAdminSvc.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\wbengine.exe,-104 (wbengine) - Unknown owner - C:\Windows\system32\wbengine.exe (file missing)
O23 - Service: @%Systemroot%\system32\wbem\wmiapsrv.exe,-110 (wmiApSrv) - Unknown owner - C:\Windows\system32\wbem\WmiApSrv.exe (file missing)
O23 - Service: @%PROGRAMFILES%\Windows Media Player\wmpnetwk.exe,-101 (WMPNetworkSvc) - Unknown owner - C:\Program Files (x86)\Windows Media Player\wmpnetwk.exe (file missing)

--
End of file - 10864 bytes

Reklama
Orcus
člen Security týmu
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Kontrola logu+problém se spuštěním

Příspěvekod Orcus » 13 srp 2014 22:58

Stáhni si ATF Cleaner
Poklepej na ATF Cleaner.exe, klikni na select all found, poté:
-Když používáš Firefox (Mozzila), klikni na Firefox nahoře a vyber: Select All, poté klikni na Empty Selected.
-Když používáš Operu, klikni nahoře na Operu a vyber: Select All, poté klikni na Empty Selected. Poté klikni na Main (hlavní stránku ) a klikni na Empty Selected.
Po vyčištění klikni na Exit k zavření programu.
ATF-Cleaner je jednoduchý nástroj na odstranění historie z webového prohlížeče. Program dokáže odstranit cache, cookies, historii a další stopy po surfování na Internetu. Mezi podporované prohlížeče patří Internet Explorer, Firefox a Opera. Aplikace navíc umí odstranit dočasné soubory Windows, vysypat koš atd.

- Pokud používáš jen Google Chrome , tak ATF nemusíš použít.

===================================================

Stáhni si TFC
Otevři soubor a zavři všechny ostatní okna, Klikni na Start k zahájení procesu. Program by neměl trvat dlouho.
Poté by se měl PC restartovat, pokud ne , proveď sám.

Stáhni AdwCleaner (by Xplode)

Ulož si ho na svojí plochu
Ukonči všechny programy , okna a prohlížeče
Spusť program poklepáním a klikni na „Prohledat-Scan“
Po skenu se objeví log ( jinak je uložen systémovem disku jako AdwCleaner[R?].txt), jeho obsah sem celý vlož.

Stáhni si Malwarebytes' Anti-Malware
- Při instalaci odeber zatržítko u „Povolit bezplatnou zkušební verzi Malwarebytes' Anti-Malware Premium“
Nainstaluj a spusť ho
- na konci instalace se ujisti že máš zvoleny/zatrhnuty obě možnosti:
Aktualizace Malwarebytes' Anti-Malware a Spustit aplikaci Malwarebytes' Anti-Malware, pokud jo tak klikni na tlačítko konec
- pokud bude nalezena aktualizace, tak se stáhne a nainstaluje
- program se po té spustí a klikni na Skenovat nyní a
- po proběhnutí programu se ti objeví hláška vpravo dole tak klikni na b] Kopírovat do schránky [/b]a a vlož sem celý log.

- po té klikni na tlačítko Exit, objeví se ti hláška tak zvol Ano
(zatím nic nemaž!).

Pokud budou problémy , spusť v nouz. režimu.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí. :fire:

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.

Pár rad k bezpečnosti PC.

Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix

Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Leny
nováček
Stav:

Příspěvekod Leny » 14 srp 2014 01:49

Děkuji vám za vyčerpávající popis. Tady je ten log z AdwCleaner-
***** [Služby] *****

***** [Soubory / Složky] *****

***** [Registry] *****

Klíe Nalezeno : HKCU\Software\Conduit
Klíe Nalezeno : HKCU\Software\Softonic
Klíe Nalezeno : HKCU\Software\V9

***** [Internetové prohlížeee] *****

-\\ Internet Explorer v11.0.9600.17239

[OK] Registry jsou eisté.

-\\ Google Chrome v [Nemohu získat verzi]

Soubor : C:\Users\ACER\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Preferences

[OK] Soubor je eistý.

Soubor : C:\Users\Lenča\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Preferences

[OK] Soubor je eistý.

AdwCleaner[R10].txt - [1157 octets] - [07/08/2014 21:40:46]
AdwCleaner[R9].txt - [968 octets] - [13/08/2014 23:45:35]

########## EOF - C:\AdwCleaner[R9].txt - [1027 octets] ##########

Ale log z Anti-Malware se mi nezdařil. Vždy se dokončí celý test ale když dám kopírovat do schránky, tak se nic neděje (nevím jestli se něco má dít).
Mohu se ještě zeptat, jak se vytvoří ten log? Je to Export log?
Ještě se omlouvám s tímto programem jsem nepracovala.

Orcus
člen Security týmu
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod Orcus » 14 srp 2014 12:10

Zkus se podívat pod tlačítko historie. Mělo by tam něco jako výsledky testů. Pokud nebude, večer si nainstaluju MBAM a dám Ti přesný návod. :-)

====================================================

Spusť znovu AdwCleaner (u Windows Vista či Windows7, klikni na AdwCleaner pravým a vyber „Spustit jako správce“
Klikni na „ Smazat“
Program provede opravu, po automatickém restartu neukáže log (C:\AdwCleaner [S?].txt) , jeho obsah sem celý vlož.

Stáhni si Junkware Removal Tool

na svojí plochu.
Deaktivuj si svůj antivirový program.
Pravým tl. myši klikni na JRT.exe a vyber „spustit jako správce“. Pro pokračování budeš vyzván ke stisknutí jakékoliv klávesy. Na nějakou klikni.
Začne skenování programu. Skenování může trvat dloho , podle množství nákaz. Po ukončení skenu se objeví log (JRT.txt) , který se uloží na ploše.
Zkopíruj sem prosím celý jeho obsah.

Stáhni si RogueKiller
32bit.:
http://www.sur-la-toile.com/RogueKiller/RogueKiller.exe
64bit.:
http://www.sur-la-toile.com/RogueKiller ... lerX64.exe
na svojí plochu.
- Zavři všechny ostatní programy a prohlížeče.
- Pro OS Vista a win7 spusť program RogueKiller.exe jako správce , u XP poklepáním.
- počkej až skončí Prescan -vyhledávání škodlivých procesů.
- Zkontroluj , zda máš zaškrtnuto:
Kontrola MBR
Kontrola Faked
Antirootkit

-Potom klikni na „Prohledat“.
- Program skenuje procesy PC. Po proskenování klikni na „Zpráva“celý obsah logu sem zkopíruj.
Pokud je program blokován , zkus ho spustit několikrát. Pokud dále program nepůjde spustit a pracovat, přejmenuj ho na winlogon.exe.

Leny
nováček
Stav:

Příspěvekod Leny » 14 srp 2014 15:04

Ano, mám tam záznam skenu, ale když ho otevřu, tak v něm nic není- viz obrázek
Jinak tady log AdwCleaner
# AdwCleaner v2.300 - Log vytvooen 14/08/2014 v 14:12:23
# Aktualizováno 28/04/2013 Xplode
# Operaení systém : Windows 7 Home Premium Service Pack 1 (64 bits)
# Uživatel : Lenča - ACER-PC
# Spuštin systém : Normální
# Spuštino z : C:\Users\Lenča\Desktop\adwcleaner.exe
# Volba [Vymazat]

***** [Služby] *****

***** [Soubory / Složky] *****

***** [Registry] *****

Klíe Vymazáno : HKCU\Software\Conduit
Klíe Vymazáno : HKCU\Software\Softonic
Klíe Vymazáno : HKCU\Software\V9

***** [Internetové prohlížeee] *****

-\\ Internet Explorer v11.0.9600.17239

[OK] Registry jsou eisté.

-\\ Google Chrome v [Nemohu získat verzi]

Soubor : C:\Users\ACER\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Preferences

[OK] Soubor je eistý.

Soubor : C:\Users\Lenča\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Preferences

[OK] Soubor je eistý.

AdwCleaner[R10].txt - [1157 octets] - [07/08/2014 21:40:46]
AdwCleaner[R9].txt - [1096 octets] - [13/08/2014 23:45:35]
AdwCleaner[S12].txt - [1026 octets] - [14/08/2014 14:12:23]

########## EOF - C:\AdwCleaner[S12].txt - [1087 octets] ##########

Log JRT
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Junkware Removal Tool (JRT) by Thisisu
Version: 6.1.4 (04.06.2014:1)
Ran by Lenźa on źt 14.08.2014 at 14:23:17,14

~~~ Services

~~~ Registry Values

~~~ Registry Keys

Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_CLASSES_ROOT\TypeLib\{13ABD093-D46F-40DF-A608-47E162EC799D}
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_CURRENT_USER\Software\privitizevpninstalldates
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\isafe
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Tracing\apnstub_rasapi32
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Tracing\apnstub_rasmancs
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Tracing\askpartnercobrandingtool_rasapi32
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Tracing\askpartnercobrandingtool_rasmancs
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Tracing\au__rasapi32
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Tracing\au__rasmancs
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Tracing\privitizevpn_1_rasapi32
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Tracing\privitizevpn_1_rasmancs
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Tracing\privitizevpn_rasapi32
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Tracing\privitizevpn_rasmancs
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Tracing\AskInstallChecker-1_RASAPI32
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Tracing\AskInstallChecker-1_RASMANCS
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Tracing\AskSLib_RASAPI32
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Tracing\AskSLib_RASMANCS
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Tracing\TaskScheduler_RASAPI32
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Tracing\TaskScheduler_RASMANCS
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Tracing\SoftonicDownloader_for_euro-truck-simulator-2_RASAPI32
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Tracing\SoftonicDownloader_for_euro-truck-simulator-2_RASMANCS
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Tracing\SoftonicDownloader_for_gta-iv-san-andreas_RASAPI32
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Tracing\SoftonicDownloader_for_gta-iv-san-andreas_RASMANCS
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Tracing\SoftonicDownloader_for_haunt-the-real-slender-game_RASAPI32
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Tracing\SoftonicDownloader_for_haunt-the-real-slender-game_RASMANCS
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Tracing\SoftonicDownloader_for_photoscape_RASAPI32
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Tracing\SoftonicDownloader_for_photoscape_RASMANCS
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Microsoft\Tracing\APN_ATU3__RASAPI32
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Microsoft\Tracing\APN_ATU3__RASMANCS
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Microsoft\Tracing\AskInstallChecker-1_RASAPI32
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Microsoft\Tracing\AskInstallChecker-1_RASMANCS
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Microsoft\Tracing\AskSLib_RASAPI32
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Microsoft\Tracing\AskSLib_RASMANCS
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Microsoft\Tracing\TaskScheduler_RASAPI32
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Microsoft\Tracing\TaskScheduler_RASMANCS
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Microsoft\Tracing\SoftonicDownloader_for_euro-truck-simulator-2_RASAPI32
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Microsoft\Tracing\SoftonicDownloader_for_euro-truck-simulator-2_RASMANCS
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Microsoft\Tracing\SoftonicDownloader_for_gta-iv-san-andreas_RASAPI32
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Microsoft\Tracing\SoftonicDownloader_for_gta-iv-san-andreas_RASMANCS
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Microsoft\Tracing\SoftonicDownloader_for_haunt-the-real-slender-game_RASAPI32
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Microsoft\Tracing\SoftonicDownloader_for_haunt-the-real-slender-game_RASMANCS
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Microsoft\Tracing\SoftonicDownloader_for_photoscape_RASAPI32
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Microsoft\Tracing\SoftonicDownloader_for_photoscape_RASMANCS
Successfully deleted: [Registry Key] HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes\{9EB5ACCA-9CFC-4E89-A656-31208CA03F02}

~~~ Files

~~~ Folders

Successfully deleted: [Folder] "C:\Users\Lenźa\AppData\Roaming\isafe"
Successfully deleted: [Empty Folder] C:\Users\Lenźa\appdata\local\{0A6102AB-27A8-44FF-B9DE-A86E5667C52A}
Successfully deleted: [Empty Folder] C:\Users\Lenźa\appdata\local\{0EDB23CF-2973-451D-BA1A-B296A2FB8EED}
Successfully deleted: [Empty Folder] C:\Users\Lenźa\appdata\local\{2EBE7630-4267-404C-BC01-C427730E3992}
Successfully deleted: [Empty Folder] C:\Users\Lenźa\appdata\local\{3C94205C-5014-4669-9EAF-AB4EF777757D}
Successfully deleted: [Empty Folder] C:\Users\Lenźa\appdata\local\{4EF2CEC4-5B36-41D5-9250-A94F90423C01}
Successfully deleted: [Empty Folder] C:\Users\Lenźa\appdata\local\{62969B8D-6C9B-4C08-82C3-8406400CBE1A}
Successfully deleted: [Empty Folder] C:\Users\Lenźa\appdata\local\{64922D63-2CA6-41AD-B8BE-B588EA76B6F5}
Successfully deleted: [Empty Folder] C:\Users\Lenźa\appdata\local\{C2390DEF-551D-42CE-812F-F916E8150726}
Successfully deleted: [Empty Folder] C:\Users\Lenźa\appdata\local\{EFE077AF-3995-4AE1-BCCE-AE063E43442A}
Successfully deleted: [Empty Folder] C:\Users\Lenźa\appdata\local\{F30C5AE3-863C-40EB-B8FF-4BEE1326B95E}

~~~ Event Viewer Logs were cleared

Scan was completed on źt 14.08.2014 at 14:31:40,46
End of JRT log

Log RogueKiller
RogueKiller V9.2.6.0 (x64) [Jul 11 2014] by Adlice Software
mail : http://www.adlice.com/contact/
Podpora : http://forum.adlice.com
Webové stránky : http://www.adlice.com/softwares/roguekiller/
: http://www.adlice.com

Operační systém : Windows 7 (6.1.7601 Service Pack 1) 64 bits version
Spuštěno v : Normální režim
Uživatel : Lenča [Práva správce]
Mód : Kontrola -- Datum : 08/14/2014 14:51:04

¤¤¤ Škodlivé procesy: : 0 ¤¤¤

¤¤¤ ¤¤¤ Záznamy Registrů: : 14 ¤¤¤
[Suspicious.Path] (X64) HKEY_USERS\S-1-5-21-3544951325-964006069-150248531-1003\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run | cz.seznam.software.autoupdate : "C:\Users\Lenča\AppData\Roaming\Seznam.cz\szninstall.exe" -c -> NALEZENO
[Suspicious.Path] (X86) HKEY_USERS\S-1-5-21-3544951325-964006069-150248531-1003\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run | cz.seznam.software.autoupdate : "C:\Users\Lenča\AppData\Roaming\Seznam.cz\szninstall.exe" -c -> NALEZENO
[PUM.Policies] (X64) HKEY_USERS\S-1-5-21-3544951325-964006069-150248531-1003\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System | DisableRegistryTools : 0 -> NALEZENO
[PUM.Policies] (X64) HKEY_USERS\S-1-5-21-3544951325-964006069-150248531-1003\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System | DisableTaskMgr : 0 -> NALEZENO
[PUM.Policies] (X86) HKEY_USERS\S-1-5-21-3544951325-964006069-150248531-1003\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System | DisableRegistryTools : 0 -> NALEZENO
[PUM.Policies] (X86) HKEY_USERS\S-1-5-21-3544951325-964006069-150248531-1003\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System | DisableTaskMgr : 0 -> NALEZENO
[PUM.Policies] (X64) HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System | EnableLUA : 0 -> NALEZENO
[PUM.Policies] (X86) HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System | EnableLUA : 0 -> NALEZENO
[PUM.Policies] (X64) HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System | ConsentPromptBehaviorAdmin : 0 -> NALEZENO
[PUM.Policies] (X86) HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System | ConsentPromptBehaviorAdmin : 0 -> NALEZENO
[PUM.DesktopIcons] (X64) HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons\NewStartPanel | {20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D} : 1 -> NALEZENO
[PUM.DesktopIcons] (X64) HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons\NewStartPanel | {59031a47-3f72-44a7-89c5-5595fe6b30ee} : 1 -> NALEZENO
[PUM.DesktopIcons] (X86) HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons\NewStartPanel | {20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D} : 1 -> NALEZENO
[PUM.DesktopIcons] (X86) HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons\NewStartPanel | {59031a47-3f72-44a7-89c5-5595fe6b30ee} : 1 -> NALEZENO

¤¤¤ naplánované úlohy : 2 ¤¤¤
[Suspicious.Path] \\{94CF7025-735A-47E5-84F8-0F1EFCB44B9A} -- C:\Users\Lenča\Desktop\jre-6u31-windows-x64.exe -> NALEZENO
[Suspicious.Path] \Microsoft\Windows\Media Center\PeriodicScanRetry -- %windir%\ehome\MCUpdate.exe (-pscn 0) -> NALEZENO

¤¤¤ Soubory : 0 ¤¤¤

¤¤¤ Soubor HOSTS : 1 ¤¤¤
[C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts] 127.0.0.1 localhost

¤¤¤ Antirootkit : 0 (Driver: NAHRÁNO) ¤¤¤

¤¤¤ Webové prohlížeče : 0 ¤¤¤

¤¤¤ Kontrola MBR : ¤¤¤
+++++ PhysicalDrive0: Hitachi HTS545050B9A300 +++++
--- User ---
[MBR] ea864ef05819417bb4d3785590d46de6
[BSP] 7e2df7ec452bb339f95a0c24db2f9cc3 : HP MBR Code
Partition table:
0 - [XXXXXX] ACER (0x27) [VISIBLE] Offset (sectors): 2048 | Size: 14000 MB
1 - [ACTIVE] NTFS (0x7) [VISIBLE] Offset (sectors): 28674048 | Size: 100 MB
2 - [XXXXXX] NTFS (0x7) [VISIBLE] Offset (sectors): 28878848 | Size: 462838 MB
User = LL1 ... OK
User = LL2 ... OK

============================================
RKreport_SCN_08142014_144427.log
ukazka.png
MBAM :-)

Orcus
člen Security týmu
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod Orcus » 14 srp 2014 18:48

No necháme MBAM být, zkusíme na konci.

Zavři všechny programy a prohlížeče. Deaktivuj antivir a firewall.
Prosím, odpoj všechny USB nebo externí disky z počítače před spuštěním tohoto programu.
Spusť RogueKiller ( Pro Windows Vista nebo Windows 7, klepni pravým a vyber "Spustit jako správce", ve Windows XP poklepej ke spuštění).
- Počkej, až Prescan dokončí práci...
- Počkej, dokud status okno zobrazuje "Prohledat "
- V záložkách (Registry , Tasks , Web Browser apod.) vše zatrhni (dej zatržítka)
- Klikni na "Smazat"
- Počkej, dokud Status box zobrazuje " Mazání dokončeno "
- Klikni na "Zpráva" a zkopíruj a vlož obsah té zprávy prosím sem. Log je možno nalézt v RKreport [číslo]. txt na ploše.
- Zavři RogueKiller

Stáhni si TDSSKiller

Na svojí plochu. Ujisti se , že máš zavřeny všechny ostatní aplikace a prohlížeče. Rozbal soubor a spusť TDSSKiller.exe. Restartuj PC . Log z TDSSKilleru najdeš zde:
C:\TDSSKiller.2.2.7.1._(datum)_log.txt , vlož sem prosím celý obsah logu.

Pokud se log nevejde do jedné zprávy, rozděl jej na více částí.

Leny
nováček
Stav:

Příspěvekod Leny » 14 srp 2014 20:41

Snad jsem nic nepokazila :smile:
Tady log RogueKiller
RogueKiller V9.2.6.0 (x64) [Jul 11 2014] by Adlice Software
mail : http://www.adlice.com/contact/
Podpora : http://forum.adlice.com
Webové stránky : http://www.adlice.com/softwares/roguekiller/
: http://www.adlice.com

Operační systém : Windows 7 (6.1.7601 Service Pack 1) 64 bits version
Spuštěno v : Normální režim
Uživatel : Lenča [Práva správce]
Mód : Odebrat -- Datum : 08/14/2014 20:11:17

¤¤¤ Škodlivé procesy: : 0 ¤¤¤

¤¤¤ ¤¤¤ Záznamy Registrů: : 14 ¤¤¤
[Suspicious.Path] (X64) HKEY_USERS\S-1-5-21-3544951325-964006069-150248531-1003\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run | cz.seznam.software.autoupdate : "C:\Users\Lenča\AppData\Roaming\Seznam.cz\szninstall.exe" -c [x] -> VYMAZÁNO
[Suspicious.Path] (X86) HKEY_USERS\S-1-5-21-3544951325-964006069-150248531-1003\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run | cz.seznam.software.autoupdate : "C:\Users\Lenča\AppData\Roaming\Seznam.cz\szninstall.exe" -c -> ERROR [2]
[PUM.Policies] (X64) HKEY_USERS\S-1-5-21-3544951325-964006069-150248531-1003\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System | DisableRegistryTools : 0 -> VYMAZÁNO
[PUM.Policies] (X64) HKEY_USERS\S-1-5-21-3544951325-964006069-150248531-1003\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System | DisableTaskMgr : 0 -> VYMAZÁNO
[PUM.Policies] (X86) HKEY_USERS\S-1-5-21-3544951325-964006069-150248531-1003\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System | DisableRegistryTools : 0 -> ERROR [2]
[PUM.Policies] (X86) HKEY_USERS\S-1-5-21-3544951325-964006069-150248531-1003\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System | DisableTaskMgr : 0 -> ERROR [2]
[PUM.Policies] (X64) HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System | EnableLUA : 0 -> NAHRAZENO (1)
[PUM.Policies] (X86) HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System | EnableLUA : 0 -> NAHRAZENO (1)
[PUM.Policies] (X64) HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System | ConsentPromptBehaviorAdmin : 0 -> NAHRAZENO (2)
[PUM.Policies] (X86) HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System | ConsentPromptBehaviorAdmin : 0 -> NAHRAZENO (2)
[PUM.DesktopIcons] (X64) HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons\NewStartPanel | {20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D} : 1 -> NAHRAZENO (0)
[PUM.DesktopIcons] (X64) HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons\NewStartPanel | {59031a47-3f72-44a7-89c5-5595fe6b30ee} : 1 -> NAHRAZENO (0)
[PUM.DesktopIcons] (X86) HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons\NewStartPanel | {20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D} : 1 -> NAHRAZENO (0)
[PUM.DesktopIcons] (X86) HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons\NewStartPanel | {59031a47-3f72-44a7-89c5-5595fe6b30ee} : 1 -> NAHRAZENO (0)

¤¤¤ naplánované úlohy : 2 ¤¤¤
[Suspicious.Path] \\{94CF7025-735A-47E5-84F8-0F1EFCB44B9A} -- C:\Users\Lenča\Desktop\jre-6u31-windows-x64.exe -> VYMAZÁNO
[Suspicious.Path] \Microsoft\Windows\Media Center\PeriodicScanRetry -- %windir%\ehome\MCUpdate.exe (-pscn 0) -> VYMAZÁNO

¤¤¤ Soubory : 0 ¤¤¤

¤¤¤ Soubor HOSTS : 1 ¤¤¤
[C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts] 127.0.0.1 localhost -> VYMAZÁNO

¤¤¤ Antirootkit : 0 (Driver: NAHRÁNO) ¤¤¤

¤¤¤ Webové prohlížeče : 0 ¤¤¤

¤¤¤ Kontrola MBR : ¤¤¤
+++++ PhysicalDrive0: Hitachi HTS545050B9A300 +++++
--- User ---
[MBR] ea864ef05819417bb4d3785590d46de6
[BSP] 7e2df7ec452bb339f95a0c24db2f9cc3 : HP MBR Code
Partition table:
0 - [XXXXXX] ACER (0x27) [VISIBLE] Offset (sectors): 2048 | Size: 14000 MB
1 - [ACTIVE] NTFS (0x7) [VISIBLE] Offset (sectors): 28674048 | Size: 100 MB
2 - [XXXXXX] NTFS (0x7) [VISIBLE] Offset (sectors): 28878848 | Size: 462838 MB
User = LL1 ... OK
User = LL2 ... OK

============================================
RKreport_SCN_08142014_144427.log - RKreport_SCN_08142014_145104.log - RKreport_SCN_08142014_200832.log

Log TDSSKiller
20:17:19.0290 0x4b88 TDSS rootkit removing tool 3.0.0.40 Jul 10 2014 12:37:58
20:18:25.0871 0x4b88 ============================================================
20:18:25.0871 0x4b88 Current date / time: 2014/08/14 20:18:25.0871
20:18:25.0871 0x4b88 SystemInfo:
20:18:25.0871 0x4b88
20:18:25.0871 0x4b88 OS Version: 6.1.7601 ServicePack: 1.0
20:18:25.0871 0x4b88 Product type: Workstation
20:18:25.0871 0x4b88 ComputerName: ACER-PC
20:18:25.0871 0x4b88 UserName: Lenča
20:18:25.0871 0x4b88 Windows directory: C:\Windows
20:18:25.0871 0x4b88 System windows directory: C:\Windows
20:18:25.0871 0x4b88 Running under WOW64
20:18:25.0871 0x4b88 Processor architecture: Intel x64
20:18:25.0871 0x4b88 Number of processors: 2
20:18:25.0871 0x4b88 Page size: 0x1000
20:18:25.0871 0x4b88 Boot type: Normal boot
20:18:25.0871 0x4b88 ============================================================
20:18:26.0011 0x4b88 KLMD registered as C:\Windows\system32\drivers\45497472.sys
20:18:26.0479 0x4b88 System UUID: {B0240F0E-599D-D683-0354-EA01F0ED97A5}
20:18:26.0994 0x4b88 Drive \Device\Harddisk0\DR0 - Size: 0x7470C06000 ( 465.76 Gb ), SectorSize: 0x200, Cylinders: 0xED81, SectorsPerTrack: 0x3F, TracksPerCylinder: 0xFF, Type 'K0', Flags 0x00000040
20:18:27.0010 0x4b88 ============================================================
20:18:27.0010 0x4b88 \Device\Harddisk0\DR0:
20:18:27.0010 0x4b88 MBR partitions:
20:18:27.0010 0x4b88 \Device\Harddisk0\DR0\Partition1: MBR, Type 0x7, StartLBA 0x1B58800, BlocksNum 0x32000
20:18:27.0010 0x4b88 \Device\Harddisk0\DR0\Partition2: MBR, Type 0x7, StartLBA 0x1B8A800, BlocksNum 0x387FB030
20:18:27.0010 0x4b88 ============================================================
20:18:27.0041 0x4b88 C: <-> \Device\Harddisk0\DR0\Partition2
20:18:27.0041 0x4b88 ============================================================
20:18:27.0041 0x4b88 Initialize success
20:18:27.0041 0x4b88 ============================================================
20:18:38.0913 0x4ca8 ============================================================
20:18:38.0913 0x4ca8 Scan started
20:18:38.0913 0x4ca8 Mode: Manual;
20:18:38.0913 0x4ca8 ============================================================
20:18:38.0913 0x4ca8 KSN ping started
20:18:41.0455 0x4ca8 KSN ping finished: true
20:18:42.0360 0x4ca8 ================ Scan system memory ========================
20:18:42.0360 0x4ca8 System memory - ok
20:18:42.0360 0x4ca8 ================ Scan services =============================
20:18:42.0610 0x4ca8 [ A87D604AEA360176311474C87A63BB88, B1507868C382CD5D2DBC0D62114FCFBF7A780904A2E3CA7C7C1DD0844ADA9A8F ] 1394ohci C:\Windows\system32\drivers\1394ohci.sys
20:18:42.0625 0x4ca8 1394ohci - ok
20:18:42.0672 0x4ca8 [ D81D9E70B8A6DD14D42D7B4EFA65D5F2, FDAAB7E23012B4D31537C5BDEF245BB0A12FA060A072C250E21C68E18B22E002 ] ACPI C:\Windows\system32\drivers\ACPI.sys
20:18:42.0672 0x4ca8 ACPI - ok
20:18:42.0719 0x4ca8 [ 99F8E788246D495CE3794D7E7821D2CA, F91615463270AD2601F882CAED43B88E7EDA115B9FD03FC56320E48119F15F76 ] AcpiPmi C:\Windows\system32\drivers\acpipmi.sys
20:18:42.0719 0x4ca8 AcpiPmi - ok
20:18:42.0875 0x4ca8 [ B362181ED3771DC03B4141927C80F801, 69514E5177A0AEA89C27C2234712F9F82E8D8F99E1FD4273898C9324C6FF7472 ] AdobeARMservice C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\ARM\1.0\armsvc.exe
20:18:42.0875 0x4ca8 AdobeARMservice - ok
20:18:43.0062 0x4ca8 [ A6B6AB9502B63F43A9A56AE6AFB22078, DD1F0BA3D8F3333F52A71EAE3719A001F6EF844D647FFABF0E4C56C6C764ACA7 ] AdobeFlashPlayerUpdateSvc C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash\FlashPlayerUpdateService.exe
20:18:43.0062 0x4ca8 AdobeFlashPlayerUpdateSvc - ok
20:18:43.0140 0x4ca8 [ 2F6B34B83843F0C5118B63AC634F5BF4, 43E3F5FBFB5D33981AC503DEE476868EC029815D459E7C36C4ABC2D2F75B5735 ] adp94xx C:\Windows\system32\DRIVERS\adp94xx.sys
20:18:43.0171 0x4ca8 adp94xx - ok
20:18:43.0234 0x4ca8 [ 597F78224EE9224EA1A13D6350CED962, DA7FD99BE5E3B7B98605BF5C13BF3F1A286C0DE1240617570B46FE4605E59BDC ] adpahci C:\Windows\system32\DRIVERS\adpahci.sys
20:18:43.0249 0x4ca8 adpahci - ok
20:18:43.0265 0x4ca8 [ E109549C90F62FB570B9540C4B148E54, E804563735153EA00A00641814244BC8A347B578E7D63A16F43FB17566EE5559 ] adpu320 C:\Windows\system32\DRIVERS\adpu320.sys
20:18:43.0281 0x4ca8 adpu320 - ok
20:18:43.0312 0x4ca8 [ 4B78B431F225FD8624C5655CB1DE7B61, 198A5AF2125C7C41F531A652D200C083A55A97DC541E3C0B5B253C7329949156 ] AeLookupSvc C:\Windows\System32\aelupsvc.dll
20:18:43.0312 0x4ca8 AeLookupSvc - ok
20:18:43.0374 0x4ca8 [ FA886682CFC5D36718D3E436AACF10B9, F80AB4F91AA6B5C7ECCB000D8E1BC2CF776DC3D69B3D9EBC2558C19035A6B3AB ] AFD C:\Windows\system32\drivers\afd.sys
20:18:43.0390 0x4ca8 AFD - ok
20:18:43.0499 0x4ca8 [ B65F8DBA54F251906BBE8611B5A0E7AB, 9ADE347CB4E7C33D668DAC79A316C97C78D94D296B158F481F3E32F9DA4D647E ] AgereModemAudio C:\Program Files\LSI SoftModem\agr64svc.exe
20:18:43.0499 0x4ca8 AgereModemAudio - ok
20:18:43.0593 0x4ca8 [ AF4748EF93416159459769A24A0053AF, AE1C4E67E7555066436112C5A090DC5B49B264E3BA3ECF4CE2F1E9B799089B7D ] AgereSoftModem C:\Windows\system32\DRIVERS\agrsm64.sys
20:18:43.0624 0x4ca8 AgereSoftModem - ok
20:18:43.0671 0x4ca8 [ 608C14DBA7299D8CB6ED035A68A15799, 45360F89640BF1127C82A32393BD76205E4FA067889C40C491602F370C09282A ] agp440 C:\Windows\system32\drivers\agp440.sys
20:18:43.0671 0x4ca8 agp440 - ok
20:18:43.0733 0x4ca8 [ 3290D6946B5E30E70414990574883DDB, 0E9294E1991572256B3CDA6B031DB9F39CA601385515EE59F1F601725B889663 ] ALG C:\Windows\System32\alg.exe
20:18:43.0733 0x4ca8 ALG - ok
20:18:43.0795 0x4ca8 [ 5812713A477A3AD7363C7438CA2EE038, A7316299470D2E57A11499C752A711BF4A71EB11C9CBA731ED0945FF6A966721 ] aliide C:\Windows\system32\drivers\aliide.sys
20:18:43.0795 0x4ca8 aliide - ok
20:18:43.0842 0x4ca8 [ 3D90CF67DB75823A8480E56BBCD2E028, 775D58B99ACA606D434713BC00132D43061C37CFEEAECD194FCFDF45792944A3 ] AMD External Events Utility C:\Windows\system32\atiesrxx.exe
20:18:43.0858 0x4ca8 AMD External Events Utility - ok
20:18:43.0873 0x4ca8 [ 1FF8B4431C353CE385C875F194924C0C, 3EA3A7F426B0FFC2461EDF4FDB4B58ACC9D0730EDA5B728D1EA1346EA0A02720 ] amdide C:\Windows\system32\drivers\amdide.sys
20:18:43.0873 0x4ca8 amdide - ok
20:18:43.0936 0x4ca8 [ 7024F087CFF1833A806193EF9D22CDA9, E7F27E488C38338388103D3B7EEDD61D05E14FB140992AEE6F492FFC821BF529 ] AmdK8 C:\Windows\system32\DRIVERS\amdk8.sys
20:18:43.0936 0x4ca8 AmdK8 - ok
20:18:44.0201 0x4ca8 [ 52679612D742BF74CA1BA6AB86DDF431, 9D7A8FA8952519AD83CD36038F85B958BC97D1A25596EDC01CA1F6DD45DB542A ] amdkmdag C:\Windows\system32\DRIVERS\atipmdag.sys
20:18:44.0326 0x4ca8 amdkmdag - ok
20:18:44.0357 0x4ca8 [ 414E0788920A8C856032BE2CBF29F984, 2DD027ADA24C871167C80A2F5C5ED5CB3AEA1E3A4E8C5FD352FA82C33B24479B ] amdkmdap C:\Windows\system32\DRIVERS\atikmpag.sys
20:18:44.0373 0x4ca8 amdkmdap - ok
20:18:44.0388 0x4ca8 [ 1E56388B3FE0D031C44144EB8C4D6217, E88CA76FD47BA0EB427D59CB9BE040DE133D89D4E62D03A8D622624531D27487 ] AmdPPM C:\Windows\system32\DRIVERS\amdppm.sys
20:18:44.0404 0x4ca8 AmdPPM - ok
20:18:44.0451 0x4ca8 [ D4121AE6D0C0E7E13AA221AA57EF2D49, 626F43C099BD197BE56648C367B711143C2BCCE96496BBDEF19F391D52FA01D0 ] amdsata C:\Windows\system32\drivers\amdsata.sys
20:18:44.0451 0x4ca8 amdsata - ok
20:18:44.0482 0x4ca8 [ F67F933E79241ED32FF46A4F29B5120B, D6EF539058F159CC4DD14CA9B1FD924998FEAC9D325C823C7A2DD21FEF1DC1A8 ] amdsbs C:\Windows\system32\DRIVERS\amdsbs.sys
20:18:44.0482 0x4ca8 amdsbs - ok
20:18:44.0497 0x4ca8 [ 540DAF1CEA6094886D72126FD7C33048, 296578572A93F5B74E1AD443E000B79DC99D1CBD25082E02704800F886A3065F ] amdxata C:\Windows\system32\drivers\amdxata.sys
20:18:44.0497 0x4ca8 amdxata - ok
20:18:44.0575 0x4ca8 [ 89A69C3F2F319B43379399547526D952, 8ABDB4B8E106F96EBBA0D4D04C4F432296516E107E7BA5644ED2E50CF9BB491A ] AppID C:\Windows\system32\drivers\appid.sys
20:18:44.0575 0x4ca8 AppID - ok
20:18:44.0607 0x4ca8 [ 0BC381A15355A3982216F7172F545DE1, C33AF13CB218F7BF52E967452573DF2ADD20A95C6BF99229794FEF07C4BBE725 ] AppIDSvc C:\Windows\System32\appidsvc.dll
20:18:44.0607 0x4ca8 AppIDSvc - ok
20:18:44.0638 0x4ca8 [ 9D2A2369AB4B08A4905FE72DB104498F, D6FA1705018BABABFA2362E05691A0D6408D14DE7B76129B16D0A1DAD6378E58 ] Appinfo C:\Windows\System32\appinfo.dll
20:18:44.0638 0x4ca8 Appinfo - ok
20:18:44.0700 0x4ca8 [ C484F8CEB1717C540242531DB7845C4E, C507CE26716EB923B864ED85E8FA0B24591E2784A2F4F0E78AEED7E9953311F6 ] arc C:\Windows\system32\DRIVERS\arc.sys
20:18:44.0700 0x4ca8 arc - ok
20:18:44.0716 0x4ca8 [ 019AF6924AEFE7839F61C830227FE79C, 5926B9DDFC9198043CDD6EA0B384C83B001EC225A8125628C4A45A3E6C42C72A ] arcsas C:\Windows\system32\DRIVERS\arcsas.sys
20:18:44.0731 0x4ca8 arcsas - ok
20:18:44.0841 0x4ca8 [ 9A262EDD17F8473B91B333D6B031A901, 05DFBD3A7D83FDE1D062EA719ACA9EC48CB7FD42D17DDD88B82E5D25469ADD23 ] aspnet_state C:\Windows\Microsoft.NET\Framework64\v4.0.30319\aspnet_state.exe
20:18:44.0872 0x4ca8 aspnet_state - ok
20:18:44.0903 0x4ca8 [ 769765CE2CC62867468CEA93969B2242, 0D8F19D49869DF93A3876B4C2E249D12E83F9CE11DAE8917D368E292043D4D26 ] AsyncMac C:\Windows\system32\DRIVERS\asyncmac.sys
20:18:44.0903 0x4ca8 AsyncMac - ok
20:18:44.0934 0x4ca8 [ 02062C0B390B7729EDC9E69C680A6F3C, 0261683C6DC2706DCE491A1CDC954AC9C9E649376EC30760BB4E225E18DC5273 ] atapi C:\Windows\system32\drivers\atapi.sys
20:18:44.0950 0x4ca8 atapi - ok
20:18:45.0012 0x4ca8 [ FB7602C5C508BE281368AAE0B61B51C6, 81FB4ABFA006974C20CA0E9FEB279A51CC4A9F0C1DA67075AA0EAD13F43B3782 ] AtiHdmiService C:\Windows\system32\drivers\AtiHdmi.sys
20:18:45.0012 0x4ca8 AtiHdmiService - ok
20:18:45.0262 0x4ca8 [ 52679612D742BF74CA1BA6AB86DDF431, 9D7A8FA8952519AD83CD36038F85B958BC97D1A25596EDC01CA1F6DD45DB542A ] atikmdag C:\Windows\system32\DRIVERS\atikmdag.sys
20:18:45.0387 0x4ca8 atikmdag - ok
20:18:45.0527 0x4ca8 [ 769354FD96284D705E8183B2B5C06AED, 6CCCF1F22640EF26228A3CD0990C388316C577226FD3A0D8D68A11BAAD31DCE8 ] ATService C:\Program Files (x86)\Fingerprint Sensor\AtService.exe
20:18:45.0574 0x4ca8 ATService - ok
20:18:45.0636 0x4ca8 [ F97F384B0361C0DF4266F59F456D2D3E, 7440F521CA1F28AC54DDCA2557AB8AD98768C273F5C3827B2AFF89101153F3A2 ] ATSwpWDF C:\Windows\system32\Drivers\ATSwpWDF.sys
20:18:45.0667 0x4ca8 ATSwpWDF - ok
20:18:45.0745 0x4ca8 [ F23FEF6D569FCE88671949894A8BECF1, FCE7B156ED663471CF9A736915F00302E93B50FC647563D235313A37FCE8F0F6 ] AudioEndpointBuilder C:\Windows\System32\Audiosrv.dll
20:18:45.0777 0x4ca8 AudioEndpointBuilder - ok
20:18:45.0808 0x4ca8 [ F23FEF6D569FCE88671949894A8BECF1, FCE7B156ED663471CF9A736915F00302E93B50FC647563D235313A37FCE8F0F6 ] AudioSrv C:\Windows\System32\Audiosrv.dll
20:18:45.0808 0x4ca8 AudioSrv - ok
20:18:45.0901 0x4ca8 [ CDE60914D4ED81291F0CCFDB2CA311B9, 414D9BFF4E7DA17194695CB99B9E7F82C1616F4C228E6E9087208D290B9ED64D ] Avgdiska C:\Windows\system32\DRIVERS\avgdiska.sys
20:18:45.0917 0x4ca8 Avgdiska - ok
20:18:46.0260 0x4ca8 [ 35C4B10F6BE9D2A375F153895D046FC1, 8E798F1413609554197E352E6097E5AC20338BDD15189C629A9E22A10094B24F ] AVGIDSAgent C:\Program Files (x86)\AVG\AVG2014\avgidsagent.exe
20:18:46.0338 0x4ca8 AVGIDSAgent - ok
20:18:46.0385 0x4ca8 [ 50E7E80BB5F3E2BB0B48F3F7E17ED6B1, 4E254506E03C9DC7376D47267CC987B0D4D93C064310CC8BA6FB679542638298 ] AVGIDSDriver C:\Windows\system32\DRIVERS\avgidsdrivera.sys
20:18:46.0401 0x4ca8 AVGIDSDriver - ok
20:18:46.0463 0x4ca8 [ B0E4A1F342A3F8B75C4A4ADB044761C9, 208D033EE04206FEDFC99102025A53D53EF2D3FB373882776DE43D663BE9A01B ] AVGIDSHA C:\Windows\system32\DRIVERS\avgidsha.sys
20:18:46.0479 0x4ca8 AVGIDSHA - ok
20:18:46.0510 0x4ca8 [ 5D115BF49AE159D4D7D1EBC640CB138F, F529FB749AB8098B657DEB4637B9B87FA2DE4806F37AC9257542B7E522BA487E ] Avgldx64 C:\Windows\system32\DRIVERS\avgldx64.sys
20:18:46.0525 0x4ca8 Avgldx64 - ok
20:18:46.0603 0x4ca8 [ 197F28711B4B71E6575E5298CCEDC737, 16B7A9E59CA5EF8241029E16408CC1DD77004B195C9FE0677DE35A723FCA3DB4 ] Avgloga C:\Windows\system32\DRIVERS\avgloga.sys
20:18:46.0619 0x4ca8 Avgloga - ok
20:18:46.0650 0x4ca8 [ D9CED15E158573DE1BB67330C4206763, 6EEA9932318434448E167600A10FCD4C9DC8225A958708484E3A6EC5EF570012 ] Avgmfx64 C:\Windows\system32\DRIVERS\avgmfx64.sys
20:18:46.0666 0x4ca8 Avgmfx64 - ok
20:18:46.0697 0x4ca8 [ C4F9056928B26BCAF15872E46B29184F, 0A1574937D120B8872947C4C68F1706BB9713B0D00AD62BE8082499C944114BA ] Avgrkx64 C:\Windows\system32\DRIVERS\avgrkx64.sys
20:18:46.0697 0x4ca8 Avgrkx64 - ok
20:18:46.0744 0x4ca8 [ 0971913995F5FAFD711B0B2426A175E9, 1009E628997B56697BA976E376A9E9D39082E7057D6EFF37D57FDCA2057B9498 ] Avgtdia C:\Windows\system32\DRIVERS\avgtdia.sys
20:18:46.0759 0x4ca8 Avgtdia - ok
20:18:46.0822 0x4ca8 [ 4C05242DC361A217223E9B8EC2B3A76B, E2E5C7B853A734F11F71151B837B4D0C9BE5FFA171A700FC20ECA91B945D4832 ] avgtp C:\Windows\system32\drivers\avgtpx64.sys
20:18:46.0822 0x4ca8 avgtp - ok
20:18:46.0869 0x4ca8 [ 809201993B2CD679194915D8F2AAB37A, 51407A13CC3B551F4E327FCE5A07956CF73C3E1985FDAA3ADDEEC2114DD3802E ] avgwd C:\Program Files (x86)\AVG\AVG2014\avgwdsvc.exe
20:18:46.0884 0x4ca8 avgwd - ok
20:18:46.0931 0x4ca8 [ A6BF31A71B409DFA8CAC83159E1E2AFF, CBB83F73FFD3C3FB4F96605067739F8F7A4A40B2B05417FA49E575E95628753F ] AxInstSV C:\Windows\System32\AxInstSV.dll
20:18:46.0947 0x4ca8 AxInstSV - ok
20:18:47.0009 0x4ca8 [ 3E5B191307609F7514148C6832BB0842, DE011CB7AA4A2405FAF21575182E0793A1D83DFFC44E9A7864D59F3D51D8D580 ] b06bdrv C:\Windows\system32\DRIVERS\bxvbda.sys
20:18:47.0025 0x4ca8 b06bdrv - ok
20:18:47.0087 0x4ca8 [ B5ACE6968304A3900EEB1EBFD9622DF2, 1DAA118D8CA3F97B34DF3D3CDA1C78EAB2ED225699FEABE89D331AE0CB7679FA ] b57nd60a C:\Windows\system32\DRIVERS\b57nd60a.sys
20:18:47.0087 0x4ca8 b57nd60a - ok
20:18:47.0212 0x4ca8 [ 9E84A931DBEE0292E38ED672F6293A99, 2945EAF0AC091709E0C5508B45EC343EDE507AC2B08A2D7D64F286D38424CBC4 ] BCM43XX C:\Windows\system32\DRIVERS\bcmwl664.sys
20:18:47.0243 0x4ca8 BCM43XX - ok
20:18:47.0274 0x4ca8 [ FDE360167101B4E45A96F939F388AEB0, 8D1457E866BBD645C4B9710DFBFF93405CC1193BF9AE42326F2382500B713B82 ] BDESVC C:\Windows\System32\bdesvc.dll
20:18:47.0274 0x4ca8 BDESVC - ok
20:18:47.0305 0x4ca8 [ 16A47CE2DECC9B099349A5F840654746, 77C008AEDB07FAC66413841D65C952DDB56FE7DCA5E9EF9C8F4130336B838024 ] Beep C:\Windows\system32\drivers\Beep.sys
20:18:47.0305 0x4ca8 Beep - ok
20:18:47.0399 0x4ca8 [ 82974D6A2FD19445CC5171FC378668A4, 075D25F47C0D2277E40AF8615571DAA5EB16B1824563632A9A7EC62505C29A4A ] BFE C:\Windows\System32\bfe.dll
20:18:47.0430 0x4ca8 BFE - ok
20:18:47.0477 0x4ca8 [ 1EA7969E3271CBC59E1730697DC74682, D511A34D63A6E0E6E7D1879068E2CD3D87ABEAF4936B2EA8CDDAD9F79D60FA04 ] BITS C:\Windows\System32\qmgr.dll
20:18:47.0493 0x4ca8 BITS - ok
20:18:47.0539 0x4ca8 [ 61583EE3C3A17003C4ACD0475646B4D3, 17E4BECC309C450E7E44F59A9C0BBC24D21BDC66DFBA65B8F198A00BB47A9811 ] blbdrive C:\Windows\system32\DRIVERS\blbdrive.sys
20:18:47.0539 0x4ca8 blbdrive - ok
20:18:47.0586 0x4ca8 [ 6C02A83164F5CC0A262F4199F0871CF5, AD4632A6A203CB40970D848315D8ADB9C898349E20D8DF4107C2AE2703A2CF28 ] bowser C:\Windows\system32\DRIVERS\bowser.sys
20:18:47.0586 0x4ca8 bowser - ok
20:18:47.0617 0x4ca8 [ F09EEE9EDC320B5E1501F749FDE686C8, 66691114C42E12F4CC6DC4078D4D2FA4029759ACDAF1B59D17383487180E84E3 ] BrFiltLo C:\Windows\system32\DRIVERS\BrFiltLo.sys
20:18:47.0633 0x4ca8 BrFiltLo - ok
20:18:47.0633 0x4ca8 [ B114D3098E9BDB8BEA8B053685831BE6, 0ED23C1897F35FA00B9C2848DE4ED200E18688AA7825674888054BBC3A3EB92C ] BrFiltUp C:\Windows\system32\DRIVERS\BrFiltUp.sys
20:18:47.0649 0x4ca8 BrFiltUp - ok
20:18:47.0680 0x4ca8 [ 05F5A0D14A2EE1D8255C2AA0E9E8E694, 40011138869F5496A3E78D38C9900B466B6F3877526AC22952DCD528173F4645 ] Browser C:\Windows\System32\browser.dll
20:18:47.0695 0x4ca8 Browser - ok
20:18:47.0727 0x4ca8 [ 43BEA8D483BF1870F018E2D02E06A5BD, 4E6F5A5FD8C796A110B0DC9FF29E31EA78C04518FC1C840EF61BABD58AB10272 ] Brserid C:\Windows\System32\Drivers\Brserid.sys
20:18:47.0742 0x4ca8 Brserid - ok
20:18:47.0742 0x4ca8 [ A6ECA2151B08A09CACECA35C07F05B42, E2875BB7768ABAF38C3377007AA0A3C281503474D1831E396FB6599721586B0C ] BrSerWdm C:\Windows\System32\Drivers\BrSerWdm.sys
20:18:47.0742 0x4ca8 BrSerWdm - ok
20:18:47.0789 0x4ca8 [ B79968002C277E869CF38BD22CD61524, 50631836502237AF4893ECDCEA43B9031C3DE97433F594D46AF7C3C77F331983 ] BrUsbMdm C:\Windows\System32\Drivers\BrUsbMdm.sys
20:18:47.0789 0x4ca8 BrUsbMdm - ok
20:18:47.0805 0x4ca8 [ A87528880231C54E75EA7A44943B38BF, 4C8BBB29FDA76A96840AA47A8613C15D4466F9273A13941C19507008629709C9 ] BrUsbSer C:\Windows\System32\Drivers\BrUsbSer.sys
20:18:47.0805 0x4ca8 BrUsbSer - ok
20:18:47.0851 0x4ca8 [ CF98190A94F62E405C8CB255018B2315, E1B2540023C4FE9FD588E4B6AE6347DFA565EB3898F21E5360882BF3E8B5E781 ] BthEnum C:\Windows\system32\drivers\BthEnum.sys
20:18:47.0851 0x4ca8 BthEnum - ok
20:18:47.0883 0x4ca8 [ 9DA669F11D1F894AB4EB69BF546A42E8, B498B8B6CEF957B73179D1ADAF084BBB57BB3735D810F9BE2C7B1D58A4FD25A4 ] BTHMODEM C:\Windows\system32\DRIVERS\bthmodem.sys
20:18:47.0883 0x4ca8 BTHMODEM - ok
20:18:47.0929 0x4ca8 [ 02DD601B708DD0667E1331FA8518E9FF, 7DE6CC4DBB621CD03B01D9CE6CF66EAFE31D39030A391562CD0E278E1D70ADE1 ] BthPan C:\Windows\system32\DRIVERS\bthpan.sys
20:18:47.0929 0x4ca8 BthPan - ok
20:18:48.0007 0x4ca8 [ 738D0E9272F59EB7A1449C3EC118E6C4, FE3D32C2A5E4DC21376A0F89C0B2EE024ECF1A3FB99213CC9BBC986ADF7AF080 ] BTHPORT C:\Windows\System32\Drivers\BTHport.sys
20:18:48.0023 0x4ca8 BTHPORT - ok
20:18:48.0070 0x4ca8 [ 95F9C2976059462CBBF227F7AAB10DE9, 2797AE919FF7606B070FB039CECDB0707CD2131DCAC09C5DF14F443D881C9F34 ] bthserv C:\Windows\system32\bthserv.dll
20:18:48.0085 0x4ca8 bthserv - ok
20:18:48.0148 0x4ca8 [ F188B7394D81010767B6DF3178519A37, 576304E92FD94908F093A6AB5F4D328F25829BE32EC3CA0D29EBFDF5DE83539B ] BTHUSB C:\Windows\System32\Drivers\BTHUSB.sys
20:18:48.0148 0x4ca8 BTHUSB - ok
20:18:48.0195 0x4ca8 [ D3466F77C2C49C6E393BA5FBA963A33E, FD5E48A29E153BBAB095AB2E3B86F592B1FC1F790978911093B5F8A2CD6C5652 ] btusbflt C:\Windows\system32\drivers\btusbflt.sys
20:18:48.0195 0x4ca8 btusbflt - ok
20:18:48.0241 0x4ca8 [ A72A9101F9730DB7332714E566614E4D, 7C75772EA40EAEDDE2565E5FF901B17EA9B748563B8CE40062D86D4B0F1DBF0C ] btwaudio C:\Windows\system32\drivers\btwaudio.sys
20:18:48.0257 0x4ca8 btwaudio - ok
20:18:48.0319 0x4ca8 [ 5CEEC634B617525F2B6AD29F871033F7, 0A48E08FB3C3384860783F72C85022F6AD11D8F7023580D007478AA94F6F41C5 ] btwavdt C:\Windows\system32\DRIVERS\btwavdt.sys
20:18:48.0319 0x4ca8 btwavdt - ok
20:18:48.0444 0x4ca8 [ A8C22ACBE494D2F92FDB4C7EDD09528C, F178854F7320D7C81A37BC90CD2D32270CFB194AD5FC70F18ACCBF2C899C5BD5 ] btwdins C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\btwdins.exe
20:18:48.0460 0x4ca8 btwdins - ok
20:18:48.0507 0x4ca8 [ 6149301DC3F81D6F9667A3FBAC410975, 120E201AFB07054C7F6321461D194843C695012431DBD791E36BBF73FDD41E8A ] btwl2cap C:\Windows\system32\DRIVERS\btwl2cap.sys
20:18:48.0507 0x4ca8 btwl2cap - ok
20:18:48.0553 0x4ca8 [ 2AF5604D28BEF77B7CF4B9D232FE7CD3, 758524012FE284EDFC27DF095A2DD5853A0F084999F14DA66784103176E938E4 ] btwrchid C:\Windows\system32\DRIVERS\btwrchid.sys
20:18:48.0553 0x4ca8 btwrchid - ok
20:18:48.0600 0x4ca8 [ B8BD2BB284668C84865658C77574381A, 6C55BA288B626DF172FDFEA0BD7027FAEBA1F44EF20AB55160D7C7DC6E717D65 ] cdfs C:\Windows\system32\DRIVERS\cdfs.sys
20:18:48.0600 0x4ca8 cdfs - ok
20:18:48.0678 0x4ca8 [ F036CE71586E93D94DAB220D7BDF4416, BD07AAD9E20CEAF9FC84E4977C55EA2C45604A2C682AC70B9B9A2199B6713D5B ] cdrom C:\Windows\system32\DRIVERS\cdrom.sys
20:18:48.0694 0x4ca8 cdrom - ok
20:18:48.0725 0x4ca8 [ F17D1D393BBC69C5322FBFAFACA28C7F, 62A1A92B3C52ADFD0B808D7F69DD50238B5F202421F1786F7EAEAA63F274B3E8 ] CertPropSvc C:\Windows\System32\certprop.dll
20:18:48.0741 0x4ca8 CertPropSvc - ok
20:18:48.0772 0x4ca8 [ D7CD5C4E1B71FA62050515314CFB52CF, 513B5A849899F379F0BC6AB3A8A05C3493C2393C95F036612B96EC6E252E1C64 ] circlass C:\Windows\system32\DRIVERS\circlass.sys
20:18:48.0772 0x4ca8 circlass - ok
20:18:48.0819 0x4ca8 [ FE1EC06F2253F691FE36217C592A0206, B9F122DB5E665ECDF29A5CB8BB6B531236F31A54A95769D6C5C1924C87FE70CE ] CLFS C:\Windows\system32\CLFS.sys
20:18:48.0834 0x4ca8 CLFS - ok
20:18:48.0897 0x4ca8 [ F13EC8A783E0CB0D6DC26A3CA848B7B8, 0809E3B71709F1343086EEB6C820543C1A7119E74EEF8AC1AEE1F81093ABEC66 ] clr_optimization_v2.0.50727_32 C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\mscorsvw.exe
20:18:48.0897 0x4ca8 clr_optimization_v2.0.50727_32 - ok
20:18:48.0928 0x4ca8 [ B4D73F04E9BC076F7CDAC4327DF636BB, 1ADED20D5A0D0A76E2F85CB778FD06BAB814868D35F8532E17D67045FF4770C2 ] clr_optimization_v2.0.50727_64 C:\Windows\Microsoft.NET\Framework64\v2.0.50727\mscorsvw.exe
20:18:48.0928 0x4ca8 clr_optimization_v2.0.50727_64 - ok
20:18:49.0021 0x4ca8 [ E87213F37A13E2B54391E40934F071D0, 7EB221127EFB5BF158FB03D18EFDA2C55FB6CE3D1A1FE69C01D70DBED02C87E5 ] clr_optimization_v4.0.30319_32 C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\mscorsvw.exe
20:18:49.0021 0x4ca8 clr_optimization_v4.0.30319_32 - ok
20:18:49.0053 0x4ca8 [ 4AEDAB50F83580D0B4D6CF78191F92AA, D113C47013B018B45161911B96E93AF96A2F3B34FA47061BF6E7A71FBA03194A ] clr_optimization_v4.0.30319_64 C:\Windows\Microsoft.NET\Framework64\v4.0.30319\mscorsvw.exe
20:18:49.0053 0x4ca8 clr_optimization_v4.0.30319_64 - ok
20:18:49.0084 0x4ca8 [ 0840155D0BDDF1190F84A663C284BD33, 696039FA63CFEB33487FAA8FD7BBDB220141E9C6E529355D768DFC87999A9C3A ] CmBatt C:\Windows\system32\DRIVERS\CmBatt.sys
20:18:49.0084 0x4ca8 CmBatt - ok
20:18:49.0115 0x4ca8 [ E19D3F095812725D88F9001985B94EDD, 46243C5CCC4981CAC6FA6452FFCEC33329BF172448F1852D52592C9342E0E18B ] cmdide C:\Windows\system32\drivers\cmdide.sys
20:18:49.0115 0x4ca8 cmdide - ok
20:18:49.0162 0x4ca8 [ EBF28856F69CF094A902F884CF989706, AD6C9F0BC20AA49EEE5478DA0F856F0EA2B414B63208C5FFB03C9D7F5B59765F ] CNG C:\Windows\system32\Drivers\cng.sys
20:18:49.0177 0x4ca8 CNG - ok
20:18:49.0224 0x4ca8 [ 102DE219C3F61415F964C88E9085AD14, CD74CB703381F1382C32CF892FF2F908F4C9412E1BC77234F8FEA5D4666E1BF1 ] Compbatt C:\Windows\system32\DRIVERS\compbatt.sys
20:18:49.0224 0x4ca8 Compbatt - ok
20:18:49.0271 0x4ca8 [ 03EDB043586CCEBA243D689BDDA370A8, 0E4523AA332E242D5C2C61C5717DBA5AB6E42DADB5A7E512505FC2B6CC224959 ] CompositeBus C:\Windows\system32\drivers\CompositeBus.sys
20:18:49.0271 0x4ca8 CompositeBus - ok
20:18:49.0302 0x4ca8 COMSysApp - ok
20:18:49.0318 0x4ca8 [ 1C827878A998C18847245FE1F34EE597, 41EF7443D8B2733AA35CAC64B4F5F74FAC8BB0DA7D3936B69EC38E2DC3972E60 ] crcdisk C:\Windows\system32\DRIVERS\crcdisk.sys
20:18:49.0318 0x4ca8 crcdisk - ok
20:18:49.0380 0x4ca8 [ 6B400F211BEE880A37A1ED0368776BF4, 2F27C6FA96A1C8CBDA467846DA57E63949A7EA37DB094B13397DDD30114295BD ] CryptSvc C:\Windows\system32\cryptsvc.dll
20:18:49.0380 0x4ca8 CryptSvc - ok
20:18:49.0536 0x4ca8 [ FD557A50A65E44041CD2FCEF4BEB04DB, 746D5958F7198895D35A23566D3736D993D57726BF59D91421D8091C48926A26 ] cvhsvc C:\Program Files (x86)\Common Files\Microsoft Shared\Virtualization Handler\CVHSVC.EXE
20:18:49.0567 0x4ca8 cvhsvc - ok
20:18:49.0645 0x4ca8 [ 5C627D1B1138676C0A7AB2C2C190D123, C5003F2C912C5CA990E634818D3B4FD72F871900AF2948BD6C4D6400B354B401 ] DcomLaunch C:\Windows\system32\rpcss.dll
20:18:49.0677 0x4ca8 DcomLaunch - ok
20:18:49.0708 0x4ca8 [ 3CEC7631A84943677AA8FA8EE5B6B43D, 32061DAC9ED6C1EBA3B367B18D0E965AEEC2DF635DCF794EC39D086D32503AC5 ] defragsvc C:\Windows\System32\defragsvc.dll
20:18:49.0708 0x4ca8 defragsvc - ok
20:18:49.0739 0x4ca8 [ 9BB2EF44EAA163B29C4A4587887A0FE4, 03667BC3EA5003F4236929C10F23D8F108AFCB29DB5559E751FB26DFB318636F ] DfsC C:\Windows\system32\Drivers\dfsc.sys
20:18:49.0755 0x4ca8 DfsC - ok
20:18:49.0817 0x4ca8 [ 43D808F5D9E1A18E5EEB5EBC83969E4E, C10D1155D71EABE4ED44C656A8F13078A8A4E850C4A8FBB92D52D173430972B8 ] Dhcp C:\Windows\system32\dhcpcore.dll
20:18:49.0833 0x4ca8 Dhcp - ok
20:18:49.0864 0x4ca8 [ 13096B05847EC78F0977F2C0F79E9AB3, 1E44981B684F3E56F5D2439BB7FA78BD1BC876BB2265AE089AEC68F241B05B26 ] discache C:\Windows\system32\drivers\discache.sys
20:18:49.0879 0x4ca8 discache - ok
20:18:49.0911 0x4ca8 [ 9819EEE8B5EA3784EC4AF3B137A5244C, 571BC886E87C888DA96282E381A746D273B58B9074E84D4CA91275E26056D427 ] Disk C:\Windows\system32\DRIVERS\disk.sys
20:18:49.0911 0x4ca8 Disk - ok
20:18:50.0035 0x4ca8 [ D5BCB77BE83CF99F508943945D46343D, 00C5624CE970A05075A19168643BF6E8FA60C764333ECEC088D7FFCA10547833 ] DKbFltr C:\Windows\syswow64\Drivers\DKbFltr.sys
20:18:50.0051 0x4ca8 DKbFltr - ok
20:18:50.0098 0x4ca8 [ 16835866AAA693C7D7FCEBA8FFF706E4, 15891558F7C1F2BB57A98769601D447ED0D952354A8BB347312D034DC03E0242 ] Dnscache C:\Windows\System32\dnsrslvr.dll
20:18:50.0098 0x4ca8 Dnscache - ok
20:18:50.0160 0x4ca8 [ B1FB3DDCA0FDF408750D5843591AFBC6, AB6AD9C5E7BA2E3646D0115B67C4800D1CB43B4B12716397657C7ADEEE807304 ] dot3svc C:\Windows\System32\dot3svc.dll
20:18:50.0176 0x4ca8 dot3svc - ok
20:18:50.0191 0x4ca8 [ B26F4F737E8F9DF4F31AF6CF31D05820, 394BBBED4EC7FAD4110F62A43BFE0801D4AC56FFAC6C741C69407B26402311C7 ] DPS C:\Windows\system32\dps.dll
20:18:50.0207 0x4ca8 DPS - ok
20:18:50.0254 0x4ca8 [ 9B19F34400D24DF84C858A421C205754, 967AF267B4124BADA8F507CEBF25F2192D146A4D63BE71B45BFC03C5DA7F21A7 ] drmkaud C:\Windows\system32\drivers\drmkaud.sys
20:18:50.0254 0x4ca8 drmkaud - ok
20:18:50.0332 0x4ca8 [ 87CE5C8965E101CCCED1F4675557E868, 077D98F0F130B2FC710208BA34016EF2B2506EE2BD71740B228145E34A3046F1 ] DXGKrnl C:\Windows\System32\drivers\dxgkrnl.sys
20:18:50.0347 0x4ca8 DXGKrnl - ok
20:18:50.0379 0x4ca8 EagleX64 - ok
20:18:50.0441 0x4ca8 [ E2DDA8726DA9CB5B2C4000C9018A9633, 0C967DBC3636A76A696997192A158AA92A1AF19F01E3C66D5BF91818A8FAEA76 ] EapHost C:\Windows\System32\eapsvc.dll
20:18:50.0441 0x4ca8 EapHost - ok
20:18:50.0597 0x4ca8 [ DC5D737F51BE844D8C82C695EB17372F, 6D4022D9A46EDE89CEF0FAEADCC94C903234DFC460C0180D24FF9E38E8853017 ] ebdrv C:\Windows\system32\DRIVERS\evbda.sys
20:18:50.0675 0x4ca8 ebdrv - ok
20:18:50.0769 0x4ca8 [ 204F3F58212B3E422C90BD9691A2DF28, D748A8CEE4D59B4248C9B1ACA5155D0FF6635A29564B4391B7FAC6261F93FE99 ] EFS C:\Windows\System32\lsass.exe
20:18:50.0769 0x4ca8 EFS - ok
20:18:50.0862 0x4ca8 [ C4002B6B41975F057D98C439030CEA07, 3D2484FBB832EFB90504DD406ED1CF3065139B1FE1646471811F3A5679EF75F1 ] ehRecvr C:\Windows\ehome\ehRecvr.exe
20:18:50.0878 0x4ca8 ehRecvr - ok
20:18:50.0909 0x4ca8 [ 4705E8EF9934482C5BB488CE28AFC681, 359E9EC5693CE0BE89082E1D5D8F5C5439A5B985010FF0CB45C11E3CFE30637D ] ehSched C:\Windows\ehome\ehsched.exe
20:18:50.0909 0x4ca8 ehSched - ok
20:18:50.0987 0x4ca8 [ 0E5DA5369A0FCAEA12456DD852545184, 9A64AC5396F978C3B92794EDCE84DCA938E4662868250F8C18FA7C2C172233F8 ] elxstor C:\Windows\system32\DRIVERS\elxstor.sys
20:18:51.0003 0x4ca8 elxstor - ok
20:18:51.0159 0x4ca8 [ D3FA244EF742B359093F8596011CB815, 98FE79170BDD2AB2B50A1E1361AAB9821C26BAE15388476D93DD0C05BB731A91 ] ePowerSvc C:\Program Files\Acer\Acer ePower Management\ePowerSvc.exe
20:18:51.0190 0x4ca8 ePowerSvc - ok
20:18:51.0221 0x4ca8 [ 34A3C54752046E79A126E15C51DB409B, 7D5B5E150C7C73666F99CBAFF759029716C86F16B927E0078D77F8A696616D75 ] ErrDev C:\Windows\system32\drivers\errdev.sys
20:18:51.0221 0x4ca8 ErrDev - ok
20:18:51.0252 0x4ca8 esgiguard - ok
20:18:51.0330 0x4ca8 [ 4166F82BE4D24938977DD1746BE9B8A0, 24121751B7306225AD1C808442D7B030DEF377E9316AA0A3C5C7460E87317881 ] EventSystem C:\Windows\system32\es.dll
20:18:51.0346 0x4ca8 EventSystem - ok
20:18:51.0377 0x4ca8 [ A510C654EC00C1E9BDD91EEB3A59823B, 76CD277730F7B08D375770CD373D786160F34D1481AF0536BA1A5D2727E255F5 ] exfat C:\Windows\system32\drivers\exfat.sys
20:18:51.0377 0x4ca8 exfat - ok
20:18:51.0408 0x4ca8 [ 0ADC83218B66A6DB380C330836F3E36D, 798D6F83B5DBCC1656595E0A96CF12087FCCBE19D1982890D0CE5F629B328B29 ] fastfat C:\Windows\system32\drivers\fastfat.sys
20:18:51.0408 0x4ca8 fastfat - ok
20:18:51.0471 0x4ca8 [ DBEFD454F8318A0EF691FDD2EAAB44EB, 7F52AE222FF28503B6FC4A5852BD0CAEAF187BE69AF4B577D3DE474C24366099 ] Fax C:\Windows\system32\fxssvc.exe
20:18:51.0502 0x4ca8 Fax - ok
20:18:51.0549 0x4ca8 [ D765D19CD8EF61F650C384F62FAC00AB, 9F0A483A043D3BA873232AD3BA5F7BF9173832550A27AF3E8BD433905BD2A0EE ] fdc C:\Windows\system32\DRIVERS\fdc.sys
20:18:51.0549 0x4ca8 fdc - ok
20:18:51.0580 0x4ca8 [ 0438CAB2E03F4FB61455A7956026FE86, 6D4DDC2973DB25CE0C7646BC85EFBCC004EBE35EA683F62162AE317C6F1D8DFE ] fdPHost C:\Windows\system32\fdPHost.dll
20:18:51.0580 0x4ca8 fdPHost - ok
20:18:51.0595 0x4ca8 [ 802496CB59A30349F9A6DD22D6947644, 52D59D3D628D5661F83F090F33F744F6916E0CC1F76E5A33983E06EB66AE19F8 ] FDResPub C:\Windows\system32\fdrespub.dll
20:18:51.0595 0x4ca8 FDResPub - ok
20:18:51.0611 0x4ca8 [ 655661BE46B5F5F3FD454E2C3095B930, 549C8E2A2A37757E560D55FFA6BFDD838205F17E40561E67F0124C934272CD1A ] FileInfo C:\Windows\system32\drivers\fileinfo.sys
20:18:51.0611 0x4ca8 FileInfo - ok
20:18:51.0642 0x4ca8 [ 5F671AB5BC87EEA04EC38A6CD5962A47, 6B61D3363FF3F9C439BD51102C284972EAE96ACC0683B9DC7E12D25D0ADC51B6 ] Filetrace C:\Windows\system32\drivers\filetrace.sys
20:18:51.0642 0x4ca8 Filetrace - ok
20:18:51.0673 0x4ca8 [ C172A0F53008EAEB8EA33FE10E177AF5, 9175A95B323696D1B35C9EFEB7790DD64E6EE0B7021E6C18E2F81009B169D77B ] flpydisk C:\Windows\system32\DRIVERS\flpydisk.sys
20:18:51.0673 0x4ca8 flpydisk - ok
20:18:51.0736 0x4ca8 [ DA6B67270FD9DB3697B20FCE94950741, F621A4462C9F2904063578C427FAF22D7D66AE9967605C11C798099817CE5331 ] FltMgr C:\Windows\system32\drivers\fltmgr.sys
20:18:51.0736 0x4ca8 FltMgr - ok
20:18:51.0829 0x4ca8 [ C4C183E6551084039EC862DA1C945E3D, 0874A2ACDD24D64965AA9A76E9C818E216880AE4C9A2E07ED932EE404585CEE6 ] FontCache C:\Windows\system32\FntCache.dll
20:18:51.0861 0x4ca8 FontCache - ok
20:18:51.0907 0x4ca8 [ A8B7F3818AB65695E3A0BB3279F6DCE6, 89FCF10F599767E67A1E011753E34DA44EAA311F105DBF69549009ED932A60F0 ] FontCache3.0.0.0 C:\Windows\Microsoft.Net\Framework64\v3.0\WPF\PresentationFontCache.exe
20:18:51.0907 0x4ca8 FontCache3.0.0.0 - ok
20:18:51.0954 0x4ca8 [ D43703496149971890703B4B1B723EAC, F06397B2EDCA61629249D2EF1CBB7827A8BEAB8488246BD85EF6AE1363C0DA6E ] FsDepends C:\Windows\system32\drivers\FsDepends.sys
20:18:51.0970 0x4ca8 FsDepends - ok
20:18:51.0985 0x4ca8 [ 6BD9295CC032DD3077C671FCCF579A7B, 83622FBB0CB923798E7E584BF53CAAF75B8C016E3FF7F0FA35880FF34D1DFE33 ] Fs_Rec C:\Windows\system32\drivers\Fs_Rec.sys
20:18:51.0985 0x4ca8 Fs_Rec - ok
20:18:52.0032 0x4ca8 [ 8F6322049018354F45F05A2FD2D4E5E0, 73BF0FB4EBD7887E992DDEBB79E906958D6678F8D1107E8C368F5A0514D80359 ] fvevol C:\Windows\system32\DRIVERS\fvevol.sys
20:18:52.0048 0x4ca8 fvevol - ok
20:18:52.0079 0x4ca8 [ 8C778D335C9D272CFD3298AB02ABE3B6, 85F0B13926B0F693FA9E70AA58DE47100E4B6F893772EBE4300C37D9A36E6005 ] gagp30kx C:\Windows\system32\DRIVERS\gagp30kx.sys
20:18:52.0079 0x4ca8 gagp30kx - ok
20:18:52.0157 0x4ca8 [ 277BBC7E1AA1EE957F573A10ECA7EF3A, 2EE60B924E583E847CC24E78B401EF95C69DB777A5B74E1EC963E18D47B94D24 ] gpsvc C:\Windows\System32\gpsvc.dll
20:18:52.0188 0x4ca8 gpsvc - ok
20:18:52.0266 0x4ca8 [ 0191DEE9B9EB7902AF2CF4F67301095D, 9E2E263E84167E1AD3FFCEA84066AF07CD6A653F5D8266A619E4973BC4B25460 ] GREGService C:\Program Files (x86)\Acer\Registration\GREGsvc.exe
20:18:52.0266 0x4ca8 GREGService - ok
20:18:52.0297 0x4ca8 [ 1E6438D4EA6E1174A3B3B1EDC4DE660B, F9995CFEC7BBFE10B06EEE04CA6B49658275C43096E57747BFF9C2C31A0F9011 ] hamachi C:\Windows\system32\DRIVERS\hamachi.sys
20:18:52.0297 0x4ca8 hamachi - ok
20:18:52.0344 0x4ca8 [ F2523EF6460FC42405B12248338AB2F0, B2F3DE8DE1F512D871BC2BC2E8D0E33AB03335BFBC07627C5F88B65024928E19 ] hcw85cir C:\Windows\system32\drivers\hcw85cir.sys
20:18:52.0344 0x4ca8 hcw85cir - ok
20:18:52.0422 0x4ca8 [ 975761C778E33CD22498059B91E7373A, 8304E15FBE6876BE57263A03621365DA8C88005EAC532A770303C06799D915D9 ] HdAudAddService C:\Windows\system32\drivers\HdAudio.sys
20:18:52.0438 0x4ca8 HdAudAddService - ok
20:18:52.0469 0x4ca8 [ 97BFED39B6B79EB12CDDBFEED51F56BB, 3CF981D668FB2381E52AF2E51E296C6CFB47B0D62249645278479D0111A47955 ] HDAudBus C:\Windows\system32\drivers\HDAudBus.sys
20:18:52.0485 0x4ca8 HDAudBus - ok
20:18:52.0500 0x4ca8 [ 78E86380454A7B10A5EB255DC44A355F, 11F3ED7ACFFA3024B9BD504F81AC39F5B4CED5A8A425E8BADF7132EFEDB9BD64 ] HidBatt C:\Windows\system32\DRIVERS\HidBatt.sys
20:18:52.0500 0x4ca8 HidBatt - ok
20:18:52.0516 0x4ca8 [ 7FD2A313F7AFE5C4DAB14798C48DD104, 94CBFD4506CBDE4162CEB3367BAB042D19ACA6785954DC0B554D4164B9FCD0D4 ] HidBth C:\Windows\system32\DRIVERS\hidbth.sys
20:18:52.0516 0x4ca8 HidBth - ok
20:18:52.0563 0x4ca8 [ 0A77D29F311B88CFAE3B13F9C1A73825, 8615DC6CEFB591505CE16E054A71A4F371B827DDFD5E980777AB4233DCFDA01D ] HidIr C:\Windows\system32\DRIVERS\hidir.sys
20:18:52.0563 0x4ca8 HidIr - ok
20:18:52.0594 0x4ca8 [ BD9EB3958F213F96B97B1D897DEE006D, 4D01CBF898B528B3A4E5A683DF2177300AFABD7D4CB51F1A7891B1B545499631 ] hidserv C:\Windows\system32\hidserv.dll
20:18:52.0594 0x4ca8 hidserv - ok
20:18:52.0641 0x4ca8 [ 9592090A7E2B61CD582B612B6DF70536, FD11D5E02C32D658B28FCC35688AB66CCB5D3A0A0D74C82AE0F0B6C67B568A0F ] HidUsb C:\Windows\system32\drivers\hidusb.sys
20:18:52.0641 0x4ca8 HidUsb - ok
20:18:52.0672 0x4ca8 [ 387E72E739E15E3D37907A86D9FF98E2, 9935BE2E58788E79328293AF2F202CB0F6042441B176F75ACC5AEA93C8E05531 ] hkmsvc C:\Windows\system32\kmsvc.dll
20:18:52.0687 0x4ca8 hkmsvc - ok
20:18:52.0719 0x4ca8 [ EFDFB3DD38A4376F93E7985173813ABD, 70402FA73A5A2A8BB557AAC8F531E373077D28DE5F40A1F3F14B940BE01CD2E1 ] HomeGroupListener C:\Windows\system32\ListSvc.dll
20:18:52.0734 0x4ca8 HomeGroupListener - ok
20:18:52.0765 0x4ca8 [ 908ACB1F594274965A53926B10C81E89, 7D34A742AC486294D82676F8465A3EF26C8AC3317C32B63F62031CB007CFC208 ] HomeGroupProvider C:\Windows\system32\provsvc.dll
20:18:52.0781 0x4ca8 HomeGroupProvider - ok
20:18:52.0812 0x4ca8 [ 39D2ABCD392F3D8A6DCE7B60AE7B8EFC, E9E6A1665740CFBC2DD321010007EF42ABA2102AEB9772EE8AA3354664B1E205 ] HpSAMD C:\Windows\system32\drivers\HpSAMD.sys
20:18:52.0812 0x4ca8 HpSAMD - ok
20:18:52.0890 0x4ca8 [ 0EA7DE1ACB728DD5A369FD742D6EEE28, 21C489412EB33A12B22290EB701C19BA57006E8702E76F730954F0784DDE9779 ] HTTP C:\Windows\system32\drivers\HTTP.sys
20:18:52.0921 0x4ca8 HTTP - ok
20:18:52.0953 0x4ca8 [ A5462BD6884960C9DC85ED49D34FF392, 53E65841AF5B06A2844D0BB6FC4DD3923A323FFA0E4BFC89B3B5CAFB592A3D53 ] hwpolicy C:\Windows\system32\drivers\hwpolicy.sys
20:18:52.0953 0x4ca8 hwpolicy - ok
20:18:52.0999 0x4ca8 [ FA55C73D4AFFA7EE23AC4BE53B4592D3, 65CDDC62B89A60E942C5642C9D8B539EFB69DA8069B4A2E54978154B314531CD ] i8042prt C:\Windows\system32\drivers\i8042prt.sys
20:18:53.0015 0x4ca8 i8042prt - ok
20:18:53.0093 0x4ca8 [ 7548066DF68A8A1A56B043359F915F37, 6225DDE554E45858374CBD284A85A00F773089A667C08492187A637232B8BD9A ] IAANTMON C:\Program Files (x86)\Intel\Intel Matrix Storage Manager\IAANTMon.exe
20:18:53.0109 0x4ca8 IAANTMON - ok
20:18:53.0155 0x4ca8 [ 1D004CB1DA6323B1F55CAEF7F94B61D9, 8FFFB429BA46938724BBB87AB9B3EC77EA17C4B893BABDBDD38309F02963D405 ] iaStor C:\Windows\system32\DRIVERS\iaStor.sys
20:18:53.0171 0x4ca8 iaStor - ok
20:18:53.0249 0x4ca8 [ AAAF44DB3BD0B9D1FB6969B23ECC8366, 805AA4A9464002D1AB3832E4106B2AAA1331F4281367E75956062AAE99699385 ] iaStorV C:\Windows\system32\drivers\iaStorV.sys
20:18:53.0265 0x4ca8 iaStorV - ok
20:18:53.0343 0x4ca8 [ C98A5B9D932430AD8EEBD3EF73756EF7, DF7E1D391A0F3345AD61154363922C27BD557DEEACE395A6A8A8A16BFD1BB9A8 ] idsvc C:\Windows\Microsoft.NET\Framework64\v3.0\Windows Communication Foundation\infocard.exe
20:18:53.0374 0x4ca8 idsvc - ok
20:18:53.0405 0x4ca8 IEEtwCollectorService - ok
20:18:53.0592 0x4ca8 [ 4252FAA4CFF8226A389D7C929A6EE468, F99DAE782C98CDF46A1DF1DA006F8449BE1F2819154AA1E2A367770C96A25A82 ] IGBASVC c:\Program Files (x86)\Acer Bio Protection\BASVC.exe
20:18:53.0655 0x4ca8 IGBASVC - ok
20:18:54.0029 0x4ca8 [ A87261EF1546325B559374F5689CF5BC, 8DE48A8A13A32AAAC54CDDF58F3F61BE3E2802C1D9CA1CA98E57EB0D65FB6002 ] igfx C:\Windows\system32\DRIVERS\igdkmd64.sys
20:18:54.0154 0x4ca8 igfx - ok
20:18:54.0216 0x4ca8 [ 5C18831C61933628F5BB0EA2675B9D21, 5CD9DE2F8C0256623A417B5C55BF55BB2562BD7AB2C3C83BB3D9886C2FBDA4E4 ] iirsp C:\Windows\system32\DRIVERS\iirsp.sys
20:18:54.0216 0x4ca8 iirsp - ok
20:18:54.0279 0x4ca8 [ 344789398EC3EE5A4E00C52B31847946, 3DA5F08E4B46F4E63456AA588D49E39A6A09A97D0509880C00F327623DB6122D ] IKEEXT C:\Windows\System32\ikeext.dll
20:18:54.0325 0x4ca8 IKEEXT - ok
20:18:54.0466 0x4ca8 [ 9AA6A93852E36FE76C3F7FC2904F3B01, F4E8E7FB956B59B450F1D830597EA0FBE8F99526EB0EAA886FA21761514C9B05 ] IntcAzAudAddService C:\Windows\system32\drivers\RTKVHD64.sys
20:18:54.0513 0x4ca8 IntcAzAudAddService - ok
20:18:54.0544 0x4ca8 [ F00F20E70C6EC3AA366910083A0518AA, E2F3E9FFD82C802C8BAC309893A3664ACF16A279959C0FDECCA64C3D3C60FD22 ] intelide C:\Windows\system32\drivers\intelide.sys
20:18:54.0544 0x4ca8 intelide - ok
20:18:54.0591 0x4ca8 [ ADA036632C664CAA754079041CF1F8C1, F2386CC09AC6DE4C54189154F7D91C1DB7AA120B13FAE8BA5B579ACF99FCC610 ] intelppm C:\Windows\system32\DRIVERS\intelppm.sys
20:18:54.0606 0x4ca8 intelppm - ok
20:18:54.0622 0x4ca8 [ 098A91C54546A3B878DAD6A7E90A455B, 044CCE2A0DF56EBE1EFD99B4F6F0A5B9EE12498CA358CF4B2E3A1CFD872823AA ] IPBusEnum C:\Windows\system32\ipbusenum.dll
20:18:54.0637 0x4ca8 IPBusEnum - ok
20:18:54.0653 0x4ca8 [ C9F0E1BD74365A8771590E9008D22AB6, 728BC5A6AAE499FDC50EB01577AF16D83C2A9F3B09936DD2A89C01E074BA8E51 ] IpFilterDriver C:\Windows\system32\DRIVERS\ipfltdrv.sys
20:18:54.0669 0x4ca8 IpFilterDriver - ok
20:18:54.0715 0x4ca8 [ 08C2957BB30058E663720C5606885653, E13EDF6701512E2A9977A531454932CA5023087CB50E1D2F416B8BCDD92B67BE ] iphlpsvc C:\Windows\System32\iphlpsvc.dll
20:18:54.0747 0x4ca8 iphlpsvc - ok
20:18:54.0778 0x4ca8 [ 0FC1AEA580957AA8817B8F305D18CA3A, 7161E4DE91AAFC3FA8BF24FAE4636390C2627DB931505247C0D52C75A31473D9 ] IPMIDRV C:\Windows\system32\drivers\IPMIDrv.sys
20:18:54.0778 0x4ca8 IPMIDRV - ok
20:18:54.0809 0x4ca8 [ AF9B39A7E7B6CAA203B3862582E9F2D0, 67128BE7EADBE6BD0205B050F96E268948E8660C4BAB259FB0BE03935153D04E ] IPNAT C:\Windows\system32\drivers\ipnat.sys
20:18:54.0809 0x4ca8 IPNAT - ok
20:18:54.0856 0x4ca8 [ 3ABF5E7213EB28966D55D58B515D5CE9, A352BCC5B6B9A28805B15CAFB235676F1FAFF0D2394F88C03089EB157D6188AE ] IRENUM C:\Windows\system32\drivers\irenum.sys
20:18:54.0856 0x4ca8 IRENUM - ok
20:18:54.0903 0x4ca8 iSafeKrnl - ok
20:18:54.0934 0x4ca8 iSafeNetFilter - ok
20:18:54.0965 0x4ca8 [ 2F7B28DC3E1183E5EB418DF55C204F38, D40410A760965925D6F10959B2043F7BD4F68EAFCF5E743AF11AD860BD136548 ] isapnp C:\Windows\system32\drivers\isapnp.sys
20:18:54.0965 0x4ca8 isapnp - ok
20:18:55.0012 0x4ca8 [ 96BB922A0981BC7432C8CF52B5410FE6, 236C05509B1040059B15021CBBDBDAF3B9C0F00910142BE5887B2C7561BAAFBA ] iScsiPrt C:\Windows\system32\drivers\msiscsi.sys
20:18:55.0027 0x4ca8 iScsiPrt - ok
20:18:55.0074 0x4ca8 [ 12E27942DBB7C91880163634B0D8A776, DEE56DB8993A915E8FC32F9F50FAEED591799B0694655926C4F260EBFB99FC7E ] k57nd60a C:\Windows\system32\DRIVERS\k57nd60a.sys
20:18:55.0090 0x4ca8 k57nd60a - ok
20:18:55.0121 0x4ca8 [ BC02336F1CBA7DCC7D1213BB588A68A5, 450C5BAD54CCE2AFCDFF1B6E7F8E1A8446D9D3255DF9D36C29A8F848048AAD93 ] kbdclass C:\Windows\system32\drivers\kbdclass.sys
20:18:55.0121 0x4ca8 kbdclass - ok
20:18:55.0168 0x4ca8 [ 0705EFF5B42A9DB58548EEC3B26BB484, 86C6824ED7ED6FA8F306DB6319A0FD688AA91295AE571262F9D8E96A32225E99 ] kbdhid C:\Windows\system32\drivers\kbdhid.sys
20:18:55.0168 0x4ca8 kbdhid - ok
20:18:55.0199 0x4ca8 [ 204F3F58212B3E422C90BD9691A2DF28, D748A8CEE4D59B4248C9B1ACA5155D0FF6635A29564B4391B7FAC6261F93FE99 ] KeyIso C:\Windows\system32\lsass.exe
20:18:55.0199 0x4ca8 KeyIso - ok
20:18:55.0230 0x4ca8 [ 353009DEDF918B2A51414F330CF72DEC, BF157D6E329F26E02FA16271B751B421396040DBB1D7BF9B2E0A21BC569672E2 ] KSecDD C:\Windows\system32\Drivers\ksecdd.sys
20:18:55.0230 0x4ca8 KSecDD - ok
20:18:55.0261 0x4ca8 [ 1C2D8E18AA8FD50CD04C15CC27F7F5AB, 4BA3B0F9F01BD47D66091D3AD86B69A523981D61DFB4D677F2CD39405B2DA989 ] KSecPkg C:\Windows\system32\Drivers\ksecpkg.sys
20:18:55.0261 0x4ca8 KSecPkg - ok
20:18:55.0308 0x4ca8 [ 6869281E78CB31A43E969F06B57347C4, 866A23E69B32A78D378D6CB3B3DA3695FFDFF0FEC3C9F68C8C3F988DF417044B ] ksthunk C:\Windows\system32\drivers\ksthunk.sys
20:18:55.0324 0x4ca8 ksthunk - ok
20:18:55.0355 0x4ca8 [ 6AB66E16AA859232F64DEB66887A8C9C, 5F2B579BEA8098A2994B0DECECDAE7B396E7B5DC5F09645737B9F28BEEA77FFF ] KtmRm C:\Windows\system32\msdtckrm.dll
20:18:55.0371 0x4ca8 KtmRm - ok
20:18:55.0417 0x4ca8 [ 2AC603C3188C704CFCE353659AA7AD71, 0DAC2E8858221145FA35883BAE0D6484E60EB624158DE9F063FF209951CD1CDF ] L1E C:\Windows\system32\DRIVERS\L1E62x64.sys
20:18:55.0417 0x4ca8 L1E - ok
20:18:55.0464 0x4ca8 [ D9F42719019740BAA6D1C6D536CBDAA6, 8757599D0AE5302C4CE50861BEBA3A8DD14D7B0DBD916FD5404133688CDFCC40 ] LanmanServer C:\Windows\system32\srvsvc.dll
20:18:55.0480 0x4ca8 LanmanServer - ok
20:18:55.0527 0x4ca8 [ 851A1382EED3E3A7476DB004F4EE3E1A, B1C67F47DD594D092E6E258F01DF5E7150227CE3131A908A244DEE9F8A1FABF9 ] LanmanWorkstation C:\Windows\System32\wkssvc.dll
20:18:55.0527 0x4ca8 LanmanWorkstation - ok
20:18:55.0573 0x4ca8 [ 1538831CF8AD2979A04C423779465827, E1729B0CC4CEEE494A0B8817A8E98FF232E3A32FB023566EF0BC71A090262C0C ] lltdio C:\Windows\system32\DRIVERS\lltdio.sys
20:18:55.0573 0x4ca8 lltdio - ok
20:18:55.0620 0x4ca8 [ C1185803384AB3FEED115F79F109427F, 0414FE73532DCAB17E906438A14711E928CECCD5F579255410C62984DD652700 ] lltdsvc C:\Windows\System32\lltdsvc.dll
20:18:55.0636 0x4ca8 lltdsvc - ok
20:18:55.0651 0x4ca8 [ F993A32249B66C9D622EA5592A8B76B8, EE64672A990C6145DC5601E2B8CDBE089272A72732F59AF9865DCBA8B1717E70 ] lmhosts C:\Windows\System32\lmhsvc.dll
20:18:55.0651 0x4ca8 lmhosts - ok
20:18:55.0714 0x4ca8 [ 1A93E54EB0ECE102495A51266DCDB6A6, DB6AA86AA36C3A7988BE96E87B5D3251BE7617C54EE8F894D9DC2E267FE3255B ] LSI_FC C:\Windows\system32\DRIVERS\lsi_fc.sys
20:18:55.0714 0x4ca8 LSI_FC - ok
20:18:55.0729 0x4ca8 [ 1047184A9FDC8BDBFF857175875EE810, F2251EDB7736A26D388A0C5CC2FE5FB9C5E109CBB1E3800993554CB21D81AE4B ] LSI_SAS C:\Windows\system32\DRIVERS\lsi_sas.sys
20:18:55.0745 0x4ca8 LSI_SAS - ok
20:18:55.0761 0x4ca8 [ 30F5C0DE1EE8B5BC9306C1F0E4A75F93, 88D5740A4E9CC3FA80FA18035DAB441BDC5A039622D666BFDAA525CC9686BD06 ] LSI_SAS2 C:\Windows\system32\DRIVERS\lsi_sas2.sys
20:18:55.0761 0x4ca8 LSI_SAS2 - ok
20:18:55.0776 0x4ca8 [ 0504EACAFF0D3C8AED161C4B0D369D4A, 4D272237C189646F5C80822FD3CBA7C2728E482E2DAAF7A09C8AEF811C89C54D ] LSI_SCSI C:\Windows\system32\DRIVERS\lsi_scsi.sys
20:18:55.0776 0x4ca8 LSI_SCSI - ok
20:18:55.0823 0x4ca8 [ 43D0F98E1D56CCDDB0D5254CFF7B356E, 5BA498183B5C4996C694CB0A9A6B66CE6C7A460F6C91BEB9F305486FCC3B7B22 ] luafv C:\Windows\system32\drivers\luafv.sys
20:18:55.0839 0x4ca8 luafv - ok
20:18:55.0932 0x4ca8 [ 8A50D5304E6AE48664CF5838EC32F647, C76943FABEE1B5E1B641AA610668CCD4227E2C4B191DD30B79D3AB31A9E8B5BE ] MBAMSwissArmy C:\Windows\system32\drivers\MBAMSwissArmy.sys
20:18:55.0932 0x4ca8 MBAMSwissArmy - ok
20:18:55.0963 0x4ca8 [ 0BE09CD858ABF9DF6ED259D57A1A1663, 2FD28889B93C8E801F74C1D0769673A461671E0189D0A22C94509E3F0EEB7428 ] Mcx2Svc C:\Windows\system32\Mcx2Svc.dll
20:18:55.0979 0x4ca8 Mcx2Svc - ok
20:18:55.0995 0x4ca8 [ A55805F747C6EDB6A9080D7C633BD0F4, 2DA0E83BF3C8ADEF6F551B6CC1C0A3F6149CDBE6EC60413BA1767C4DE425A728 ] megasas C:\Windows\system32\DRIVERS\megasas.sys
20:18:55.0995 0x4ca8 megasas - ok
20:18:56.0041 0x4ca8 [ BAF74CE0072480C3B6B7C13B2A94D6B3, 85CBB4949C090A904464F79713A3418338753D20D7FB811E68F287FDAC1DD834 ] MegaSR C:\Windows\system32\DRIVERS\MegaSR.sys
20:18:56.0041 0x4ca8 MegaSR - ok
20:18:56.0073 0x4ca8 [ E40E80D0304A73E8D269F7141D77250B, 0DB4AC13A264F19A84DC0BCED54E8E404014CC09C993B172002B1561EC7E265A ] MMCSS C:\Windows\system32\mmcss.dll
20:18:56.0088 0x4ca8 MMCSS - ok
20:18:56.0104 0x4ca8 [ 800BA92F7010378B09F9ED9270F07137, 94F9AF9E1BE80AE6AC39A2A74EF9FAB115DCAACC011D07DFA8D6A1DDC8A93342 ] Modem C:\Windows\system32\drivers\modem.sys
20:18:56.0104 0x4ca8 Modem - ok
20:18:56.0135 0x4ca8 [ B03D591DC7DA45ECE20B3B467E6AADAA, 701FB0CAD8138C58507BE28845D3E24CE269A040737C29885944A0D851238732 ] monitor C:\Windows\system32\DRIVERS\monitor.sys
20:18:56.0135 0x4ca8 monitor - ok
20:18:56.0182 0x4ca8 [ 7D27EA49F3C1F687D357E77A470AEA99, 7FE7CAF95959F127C6D932C01D539C06D80273C49A09761F6E8331C05B1A7EE7 ] mouclass C:\Windows\system32\DRIVERS\mouclass.sys
20:18:56.0182 0x4ca8 mouclass - ok
20:18:56.0229 0x4ca8 [ D3BF052C40B0C4166D9FD86A4288C1E6, 5E65264354CD94E844BF1838CA1B8E49080EFA34605A32CF2F6A47A2B97FC183 ] mouhid C:\Windows\system32\DRIVERS\mouhid.sys
20:18:56.0229 0x4ca8 mouhid - ok
20:18:56.0275 0x4ca8 [ 32E7A3D591D671A6DF2DB515A5CBE0FA, 47CED0B9067AE8BF5EEF60B17ADEE5906BEDCC56E4CB460B7BFBC12BB9A69E63 ] mountmgr C:\Windows\system32\drivers\mountmgr.sys
20:18:56.0275 0x4ca8 mountmgr - ok
20:18:56.0307 0x4ca8 [ A44B420D30BD56E145D6A2BC8768EC58, B1E4DCA5A1008FA7A0492DC091FB2B820406AE13FD3D44F124E89B1037AF09B8 ] mpio C:\Windows\system32\drivers\mpio.sys
20:18:56.0322 0x4ca8 mpio - ok
20:18:56.0353 0x4ca8 [ 6C38C9E45AE0EA2FA5E551F2ED5E978F, 5A3FA2F110029CB4CC4384998EDB59203FDD65EC45E01B897FB684F8956EAD20 ] mpsdrv C:\Windows\system32\drivers\mpsdrv.sys
20:18:56.0353 0x4ca8 mpsdrv - ok
20:18:56.0416 0x4ca8 [ 54FFC9C8898113ACE189D4AA7199D2C1, 65F585C87F3F710FD5793FDFA96B740AD8D4317B0C120F4435CCF777300EA4F2 ] MpsSvc C:\Windows\system32\mpssvc.dll
20:18:56.0463 0x4ca8 MpsSvc - ok
20:18:56.0494 0x4ca8 [ 1A4F75E63C9FB84B85DFFC6B63FD5404, 01AFA6DBB4CDE55FE4EA05BBE8F753A4266F8D072EA1EE01DB79F5126780C21F ] MRxDAV C:\Windows\system32\drivers\mrxdav.sys
20:18:56.0494 0x4ca8 MRxDAV - ok
20:18:56.0541 0x4ca8 [ A5D9106A73DC88564C825D317CAC68AC, 0457B2AEA4E05A91D0E43F317894A614434D8CEBE35020785387F307E231FBE4 ] mrxsmb C:\Windows\system32\DRIVERS\mrxsmb.sys
20:18:56.0541 0x4ca8 mrxsmb - ok
20:18:56.0587 0x4ca8 [ D711B3C1D5F42C0C2415687BE09FC163, 9B3013AC60BD2D0FF52086658BA5FF486ADE15954A552D7DD590580E8BAE3EFF ] mrxsmb10 C:\Windows\system32\DRIVERS\mrxsmb10.sys
20:18:56.0603 0x4ca8 mrxsmb10 - ok
20:18:56.0619 0x4ca8 [ 9423E9D355C8D303E76B8CFBD8A5C30C, 220B33F120C2DD937FE4D5664F4B581DC0ACF78D62EB56B7720888F67B9644CC ] mrxsmb20 C:\Windows\system32\DRIVERS\mrxsmb20.sys
20:18:56.0634 0x4ca8 mrxsmb20 - ok
20:18:56.0665 0x4ca8 [ C25F0BAFA182CBCA2DD3C851C2E75796, 643E158A0948DF331807AEAA391F23960362E46C0A0CF6D22A99020EAE7B10F8 ] msahci C:\Windows\system32\drivers\msahci.sys
20:18:56.0665 0x4ca8 msahci - ok
20:18:56.0697 0x4ca8 [ DB801A638D011B9633829EB6F663C900, B34FD33A215ACCF2905F4B7D061686CDB1CB9C652147AF56AE14686C1F6E3C74 ] msdsm C:\Windows\system32\drivers\msdsm.sys
20:18:56.0712 0x4ca8 msdsm - ok
20:18:56.0728 0x4ca8 [ DE0ECE52236CFA3ED2DBFC03F28253A8, 2FBBEC4CACB5161F68D7C2935852A5888945CA0F107CF8A1C01F4528CE407DE3 ] MSDTC C:\Windows\System32\msdtc.exe
20:18:56.0743 0x4ca8 MSDTC - ok
20:18:56.0775 0x4ca8 [ AA3FB40E17CE1388FA1BEDAB50EA8F96, 69F93E15536644C8FD679A20190CFE577F4985D3B1B4A4AA250A168615AE1E99 ] Msfs C:\Windows\system32\drivers\Msfs.sys
20:18:56.0775 0x4ca8 Msfs - ok
20:18:56.0790 0x4ca8 [ F9D215A46A8B9753F61767FA72A20326, 6F76642B45E0A7EF6BCAB8B37D55CCE2EAA310ED07B76D43FCB88987C2174141 ] mshidkmdf C:\Windows\System32\drivers\mshidkmdf.sys
20:18:56.0790 0x4ca8 mshidkmdf - ok
20:18:56.0806 0x4ca8 [ D916874BBD4F8B07BFB7FA9B3CCAE29D, B229DA150713DEDBC4F05386C9D9DC3BC095A74F44F3081E88311AB73BC992A1 ] msisadrv C:\Windows\system32\drivers\msisadrv.sys
20:18:56.0806 0x4ca8 msisadrv - ok
20:18:56.0868 0x4ca8 [ 808E98FF49B155C522E6400953177B08, F873F5BFF0984C5165DF67E92874D3F6EB8D86F9B5AD17013A0091CA33A1A3D5 ] MSiSCSI C:\Windows\system32\iscsiexe.dll
20:18:56.0884 0x4ca8 MSiSCSI - ok
20:18:56.0884 0x4ca8 msiserver - ok
20:18:56.0931 0x4ca8 [ 49CCF2C4FEA34FFAD8B1B59D49439366, E5752EA57C7BDAD5F53E3BC441A415E909AC602CAE56234684FB8789A20396C7 ] MSKSSRV C:\Windows\system32\drivers\MSKSSRV.sys
20:18:56.0931 0x4ca8 MSKSSRV - ok
20:18:56.0962 0x4ca8 [ BDD71ACE35A232104DDD349EE70E1AB3, 27464A66868513BE6A01B75D7FC5B0D6B71842E4E20CE3F76B15C071A0618BBB ] MSPCLOCK C:\Windows\system32\drivers\MSPCLOCK.sys
20:18:56.0962 0x4ca8 MSPCLOCK - ok
Log rozděluji

Leny
nováček
Stav:

Příspěvekod Leny » 14 srp 2014 20:44

20:18:56.0977 0x4ca8 [ 4ED981241DB27C3383D72092B618A1D0, E12F121E641249DB3491141851B59E1496F4413EDF58E863388F1C229838DFCC ] MSPQM C:\Windows\system32\drivers\MSPQM.sys
20:18:56.0977 0x4ca8 MSPQM - ok
20:18:57.0009 0x4ca8 [ 759A9EEB0FA9ED79DA1FB7D4EF78866D, 64E3BC613EC4872B1B344CBF71EE15BE195592E3244C1EE099C6F8B95A40F133 ] MsRPC C:\Windows\system32\drivers\MsRPC.sys
20:18:57.0024 0x4ca8 MsRPC - ok
20:18:57.0055 0x4ca8 [ 0EED230E37515A0EAEE3C2E1BC97B288, B1D8F8A75006B6E99214CA36D27A8594EF8D952F315BEB201E9BAC9DE3E64D42 ] mssmbios C:\Windows\system32\drivers\mssmbios.sys
20:18:57.0055 0x4ca8 mssmbios - ok
20:18:57.0071 0x4ca8 [ 2E66F9ECB30B4221A318C92AC2250779, DF175E1AB6962303E57F26DAE5C5C1E40B8640333F3E352A64F6A5F1301586CD ] MSTEE C:\Windows\system32\drivers\MSTEE.sys
20:18:57.0071 0x4ca8 MSTEE - ok
20:18:57.0102 0x4ca8 [ 7EA404308934E675BFFDE8EDF0757BCD, 306CD02D89CFCFE576242360ED5F9EEEDCAFC43CD43B7D2977AE960F9AEC3232 ] MTConfig C:\Windows\system32\DRIVERS\MTConfig.sys
20:18:57.0102 0x4ca8 MTConfig - ok
20:18:57.0133 0x4ca8 [ F9A18612FD3526FE473C1BDA678D61C8, 32F7975B5BAA447917F832D9E3499B4B6D3E90D73F478375D0B70B36C524693A ] Mup C:\Windows\system32\Drivers\mup.sys
20:18:57.0133 0x4ca8 Mup - ok
20:18:57.0165 0x4ca8 [ 6FFECC25B39DC7652A0CEC0ADA9DB589, 927EF066CBBA8353149F8C3B7C4299AC06FED439DA874D25CFB583E5912611A2 ] mwlPSDFilter C:\Windows\system32\DRIVERS\mwlPSDFilter.sys
20:18:57.0165 0x4ca8 mwlPSDFilter - ok
20:18:57.0180 0x4ca8 [ 0BEFE32CA56D6EE89D58175725596A85, E36B9E6159AF7F67D549F7178896CCCB8FC3964531B1DA20CBDD465E632D8FCF ] mwlPSDNServ C:\Windows\system32\DRIVERS\mwlPSDNServ.sys
20:18:57.0180 0x4ca8 mwlPSDNServ - ok
20:18:57.0196 0x4ca8 [ D43BC633B8660463E446E28E14A51262, C55F235B5E08FAC6D70B0FAC737D714E318A93F8E43FF8095B86A76559AF211D ] mwlPSDVDisk C:\Windows\system32\DRIVERS\mwlPSDVDisk.sys
20:18:57.0196 0x4ca8 mwlPSDVDisk - ok
20:18:57.0289 0x4ca8 [ 3E5E20817259F7328C8F3BE5421F35B9, 9BF20E1CE75647BF5654AD603BD7D17E36CC0AD15EEAFF4FACE637D235C34190 ] MWLService C:\Program Files (x86)\EgisTec MyWinLocker\x86\MWLService.exe
20:18:57.0289 0x4ca8 MWLService - ok
20:18:57.0352 0x4ca8 [ 582AC6D9873E31DFA28A4547270862DD, BD540499F74E8F59A020D935D18E36A3A97C1A6EC59C8208436469A31B16B260 ] napagent C:\Windows\system32\qagentRT.dll
20:18:57.0367 0x4ca8 napagent - ok
20:18:57.0445 0x4ca8 [ 1EA3749C4114DB3E3161156FFFFA6B33, 54C2E77BCE1037711A11313AC25B8706109098C10A31AA03AEB7A185E97800D7 ] NativeWifiP C:\Windows\system32\DRIVERS\nwifi.sys
20:18:57.0461 0x4ca8 NativeWifiP - ok
20:18:57.0539 0x4ca8 [ 760E38053BF56E501D562B70AD796B88, F856E81A975D44F8684A6F2466549CEEDFAEB3950191698555A93A1206E0A42D ] NDIS C:\Windows\system32\drivers\ndis.sys
20:18:57.0570 0x4ca8 NDIS - ok
20:18:57.0617 0x4ca8 [ 9F9A1F53AAD7DA4D6FEF5BB73AB811AC, D7E5446E83909AE25506BB98FBDD878A529C87963E3C1125C4ABAB25823572BC ] NdisCap C:\Windows\system32\DRIVERS\ndiscap.sys
20:18:57.0633 0x4ca8 NdisCap - ok
20:18:57.0664 0x4ca8 [ 30639C932D9FEF22B31268FE25A1B6E5, 32873D95339600F6EEFA51847D12C563FF01F320DC59055B242FA2887C99F9D6 ] NdisTapi C:\Windows\system32\DRIVERS\ndistapi.sys
20:18:57.0664 0x4ca8 NdisTapi - ok
20:18:57.0711 0x4ca8 [ 136185F9FB2CC61E573E676AA5402356, BA3AD0A33416DA913B4242C6BE8C3E5812AD2B20BA6C11DD3094F2E8EB56E683 ] Ndisuio C:\Windows\system32\DRIVERS\ndisuio.sys
20:18:57.0711 0x4ca8 Ndisuio - ok
20:18:57.0757 0x4ca8 [ 53F7305169863F0A2BDDC49E116C2E11, 881E9346D3C02405B7850ADC37E720990712EC9C666A0CE96E252A487FD2CE77 ] NdisWan C:\Windows\system32\DRIVERS\ndiswan.sys
20:18:57.0757 0x4ca8 NdisWan - ok
20:18:57.0789 0x4ca8 [ 015C0D8E0E0421B4CFD48CFFE2825879, 4242E2D42CCFC859B2C0275C5331798BC0BDA68E51CF4650B6E64B1332071023 ] NDProxy C:\Windows\system32\drivers\NDProxy.sys
20:18:57.0789 0x4ca8 NDProxy - ok
20:18:57.0835 0x4ca8 [ 86743D9F5D2B1048062B14B1D84501C4, DBF6D6A60AB774FCB0F464FF2D285A7521D0A24006687B243AB46B17D8032062 ] NetBIOS C:\Windows\system32\DRIVERS\netbios.sys
20:18:57.0835 0x4ca8 NetBIOS - ok
20:18:57.0867 0x4ca8 [ 09594D1089C523423B32A4229263F068, 7426A9B8BA27D3225928DDEFBD399650ABB90798212F56B7D12158AC22CCCE37 ] NetBT C:\Windows\system32\DRIVERS\netbt.sys
20:18:57.0867 0x4ca8 NetBT - ok
20:18:57.0898 0x4ca8 [ 204F3F58212B3E422C90BD9691A2DF28, D748A8CEE4D59B4248C9B1ACA5155D0FF6635A29564B4391B7FAC6261F93FE99 ] Netlogon C:\Windows\system32\lsass.exe
20:18:57.0898 0x4ca8 Netlogon - ok
20:18:57.0945 0x4ca8 [ 847D3AE376C0817161A14A82C8922A9E, 37AE692B3481323134125EF58F2C3CBC20177371AF2F5874F53DD32A827CB936 ] Netman C:\Windows\System32\netman.dll
20:18:57.0960 0x4ca8 Netman - ok
20:18:58.0038 0x4ca8 [ 21318671BCAD3ACF16638F98D4D00973, CEA6E3B6BCB4B74A9ACACBEEA12EEA967BBC2240398E2EBC04D7910109CACA11 ] NetMsmqActivator C:\Windows\Microsoft.NET\Framework64\v4.0.30319\SMSvcHost.exe
20:18:58.0069 0x4ca8 NetMsmqActivator - ok
20:18:58.0085 0x4ca8 [ 21318671BCAD3ACF16638F98D4D00973, CEA6E3B6BCB4B74A9ACACBEEA12EEA967BBC2240398E2EBC04D7910109CACA11 ] NetPipeActivator C:\Windows\Microsoft.NET\Framework64\v4.0.30319\SMSvcHost.exe
20:18:58.0085 0x4ca8 NetPipeActivator - ok
20:18:58.0132 0x4ca8 [ 5F28111C648F1E24F7DBC87CDEB091B8, 2E8645285921EDB98BB2173E11E57459C888D52E80D85791D169C869DE8813B9 ] netprofm C:\Windows\System32\netprofm.dll
20:18:58.0147 0x4ca8 netprofm - ok
20:18:58.0194 0x4ca8 [ 21318671BCAD3ACF16638F98D4D00973, CEA6E3B6BCB4B74A9ACACBEEA12EEA967BBC2240398E2EBC04D7910109CACA11 ] NetTcpActivator C:\Windows\Microsoft.NET\Framework64\v4.0.30319\SMSvcHost.exe
20:18:58.0194 0x4ca8 NetTcpActivator - ok
20:18:58.0210 0x4ca8 [ 21318671BCAD3ACF16638F98D4D00973, CEA6E3B6BCB4B74A9ACACBEEA12EEA967BBC2240398E2EBC04D7910109CACA11 ] NetTcpPortSharing C:\Windows\Microsoft.NET\Framework64\v4.0.30319\SMSvcHost.exe
20:18:58.0210 0x4ca8 NetTcpPortSharing - ok
20:18:58.0522 0x4ca8 [ 4D85A450EDEF10C38882182753A49AAE, FB6C2D91B2CF834315498BB31F931E2A49066A3158A588FD705F59628DF2F8FC ] NETw5s64 C:\Windows\system32\DRIVERS\NETw5s64.sys
20:18:58.0662 0x4ca8 NETw5s64 - ok
20:18:58.0725 0x4ca8 [ 77889813BE4D166CDAB78DDBA990DA92, 2EF531AE502B943632EEC66A309A8BFCDD36120A5E1473F4AAF3C2393AD0E6A3 ] nfrd960 C:\Windows\system32\DRIVERS\nfrd960.sys
20:18:58.0725 0x4ca8 nfrd960 - ok
20:18:58.0756 0x4ca8 [ 8AD77806D336673F270DB31645267293, E23F324913554A23CD043DD27D4305AF62F48C0561A0FC7B7811E55B74B1BE79 ] NlaSvc C:\Windows\System32\nlasvc.dll
20:18:58.0771 0x4ca8 NlaSvc - ok
20:18:58.0787 0x4ca8 [ 1E4C4AB5C9B8DD13179BBDC75A2A01F7, D8957EF7060A69DBB3CD6B2C45B1E4143592AB8D018471E17AC04668157DC67F ] Npfs C:\Windows\system32\drivers\Npfs.sys
20:18:58.0787 0x4ca8 Npfs - ok
20:18:58.0818 0x4ca8 [ D54BFDF3E0C953F823B3D0BFE4732528, 497A1DCC5646EC22119273216DF10D5442D16F83E4363770F507518CF6EAA53A ] nsi C:\Windows\system32\nsisvc.dll
20:18:58.0834 0x4ca8 nsi - ok
20:18:58.0834 0x4ca8 [ E7F5AE18AF4168178A642A9247C63001, 133023B7E4BA8049C4CAED3282BDD25571D1CC25FAC3B820C7F981D292689D76 ] nsiproxy C:\Windows\system32\drivers\nsiproxy.sys
20:18:58.0834 0x4ca8 nsiproxy - ok
20:18:58.0927 0x4ca8 [ 1A29A59A4C5BA6F8C85062A613B7E2B2, CC137F499A12C724D4166C2D85E9F447413419A0683DAC6F1A802B7F210C77F1 ] Ntfs C:\Windows\system32\drivers\Ntfs.sys
20:18:58.0959 0x4ca8 Ntfs - ok
20:18:59.0052 0x4ca8 [ 9A308FCDCCA98A15B6F62D36A272160E, 3991F70D42C1949067ED48CF4EB815E06360B077F6A2369AC76BF0892C3C33EE ] NTI IScheduleSvc C:\Program Files (x86)\NewTech Infosystems\Acer Backup Manager\IScheduleSvc.exe
20:18:59.0068 0x4ca8 NTI IScheduleSvc - ok
20:18:59.0099 0x4ca8 [ 710263B44C1D1AEE07525A53401FBE48, 9E30D956099F42A7F8125664E671AEE49A6EDE0C2B717EC9B4488556A386FA21 ] NTIDrvr C:\Windows\system32\drivers\NTIDrvr.sys
20:18:59.0099 0x4ca8 NTIDrvr - ok
20:18:59.0130 0x4ca8 [ 9899284589F75FA8724FF3D16AED75C1, 181188599FD5D4DE33B97010D9E0CAEABAB9A3EF50712FE7F9AA0735CD0666D6 ] Null C:\Windows\system32\drivers\Null.sys
20:18:59.0130 0x4ca8 Null - ok
20:18:59.0193 0x4ca8 [ 0A92CB65770442ED0DC44834632F66AD, 581327F07A68DBD5CC749214BE5F1211FC2CE41C7A4F0656B680AFB51A35ACE7 ] nvraid C:\Windows\system32\drivers\nvraid.sys
20:18:59.0193 0x4ca8 nvraid - ok
20:18:59.0224 0x4ca8 [ DAB0E87525C10052BF65F06152F37E4A, AD9BFF0D5FD3FFB95C758B478E1F6A9FE45E7B37AEC71EB5070D292FEAAEDF37 ] nvstor C:\Windows\system32\drivers\nvstor.sys
20:18:59.0224 0x4ca8 nvstor - ok
20:18:59.0255 0x4ca8 [ 270D7CD42D6E3979F6DD0146650F0E05, 752489E54C9004EDCBE1F1F208FFD864DA5C83E59A2DDE6B3E0D63ECA996F76F ] nv_agp C:\Windows\system32\drivers\nv_agp.sys
20:18:59.0271 0x4ca8 nv_agp - ok
20:18:59.0286 0x4ca8 [ 3589478E4B22CE21B41FA1BFC0B8B8A0, AD2469FC753FE552CB809FF405A9AB23E7561292FE89117E3B3B62057EFF0203 ] ohci1394 C:\Windows\system32\drivers\ohci1394.sys
20:18:59.0286 0x4ca8 ohci1394 - ok
20:18:59.0427 0x4ca8 [ 9D10F99A6712E28F8ACD5641E3A7EA6B, 70964A0ED9011EA94044E15FA77EDD9CF535CC79ED8E03A3721FF007E69595CC ] ose C:\Program Files (x86)\Common Files\Microsoft Shared\Source Engine\OSE.EXE
20:18:59.0427 0x4ca8 ose - ok
20:18:59.0692 0x4ca8 [ 61BFFB5F57AD12F83AB64B7181829B34, 1DD0DD35E4158F95765EE6639F217DF03A0A19E624E020DBA609268C08A13846 ] osppsvc C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\OfficeSoftwareProtectionPlatform\OSPPSVC.EXE
20:18:59.0785 0x4ca8 osppsvc - ok
20:18:59.0879 0x4ca8 [ 3EAC4455472CC2C97107B5291E0DCAFE, E51F373F2DBEAEE516B42BAE8C1B5BB68D00B881323E842CB6EDEC0A183CFFC3 ] p2pimsvc C:\Windows\system32\pnrpsvc.dll
20:18:59.0895 0x4ca8 p2pimsvc - ok
20:18:59.0926 0x4ca8 [ 927463ECB02179F88E4B9A17568C63C3, FEFD3447692C277D59EEC7BF218552C8BB6B8C98C26E973675549628408B94CE ] p2psvc C:\Windows\system32\p2psvc.dll
20:18:59.0941 0x4ca8 p2psvc - ok
20:18:59.0973 0x4ca8 [ 0086431C29C35BE1DBC43F52CC273887, 0D116D49EF9ABB57DA005764F25E692622210627FC2048F06A989B12FA8D0A80 ] Parport C:\Windows\system32\DRIVERS\parport.sys
20:18:59.0988 0x4ca8 Parport - ok
20:19:00.0019 0x4ca8 [ E9766131EEADE40A27DC27D2D68FBA9C, 63C295EC96DBD25F1A8B908295CCB86B54F2A77A02AAA11E5D9160C2C1A492B6 ] partmgr C:\Windows\system32\drivers\partmgr.sys
20:19:00.0019 0x4ca8 partmgr - ok
20:19:00.0051 0x4ca8 [ 3AEAA8B561E63452C655DC0584922257, 04C072969B58657602EB0C21CEDF24FCEE14E61B90A0F758F93925EF2C9FC32D ] PcaSvc C:\Windows\System32\pcasvc.dll
20:19:00.0066 0x4ca8 PcaSvc - ok
20:19:00.0097 0x4ca8 [ 94575C0571D1462A0F70BDE6BD6EE6B3, 7139BAC653EA94A3DD3821CAB35FC5E22F4CCA5ACC2BAABDAA27E4C3C8B27FC9 ] pci C:\Windows\system32\drivers\pci.sys
20:19:00.0113 0x4ca8 pci - ok
20:19:00.0129 0x4ca8 [ B5B8B5EF2E5CB34DF8DCF8831E3534FA, F2A7CC645B96946CC65BF60E14E70DC09C848D27C7943CE5DEA0C01A6B863480 ] pciide C:\Windows\system32\drivers\pciide.sys
20:19:00.0144 0x4ca8 pciide - ok
20:19:00.0175 0x4ca8 [ B2E81D4E87CE48589F98CB8C05B01F2F, 6763BEE7270A4873B3E131BFB92313E2750FCBD0AD73C23D1C4F98F7DF73DE14 ] pcmcia C:\Windows\system32\DRIVERS\pcmcia.sys
20:19:00.0175 0x4ca8 pcmcia - ok
20:19:00.0191 0x4ca8 [ D6B9C2E1A11A3A4B26A182FFEF18F603, BBA5FE08B1DDD6243118E11358FD61B10E850F090F061711C3CB207CE5FBBD36 ] pcw C:\Windows\system32\drivers\pcw.sys
20:19:00.0207 0x4ca8 pcw - ok
20:19:00.0253 0x4ca8 [ 68769C3356B3BE5D1C732C97B9A80D6E, FB2D61145980A2899D1B7729184C54070315B0E63C9A22400A76CCD39E00029C ] PEAUTH C:\Windows\system32\drivers\peauth.sys
20:19:00.0285 0x4ca8 PEAUTH - ok
20:19:00.0347 0x4ca8 [ E495E408C93141E8FC72DC0C6046DDFA, 489B957DADA0DC128A09468F1AD082DCC657E86053208EA06A12937BE86FB919 ] PerfHost C:\Windows\SysWow64\perfhost.exe
20:19:00.0347 0x4ca8 PerfHost - ok
20:19:00.0441 0x4ca8 [ C7CF6A6E137463219E1259E3F0F0DD6C, 08D7244F52AA17DD669AA6F77C291DAC88E7B2D1887DE422509C1F83EC85F3DD ] pla C:\Windows\system32\pla.dll
20:19:00.0472 0x4ca8 pla - ok
20:19:00.0519 0x4ca8 [ 25FBDEF06C4D92815B353F6E792C8129, 57D9764AE6BCE33B242C399CDFC10DD405975BD6411CA8C75FBCD06EEB8442A9 ] PlugPlay C:\Windows\system32\umpnpmgr.dll
20:19:00.0550 0x4ca8 PlugPlay - ok
20:19:00.0550 0x4ca8 [ 7195581CEC9BB7D12ABE54036ACC2E38, 9C4E5D6EA984148F2663DC529083408B2248DFF6DAAC85D9195F80A722782315 ] PNRPAutoReg C:\Windows\system32\pnrpauto.dll
20:19:00.0550 0x4ca8 PNRPAutoReg - ok
20:19:00.0581 0x4ca8 [ 3EAC4455472CC2C97107B5291E0DCAFE, E51F373F2DBEAEE516B42BAE8C1B5BB68D00B881323E842CB6EDEC0A183CFFC3 ] PNRPsvc C:\Windows\system32\pnrpsvc.dll
20:19:00.0597 0x4ca8 PNRPsvc - ok
20:19:00.0643 0x4ca8 [ 4F15D75ADF6156BF56ECED6D4A55C389, 2ADA3EA69A5D7EC2A4D2DD89178DB94EAFDDF95F07B0070D654D9F7A5C12A044 ] PolicyAgent C:\Windows\System32\ipsecsvc.dll
20:19:00.0659 0x4ca8 PolicyAgent - ok
20:19:00.0706 0x4ca8 [ 6BA9D927DDED70BD1A9CADED45F8B184, 66203CE70A5EDE053929A940F38924C6792239CCCE10DD2C1D90D5B4D6748B55 ] Power C:\Windows\system32\umpo.dll
20:19:00.0721 0x4ca8 Power - ok
20:19:00.0768 0x4ca8 [ F92A2C41117A11A00BE01CA01A7FCDE9, 38ADC6052696D110CA5F393BC586791920663F5DA66934C2A824DDA9CD89C763 ] PptpMiniport C:\Windows\system32\DRIVERS\raspptp.sys
20:19:00.0784 0x4ca8 PptpMiniport - ok
20:19:00.0799 0x4ca8 [ 0D922E23C041EFB1C3FAC2A6F943C9BF, 855418A6A58DCAFB181A1A68613B3E203AFB0A9B3D9D26D0C521F9F613B4EAD5 ] Processor C:\Windows\system32\DRIVERS\processr.sys
20:19:00.0799 0x4ca8 Processor - ok
20:19:00.0846 0x4ca8 [ 53E83F1F6CF9D62F32801CF66D8352A8, 1225FED810BE8E0729EEAE5B340035CCBB9BACD3EF247834400F9B72D05ACE48 ] ProfSvc C:\Windows\system32\profsvc.dll
20:19:00.0862 0x4ca8 ProfSvc - ok
20:19:00.0877 0x4ca8 [ 204F3F58212B3E422C90BD9691A2DF28, D748A8CEE4D59B4248C9B1ACA5155D0FF6635A29564B4391B7FAC6261F93FE99 ] ProtectedStorage C:\Windows\system32\lsass.exe
20:19:00.0877 0x4ca8 ProtectedStorage - ok
20:19:00.0924 0x4ca8 [ 0557CF5A2556BD58E26384169D72438D, F6F83A616B1F1C6C0DF6D2EC2513E6C23FD4FAA6D36518B8676C619AB74957B4 ] Psched C:\Windows\system32\DRIVERS\pacer.sys
20:19:00.0924 0x4ca8 Psched - ok
20:19:01.0018 0x4ca8 [ A53A15A11EBFD21077463EE2C7AFEEF0, 6002B012A75045DEA62640A864A8721EADE2F8B65BEB5F5BA76D8CD819774489 ] ql2300 C:\Windows\system32\DRIVERS\ql2300.sys
20:19:01.0049 0x4ca8 ql2300 - ok
20:19:01.0080 0x4ca8 [ 4F6D12B51DE1AAEFF7DC58C4D75423C8, FB6ABAB741CED66A79E31A45111649F2FA3E26CEE77209B5296F789F6F7D08DE ] ql40xx C:\Windows\system32\DRIVERS\ql40xx.sys
20:19:01.0080 0x4ca8 ql40xx - ok
20:19:01.0127 0x4ca8 [ 906191634E99AEA92C4816150BDA3732, A0305436384104C3B559F9C73902DA19B96B518413379E397C5CDAB0B2B9418F ] QWAVE C:\Windows\system32\qwave.dll
20:19:01.0143 0x4ca8 QWAVE - ok
20:19:01.0158 0x4ca8 [ 76707BB36430888D9CE9D705398ADB6C, 35C1D1D05F98AC29A33D3781F497A0B40A3CB9CDF25FE1F28F574E40DDF70535 ] QWAVEdrv C:\Windows\system32\drivers\qwavedrv.sys
20:19:01.0158 0x4ca8 QWAVEdrv - ok
20:19:01.0189 0x4ca8 [ 5A0DA8AD5762FA2D91678A8A01311704, 8A64EB5DBAB7048A9E42A21CEB62CCD5B007A80C199892D7F8C69B48E8A255EF ] RasAcd C:\Windows\system32\DRIVERS\rasacd.sys
20:19:01.0189 0x4ca8 RasAcd - ok
20:19:01.0236 0x4ca8 [ 7ECFF9B22276B73F43A99A15A6094E90, 62C70DA127F48F796F8897BBFA23AB6EB080CC923F0F091DFA384A93F5C90CA1 ] RasAgileVpn C:\Windows\system32\DRIVERS\AgileVpn.sys
20:19:01.0236 0x4ca8 RasAgileVpn - ok
20:19:01.0267 0x4ca8 [ 8F26510C5383B8DBE976DE1CD00FC8C7, 60E618C010E8A723960636415573FA17EA0BBEF79647196B3BC0B8DEE680E090 ] RasAuto C:\Windows\System32\rasauto.dll
20:19:01.0267 0x4ca8 RasAuto - ok
20:19:01.0299 0x4ca8 [ 471815800AE33E6F1C32FB1B97C490CA, 27307265F743DE3A3A3EC1B2C472A3D85FDD0AEC458E0B1177593141EE072698 ] Rasl2tp C:\Windows\system32\DRIVERS\rasl2tp.sys
20:19:01.0314 0x4ca8 Rasl2tp - ok
20:19:01.0345 0x4ca8 [ EE867A0870FC9E4972BA9EAAD35651E2, 1B848D81705081FD2E18AC762DA7F51455657DAF860BF363DC15925A148BCADA ] RasMan C:\Windows\System32\rasmans.dll
20:19:01.0361 0x4ca8 RasMan - ok
20:19:01.0392 0x4ca8 [ 855C9B1CD4756C5E9A2AA58A15F58C25, A514F8A9C304D54BDA8DC60F5A64259B057EC83A1CAAF6D2B58CFD55E9561F72 ] RasPppoe C:\Windows\system32\DRIVERS\raspppoe.sys
20:19:01.0392 0x4ca8 RasPppoe - ok
20:19:01.0423 0x4ca8 [ E8B1E447B008D07FF47D016C2B0EEECB, FEC789F82B912F3E14E49524D40FEAA4373B221156F14045E645D7C37859258C ] RasSstp C:\Windows\system32\DRIVERS\rassstp.sys
20:19:01.0439 0x4ca8 RasSstp - ok
20:19:01.0455 0x4ca8 [ 77F665941019A1594D887A74F301FA2F, 1FDC6F6853400190C086042933F157814D915C54F26793CAD36CD2607D8810DA ] rdbss C:\Windows\system32\DRIVERS\rdbss.sys
20:19:01.0470 0x4ca8 rdbss - ok
20:19:01.0501 0x4ca8 [ 302DA2A0539F2CF54D7C6CC30C1F2D8D, 1DF3501BBFFB56C3ECC39DBCC4287D3302216C2208CE22428B8C4967E5DE9D17 ] rdpbus C:\Windows\system32\DRIVERS\rdpbus.sys
20:19:01.0501 0x4ca8 rdpbus - ok
20:19:01.0517 0x4ca8 [ CEA6CC257FC9B7715F1C2B4849286D24, A78144D18352EA802C39D9D42921CF97A3E0211766B2169B6755C6FC2D77A804 ] RDPCDD C:\Windows\system32\DRIVERS\RDPCDD.sys
20:19:01.0517 0x4ca8 RDPCDD - ok
20:19:01.0548 0x4ca8 [ BB5971A4F00659529A5C44831AF22365, 9AAA5C0D448E821FD85589505D99DF7749715A046BBD211F139E4E652ADDE41F ] RDPENCDD C:\Windows\system32\drivers\rdpencdd.sys
20:19:01.0548 0x4ca8 RDPENCDD - ok
20:19:01.0564 0x4ca8 [ 216F3FA57533D98E1F74DED70113177A, 60C126A1409D1E9C39F1C9E95F70115BF4AF07780AB499F6E10A612540F173F4 ] RDPREFMP C:\Windows\system32\drivers\rdprefmp.sys
20:19:01.0564 0x4ca8 RDPREFMP - ok
20:19:01.0626 0x4ca8 [ 313F68E1A3E6345A4F47A36B07062F34, B8318A0AE06BDE278931CA52F960B9FE226FD9894B076858DDB755AE26E1E66F ] RdpVideoMiniport C:\Windows\system32\drivers\rdpvideominiport.sys
20:19:01.0626 0x4ca8 RdpVideoMiniport - ok
20:19:01.0673 0x4ca8 [ E61608AA35E98999AF9AAEEEA6114B0A, F754CDE89DC96786D2A3C4D19EE2AEF1008E634E4DE3C0CBF927436DE90C04A6 ] RDPWD C:\Windows\system32\drivers\RDPWD.sys
20:19:01.0673 0x4ca8 RDPWD - ok
20:19:01.0735 0x4ca8 [ 34ED295FA0121C241BFEF24764FC4520, AAEE5F00CAA763A5BA51CF56BD7262C03409CD72BD5601490E3EC3FFF929BB5F ] rdyboost C:\Windows\system32\drivers\rdyboost.sys
20:19:01.0751 0x4ca8 rdyboost - ok
20:19:01.0782 0x4ca8 [ 254FB7A22D74E5511C73A3F6D802F192, 3D0FB5840364200DE394F8CC28DA0E334C2B5FA8FF28A41656EE72287F3D3836 ] RemoteAccess C:\Windows\System32\mprdim.dll
20:19:01.0782 0x4ca8 RemoteAccess - ok
20:19:01.0829 0x4ca8 [ E4D94F24081440B5FC5AA556C7C62702, 147CAA03568DC480F9506E30B84891AB7E433B5EBC05F34FF10F72B00E1C6B22 ] RemoteRegistry C:\Windows\system32\regsvc.dll
20:19:01.0829 0x4ca8 RemoteRegistry - ok
20:19:01.0891 0x4ca8 [ 3DD798846E2C28102B922C56E71B7932, 30B111615D74CB2213997A5C08DD9C8613ADE441D9423CC1C49A753D13CE524D ] RFCOMM C:\Windows\system32\DRIVERS\rfcomm.sys
20:19:01.0891 0x4ca8 RFCOMM - ok
20:19:01.0907 0x4ca8 [ E4DC58CF7B3EA515AE917FF0D402A7BB, 665B5CD9FE905B0EE3F59A7B1A94760F5393EBEE729877D8584349754C2867E8 ] RpcEptMapper C:\Windows\System32\RpcEpMap.dll
20:19:01.0923 0x4ca8 RpcEptMapper - ok
20:19:01.0954 0x4ca8 [ D5BA242D4CF8E384DB90E6A8ED850B8C, CB4CB2608B5E31B55FB1A2CF4051E6D08A0C2A5FB231B2116F95938D7577334E ] RpcLocator C:\Windows\system32\locator.exe
20:19:01.0954 0x4ca8 RpcLocator - ok
20:19:02.0001 0x4ca8 [ 5C627D1B1138676C0A7AB2C2C190D123, C5003F2C912C5CA990E634818D3B4FD72F871900AF2948BD6C4D6400B354B401 ] RpcSs C:\Windows\system32\rpcss.dll
20:19:02.0032 0x4ca8 RpcSs - ok
20:19:02.0079 0x4ca8 [ DDC86E4F8E7456261E637E3552E804FF, D250C69CCC75F2D88E7E624FCC51300E75637333317D53908CCA7E0F117173DD ] rspndr C:\Windows\system32\DRIVERS\rspndr.sys
20:19:02.0079 0x4ca8 rspndr - ok
20:19:02.0125 0x4ca8 [ 2DB8116D52B19216812C4E6D5D837810, 00A524FF80DE69B6B6CA767C90723E833891C006AB43E65A1F6F14C38B8F2427 ] RSUSBSTOR C:\Windows\System32\Drivers\RtsUStor.sys
20:19:02.0141 0x4ca8 RSUSBSTOR - ok
20:19:02.0203 0x4ca8 [ 7421A35C45484B95E83B5E9E107CEFC2, 128BB6A7552B9D57284056FB8946A6FE3C620F7B706F709F896828304A6FCD77 ] RTHDMIAzAudService C:\Windows\system32\drivers\RtHDMIVX.sys
20:19:02.0203 0x4ca8 RTHDMIAzAudService - ok
20:19:02.0219 0x4ca8 RtsUIR - ok
20:19:02.0250 0x4ca8 [ 204F3F58212B3E422C90BD9691A2DF28, D748A8CEE4D59B4248C9B1ACA5155D0FF6635A29564B4391B7FAC6261F93FE99 ] SamSs C:\Windows\system32\lsass.exe
20:19:02.0250 0x4ca8 SamSs - ok
20:19:02.0281 0x4ca8 [ AC03AF3329579FFFB455AA2DAABBE22B, 7AD3B62ADFEC166F9E256F9FF8BAA0568B2ED7308142BF8F5269E6EAA5E0A656 ] sbp2port C:\Windows\system32\drivers\sbp2port.sys
20:19:02.0281 0x4ca8 sbp2port - ok
20:19:02.0328 0x4ca8 [ 9B7395789E3791A3B6D000FE6F8B131E, E5F067F3F212BF5481668BE1779CBEF053F511F8967589BE2E865ACB9A620024 ] SCardSvr C:\Windows\System32\SCardSvr.dll
20:19:02.0328 0x4ca8 SCardSvr - ok
20:19:02.0375 0x4ca8 [ 253F38D0D7074C02FF8DEB9836C97D2B, CB5CAFCB8628BB22877F74ACF1DED0BBAED8F4573A74DA7FE94BBBA584889116 ] scfilter C:\Windows\system32\DRIVERS\scfilter.sys
20:19:02.0375 0x4ca8 scfilter - ok
20:19:02.0453 0x4ca8 [ 262F6592C3299C005FD6BEC90FC4463A, 54095E37F0B6CC677A3E9BDD40F4647C713273D197DB341063AA7F342A60C4A7 ] Schedule C:\Windows\system32\schedsvc.dll
20:19:02.0500 0x4ca8 Schedule - ok
20:19:02.0515 0x4ca8 [ F17D1D393BBC69C5322FBFAFACA28C7F, 62A1A92B3C52ADFD0B808D7F69DD50238B5F202421F1786F7EAEAA63F274B3E8 ] SCPolicySvc C:\Windows\System32\certprop.dll
20:19:02.0515 0x4ca8 SCPolicySvc - ok
20:19:02.0547 0x4ca8 [ 6EA4234DC55346E0709560FE7C2C1972, 64011E044C16E2F92689E5F7E4666A075E27BBFA61F3264E5D51CE1656C1D5B8 ] SDRSVC C:\Windows\System32\SDRSVC.dll
20:19:02.0547 0x4ca8 SDRSVC - ok
20:19:02.0593 0x4ca8 [ 3EA8A16169C26AFBEB544E0E48421186, 34BBB0459C96B3DE94CCB0D73461562935C583D7BF93828DA4E20A6BC9B7301D ] secdrv C:\Windows\system32\drivers\secdrv.sys
20:19:02.0593 0x4ca8 secdrv - ok
20:19:02.0625 0x4ca8 [ BC617A4E1B4FA8DF523A061739A0BD87, 10C4057F6B321EB5237FF619747B74F5401BC17D15A8C7060829E8204A2297F9 ] seclogon C:\Windows\system32\seclogon.dll
20:19:02.0640 0x4ca8 seclogon - ok
20:19:02.0656 0x4ca8 [ C32AB8FA018EF34C0F113BD501436D21, E0EB8E80B51E45CA7EB061E705DA0BC07878759418A8519AE6E12326FE79E7C7 ] SENS C:\Windows\System32\sens.dll
20:19:02.0671 0x4ca8 SENS - ok
20:19:02.0687 0x4ca8 [ 0336CFFAFAAB87A11541F1CF1594B2B2, 8B8A6A33E78A12FB05E29B2E2775850626574AFD2EF88748D65E690A07B10B8D ] SensrSvc C:\Windows\system32\sensrsvc.dll
20:19:02.0687 0x4ca8 SensrSvc - ok
20:19:02.0734 0x4ca8 [ CB624C0035412AF0DEBEC78C41F5CA1B, A4D937F11E06CAE914347CA1362F4C98EC5EE0C0C80321E360EA1ABD6726F8D4 ] Serenum C:\Windows\system32\DRIVERS\serenum.sys
20:19:02.0734 0x4ca8 Serenum - ok
20:19:02.0765 0x4ca8 [ C1D8E28B2C2ADFAEC4BA89E9FDA69BD6, 8F9776FB84C5D11068EAF1FF1D1A46466C655D64D256A8B1E31DC0C23B5DD22D ] Serial C:\Windows\system32\DRIVERS\serial.sys
20:19:02.0781 0x4ca8 Serial - ok
20:19:02.0796 0x4ca8 [ 1C545A7D0691CC4A027396535691C3E3, 065C30BE598FF4DC55C37E0BBE0CEDF10A370AE2BF5404B42EBBB867A3FFED6D ] sermouse C:\Windows\system32\DRIVERS\sermouse.sys
20:19:02.0796 0x4ca8 sermouse - ok
20:19:02.0843 0x4ca8 [ 0B6231BF38174A1628C4AC812CC75804, E569BF1F7F5689E2E917FA6516DB53388A5B8B1C6699DEE030147E853218811D ] SessionEnv C:\Windows\system32\sessenv.dll
20:19:02.0859 0x4ca8 SessionEnv - ok
20:19:02.0874 0x4ca8 [ A554811BCD09279536440C964AE35BBF, DA8F893722F803E189D7D4D6C6232ED34505B63A64ED3A0132A5BB7A2BABDE55 ] sffdisk C:\Windows\system32\drivers\sffdisk.sys
20:19:02.0874 0x4ca8 sffdisk - ok
20:19:02.0890 0x4ca8 [ FF414F0BAEFEBA59BC6C04B3DB0B87BF, B81EF5D26AEB572CAB590F7AD7CA8C89F296420089EF5E6148E972F2DBCA1042 ] sffp_mmc C:\Windows\system32\drivers\sffp_mmc.sys
20:19:02.0905 0x4ca8 sffp_mmc - ok
20:19:02.0921 0x4ca8 [ DD85B78243A19B59F0637DCF284DA63C, 6730D4F2BAE7E24615746ACC41B42D01DB6068D6504982008ADA1890DE900197 ] sffp_sd C:\Windows\system32\drivers\sffp_sd.sys
20:19:02.0921 0x4ca8 sffp_sd - ok
20:19:02.0952 0x4ca8 [ A9D601643A1647211A1EE2EC4E433FF4, 7AC60B4AB48D4BBF1F9681C12EC2A75C72E6E12D30FABC564A24394310E9A5F9 ] sfloppy C:\Windows\system32\DRIVERS\sfloppy.sys
20:19:02.0952 0x4ca8 sfloppy - ok
20:19:03.0030 0x4ca8 [ 2046AA7491DE7EFA4D70E615D9BC9D09, A8763D059AD68D5842C407FA9644E0B129BEF0F63CD87E62B80B05441EDC3489 ] Sftfs C:\Windows\system32\DRIVERS\Sftfslh.sys
20:19:03.0046 0x4ca8 Sftfs - ok
20:19:03.0155 0x4ca8 [ 77C5A741A7452812F278EF2C18478862, 0B763679EB7EFB8ED9DCE7B429706E939BB65BA6BCF1BAE0E0426D4E87074B8C ] sftlist C:\Program Files (x86)\Microsoft Application Virtualization Client\sftlist.exe
20:19:03.0155 0x4ca8 sftlist - ok
20:19:03.0202 0x4ca8 [ 0E0446BC4D51BE4263ACB7E33491191C, 2AD039FB440560658C4E06F67CC192EF71577EF3FF789A43C08430CE5EAE5A70 ] Sftplay C:\Windows\system32\DRIVERS\Sftplaylh.sys
20:19:03.0202 0x4ca8 Sftplay - ok
20:19:03.0233 0x4ca8 [ C5FB982CD266E604ED3142102C26D62C, A6BC0D72E98F924274ECAD49C85F0775D1CD45B97CD43F53DF3992B560835FC5 ] Sftredir C:\Windows\system32\DRIVERS\Sftredirlh.sys
20:19:03.0233 0x4ca8 Sftredir - ok
20:19:03.0280 0x4ca8 [ 2575511AF67AA1FA068CCC4918E2C2A3, 3152FF5AC2CF6FE966DA59B1B33E22F9BD9B6BB4310441870528364BA9501A4D ] Sftvol C:\Windows\system32\DRIVERS\Sftvollh.sys
20:19:03.0280 0x4ca8 Sftvol - ok
20:19:03.0311 0x4ca8 [ 39B1D0A636A400304565D4521FAD6D77, 1F01DB35B5A477AA7A77585C9304E6B5F3E67807531305BCA93A7F494CED8F59 ] sftvsa C:\Program Files (x86)\Microsoft Application Virtualization Client\sftvsa.exe
20:19:03.0327 0x4ca8 sftvsa - ok
20:19:03.0389 0x4ca8 [ B95F6501A2F8B2E78C697FEC401970CE, 758B73A32902299A313348CE7EC189B20EB4CB398D0180E4EE24B84DAD55F291 ] SharedAccess C:\Windows\System32\ipnathlp.dll
20:19:03.0405 0x4ca8 SharedAccess - ok
20:19:03.0451 0x4ca8 [ AAF932B4011D14052955D4B212A4DA8D, 2A3BFD0FA9569288E91AE3E72CA1EC39E1450D01E6473CE51157E0F138257923 ] ShellHWDetection C:\Windows\System32\shsvcs.dll
20:19:03.0467 0x4ca8 ShellHWDetection - ok
20:19:03.0514 0x4ca8 [ 843CAF1E5FDE1FFD5FF768F23A51E2E1, 89CA9F516E42A6B905474D738CDA2C121020A07DBD4E66CFE569DD77D79D7820 ] SiSRaid2 C:\Windows\system32\DRIVERS\SiSRaid2.sys
20:19:03.0514 0x4ca8 SiSRaid2 - ok
20:19:03.0545 0x4ca8 [ 6A6C106D42E9FFFF8B9FCB4F754F6DA4, 87B85C66DF7EB6FDB8A2341D05FAA5261FF68A90CCFC63F0E4A03824F1E33E5E ] SiSRaid4 C:\Windows\system32\DRIVERS\sisraid4.sys
20:19:03.0545 0x4ca8 SiSRaid4 - ok
20:19:03.0639 0x4ca8 [ 50D9949020E02B847CD48F1243FCB895, 5BDAD5E44DE5B412645142810C5FCE4B2D9685F928FF4A6B836A9DCE7725BD78 ] SkypeUpdate C:\Program Files (x86)\Skype\Updater\Updater.exe
20:19:03.0639 0x4ca8 SkypeUpdate - ok
20:19:03.0685 0x4ca8 [ 548260A7B8654E024DC30BF8A7C5BAA4, 4A7E58331D7765A12F53DC2371739DC9A463940B13E16157CE10DB80E958D740 ] Smb C:\Windows\system32\DRIVERS\smb.sys
20:19:03.0685 0x4ca8 Smb - ok
20:19:03.0732 0x4ca8 [ 6313F223E817CC09AA41811DAA7F541D, D787061043BEEDB9386B048CB9E680E6A88A1CBAE9BD4A8C0209155BFB76C630 ] SNMPTRAP C:\Windows\System32\snmptrap.exe
20:19:03.0732 0x4ca8 SNMPTRAP - ok
20:19:03.0763 0x4ca8 [ B9E31E5CACDFE584F34F730A677803F9, 21A5130BD00089C609522A372018A719F8E37103D2DD22C59EACB393BE35A063 ] spldr C:\Windows\system32\drivers\spldr.sys
20:19:03.0763 0x4ca8 spldr - ok
20:19:03.0826 0x4ca8 [ 85DAA09A98C9286D4EA2BA8D0E644377, F9C324E2EF81193FE831C7EECC44A100CA06F82FA731BF555D9EA4D91DA13329 ] Spooler C:\Windows\System32\spoolsv.exe
20:19:03.0857 0x4ca8 Spooler - ok
20:19:03.0982 0x4ca8 [ E17E0188BB90FAE42D83E98707EFA59C, FC075F7B39E86CC8EF6DA4E339FE946917E319C347AC70FB0C50AAF36F97E27F ] sppsvc C:\Windows\system32\sppsvc.exe
20:19:04.0122 0x4ca8 sppsvc - ok
20:19:04.0169 0x4ca8 [ 93D7D61317F3D4BC4F4E9F8A96A7DE45, 36D48B23B8243BE5229707375FCD11C2DCAC96983199345365F065A0CBF33314 ] sppuinotify C:\Windows\system32\sppuinotify.dll
20:19:04.0169 0x4ca8 sppuinotify - ok
20:19:04.0200 0x4ca8 [ 441FBA48BFF01FDB9D5969EBC1838F0B, 306128F1AD489F87161A089D1BDC1542A4CB742D91A0C12A7CD1863FDB8932C0 ] srv C:\Windows\system32\DRIVERS\srv.sys
20:19:04.0216 0x4ca8 srv - ok
20:19:04.0247 0x4ca8 [ B4ADEBBF5E3677CCE9651E0F01F7CC28, 726DB2283113AB2A9681E8E9F61132303D6D86E9CD034C40EE4A8C9DB29E87F7 ] srv2 C:\Windows\system32\DRIVERS\srv2.sys
20:19:04.0263 0x4ca8 srv2 - ok
20:19:04.0294 0x4ca8 [ 27E461F0BE5BFF5FC737328F749538C3, AFA4704ED8FFC1A0BAB40DFB81D3AE3F3D933A3C9BF54DDAF39FF9AF3646D9E6 ] srvnet C:\Windows\system32\DRIVERS\srvnet.sys
20:19:04.0294 0x4ca8 srvnet - ok
20:19:04.0325 0x4ca8 [ 51B52FBD583CDE8AA9BA62B8B4298F33, 2E2403F8AA39E79D1281CA006B51B43139C32A5FDD64BD34DAA4B935338BD740 ] SSDPSRV C:\Windows\System32\ssdpsrv.dll
20:19:04.0341 0x4ca8 SSDPSRV - ok
20:19:04.0356 0x4ca8 [ AB7AEBF58DAD8DAAB7A6C45E6A8885CB, D21CDBC4C2AA0DB5B4455D5108B0CAF4282A2E664B9035708F212CC094569D9D ] SstpSvc C:\Windows\system32\sstpsvc.dll
20:19:04.0356 0x4ca8 SstpSvc - ok
20:19:04.0372 0x4ca8 [ F3817967ED533D08327DC73BC4D5542A, 1B204454408A690C0A86447F3E4AA9E7C58A9CFB567C94C17C21920BA648B4D5 ] stexstor C:\Windows\system32\DRIVERS\stexstor.sys
20:19:04.0372 0x4ca8 stexstor - ok
20:19:04.0434 0x4ca8 [ 8DD52E8E6128F4B2DA92CE27402871C1, 1101C38BE8FC383B5F2F9FA402F9652B23B88A764DE2B584DFE62B88B11DEF92 ] stisvc C:\Windows\System32\wiaservc.dll
20:19:04.0450 0x4ca8 stisvc - ok
20:19:04.0481 0x4ca8 [ D01EC09B6711A5F8E7E6564A4D0FBC90, 3CB922291DBADC92B46B9E28CCB6810CD8CCDA3E74518EC9522B58B998E1F969 ] swenum C:\Windows\system32\drivers\swenum.sys
20:19:04.0481 0x4ca8 swenum - ok
20:19:04.0543 0x4ca8 [ E08E46FDD841B7184194011CA1955A0B, 9C3725BB1F08F92744C980A22ED5C874007D3B5863C7E1F140F50061052AC418 ] swprv C:\Windows\System32\swprv.dll
20:19:04.0559 0x4ca8 swprv - ok
20:19:04.0637 0x4ca8 [ ED6D1424E5B0C21A57B28DD8508D6843, EF3BBBBD376F22520060BC6D637CDF79E2D8B43A95E746FC1463E7CDC407C2D9 ] SynTP C:\Windows\system32\DRIVERS\SynTP.sys
20:19:04.0653 0x4ca8 SynTP - ok
20:19:04.0746 0x4ca8 [ BF9CCC0BF39B418C8D0AE8B05CF95B7D, 3C13217548BE61F2BDB8BD41F77345CDDA1F97BF0AE17241C335B9807EB3DBB8 ] SysMain C:\Windows\system32\sysmain.dll
20:19:04.0793 0x4ca8 SysMain - ok
20:19:04.0824 0x4ca8 [ E3C61FD7B7C2557E1F1B0B4CEC713585, 01F0E116606D185BF93B540868075BFB1A398197F6AABD994983DBFF56B3A8A0 ] TabletInputService C:\Windows\System32\TabSvc.dll
20:19:04.0824 0x4ca8 TabletInputService - ok
20:19:04.0855 0x4ca8 [ 40F0849F65D13EE87B9A9AE3C1DD6823, E251A7EF3D0FD2973AF33A62FC457A7E8D5E8694208F811F52455F7C2426121F ] TapiSrv C:\Windows\System32\tapisrv.dll
20:19:04.0855 0x4ca8 TapiSrv - ok
20:19:04.0887 0x4ca8 [ 1BE03AC720F4D302EA01D40F588162F6, AB644862BF1D2E824FD846180DEC4E2C0FAFCC517451486DE5A92E5E78A952E4 ] TBS C:\Windows\System32\tbssvc.dll
20:19:04.0887 0x4ca8 TBS - ok
20:19:05.0011 0x4ca8 [ 04ADD18EE5CC9FBEDAEC1DD1CD0CB45E, F05C0C4CA3DD234AD5D60CF1EF763C9A1D9EC3C157E180C2D75CC07E6B02A611 ] Tcpip C:\Windows\system32\drivers\tcpip.sys
20:19:05.0043 0x4ca8 Tcpip - ok
20:19:05.0167 0x4ca8 [ 04ADD18EE5CC9FBEDAEC1DD1CD0CB45E, F05C0C4CA3DD234AD5D60CF1EF763C9A1D9EC3C157E180C2D75CC07E6B02A611 ] TCPIP6 C:\Windows\system32\DRIVERS\tcpip.sys
20:19:05.0214 0x4ca8 TCPIP6 - ok
20:19:05.0245 0x4ca8 [ 1B16D0BD9841794A6E0CDE0CEF744ABC, 7EB8BA97339199EEE7F2B09DA2DA6279DA64A510D4598D42CF86415D67CD674C ] tcpipreg C:\Windows\system32\drivers\tcpipreg.sys
20:19:05.0245 0x4ca8 tcpipreg - ok
20:19:05.0292 0x4ca8 [ 3371D21011695B16333A3934340C4E7C, 7416F9BBFC1BA9D875EA7D1C7A0D912FC6977B49A865D67E3F9C4E18A965082D ] TDPIPE C:\Windows\system32\drivers\tdpipe.sys
20:19:05.0292 0x4ca8 TDPIPE - ok
20:19:05.0308 0x4ca8 [ 51C5ECEB1CDEE2468A1748BE550CFBC8, 4E8F83877330B421F7B5D8393D34BC44C6450E69209DAA95B29CB298166A5DF9 ] TDTCP C:\Windows\system32\drivers\tdtcp.sys
20:19:05.0323 0x4ca8 TDTCP - ok
20:19:05.0355 0x4ca8 [ DDAD5A7AB24D8B65F8D724F5C20FD806, B71F2967A4EE7395E4416C1526CB85368AEA988BDD1F2C9719C48B08FAFA9661 ] tdx C:\Windows\system32\DRIVERS\tdx.sys
20:19:05.0355 0x4ca8 tdx - ok
20:19:05.0542 0x4ca8 [ 9F3E7CABE86BBDECA009DE291DB6D9E2, C85176BA98382C82178D682C5F91B5590201BF8C7335DF7ABCAB469367701106 ] TeamViewer8 C:\Program Files (x86)\TeamViewer\Version8\TeamViewer_Service.exe
20:19:05.0682 0x4ca8 TeamViewer8 - ok
20:19:05.0729 0x4ca8 [ 561E7E1F06895D78DE991E01DD0FB6E5, 83BFA50A528762EC52A011302AC3874636FB7E26628CD7ACFBF2BDC9FAA8110D ] TermDD C:\Windows\system32\drivers\termdd.sys
20:19:05.0729 0x4ca8 TermDD - ok
20:19:05.0776 0x4ca8 [ 2E648163254233755035B46DD7B89123, 6FA0D07CE18A3A69D82EE49D875F141E39406E92C34EAC76AC4EB052E6EBCBCD ] TermService C:\Windows\System32\termsrv.dll
20:19:05.0807 0x4ca8 TermService - ok
20:19:05.0869 0x4ca8 [ 48D9D00C2E0E72C3D4F52772C80355F6, 86F281C7F5FA2FCF1A36C69DD6561531E48483CACB8A873B955F7E93D9A1D259 ] TFsExDisk C:\Windows\System32\Drivers\TFsExDisk.sys
20:19:05.0869 0x4ca8 TFsExDisk - ok
20:19:05.0901 0x4ca8 [ F0344071948D1A1FA732231785A0664C, DB9886C2C858FAF45AEA15F8E42860343F73EB8685C53EC2E8CCC10586CB0832 ] Themes C:\Windows\system32\themeservice.dll
20:19:05.0901 0x4ca8 Themes - ok
20:19:05.0932 0x4ca8 [ E40E80D0304A73E8D269F7141D77250B, 0DB4AC13A264F19A84DC0BCED54E8E404014CC09C993B172002B1561EC7E265A ] THREADORDER C:\Windows\system32\mmcss.dll
20:19:05.0947 0x4ca8 THREADORDER - ok
20:19:05.0963 0x4ca8 [ 7E7AFD841694F6AC397E99D75CEAD49D, DE87F203FD8E6BDCCFCA1860A85F283301A365846FB703D9BB86278D8AC96B07 ] TrkWks C:\Windows\System32\trkwks.dll
20:19:05.0963 0x4ca8 TrkWks - ok
20:19:06.0025 0x4ca8 [ 773212B2AAA24C1E31F10246B15B276C, F2EF85F5ABA307976D9C649D710B408952089458DDE97D4DEF321DF14E46A046 ] TrustedInstaller C:\Windows\servicing\TrustedInstaller.exe
20:19:06.0025 0x4ca8 TrustedInstaller - ok
20:19:06.0057 0x4ca8 [ 4CE278FC9671BA81A138D70823FCAA09, CBE501436696E32A3701B9F377B823AC36647B6626595F76CC63E2396AD7D300 ] tssecsrv C:\Windows\system32\DRIVERS\tssecsrv.sys
20:19:06.0072 0x4ca8 tssecsrv - ok
20:19:06.0119 0x4ca8 [ E9981ECE8D894CEF7038FD1D040EB426, DCDDCE933CAECE8180A3447199B07F2F0413704EEC1A09606EE357901A84A7CF ] TsUsbFlt C:\Windows\system32\drivers\tsusbflt.sys
20:19:06.0119 0x4ca8 TsUsbFlt - ok
20:19:06.0181 0x4ca8 [ 3566A8DAAFA27AF944F5D705EAA64894, AE9D8B648DA08AF667B9456C3FE315489859C157510A258559F18238F2CC92B8 ] tunnel C:\Windows\system32\DRIVERS\tunnel.sys
20:19:06.0181 0x4ca8 tunnel - ok
20:19:06.0275 0x4ca8 [ A070ABB9D85582B2BECADBE6FCD12350, 3EBFA349F87933E20C4EADA2FA2E64206CCAC70DFB8B52C2E41670FFB16D7336 ] t_mouse.sys C:\Windows\system32\DRIVERS\t_mouse.sys
20:19:06.0275 0x4ca8 t_mouse.sys - ok
20:19:06.0322 0x4ca8 [ B4DD609BD7E282BFC683CEC7EAAAAD67, EF131DB6F6411CAD36A989A421AF93F89DD61601AC524D2FF11C10FF6E3E9123 ] uagp35 C:\Windows\system32\DRIVERS\uagp35.sys
20:19:06.0322 0x4ca8 uagp35 - ok
20:19:06.0369 0x4ca8 [ 40079B0B801C5432BA435B5AD61CE6E3, 709EFA377470234DE21B03AB50A70C9E9DA8F3D22F026D80340EC69C21595892 ] UBHelper C:\Windows\system32\drivers\UBHelper.sys
20:19:06.0369 0x4ca8 UBHelper - ok
20:19:06.0400 0x4ca8 [ FF4232A1A64012BAA1FD97C7B67DF593, D8591B4EB056899C7B604E4DD852D82D4D9809F508ABCED4A03E1BE6D5D456E3 ] udfs C:\Windows\system32\DRIVERS\udfs.sys
20:19:06.0415 0x4ca8 udfs - ok
20:19:06.0462 0x4ca8 [ 3CBDEC8D06B9968ABA702EBA076364A1, B8DAB8AA804FC23021BFEBD7AE4D40FBE648D6C6BA21CC008E26D1C084972F9B ] UI0Detect C:\Windows\system32\UI0Detect.exe
20:19:06.0462 0x4ca8 UI0Detect - ok
20:19:06.0493 0x4ca8 [ 4BFE1BC28391222894CBF1E7D0E42320, 5918B1ED2030600DF77BDACF1C808DF6EADDD8BF3E7003AF1D72050D8B102B3A ] uliagpkx C:\Windows\system32\drivers\uliagpkx.sys
20:19:06.0493 0x4ca8 uliagpkx - ok
20:19:06.0540 0x4ca8 [ DC54A574663A895C8763AF0FA1FF7561, 09A3F3597E91CBEB2F38E96E75134312B60CAE5574B2AD4606C2D3E992AEDDFE ] umbus C:\Windows\system32\DRIVERS\umbus.sys
20:19:06.0540 0x4ca8 umbus - ok
20:19:06.0571 0x4ca8 [ B2E8E8CB557B156DA5493BBDDCC1474D, F547509A08C0679ACB843E20C9C0CF51BED1B06530BBC529DFB0944504564A43 ] UmPass C:\Windows\system32\DRIVERS\umpass.sys
20:19:06.0571 0x4ca8 UmPass - ok
20:19:06.0665 0x4ca8 [ F9EC9ACD504D823D9B9CA98A4F8D3CA2, 58DAD5111C598F14CB199FE6A61FA5918F29513B778A8664FD05EFAB3C665D4F ] Updater Service C:\Program Files\Acer\Acer Updater\UpdaterService.exe
20:19:06.0681 0x4ca8 Updater Service - ok
20:19:06.0712 0x4ca8 [ D47EC6A8E81633DD18D2436B19BAF6DE, 0FB461E2D5E0B75BB5958F6362F4880BFA4C36AD930542609BCAF574941AA7AE ] upnphost C:\Windows\System32\upnphost.dll
20:19:06.0727 0x4ca8 upnphost - ok
20:19:06.0759 0x4ca8 [ DCA68B0943D6FA415F0C56C92158A83A, BEE5A5B33B22D1DF50B884D46D89FC3B8286EB16E38AD5A20F0A49E5C6766C57 ] usbccgp C:\Windows\system32\DRIVERS\usbccgp.sys
20:19:06.0759 0x4ca8 usbccgp - ok
20:19:06.0759 0x4ca8 USBCCID - ok
20:19:06.0821 0x4ca8 [ 80B0F7D5CCF86CEB5D402EAAF61FEC31, 140C62116A425DEAD25FE8D82DE283BC92C482A9F643658D512F9F67061F28AD ] usbcir C:\Windows\system32\drivers\usbcir.sys
20:19:06.0821 0x4ca8 usbcir - ok
20:19:06.0837 0x4ca8 [ 18A85013A3E0F7E1755365D287443965, 811C5EDF38C765BCF71BCE25CB6626FF6988C3699F5EF1846240EA0052F34C33 ] usbehci C:\Windows\system32\DRIVERS\usbehci.sys
20:19:06.0837 0x4ca8 usbehci - ok
20:19:06.0899 0x4ca8 [ 8D1196CFBB223621F2C67D45710F25BA, B5D7AFE51833B24FC9576F3AED3D8A2B290E5846060E73F9FFFAC1890A8B6003 ] usbhub C:\Windows\system32\DRIVERS\usbhub.sys
20:19:06.0915 0x4ca8 usbhub - ok
20:19:06.0930 0x4ca8 [ 765A92D428A8DB88B960DA5A8D6089DC, 56DE8A2ED58E53B202C399CA7BACB1551136303C2EE0AB426BDBBF880E3C542C ] usbohci C:\Windows\system32\drivers\usbohci.sys
20:19:06.0946 0x4ca8 usbohci - ok
20:19:06.0977 0x4ca8 [ 73188F58FB384E75C4063D29413CEE3D, B485463933306036B1D490722CB1674DC85670753D79FA0EF7EBCA7BBAAD9F7C ] usbprint C:\Windows\system32\DRIVERS\usbprint.sys
20:19:06.0977 0x4ca8 usbprint - ok
20:19:07.0024 0x4ca8 [ FED648B01349A3C8395A5169DB5FB7D6, DC4D7594C24ADD076927B9347F1B50B91CF03A4ABDB284248D5711D9C19DEB96 ] USBSTOR C:\Windows\system32\DRIVERS\USBSTOR.SYS
20:19:07.0024 0x4ca8 USBSTOR - ok
20:19:07.0055 0x4ca8 [ DD253AFC3BC6CBA412342DE60C3647F3, 146F8613F1057AC054DC3593E84BC52899DA27EA33B0E72ACFB78C3699ADCDE7 ] usbuhci C:\Windows\system32\DRIVERS\usbuhci.sys
20:19:07.0055 0x4ca8 usbuhci - ok
20:19:07.0102 0x4ca8 [ 1F775DA4CF1A3A1834207E975A72E9D7, 6D3DE5BD3EF3A76E997E5BAF900C51D25308F5A9682D1F62017F577A24095B90 ] usbvideo C:\Windows\System32\Drivers\usbvideo.sys
20:19:07.0117 0x4ca8 usbvideo - ok
20:19:07.0180 0x4ca8 [ 7B28E2FBE75115660FAB31079C0A9F29, 81BB5A3E64B652A672A0782A88ABF6DDD729D38712D0706CE0FB9DE6D1EE1515 ] usb_rndisx C:\Windows\system32\drivers\usb8023x.sys
20:19:07.0180 0x4ca8 usb_rndisx - ok
20:19:07.0211 0x4ca8 [ EDBB23CBCF2CDF727D64FF9B51A6070E, 7202484C8E1BFB2AFD64D8C81668F3EDE0E3BF5EB27572877A0A7B337AE5AE42 ] UxSms C:\Windows\System32\uxsms.dll
20:19:07.0211 0x4ca8 UxSms - ok
20:19:07.0242 0x4ca8 [ 204F3F58212B3E422C90BD9691A2DF28, D748A8CEE4D59B4248C9B1ACA5155D0FF6635A29564B4391B7FAC6261F93FE99 ] VaultSvc C:\Windows\system32\lsass.exe
20:19:07.0242 0x4ca8 VaultSvc - ok
20:19:07.0273 0x4ca8 [ C5C876CCFC083FF3B128F933823E87BD, 6FE0FBB6C3207E09300E0789E2168F76668D87C317FE9F263E733827ADCFBE0D ] vdrvroot C:\Windows\system32\drivers\vdrvroot.sys
20:19:07.0273 0x4ca8 vdrvroot - ok
20:19:07.0336 0x4ca8 [ 8D6B481601D01A456E75C3210F1830BE, A2CEF483F4231367138EEF7E67FD5BE5364FC0780C44CA1368E36CE4AA3D0633 ] vds C:\Windows\System32\vds.exe
20:19:07.0367 0x4ca8 vds - ok
20:19:07.0398 0x4ca8 [ DA4DA3F5E02943C2DC8C6ED875DE68DD, EDE604536DB78C512D68C92B26DA77C8811AC109D1F0A473673F0A82D15A2838 ] vga C:\Windows\system32\DRIVERS\vgapnp.sys
20:19:07.0414 0x4ca8 vga - ok
20:19:07.0429 0x4ca8 [ 53E92A310193CB3C03BEA963DE7D9CFC, 45898604375B42EB1246C17A22D91C2440F11C746FF6459AD38027C1BC2E3125 ] VgaSave C:\Windows\System32\drivers\vga.sys
20:19:07.0429 0x4ca8 VgaSave - ok
20:19:07.0492 0x4ca8 [ 2CE2DF28C83AEAF30084E1B1EB253CBB, D1946816A1CB89F825CBEA58F94A4C9D0CE7249355CD3915563F54054EE564BF ] vhdmp C:\Windows\system32\DRIVERS\vhdmp.sys
20:19:07.0492 0x4ca8 vhdmp - ok
20:19:07.0523 0x4ca8 [ E5689D93FFE4E5D66C0178761240DD54, 6D35CED80681B12AAF63BFA0DA1C386E71D3838839B68A686990AA8031949D27 ] viaide C:\Windows\system32\drivers\viaide.sys
20:19:07.0539 0x4ca8 viaide - ok
20:19:07.0554 0x4ca8 [ D2AAFD421940F640B407AEFAAEBD91B0, 31EF342A60AF04F4108759A71F8FB7B8C8819216CF3D16A95B2BA0E33A8A9161 ] volmgr C:\Windows\system32\drivers\volmgr.sys
20:19:07.0554 0x4ca8 volmgr - ok
20:19:07.0617 0x4ca8 [ A255814907C89BE58B79EF2F189B843B, 463DB771851352185B6AC323BD93B9084D47291E53C1F7B628B65D6918B2E28F ] volmgrx C:\Windows\system32\drivers\volmgrx.sys
20:19:07.0617 0x4ca8 volmgrx - ok
20:19:07.0648 0x4ca8 [ 0D08D2F3B3FF84E433346669B5E0F639, 3D6716CEC95B8861A7CC5778E91F310528DC6BEE0E57A3C8757FC675154EBDEC ] volsnap C:\Windows\system32\drivers\volsnap.sys
20:19:07.0663 0x4ca8 volsnap - ok
20:19:07.0710 0x4ca8 [ 5E2016EA6EBACA03C04FEAC5F330D997, 53106EB877459FE55A459111F7AB0EE320BB3B4C954D3DB6FA1642396001F2AC ] vsmraid C:\Windows\system32\DRIVERS\vsmraid.sys
20:19:07.0726 0x4ca8 vsmraid - ok
20:19:07.0819 0x4ca8 [ B60BA0BC31B0CB414593E169F6F21CC2, 47B801E623254CF0202B3591CB5C019CABFB52F123C7D47E29D19B32F1F2B915 ] VSS C:\Windows\system32\vssvc.exe
20:19:07.0851 0x4ca8 VSS - ok
20:19:07.0897 0x4ca8 [ 36D4720B72B5C5D9CB2B9C29E9DF67A1, 3254523C85C70EBA2DBAC05DB2DBA89EDF8E9195F390F7C21F96458FB6B2E3D7 ] vwifibus C:\Windows\system32\DRIVERS\vwifibus.sys
20:19:07.0897 0x4ca8 vwifibus - ok
20:19:07.0913 0x4ca8 [ 6A3D66263414FF0D6FA754C646612F3F, 30F6BA594B0D3B94113064015A16D97811CD989DF1715CCE21CEAB9894C1B4FB ] vwififlt C:\Windows\system32\DRIVERS\vwififlt.sys
20:19:07.0913 0x4ca8 vwififlt - ok
20:19:07.0960 0x4ca8 [ 6A638FC4BFDDC4D9B186C28C91BD1A01, 5521F1DC515586777EC4837E0AEAA3E613CC178AF1074031C4D0D0C695A93168 ] vwifimp C:\Windows\system32\DRIVERS\vwifimp.sys
20:19:07.0960 0x4ca8 vwifimp - ok
20:19:07.0991 0x4ca8 [ 1C9D80CC3849B3788048078C26486E1A, 34A89F31E53F6B6C209B286F580CC2257AE6D057E4E20741F241C9C167947962 ] W32Time C:\Windows\system32\w32time.dll
20:19:08.0022 0x4ca8 W32Time - ok
20:19:08.0038 0x4ca8 [ 4E9440F4F152A7B944CB1663D3935A3E, 8FE04EBD3BC612EE943A21A3E56F37E5C9B578CDACA6044048181DAD81816D53 ] WacomPen C:\Windows\system32\DRIVERS\wacompen.sys
20:19:08.0038 0x4ca8 WacomPen - ok
20:19:08.0100 0x4ca8 [ 356AFD78A6ED4457169241AC3965230C, CE4D1EE3525C10AC658B20776C3E444DE44874C837713DC5311386EDFCB18399 ] WANARP C:\Windows\system32\DRIVERS\wanarp.sys
20:19:08.0100 0x4ca8 WANARP - ok
20:19:08.0116 0x4ca8 [ 356AFD78A6ED4457169241AC3965230C, CE4D1EE3525C10AC658B20776C3E444DE44874C837713DC5311386EDFCB18399 ] Wanarpv6 C:\Windows\system32\DRIVERS\wanarp.sys
20:19:08.0116 0x4ca8 Wanarpv6 - ok
20:19:08.0209 0x4ca8 [ 3CEC96DE223E49EAAE3651FCF8FAEA6C, 4150DAB33E8D61076F1D4767BCAFC9B4ECCCCBD58FD4FB3CFE5B8D27DCDCAB61 ] WatAdminSvc C:\Windows\system32\Wat\WatAdminSvc.exe
20:19:08.0241 0x4ca8 WatAdminSvc - ok
20:19:08.0334 0x4ca8 [ 78F4E7F5C56CB9716238EB57DA4B6A75, 46A4E78CE5F2A4B26F4E9C3FF04A99D9B727A82AC2E390A82A1611C3F6E0C9AF ] wbengine C:\Windows\system32\wbengine.exe
20:19:08.0381 0x4ca8 wbengine - ok
20:19:08.0428 0x4ca8 [ 3AA101E8EDAB2DB4131333F4325C76A3, 4F7BD3DA5E58B18BFF106CFF7B45E75FD13EE556D433C695BA23EC80827E49DE ] WbioSrvc C:\Windows\System32\wbiosrvc.dll
20:19:08.0428 0x4ca8 WbioSrvc - ok
20:19:08.0475 0x4ca8 [ 7368A2AFD46E5A4481D1DE9D14848EDD, 8039C478FC2D9F095F5883A4FA47F9E6EDF57CC88A4AA74F07C88445F90DED57 ] wcncsvc C:\Windows\System32\wcncsvc.dll
20:19:08.0490 0x4ca8 wcncsvc - ok
20:19:08.0521 0x4ca8 [ 20F7441334B18CEE52027661DF4A6129, 7B8E0247234B740FED2BE9B833E9CE8DD7453340123AB43F6B495A7E6A27B0DD ] WcsPlugInService C:\Windows\System32\WcsPlugInService.dll
20:19:08.0521 0x4ca8 WcsPlugInService - ok
20:19:08.0553 0x4ca8 [ 72889E16FF12BA0F235467D6091B17DC, F2FD0BBD075E33608D93F350D216F97442AB89ABD540513C2D568C78096E12A8 ] Wd C:\Windows\system32\DRIVERS\wd.sys
20:19:08.0553 0x4ca8 Wd - ok
20:19:08.0599 0x4ca8 [ E2C933EDBC389386EBE6D2BA953F43D8, AF1DEADD5F1267CCEBD226E8EEB971D1946EA6A5A9645A36F5D111F758AF2F07 ] Wdf01000 C:\Windows\system32\drivers\Wdf01000.sys
20:19:08.0631 0x4ca8 Wdf01000 - ok
20:19:08.0646 0x4ca8 [ BF1FC3F79B863C914687A737C2F3D681, B2DF47AC4931ACFB243775767B77065CC0D98778FC0243C793A3E219EB961209 ] WdiServiceHost C:\Windows\system32\wdi.dll
20:19:08.0646 0x4ca8 WdiServiceHost - ok
20:19:08.0646 0x4ca8 [ BF1FC3F79B863C914687A737C2F3D681, B2DF47AC4931ACFB243775767B77065CC0D98778FC0243C793A3E219EB961209 ] WdiSystemHost C:\Windows\system32\wdi.dll
20:19:08.0662 0x4ca8 WdiSystemHost - ok
20:19:08.0693 0x4ca8 [ 0EB0E5D22B1760F2DBCE632F2DD7A54D, B8A4CC62F88768947FB0A161CF9564DB28FD9C1C037B5475DF192982DE035C22 ] WebClient C:\Windows\System32\webclnt.dll
20:19:08.0693 0x4ca8 WebClient - ok
20:19:08.0724 0x4ca8 [ C749025A679C5103E575E3B48E092C43, B71171D07EE7AB085A24BF3A1072FF2CE7EA021AAE695F6A90640E6EE8EB55C1 ] Wecsvc C:\Windows\system32\wecsvc.dll
20:19:08.0740 0x4ca8 Wecsvc - ok
20:19:08.0755 0x4ca8 [ 7E591867422DC788B9E5BD337A669A08, 484E6BCCDF7ADCE9A1AACAD1BC7C7D7694B9E40FA90D94B14D80C607784F6C75 ] wercplsupport C:\Windows\System32\wercplsupport.dll
20:19:08.0755 0x4ca8 wercplsupport - ok
20:19:08.0802 0x4ca8 [ 6D137963730144698CBD10F202E9F251, A9F522A125158D94F540544CCD4DBF47B9DCE2EA878C33675AFE40F80E8F4979 ] WerSvc C:\Windows\System32\WerSvc.dll
20:19:08.0818 0x4ca8 WerSvc - ok
20:19:08.0849 0x4ca8 [ 611B23304BF067451A9FDEE01FBDD725, 0AF2734B978165FC6FD22B64862132CCE32528A21C698A49D176129446E099C8 ] WfpLwf C:\Windows\system32\DRIVERS\wfplwf.sys
20:19:08.0849 0x4ca8 WfpLwf - ok
20:19:08.0865 0x4ca8 [ 05ECAEC3E4529A7153B3136CEB49F0EC, 9995CB2CEC70A633EA33CBB0DEAD2BB28CB67132B41E9444BDAB9E75744C9A50 ] WIMMount C:\Windows\system32\drivers\wimmount.sys
20:19:08.0880 0x4ca8 WIMMount - ok
20:19:08.0880 0x4ca8 WinDefend - ok
20:19:08.0911 0x4ca8 WinHttpAutoProxySvc - ok
20:19:08.0989 0x4ca8 [ 19B07E7E8915D701225DA41CB3877306, D6555E8D276DBB11358246E0FE215F76F1FB358791C76B88D82C2A66A42DA19F ] Winmgmt C:\Windows\system32\wbem\WMIsvc.dll
20:19:09.0005 0x4ca8 Winmgmt - ok
20:19:09.0114 0x4ca8 [ BCB1310604AA415C4508708975B3931E, 9D943F086D454345153A0DD426B4432532A44FD87950386B186E1CAD2AC70565 ] WinRM C:\Windows\system32\WsmSvc.dll
20:19:09.0161 0x4ca8 WinRM - ok
20:19:09.0223 0x4ca8 [ FE88B288356E7B47B74B13372ADD906D, A16B166F6BB32EF9D2A142F27B9EC54CBC7B3AC915799783CF4C40E525BC9E03 ] WinUsb C:\Windows\system32\DRIVERS\WinUsb.sys
20:19:09.0223 0x4ca8 WinUsb - ok
20:19:09.0286 0x4ca8 [ 4FADA86E62F18A1B2F42BA18AE24E6AA, CE1683386886BF34862681A46199EA7E7FB4232A186047DA7FBD8EC240AF6726 ] Wlansvc C:\Windows\System32\wlansvc.dll
20:19:09.0317 0x4ca8 Wlansvc - ok
20:19:09.0504 0x4ca8 [ 357CABBF155AFD1D3926E62539D2A3A7, C43CFF84E7D930B4999DC061AB0766B57AAD7540B3E6EE54605B10ECE90825F5 ] wlidsvc C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WLIDSVC.EXE
20:19:09.0551 0x4ca8 wlidsvc - ok
20:19:09.0613 0x4ca8 [ F6FF8944478594D0E414D3F048F0D778, 6F75E0AE6127B33A92A88E59D4B048FD4C15F997807BE7BF0EFE76F95235B1D9 ] WmiAcpi C:\Windows\system32\drivers\wmiacpi.sys
20:19:09.0613 0x4ca8 WmiAcpi - ok
20:19:09.0645 0x4ca8 [ 38B84C94C5A8AF291ADFEA478AE54F93, 1AC267AC73670BEA5F3785C9AD9DB146F8E993A862C843742B21FDB90D102B2A ] wmiApSrv C:\Windows\system32\wbem\WmiApSrv.exe
20:19:09.0645 0x4ca8 wmiApSrv - ok
20:19:09.0676 0x4ca8 WMPNetworkSvc - ok
20:19:09.0691 0x4ca8 [ 96C6E7100D724C69FCF9E7BF590D1DCA, 2E63C9B0893B4FC03B7A71BAEA6202D3D3DB1B52F3643467829B5A573FD7655B ] WPCSvc C:\Windows\System32\wpcsvc.dll
20:19:09.0707 0x4ca8 WPCSvc - ok
20:19:09.0738 0x4ca8 [ 93221146D4EBBF314C29B23CD6CC391D, C0750858A65BF51E210CD244C825C121D67E025CD2D2455139991AAC289A90FE ] WPDBusEnum C:\Windows\system32\wpdbusenum.dll
20:19:09.0738 0x4ca8 WPDBusEnum - ok
20:19:09.0769 0x4ca8 [ 6BCC1D7D2FD2453957C5479A32364E52, E48554D31FBDCF8F985C1C72524CAA9106F5B7CC2B79064F8F5E2562D517F090 ] ws2ifsl C:\Windows\system32\drivers\ws2ifsl.sys
20:19:09.0769 0x4ca8 ws2ifsl - ok
20:19:09.0785 0x4ca8 [ E8B1FE6669397D1772D8196DF0E57A9E, 39FE0819360719F756BD31A1884A0508A1E2371ACC723E25E005CBEC0A7B02FA ] wscsvc C:\Windows\system32\wscsvc.dll
20:19:09.0801 0x4ca8 wscsvc - ok
20:19:09.0801 0x4ca8 WSearch - ok
20:19:09.0941 0x4ca8 [ D9EF901DCA379CFE914E9FA13B73B4C4, 3BE9693B7B2AFEE23D72AF5DA211379724D752F0EC18ACB7D3DE3DDFC5AE0004 ] wuauserv C:\Windows\system32\wuaueng.dll
20:19:10.0003 0x4ca8 wuauserv - ok
20:19:10.0035 0x4ca8 [ AB886378EEB55C6C75B4F2D14B6C869F, D6C4602EB8F291DADEDF3CD211013D4AC752DDE7E799C2D8D74AA4F5477CAED6 ] WudfPf C:\Windows\system32\drivers\WudfPf.sys
20:19:10.0035 0x4ca8 WudfPf - ok
20:19:10.0097 0x4ca8 [ DDA4CAF29D8C0A297F886BFE561E6659, 94E5DD649B5D86FA1A7C7D30FCF9644D0EE048D312E626111458ADF66BFBE978 ] WUDFRd C:\Windows\system32\DRIVERS\WUDFRd.sys
20:19:10.0113 0x4ca8 WUDFRd - ok
20:19:10.0144 0x4ca8 [ B20F051B03A966392364C83F009F7D17, 88ECEB55AE91F58F592B96EBC10B572747D5A2F9B7629E8F371761E4F7408A65 ] wudfsvc C:\Windows\System32\WUDFSvc.dll
20:19:10.0144 0x4ca8 wudfsvc - ok
20:19:10.0175 0x4ca8 [ 04F82965C09CBDF646B487E145060301, 2CD8533EDBE24C3E42EB7550E20F8A2EB9E5E345B165DEF543163A6BC1FDD18B ] WwanSvc C:\Windows\System32\wwansvc.dll
20:19:10.0191 0x4ca8 WwanSvc - ok
20:19:10.0315 0x4ca8 X6va015 - ok
20:19:10.0378 0x4ca8 ================ Scan global ===============================
20:19:10.0425 0x4ca8 [ BA0CD8C393E8C9F83354106093832C7B, 18D8A4780A2BAA6CEF7FBBBDA0EF6BF2DADF146E1E578A618DD5859E8ADBF1A8 ] C:\Windows\system32\basesrv.dll
20:19:10.0456 0x4ca8 [ 88EDD0B34EED542745931E581AD21A32, DC2B93E1CEF5B0BCEE08D72669BB0F3AD0E8E6E75BDC08858407ED92F6FFA031 ] C:\Windows\system32\winsrv.dll
20:19:10.0487 0x4ca8 [ 88EDD0B34EED542745931E581AD21A32, DC2B93E1CEF5B0BCEE08D72669BB0F3AD0E8E6E75BDC08858407ED92F6FFA031 ] C:\Windows\system32\winsrv.dll
20:19:10.0518 0x4ca8 [ D6160F9D869BA3AF0B787F971DB56368, 0033E6212DD8683E4EE611B290931FDB227B4795F0B17C309DC686C696790529 ] C:\Windows\system32\sxssrv.dll
20:19:10.0565 0x4ca8 [ 24ACB7E5BE595468E3B9AA488B9B4FCB, 63541E3432FCE953F266AE553E7A394978D6EE3DB52388D885F668CF42C5E7E2 ] C:\Windows\system32\services.exe
20:19:10.0581 0x4ca8 [ Global ] - ok
20:19:10.0581 0x4ca8 ================ Scan MBR ==================================
20:19:10.0596 0x4ca8 [ 5C616939100B85E558DA92B899A0FC36 ] \Device\Harddisk0\DR0
20:19:10.0971 0x4ca8 \Device\Harddisk0\DR0 - ok
20:19:10.0971 0x4ca8 ================ Scan VBR ==================================
20:19:10.0986 0x4ca8 [ 5F9C98E782C3A20783CAA62E041BEC1F ] \Device\Harddisk0\DR0\Partition1
20:19:10.0986 0x4ca8 \Device\Harddisk0\DR0\Partition1 - ok
20:19:10.0986 0x4ca8 [ A3CAC37FA997B087636CDFCB22D035D3 ] \Device\Harddisk0\DR0\Partition2
20:19:11.0017 0x4ca8 \Device\Harddisk0\DR0\Partition2 - ok
20:19:11.0017 0x4ca8 ================ Scan generic autorun ======================
20:19:11.0080 0x4ca8 [ 5AF1E9600E3FF841E522703A4993ED0C, 5189530793747C40B0E3548DA40058989C88A69C593C3E54E6548CFB89B9CE10 ] C:\Program Files (x86)\Intel\Intel Matrix Storage Manager\iaanotif.exe
20:19:11.0095 0x4ca8 IAAnotif - ok
20:19:11.0158 0x4ca8 [ 0D6972A795995F07B6D78CA7724744FB, AA5E21F2957CCA7FBB0A2D006054E43BE4992BDEBAAC26A217C741FF36276B1B ] C:\Program Files (x86)\EgisTec MyWinLocker\x86\mwlDaemon.exe
20:19:11.0158 0x4ca8 mwlDaemon - ok
20:19:11.0485 0x4ca8 [ 901A91A3527F4F5212CF6B03C21DAD82, 246BF06652DEA48DCC486496587E08FCA3F45A0EDEFFAE13251514CE6C46ED4B ] C:\Program Files\Realtek\Audio\HDA\RAVCpl64.exe
20:19:11.0641 0x4ca8 RtHDVCpl - ok
20:19:11.0657 0x4ca8 SynTPEnh - ok
20:19:11.0688 0x4ca8 [ 75102FC486595CF486DFD7239BE30DD5, 1C04BBDAE0E5B4EA91EA7667BF383D4914766F4633519FF371278B1BD88A6846 ] C:\Windows\PLFSetI.exe
20:19:11.0688 0x4ca8 PLFSetI - ok
20:19:11.0766 0x4ca8 [ 3B316F3878EDDBF10E65E7835FE8098D, E7D298FFA79D814BFA48F653E8918B589286B44F46939BBE51C341629E721BC7 ] C:\Program Files\Acer\Acer ePower Management\ePowerTray.exe
20:19:11.0797 0x4ca8 Acer ePower Management - ok
20:19:11.0875 0x4ca8 [ 94F80155B91B8DF7A0EAD527C853D377, 3E35B686DB526592F2ABF4B3E6EAACE1E784A5552C1CE074E85661388E66C153 ] C:\Program Files (x86)\NewTech Infosystems\Acer Backup Manager\BackupManagerTray.exe
20:19:11.0875 0x4ca8 BackupManagerTray - ok
20:19:11.0953 0x4ca8 [ 77AC8322178FB8F3117CDD3B6DC6E126, 2786198EE920D7788FA0DE376231D4E42AB68F6D5A1E87FAC1F3D7424D1ED493 ] C:\Program Files (x86)\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\CLIStart.exe
20:19:11.0953 0x4ca8 StartCCC - ok
20:19:12.0063 0x4ca8 [ 56D1890D74A8999F756E338210846AF1, 9A5F771B4665D3735B04DD5FBDCED18B1BE99CD97AD4F92B3835CC51E3F5E191 ] C:\Program Files (x86)\Launch Manager\LManager.exe
20:19:12.0094 0x4ca8 LManager - ok
20:19:12.0187 0x4ca8 [ B569E48B3A30E24601FCE6C98501E383, 7F147961F74AFEB9D0150050844C13AB10A167F65B01337C2F7179C56BFF563B ] C:\Program Files (x86)\Acer Arcade Deluxe\Acer Arcade Deluxe\ArcadeDeluxeAgent.exe
20:19:12.0203 0x4ca8 ArcadeDeluxeAgent - ok
20:19:12.0593 0x4ca8 [ 1425E5356CA84583CBE65B456A0AE97A, A22696B3C601209EB852BEC35AC4E66733ED1136338B73744BE27D7EE31CA7CE ] C:\Program Files (x86)\AVG\AVG2014\avgui.exe
20:19:12.0687 0x4ca8 AVG_UI - ok
20:19:12.0905 0x4ca8 [ 048EA4B978851788E9F5E8E4F081DF7A, EB62719AC0DCC18FF056F2CD84438BF14B61E38F0619617C81961C6257BDFCEC ] C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\ARM\1.0\AdobeARM.exe
20:19:12.0921 0x4ca8 Adobe ARM - ok
20:19:13.0014 0x4ca8 [ DCCA4B04AF87E52EF9EAA2190E06CBAC, 8858CFD159BB32AE9FCCA1A79EA83C876D481A286E914071D48F42FCA5B343D8 ] C:\Program Files (x86)\Windows Sidebar\Sidebar.exe
20:19:13.0045 0x4ca8 Sidebar - ok
20:19:13.0077 0x4ca8 [ 0FA760BF380B08D0B67B5507CD8B32AA, 0F73A7F64C4FDAB98CD3A865CC54B3A7195761530FCB115B725CC5A9FB738739 ] C:\Windows\System32\mctadmin.exe
20:19:13.0077 0x4ca8 mctadmin - ok
20:19:13.0123 0x4ca8 [ DCCA4B04AF87E52EF9EAA2190E06CBAC, 8858CFD159BB32AE9FCCA1A79EA83C876D481A286E914071D48F42FCA5B343D8 ] C:\Program Files (x86)\Windows Sidebar\Sidebar.exe
20:19:13.0155 0x4ca8 Sidebar - ok
20:19:13.0155 0x4ca8 [ 0FA760BF380B08D0B67B5507CD8B32AA, 0F73A7F64C4FDAB98CD3A865CC54B3A7195761530FCB115B725CC5A9FB738739 ] C:\Windows\System32\mctadmin.exe
20:19:13.0155 0x4ca8 mctadmin - ok
20:19:13.0279 0x4ca8 [ F02A533F517EB38333CB12A9E8963773, 1F72CD1CF660766FA8F912E40B7323A0192A300B376186C10F6803DC5EFE28DF ] C:\Users\ACER\AppData\Local\Google\Update\GoogleUpdate.exe
20:19:13.0295 0x4ca8 Google Update - ok
20:19:13.0295 0x4ca8 MyWebSearch Email Plugin - ok
20:19:13.0295 0x4ca8 AutoStartNPSAgent - ok
20:19:13.0326 0x4ca8 Skype - ok
20:19:13.0357 0x4ca8 EA Core - ok
20:19:13.0357 0x4ca8 Steam - ok
20:19:13.0357 0x4ca8 DAEMON Tools Lite - ok
20:19:13.0373 0x4ca8 Clownfish - ok
20:19:13.0467 0x4ca8 [ E3BF29CED96790CDAAFA981FFDDF53A3, 76CB27EF7B27E5636EDA9D95229519B2A2870729A0BB694F1FD11CD602BAC4DC ] C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe
20:19:13.0498 0x4ca8 Sidebar - ok
20:19:13.0513 0x4ca8 Skype - ok
20:19:13.0513 0x4ca8 Waiting for KSN requests completion. In queue: 123
20:19:14.0527 0x4ca8 Waiting for KSN requests completion. In queue: 123
20:19:15.0541 0x4ca8 Waiting for KSN requests completion. In queue: 123
20:19:16.0696 0x4ca8 AV detected via SS2: AVG AntiVirus 2014, C:\Program Files (x86)\AVG\AVG2014\avgwsc.exe ( 14.0.0.4744 ), 0x42000 ( disabled : updated )
20:19:16.0743 0x4ca8 Win FW state via NFP2: disabled
20:19:19.0270 0x4ca8 ============================================================
20:19:19.0270 0x4ca8 Scan finished
20:19:19.0270 0x4ca8 ============================================================
20:19:19.0285 0x4cb0 Detected object count: 0
20:19:19.0285 0x4cb0 Actual detected object count: 0
20:19:44.0823 0x4b84 Deinitialize success

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 15 srp 2014 09:33

Vypni rez. ochranu u antiviru a antispywaru,příp. firewall..

Stáhni si ComboFix (by sUBs)
a ulož si ho na plochu.
Ukonči všechna aktivní okna a spusť ho.
- Po spuštění se zobrazí podmínky užití, potvrď je stiskem tlačítka Ano
- Dále postupuj dle pokynů, během aplikování ComboFixu neklikej do zobrazujícího se okna
- Po dokončení skenování by měl program vytvořit log - C:\ComboFix.txt - zkopíruj sem prosím celý jeho obsah
Pokud budou problémy , spusť ho v nouz. režimu.

Upozornění : Může se stát, že po aplikaci Combofixu a restartu počítače, Windows nenaběhnou , nebo nenajede plocha , budou problémy s připojením, pak znovu restartuj počítač, pokud to nepomůže , po restartu mačkej klávesu F8 a pak zvol poslední známou funkční konfiguraci. , či použij bod obnovy.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Leny
nováček
Stav:

Příspěvekod Leny » 15 srp 2014 11:06

ComboFix 14-08-15.01 - Lenča 15.08.2014 10:35:23.1.2 - x64
Microsoft Windows 7 Home Premium 6.1.7601.1.1250.420.1029.18.4091.2487 [GMT 2:00]
Spuštěný z: c:\users\LenŔa\Desktop\ComboFix.exe
AV: AVG AntiVirus 2014 *Disabled/Updated* {0E9420C4-06B3-7FA0-3AB1-6E49CB52ECD9}
SP: AVG AntiVirus 2014 *Disabled/Updated* {B5F5C120-2089-702E-0001-553BB0D5A664}
.
.
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Ostatní výmazy )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
.
.
c:\program files (x86)\AA Antimalware
c:\program files (x86)\AA Antimalware\debug.log
c:\program files (x86)\AA Antimalware\LastScanResult.log
c:\program files (x86)\Acer Bio Protection\PwdFilterV64.dll
c:\programdata\719c7380ecdfb280b9248eaa7ac28e4e_c
c:\users\Lenča\AppData\Roaming\Microsoft\~DFK5c4b1df.tmp
c:\users\Lenča\AppData\Roaming\Microsoft\1eaadjc.dll
c:\users\Lenča\AppData\Roaming\Microsoft\bass.dll
c:\users\Lenča\AppData\Roaming\Microsoft\kfgresk.dll
c:\users\Lenča\AppData\Roaming\Microsoft\mjcriu.dll
c:\users\Lenča\AppData\Roaming\Microsoft\peaadje.dll
c:\users\Lenča\AppData\Roaming\Microsoft\qwadjb.dll
c:\users\Lenča\AppData\Roaming\Microsoft\rsaadjd.dll
c:\windows\PFRO.log
.
.
((((((((((((((((((((((((( Soubory vytvořené od 2014-07-15 do 2014-08-15 )))))))))))))))))))))))))))))))
.
.
2014-08-15 08:46 . 2014-08-15 08:46 -------- d-----w- c:\users\Default\AppData\Local\temp
2014-08-14 12:35 . 2014-08-14 17:59 30312 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\TrueSight.sys
2014-08-14 12:35 . 2014-08-14 12:35 -------- d-----w- c:\programdata\RogueKiller
2014-08-14 12:23 . 2014-08-14 12:23 -------- d-----w- c:\windows\ERUNT
2014-08-14 00:58 . 2014-08-14 23:23 122584 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\MBAMSwissArmy.sys
2014-08-14 00:57 . 2014-08-14 00:57 -------- d-----w- c:\program files (x86)\Malwarebytes Anti-Malware
2014-08-14 00:57 . 2014-05-12 05:26 63704 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\mwac.sys
2014-08-14 00:57 . 2014-05-12 05:26 91352 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\mbamchameleon.sys
2014-08-14 00:57 . 2014-05-12 05:25 25816 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\mbam.sys
2014-08-14 00:00 . 2014-08-14 00:00 -------- d-----w- c:\users\Lenča\AppData\Local\Adobe
2014-08-13 21:51 . 2014-08-13 21:51 -------- d-----w- c:\programdata\Malwarebytes
2014-08-13 21:31 . 2014-08-13 21:31 -------- d-----w- c:\users\Lenča\AppData\Local\ATI
2014-08-13 01:37 . 2014-08-13 01:37 -------- d-----w- c:\program files (x86)\PROnetworks
2014-08-13 00:18 . 2014-08-13 00:18 -------- d-----w- c:\program files\Microsoft Synchronization Services
2014-08-13 00:18 . 2014-08-13 00:18 -------- d-----w- c:\program files\Microsoft SQL Server Compact Edition
2014-08-13 00:18 . 2014-08-13 00:18 -------- d-----w- c:\program files (x86)\Microsoft Synchronization Services
2014-08-13 00:17 . 2014-08-14 23:03 112832 ----a-w- c:\programdata\Microsoft\VCExpress\10.0\1033\ResourceCache.dll
2014-08-13 00:13 . 2014-08-13 00:14 -------- d-----w- c:\program files (x86)\Microsoft Visual Studio 10.0
2014-08-13 00:13 . 2014-08-13 00:13 -------- d-----w- c:\program files (x86)\Common Files\Merge Modules
2014-08-13 00:11 . 2014-08-13 00:11 -------- d-----w- c:\windows\symbols
2014-08-13 00:11 . 2014-08-13 00:11 -------- d-----w- c:\program files\Microsoft Visual Studio 10.0
2014-08-13 00:11 . 2014-08-13 00:11 -------- d-----w- c:\program files\Microsoft Help Viewer
2014-08-13 00:11 . 2014-08-13 00:11 -------- d-----w- c:\program files (x86)\Microsoft SDKs
2014-08-13 00:01 . 2014-03-09 21:48 171160 ----a-w- c:\windows\system32\infocardapi.dll
2014-08-13 00:01 . 2014-03-09 21:47 99480 ----a-w- c:\windows\SysWow64\infocardapi.dll
2014-08-13 00:01 . 2014-03-09 21:48 1389208 ----a-w- c:\windows\system32\icardagt.exe
2014-08-13 00:01 . 2014-03-09 21:47 619672 ----a-w- c:\windows\SysWow64\icardagt.exe
2014-08-13 00:01 . 2014-06-30 22:24 8856 ----a-w- c:\windows\system32\icardres.dll
2014-08-13 00:01 . 2014-06-30 22:14 8856 ----a-w- c:\windows\SysWow64\icardres.dll
2014-08-13 00:00 . 2014-06-06 06:16 35480 ----a-w- c:\windows\SysWow64\TsWpfWrp.exe
2014-08-13 00:00 . 2014-06-06 06:12 35480 ----a-w- c:\windows\system32\TsWpfWrp.exe
2014-08-12 23:33 . 2014-08-12 23:53 -------- d-----w- c:\program files (x86)\NeoSmart Technologies
2014-08-12 23:18 . 2014-06-25 02:05 14175744 ----a-w- c:\windows\system32\shell32.dll
2014-08-12 23:17 . 2014-06-03 10:02 3241984 ----a-w- c:\windows\system32\msi.dll
2014-08-12 23:17 . 2014-06-03 10:02 112064 ----a-w- c:\windows\system32\consent.exe
2014-08-12 23:17 . 2014-06-03 10:02 1941504 ----a-w- c:\windows\system32\authui.dll
2014-08-12 23:17 . 2014-06-03 09:29 2363392 ----a-w- c:\windows\SysWow64\msi.dll
2014-08-12 23:17 . 2014-06-03 09:29 1805824 ----a-w- c:\windows\SysWow64\authui.dll
2014-08-12 23:17 . 2014-06-03 10:02 504320 ----a-w- c:\windows\system32\msihnd.dll
2014-08-12 23:17 . 2014-06-03 09:29 337408 ----a-w- c:\windows\SysWow64\msihnd.dll
2014-08-12 23:17 . 2014-07-16 03:23 2048 ----a-w- c:\windows\system32\tzres.dll
2014-08-12 23:17 . 2014-07-16 02:46 2048 ----a-w- c:\windows\SysWow64\tzres.dll
2014-08-12 23:15 . 2014-07-25 13:42 48128 ----a-w- c:\program files\Internet Explorer\DiagnosticsHub_is.dll
2014-08-12 23:14 . 2014-07-14 02:02 1216000 ----a-w- c:\windows\system32\rpcrt4.dll
2014-08-12 23:14 . 2014-07-14 01:40 664064 ----a-w- c:\windows\SysWow64\rpcrt4.dll
2014-08-12 23:13 . 2014-08-07 02:06 529920 ----a-w- c:\windows\system32\aepdu.dll
2014-08-12 23:13 . 2014-08-07 02:01 424448 ----a-w- c:\windows\system32\aeinv.dll
2014-08-12 18:25 . 2014-08-12 18:25 -------- d--h--w- c:\program files (x86)\Common Files\EAInstaller
2014-08-12 18:25 . 2014-08-12 23:59 -------- d-----w- c:\programdata\Package Cache
2014-08-10 19:10 . 2014-08-10 19:10 -------- d-----w- c:\users\Lenča\AppData\Local\PunkBuster
2014-07-29 11:22 . 2014-07-29 11:22 -------- d-----w- c:\program files (x86)\Common Files\Skype
2014-07-27 19:57 . 2014-08-13 08:41 -------- d-----w- c:\program files (x86)\Gameforge4D
2014-07-27 17:01 . 2014-07-27 17:01 -------- d-----w- c:\users\LENA~3
2014-07-25 18:21 . 2014-07-25 18:21 406 ----a-w- c:\users\Lenča\AppData\Local\LMIR0002.tmp.bat
2014-07-25 18:21 . 2014-07-25 18:21 331 ----a-w- c:\users\Lenča\AppData\Local\LMIR0002.tmp_r.bat
2014-07-24 12:36 . 2014-07-24 12:36 -------- d-----w- c:\program files (x86)\Five
.
.
.
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Find3M výpis ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
.
2014-08-13 00:12 . 2011-06-27 12:02 99218768 ----a-w- c:\windows\system32\MRT.exe
2014-07-25 18:21 . 2014-07-25 18:21 406 ----a-w- c:\users\Lenča\AppData\Local\LMIR0002.tmp.bat
2014-07-25 18:21 . 2014-07-25 18:21 331 ----a-w- c:\users\Lenča\AppData\Local\LMIR0002.tmp_r.bat
2014-07-10 14:45 . 2013-02-24 02:54 699056 ----a-w- c:\windows\SysWow64\FlashPlayerApp.exe
2014-07-10 14:45 . 2011-07-19 08:00 71344 ----a-w- c:\windows\SysWow64\FlashPlayerCPLApp.cpl
2014-06-30 10:43 . 2014-06-30 10:43 152344 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\avgdiska.sys
2014-06-18 02:18 . 2014-07-09 22:25 692736 ----a-w- c:\windows\system32\osk.exe
2014-06-18 01:51 . 2014-07-09 22:25 646144 ----a-w- c:\windows\SysWow64\osk.exe
2014-06-17 14:21 . 2014-06-17 14:21 235800 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\avgldx64.sys
2014-06-17 14:07 . 2014-06-17 14:07 328984 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\avgloga.sys
2014-06-17 14:06 . 2014-06-17 14:06 269080 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\avgtdia.sys
2014-06-17 14:06 . 2014-06-17 14:06 190744 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\avgidsha.sys
2014-06-17 14:06 . 2014-06-17 14:06 242968 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\avgidsdrivera.sys
2014-06-17 14:06 . 2014-06-17 14:06 123672 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\avgmfx64.sys
2014-06-17 14:06 . 2014-06-17 14:06 31512 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\avgrkx64.sys
2014-06-06 10:10 . 2014-07-09 22:25 624128 ----a-w- c:\windows\system32\qedit.dll
2014-06-06 09:44 . 2014-07-09 22:25 509440 ----a-w- c:\windows\SysWow64\qedit.dll
2014-06-05 14:45 . 2014-07-09 22:26 1460736 ----a-w- c:\windows\system32\lsasrv.dll
2014-06-05 14:26 . 2014-07-09 22:26 22016 ----a-w- c:\windows\SysWow64\secur32.dll
2014-06-05 14:25 . 2014-07-09 22:26 96768 ----a-w- c:\windows\SysWow64\sspicli.dll
2014-05-30 08:08 . 2014-07-09 22:25 210944 ----a-w- c:\windows\system32\wdigest.dll
2014-05-30 08:08 . 2014-07-09 22:25 86528 ----a-w- c:\windows\system32\TSpkg.dll
2014-05-30 08:08 . 2014-07-09 22:25 340992 ----a-w- c:\windows\system32\schannel.dll
2014-05-30 08:08 . 2014-07-09 22:25 314880 ----a-w- c:\windows\system32\msv1_0.dll
2014-05-30 08:08 . 2014-07-09 22:25 307200 ----a-w- c:\windows\system32\ncrypt.dll
2014-05-30 08:08 . 2014-07-09 22:25 728064 ----a-w- c:\windows\system32\kerberos.dll
2014-05-30 08:08 . 2014-07-09 22:25 22016 ----a-w- c:\windows\system32\credssp.dll
2014-05-30 07:52 . 2014-07-09 22:25 172032 ----a-w- c:\windows\SysWow64\wdigest.dll
2014-05-30 07:52 . 2014-07-09 22:25 65536 ----a-w- c:\windows\SysWow64\TSpkg.dll
2014-05-30 07:52 . 2014-07-09 22:25 247808 ----a-w- c:\windows\SysWow64\schannel.dll
2014-05-30 07:52 . 2014-07-09 22:25 220160 ----a-w- c:\windows\SysWow64\ncrypt.dll
2014-05-30 07:52 . 2014-07-09 22:25 259584 ----a-w- c:\windows\SysWow64\msv1_0.dll
2014-05-30 07:52 . 2014-07-09 22:25 550912 ----a-w- c:\windows\SysWow64\kerberos.dll
2014-05-30 07:52 . 2014-07-09 22:25 17408 ----a-w- c:\windows\SysWow64\credssp.dll
2014-05-30 06:45 . 2014-07-09 22:26 497152 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\afd.sys
.
.
(((((((((((((((((((((((((((((((((( Spouštěcí body v registru )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
.
.
*Poznámka* prázdné záznamy a legitimní výchozí údaje nejsou zobrazeny.
REGEDIT4
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\wow6432node\microsoft\windows\currentversion\explorer\shelliconoverlayidentifiers\egisPSDP]
@="{30A0A3F6-38AC-4C53-BB8B-0D95238E25BA}"
[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{30A0A3F6-38AC-4C53-BB8B-0D95238E25BA}]
2010-05-27 02:40 120176 ----a-w- c:\program files (x86)\EgisTec MyWinLocker\x86\PSDProtect.dll
.
[HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"Sidebar"="c:\program files\Windows Sidebar\sidebar.exe" [2010-11-20 1475584]
"Skype"="c:\program files (x86)\Skype\Phone\Skype.exe" [2014-05-08 21444224]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"BackupManagerTray"="c:\program files (x86)\NewTech Infosystems\Acer Backup Manager\BackupManagerTray.exe" [2010-06-28 265984]
"StartCCC"="c:\program files (x86)\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\CLIStart.exe" [2010-01-22 98304]
"LManager"="c:\program files (x86)\Launch Manager\LManager.exe" [2009-11-01 1094736]
"ArcadeDeluxeAgent"="c:\program files (x86)\Acer Arcade Deluxe\Acer Arcade Deluxe\ArcadeDeluxeAgent.exe" [2009-10-29 419112]
"AVG_UI"="c:\program files (x86)\AVG\AVG2014\avgui.exe" [2014-08-11 5187088]
"Adobe ARM"="c:\program files (x86)\Common Files\Adobe\ARM\1.0\AdobeARM.exe" [2013-11-21 959904]
.
c:\programdata\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\
Bluetooth.lnk - c:\program files\WIDCOMM\Bluetooth Software\BTTray.exe [2010-1-13 1082656]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\windows\currentversion\policies\system]
"ConsentPromptBehaviorAdmin"= 5 (0x5)
"ConsentPromptBehaviorUser"= 3 (0x3)
"EnableUIADesktopToggle"= 0 (0x0)
"PromptOnSecureDesktop"= 0 (0x0)
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\wow6432node\microsoft\windows nt\currentversion\windows]
"LoadAppInit_DLLs"=1 (0x1)
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\Minimal\MCODS]
@=""
.
R1 iSafeNetFilter;iSafeNetFilter;c:\program files (x86)\iSafe\iSafeNetFilter.sys;c:\program files (x86)\iSafe\iSafeNetFilter.sys [x]
R2 clr_optimization_v4.0.30319_64;Microsoft .NET Framework NGEN v4.0.30319_X64;c:\windows\Microsoft.NET\Framework64\v4.0.30319\mscorsvw.exe;c:\windows\Microsoft.NET\Framework64\v4.0.30319\mscorsvw.exe [x]
R2 SkypeUpdate;Skype Updater;c:\program files (x86)\Skype\Updater\Updater.exe;c:\program files (x86)\Skype\Updater\Updater.exe [x]
R3 ATSwpWDF;AuthenTec TruePrint USB WDF Driver;c:\windows\system32\Drivers\ATSwpWDF.sys;c:\windows\SYSNATIVE\Drivers\ATSwpWDF.sys [x]
R3 btusbflt;Bluetooth USB Filter;c:\windows\system32\drivers\btusbflt.sys;c:\windows\SYSNATIVE\drivers\btusbflt.sys [x]
R3 btwl2cap;Bluetooth L2CAP Service;c:\windows\system32\DRIVERS\btwl2cap.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\btwl2cap.sys [x]
R3 EagleX64;EagleX64;c:\windows\system32\drivers\EagleX64.sys;c:\windows\SYSNATIVE\drivers\EagleX64.sys [x]
R3 esgiguard;esgiguard;c:\program files\Enigma Software Group\SpyHunter\esgiguard.sys;c:\program files\Enigma Software Group\SpyHunter\esgiguard.sys [x]
R3 IEEtwCollectorService;Internet Explorer ETW Collector Service;c:\windows\system32\IEEtwCollector.exe;c:\windows\SYSNATIVE\IEEtwCollector.exe [x]
R3 IGBASVC;EgisTec Service;c:\program files (x86)\Acer Bio Protection\BASVC.exe;c:\program files (x86)\Acer Bio Protection\BASVC.exe [x]
R3 iSafeKrnl;iSafeKrnl;c:\program files (x86)\iSafe\iSafeKrnl.sys;c:\program files (x86)\iSafe\iSafeKrnl.sys [x]
R3 MBAMSwissArmy;MBAMSwissArmy;c:\windows\system32\drivers\MBAMSwissArmy.sys;c:\windows\SYSNATIVE\drivers\MBAMSwissArmy.sys [x]
R3 MWLService;MyWinLocker Service;c:\program files (x86)\EgisTec MyWinLocker\x86\MWLService.exe;c:\program files (x86)\EgisTec MyWinLocker\x86\MWLService.exe [x]
R3 RdpVideoMiniport;Remote Desktop Video Miniport Driver;c:\windows\system32\drivers\rdpvideominiport.sys;c:\windows\SYSNATIVE\drivers\rdpvideominiport.sys [x]
R3 RSUSBSTOR;RtsUStor.Sys Realtek USB Card Reader;c:\windows\System32\Drivers\RtsUStor.sys;c:\windows\SYSNATIVE\Drivers\RtsUStor.sys [x]
R3 RtsUIR;Realtek IR Driver;c:\windows\system32\DRIVERS\Rts516xIR.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\Rts516xIR.sys [x]
R3 t_mouse.sys;HID-compliand device;c:\windows\system32\DRIVERS\t_mouse.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\t_mouse.sys [x]
R3 TFsExDisk;TFsExDisk;c:\windows\System32\Drivers\TFsExDisk.sys;c:\windows\SYSNATIVE\Drivers\TFsExDisk.sys [x]
R3 TsUsbFlt;TsUsbFlt;c:\windows\system32\drivers\tsusbflt.sys;c:\windows\SYSNATIVE\drivers\tsusbflt.sys [x]
R3 Updater Service;Updater Service;c:\program files\Acer\Acer Updater\UpdaterService.exe;c:\program files\Acer\Acer Updater\UpdaterService.exe [x]
R3 WatAdminSvc;Služba Technologie aktivace Windows;c:\windows\system32\Wat\WatAdminSvc.exe;c:\windows\SYSNATIVE\Wat\WatAdminSvc.exe [x]
R3 X6va015;X6va015;c:\windows\SysWOW64\Drivers\X6va015;c:\windows\SysWOW64\Drivers\X6va015 [x]
S0 AVGIDSHA;AVGIDSHA;c:\windows\system32\DRIVERS\avgidsha.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\avgidsha.sys [x]
S0 Avgloga;AVG Logging Driver;c:\windows\system32\DRIVERS\avgloga.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\avgloga.sys [x]
S0 Avgmfx64;AVG Mini-Filter Resident Anti-Virus Shield;c:\windows\system32\DRIVERS\avgmfx64.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\avgmfx64.sys [x]
S0 Avgrkx64;AVG Anti-Rootkit Driver;c:\windows\system32\DRIVERS\avgrkx64.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\avgrkx64.sys [x]
S1 Avgdiska;AVG Disk Driver;c:\windows\system32\DRIVERS\avgdiska.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\avgdiska.sys [x]
S1 AVGIDSDriver;AVGIDSDriver;c:\windows\system32\DRIVERS\avgidsdrivera.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\avgidsdrivera.sys [x]
S1 Avgldx64;AVG AVI Loader Driver;c:\windows\system32\DRIVERS\avgldx64.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\avgldx64.sys [x]
S1 Avgtdia;AVG TDI Driver;c:\windows\system32\DRIVERS\avgtdia.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\avgtdia.sys [x]
S1 avgtp;avgtp;c:\windows\system32\drivers\avgtpx64.sys;c:\windows\SYSNATIVE\drivers\avgtpx64.sys [x]
S1 mwlPSDFilter;mwlPSDFilter;c:\windows\system32\DRIVERS\mwlPSDFilter.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\mwlPSDFilter.sys [x]
S1 mwlPSDNServ;mwlPSDNServ;c:\windows\system32\DRIVERS\mwlPSDNServ.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\mwlPSDNServ.sys [x]
S1 mwlPSDVDisk;mwlPSDVDisk;c:\windows\system32\DRIVERS\mwlPSDVDisk.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\mwlPSDVDisk.sys [x]
S2 AMD External Events Utility;AMD External Events Utility;c:\windows\system32\atiesrxx.exe;c:\windows\SYSNATIVE\atiesrxx.exe [x]
S2 ATService;AuthenTec Fingerprint Service;c:\program files (x86)\Fingerprint Sensor\AtService.exe;c:\program files (x86)\Fingerprint Sensor\AtService.exe [x]
S2 AVGIDSAgent;AVGIDSAgent;c:\program files (x86)\AVG\AVG2014\avgidsagent.exe;c:\program files (x86)\AVG\AVG2014\avgidsagent.exe [x]
S2 avgwd;AVG WatchDog;c:\program files (x86)\AVG\AVG2014\avgwdsvc.exe;c:\program files (x86)\AVG\AVG2014\avgwdsvc.exe [x]
S2 cvhsvc;Client Virtualization Handler;c:\program files (x86)\Common Files\Microsoft Shared\Virtualization Handler\CVHSVC.EXE;c:\program files (x86)\Common Files\Microsoft Shared\Virtualization Handler\CVHSVC.EXE [x]
S2 ePowerSvc;Acer ePower Service;c:\program files\Acer\Acer ePower Management\ePowerSvc.exe;c:\program files\Acer\Acer ePower Management\ePowerSvc.exe [x]
S2 GREGService;GREGService;c:\program files (x86)\Acer\Registration\GREGsvc.exe;c:\program files (x86)\Acer\Registration\GREGsvc.exe [x]
S2 NTI IScheduleSvc;NTI IScheduleSvc;c:\program files (x86)\NewTech Infosystems\Acer Backup Manager\IScheduleSvc.exe;c:\program files (x86)\NewTech Infosystems\Acer Backup Manager\IScheduleSvc.exe [x]
S2 sftlist;Application Virtualization Client;c:\program files (x86)\Microsoft Application Virtualization Client\sftlist.exe;c:\program files (x86)\Microsoft Application Virtualization Client\sftlist.exe [x]
S2 TeamViewer8;TeamViewer 8;c:\program files (x86)\TeamViewer\Version8\TeamViewer_Service.exe;c:\program files (x86)\TeamViewer\Version8\TeamViewer_Service.exe [x]
S3 k57nd60a;Broadcom NetLink (TM) Gigabit Ethernet - NDIS 6.0;c:\windows\system32\DRIVERS\k57nd60a.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\k57nd60a.sys [x]
S3 NETw5s64;Intel(R) Wireless WiFi Link 5000 Series Adapter Driver for Windows 7 - 64 Bit;c:\windows\system32\DRIVERS\NETw5s64.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\NETw5s64.sys [x]
S3 Sftfs;Sftfs;c:\windows\system32\DRIVERS\Sftfslh.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\Sftfslh.sys [x]
S3 Sftplay;Sftplay;c:\windows\system32\DRIVERS\Sftplaylh.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\Sftplaylh.sys [x]
S3 Sftredir;Sftredir;c:\windows\system32\DRIVERS\Sftredirlh.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\Sftredirlh.sys [x]
S3 Sftvol;Sftvol;c:\windows\system32\DRIVERS\Sftvollh.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\Sftvollh.sys [x]
S3 sftvsa;Application Virtualization Service Agent;c:\program files (x86)\Microsoft Application Virtualization Client\sftvsa.exe;c:\program files (x86)\Microsoft Application Virtualization Client\sftvsa.exe [x]
.
.
--- Ostatní služby/ovladače v paměti ---
.
*NewlyCreated* - WS2IFSL
.
Obsah adresáře 'Naplánované úlohy'
.
2014-08-15 c:\windows\Tasks\Adobe Flash Player Updater.job
- c:\windows\SysWOW64\Macromed\Flash\FlashPlayerUpdateService.exe [2013-02-24 14:45]
.
2014-08-15 c:\windows\Tasks\GoogleUpdateTaskUserS-1-5-21-3544951325-964006069-150248531-1000Core.job
- c:\users\ACER\AppData\Local\Google\Update\GoogleUpdate.exe [2011-10-04 13:33]
.
2014-08-15 c:\windows\Tasks\GoogleUpdateTaskUserS-1-5-21-3544951325-964006069-150248531-1000UA.job
.
.
--------- X64 Entries -----------
.
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\windows\currentversion\explorer\shelliconoverlayidentifiers\egisPSDP]
2010-05-27 02:42 137584 ----a-w- c:\program files (x86)\EgisTec MyWinLocker\x64\PSDProtect.dll
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"IAAnotif"="c:\program files (x86)\Intel\Intel Matrix Storage Manager\iaanotif.exe" [2009-06-05 186904]
"mwlDaemon"="c:\program files (x86)\EgisTec MyWinLocker\x86\mwlDaemon.exe" [2010-05-27 349552]
"RtHDVCpl"="c:\program files\Realtek\Audio\HDA\RAVCpl64.exe" [2009-08-06 8060960]
"PLFSetI"="c:\windows\PLFSetI.exe" [2010-06-10 206208]
"Acer ePower Management"="c:\program files\Acer\Acer ePower Management\ePowerTray.exe" [2010-02-26 818720]
.
------- Doplňkový sken -------
.
uLocal Page = c:\windows\system32\blank.htm
uStart Page = hxxp://www.seznam.cz/
mStart Page = hxxp://www.google.com
mLocal Page = c:\windows\SysWOW64\blank.htm
mDefault_Page_URL = hxxp://www.google.com
IE: {{d9288080-1baa-4bc4-9cf8-a92d743db949} - c:\users\Lenča\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\IMVU\Run IMVU.lnk
TCP: DhcpNameServer = 192.168.2.1
.
- - - - NEPLATNÉ POLOŽKY ODSTRANĚNÉ Z REGISTRU - - - -
.
Toolbar-Locked - (no file)
HKLM-Run-SynTPEnh - c:\program files (x86)\Synaptics\SynTP\SynTPEnh.exe
.
.
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\system\ControlSet001\services\X6va015]
"ImagePath"="\??\c:\windows\SysWOW64\Drivers\X6va015"
.
--------------------- ZAMKNUTÉ KLÍČE V REGISTRU ---------------------
.
[HKEY_USERS\S-1-5-21-3544951325-964006069-150248531-1003\Software\SecuROM\!CAUTION! NEVER A OR CHANGE ANY KEY*]
@Allowed: (Read) (RestrictedCode)
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\CLSID\{73C9DFA0-750D-11E1-B0C4-0800200C9A66}]
@Denied: (A 2) (Everyone)
@="FlashBroker"
"LocalizedString"="@c:\\Windows\\system32\\Macromed\\Flash\\FlashUtil64_14_0_0_145_ActiveX.exe,-101"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\CLSID\{73C9DFA0-750D-11E1-B0C4-0800200C9A66}\Elevation]
"Enabled"=dword:00000001
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\CLSID\{73C9DFA0-750D-11E1-B0C4-0800200C9A66}\LocalServer32]
@="c:\\Windows\\system32\\Macromed\\Flash\\FlashUtil64_14_0_0_145_ActiveX.exe"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\CLSID\{73C9DFA0-750D-11E1-B0C4-0800200C9A66}\TypeLib]
@="{FAB3E735-69C7-453B-A446-B6823C6DF1C9}"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Interface\{6AE38AE0-750C-11E1-B0C4-0800200C9A66}]
@="IFlashBroker5"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Interface\{6AE38AE0-750C-11E1-B0C4-0800200C9A66}\ProxyStubClsid32]
@="{00020424-0000-0000-C000-000000000046}"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Interface\{6AE38AE0-750C-11E1-B0C4-0800200C9A66}\TypeLib]
"Version"="1.0"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{73C9DFA0-750D-11E1-B0C4-0800200C9A66}]
@="FlashBroker"
"LocalizedString"="@c:\\Windows\\SysWOW64\\Macromed\\Flash\\FlashUtil32_14_0_0_145_ActiveX.exe,-101"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{73C9DFA0-750D-11E1-B0C4-0800200C9A66}\Elevation]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{73C9DFA0-750D-11E1-B0C4-0800200C9A66}\LocalServer32]
@="c:\\Windows\\SysWOW64\\Macromed\\Flash\\FlashUtil32_14_0_0_145_ActiveX.exe"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{73C9DFA0-750D-11E1-B0C4-0800200C9A66}\TypeLib]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000}]
@="Shockwave Flash Object"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000}\InprocServer32]
@="c:\\Windows\\SysWOW64\\Macromed\\Flash\\Flash32_14_0_0_145.ocx"
"ThreadingModel"="Apartment"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000}\MiscStatus]
@="0"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000}\ProgID]
@="ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.14"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000}\ToolboxBitmap32]
@="c:\\Windows\\SysWOW64\\Macromed\\Flash\\Flash32_14_0_0_145.ocx, 1"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000}\TypeLib]
@="{D27CDB6B-AE6D-11cf-96B8-444553540000}"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000}\Version]
@="1.0"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000}\VersionIndependentProgID]
@="ShockwaveFlash.ShockwaveFlash"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{D27CDB70-AE6D-11cf-96B8-444553540000}]
@="Macromedia Flash Factory Object"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{D27CDB70-AE6D-11cf-96B8-444553540000}\InprocServer32]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{D27CDB70-AE6D-11cf-96B8-444553540000}\ProgID]
@="FlashFactory.FlashFactory.1"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{D27CDB70-AE6D-11cf-96B8-444553540000}\ToolboxBitmap32]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{D27CDB70-AE6D-11cf-96B8-444553540000}\TypeLib]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{D27CDB70-AE6D-11cf-96B8-444553540000}\Version]
@="1.0"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{D27CDB70-AE6D-11cf-96B8-444553540000}\VersionIndependentProgID]
@="FlashFactory.FlashFactory"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\Interface\{6AE38AE0-750C-11E1-B0C4-0800200C9A66}]
@="IFlashBroker5"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\Interface\{6AE38AE0-750C-11E1-B0C4-0800200C9A66}\ProxyStubClsid32]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\Interface\{6AE38AE0-750C-11E1-B0C4-0800200C9A66}\TypeLib]
"Version"="1.0"
.
------------------------ Jiné spuštené procesy ------------------------
.
c:\program files (x86)\Acer Bio Protection\CompPtcVUI.exe
c:\program files (x86)\Common Files\Adobe\ARM\1.0\armsvc.exe
c:\program files (x86)\Intel\Intel Matrix Storage Manager\IAANTMon.exe
.
.
Celkový čas: 2014-08-15 11:02:50 - počítač byl restartován
ComboFix-quarantined-files.txt 2014-08-15 09:02
.
Před spuštěním: Volných bajtů: 261 710 348 288
Po spuštění: Volných bajtů: 260 870 774 784
.
- - End Of File - - 866DD2D03B24E903945C8316B8FEA89F
5C616939100B85E558DA92B899A0FC36

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 15 srp 2014 20:04

Vypni rez. ochranu u antiviru a antispywaru,příp. firewall..

Otevři si Poznámkový blok (Start -> Spustit... a napiš do okna Notepad a dej Ok.
Zkopíruj do něj následující celý text označený zeleně:

Kód: Vybrat vše

ClearJavaCache::

KillAll::
File::
c:\windows\SysWOW64\Drivers\X6va015
c:\windows\Tasks\GoogleUpdateTaskUserS-1-5-21-3544951325-964006069-150248531-1000Core.job
c:\windows\Tasks\GoogleUpdateTaskUserS-1-5-21-3544951325-964006069-150248531-1000UA.job

Folder::
c:\program files (x86)\Skype\Updater
c:\users\ACER\AppData\Local\Google\Update

Driver::
SkypeUpdate
X6va015

Registry::
[-HKEY_LOCAL_MACHINE\system\ControlSet001\services\X6va015]

RegLock::
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\CLSID\{73C9DFA0-750D-11E1-B0C4-0800200C9A66}]
@="FlashBroker"
"LocalizedString"="@c:\\Windows\\system32\\Macromed\\Flash\\FlashUtil64_14_0_0_145_ActiveX.exe,-101"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\CLSID\{73C9DFA0-750D-11E1-B0C4-0800200C9A66}\Elevation]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\CLSID\{73C9DFA0-750D-11E1-B0C4-0800200C9A66}\LocalServer32]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\CLSID\{73C9DFA0-750D-11E1-B0C4-0800200C9A66}\TypeLib]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Interface\{6AE38AE0-750C-11E1-B0C4-0800200C9A66}]
@="IFlashBroker5"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Interface\{6AE38AE0-750C-11E1-B0C4-0800200C9A66}\ProxyStubClsid32]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Interface\{6AE38AE0-750C-11E1-B0C4-0800200C9A66}\TypeLib]
"Version"="1.0"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{73C9DFA0-750D-11E1-B0C4-0800200C9A66}]
@="FlashBroker"
"LocalizedString"="@c:\\Windows\\SysWOW64\\Macromed\\Flash\\FlashUtil32_14_0_0_145_ActiveX.exe,-101"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{73C9DFA0-750D-11E1-B0C4-0800200C9A66}\Elevation]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{73C9DFA0-750D-11E1-B0C4-0800200C9A66}\LocalServer32]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{73C9DFA0-750D-11E1-B0C4-0800200C9A66}\TypeLib]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000}]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000}\InprocServer32]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000}\MiscStatus]
@="0"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000}\ProgID]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000}\ToolboxBitmap32]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000}\TypeLib]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000}\Version]
@="1.0"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000}\VersionIndependentProgID]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{D27CDB70-AE6D-11cf-96B8-444553540000}]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{D27CDB70-AE6D-11cf-96B8-444553540000}\InprocServer32]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{D27CDB70-AE6D-11cf-96B8-444553540000}\ProgID]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{D27CDB70-AE6D-11cf-96B8-444553540000}\ToolboxBitmap32]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{D27CDB70-AE6D-11cf-96B8-444553540000}\TypeLib]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{D27CDB70-AE6D-11cf-96B8-444553540000}\Version]
@="1.0"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\CLSID\{D27CDB70-AE6D-11cf-96B8-444553540000}\VersionIndependentProgID]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\Interface\{6AE38AE0-750C-11E1-B0C4-0800200C9A66}]
@="IFlashBroker5"
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\Interface\{6AE38AE0-750C-11E1-B0C4-0800200C9A66}\ProxyStubClsid32]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Wow6432Node\Interface\{6AE38AE0-750C-11E1-B0C4-0800200C9A66}\TypeLib]
"Version"="1.0"

Zvol možnost Soubor -> Uložit jako... a nastav tyto parametry:
Název souboru: zde napiš: CFScript.txt
Uložit jako typ: tak tam vyber Všechny soubory
Ulož soubor na plochu.
Ukonči všechna aktivní okna.

Uchop myší vytvořený skript CFScript.txt, přemísti ho nad stažený program ComboFix.exe a když se oba soubory překryjí, skript upusť.
- Automaticky se spustí ComboFix
- Vlož sem log, který vyběhne v závěru čistícího procesu + nový log z HJT

Upozornění : Může se stát, že po aplikaci Combofixu a restartu počítače, Windows nenaběhnou , nebo nenajede plocha , budou problémy s připojením, pak znovu restartuj počítač, pokud to nepomůže , po restartu mačkej klávesu F8 a pak zvol poslední známou funkční konfiguraci. , či použij bod obnovy.

Stáhni si aswMBR
na svojí plochu. Uzavři všechna okna , programy a prohlížeče. Poklepej na aswMBR.exe. Pokud se objeví hláška o možnosti stáhnutí databáze Avastu , klikni na NE. Poté klikni na „Scan“ . Po skenu klikni na „Save Log“ a ulož si log na plochu .Zkopíruj sem celý obsah toho logu. Pak klikni na „Exit“ k zavření programu.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Leny
nováček
Stav:

Příspěvekod Leny » 15 srp 2014 20:53

ComboFix 14-08-15.01 - Lenča 15.08.2014 20:36:08.2.2 - x64
Microsoft Windows 7 Home Premium 6.1.7601.1.1250.420.1029.18.4091.2602 [GMT 2:00]
Spuštěný z: c:\users\LenŔa\Desktop\ComboFix.exe
Použité ovládací přepínače :: c:\users\LenŔa\Desktop\CFScript.txt
AV: AVG AntiVirus 2014 *Disabled/Updated* {0E9420C4-06B3-7FA0-3AB1-6E49CB52ECD9}
SP: AVG AntiVirus 2014 *Disabled/Updated* {B5F5C120-2089-702E-0001-553BB0D5A664}
.
.
((((((((((((((((((((((((( Soubory vytvořené od 2014-07-15 do 2014-08-15 )))))))))))))))))))))))))))))))
.
.
2014-08-15 18:43 . 2014-08-15 18:43 -------- d-----w- c:\users\Lenca\AppData\Local\temp
2014-08-15 18:43 . 2014-08-15 18:43 -------- d-----w- c:\users\Default\AppData\Local\temp
2014-08-15 18:43 . 2014-08-15 18:43 -------- d-----w- c:\users\ACER\AppData\Local\temp
2014-08-15 13:04 . 2014-08-15 13:32 122584 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\MBAMSwissArmy.sys
2014-08-15 13:03 . 2014-08-15 13:03 -------- d-----w- c:\program files (x86)\Malwarebytes Anti-Malware
2014-08-15 13:03 . 2014-05-12 05:26 63704 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\mwac.sys
2014-08-15 13:03 . 2014-05-12 05:26 91352 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\mbamchameleon.sys
2014-08-15 13:03 . 2014-05-12 05:25 25816 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\mbam.sys
2014-08-15 08:43 . 2014-08-15 08:43 -------- d-----w- c:\users\Lenca\AppData\Local\Microsoft
2014-08-14 12:35 . 2014-08-14 17:59 30312 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\TrueSight.sys
2014-08-14 12:35 . 2014-08-14 12:35 -------- d-----w- c:\programdata\RogueKiller
2014-08-14 12:23 . 2014-08-14 12:23 -------- d-----w- c:\windows\ERUNT
2014-08-14 00:00 . 2014-08-14 00:00 -------- d-----w- c:\users\Lenča\AppData\Local\Adobe
2014-08-13 21:51 . 2014-08-13 21:51 -------- d-----w- c:\programdata\Malwarebytes
2014-08-13 21:31 . 2014-08-13 21:31 -------- d-----w- c:\users\Lenča\AppData\Local\ATI
2014-08-13 01:37 . 2014-08-13 01:37 -------- d-----w- c:\program files (x86)\PROnetworks
2014-08-13 00:18 . 2014-08-13 00:18 -------- d-----w- c:\program files\Microsoft Synchronization Services
2014-08-13 00:18 . 2014-08-13 00:18 -------- d-----w- c:\program files\Microsoft SQL Server Compact Edition
2014-08-13 00:18 . 2014-08-13 00:18 -------- d-----w- c:\program files (x86)\Microsoft Synchronization Services
2014-08-13 00:17 . 2014-08-14 23:03 112832 ----a-w- c:\programdata\Microsoft\VCExpress\10.0\1033\ResourceCache.dll
2014-08-13 00:13 . 2014-08-13 00:14 -------- d-----w- c:\program files (x86)\Microsoft Visual Studio 10.0
2014-08-13 00:13 . 2014-08-13 00:13 -------- d-----w- c:\program files (x86)\Common Files\Merge Modules
2014-08-13 00:11 . 2014-08-13 00:11 -------- d-----w- c:\windows\symbols
2014-08-13 00:11 . 2014-08-13 00:11 -------- d-----w- c:\program files\Microsoft Visual Studio 10.0
2014-08-13 00:11 . 2014-08-13 00:11 -------- d-----w- c:\program files\Microsoft Help Viewer
2014-08-13 00:11 . 2014-08-13 00:11 -------- d-----w- c:\program files (x86)\Microsoft SDKs
2014-08-13 00:01 . 2014-03-09 21:48 171160 ----a-w- c:\windows\system32\infocardapi.dll
2014-08-13 00:01 . 2014-03-09 21:47 99480 ----a-w- c:\windows\SysWow64\infocardapi.dll
2014-08-13 00:01 . 2014-03-09 21:48 1389208 ----a-w- c:\windows\system32\icardagt.exe
2014-08-13 00:01 . 2014-03-09 21:47 619672 ----a-w- c:\windows\SysWow64\icardagt.exe
2014-08-13 00:01 . 2014-06-30 22:24 8856 ----a-w- c:\windows\system32\icardres.dll
2014-08-13 00:01 . 2014-06-30 22:14 8856 ----a-w- c:\windows\SysWow64\icardres.dll
2014-08-13 00:00 . 2014-06-06 06:16 35480 ----a-w- c:\windows\SysWow64\TsWpfWrp.exe
2014-08-13 00:00 . 2014-06-06 06:12 35480 ----a-w- c:\windows\system32\TsWpfWrp.exe
2014-08-12 23:33 . 2014-08-12 23:53 -------- d-----w- c:\program files (x86)\NeoSmart Technologies
2014-08-12 23:18 . 2014-06-25 02:05 14175744 ----a-w- c:\windows\system32\shell32.dll
2014-08-12 23:17 . 2014-06-03 10:02 3241984 ----a-w- c:\windows\system32\msi.dll
2014-08-12 23:17 . 2014-06-03 10:02 112064 ----a-w- c:\windows\system32\consent.exe
2014-08-12 23:17 . 2014-06-03 10:02 1941504 ----a-w- c:\windows\system32\authui.dll
2014-08-12 23:17 . 2014-06-03 09:29 2363392 ----a-w- c:\windows\SysWow64\msi.dll
2014-08-12 23:17 . 2014-06-03 09:29 1805824 ----a-w- c:\windows\SysWow64\authui.dll
2014-08-12 23:17 . 2014-06-03 10:02 504320 ----a-w- c:\windows\system32\msihnd.dll
2014-08-12 23:17 . 2014-06-03 09:29 337408 ----a-w- c:\windows\SysWow64\msihnd.dll
2014-08-12 23:17 . 2014-07-16 03:23 2048 ----a-w- c:\windows\system32\tzres.dll
2014-08-12 23:17 . 2014-07-16 02:46 2048 ----a-w- c:\windows\SysWow64\tzres.dll
2014-08-12 23:15 . 2014-07-25 13:42 48128 ----a-w- c:\program files\Internet Explorer\DiagnosticsHub_is.dll
2014-08-12 23:14 . 2014-07-14 02:02 1216000 ----a-w- c:\windows\system32\rpcrt4.dll
2014-08-12 23:14 . 2014-07-14 01:40 664064 ----a-w- c:\windows\SysWow64\rpcrt4.dll
2014-08-12 23:13 . 2014-08-07 02:06 529920 ----a-w- c:\windows\system32\aepdu.dll
2014-08-12 23:13 . 2014-08-07 02:01 424448 ----a-w- c:\windows\system32\aeinv.dll
2014-08-12 18:25 . 2014-08-12 18:25 -------- d--h--w- c:\program files (x86)\Common Files\EAInstaller
2014-08-12 18:25 . 2014-08-12 23:59 -------- d-----w- c:\programdata\Package Cache
2014-08-10 19:10 . 2014-08-10 19:10 -------- d-----w- c:\users\Lenča\AppData\Local\PunkBuster
2014-07-29 11:22 . 2014-07-29 11:22 -------- d-----w- c:\program files (x86)\Common Files\Skype
2014-07-27 19:57 . 2014-08-13 08:41 -------- d-----w- c:\program files (x86)\Gameforge4D
2014-07-27 17:01 . 2014-08-15 09:02 -------- d-----w- c:\users\LENA~3
2014-07-24 12:36 . 2014-07-24 12:36 -------- d-----w- c:\program files (x86)\Five
.
.
.
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Find3M výpis ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
.
2014-08-13 00:12 . 2011-06-27 12:02 99218768 ----a-w- c:\windows\system32\MRT.exe
2014-07-10 14:45 . 2013-02-24 02:54 699056 ----a-w- c:\windows\SysWow64\FlashPlayerApp.exe
2014-07-10 14:45 . 2011-07-19 08:00 71344 ----a-w- c:\windows\SysWow64\FlashPlayerCPLApp.cpl
2014-06-30 10:43 . 2014-06-30 10:43 152344 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\avgdiska.sys
2014-06-18 02:18 . 2014-07-09 22:25 692736 ----a-w- c:\windows\system32\osk.exe
2014-06-18 01:51 . 2014-07-09 22:25 646144 ----a-w- c:\windows\SysWow64\osk.exe
2014-06-17 14:21 . 2014-06-17 14:21 235800 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\avgldx64.sys
2014-06-17 14:07 . 2014-06-17 14:07 328984 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\avgloga.sys
2014-06-17 14:06 . 2014-06-17 14:06 269080 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\avgtdia.sys
2014-06-17 14:06 . 2014-06-17 14:06 190744 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\avgidsha.sys
2014-06-17 14:06 . 2014-06-17 14:06 242968 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\avgidsdrivera.sys
2014-06-17 14:06 . 2014-06-17 14:06 123672 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\avgmfx64.sys
2014-06-17 14:06 . 2014-06-17 14:06 31512 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\avgrkx64.sys
2014-06-06 10:10 . 2014-07-09 22:25 624128 ----a-w- c:\windows\system32\qedit.dll
2014-06-06 09:44 . 2014-07-09 22:25 509440 ----a-w- c:\windows\SysWow64\qedit.dll
2014-06-05 14:45 . 2014-07-09 22:26 1460736 ----a-w- c:\windows\system32\lsasrv.dll
2014-06-05 14:26 . 2014-07-09 22:26 22016 ----a-w- c:\windows\SysWow64\secur32.dll
2014-06-05 14:25 . 2014-07-09 22:26 96768 ----a-w- c:\windows\SysWow64\sspicli.dll
2014-05-30 08:08 . 2014-07-09 22:25 210944 ----a-w- c:\windows\system32\wdigest.dll
2014-05-30 08:08 . 2014-07-09 22:25 86528 ----a-w- c:\windows\system32\TSpkg.dll
2014-05-30 08:08 . 2014-07-09 22:25 340992 ----a-w- c:\windows\system32\schannel.dll
2014-05-30 08:08 . 2014-07-09 22:25 314880 ----a-w- c:\windows\system32\msv1_0.dll
2014-05-30 08:08 . 2014-07-09 22:25 307200 ----a-w- c:\windows\system32\ncrypt.dll
2014-05-30 08:08 . 2014-07-09 22:25 728064 ----a-w- c:\windows\system32\kerberos.dll
2014-05-30 08:08 . 2014-07-09 22:25 22016 ----a-w- c:\windows\system32\credssp.dll
2014-05-30 07:52 . 2014-07-09 22:25 172032 ----a-w- c:\windows\SysWow64\wdigest.dll
2014-05-30 07:52 . 2014-07-09 22:25 65536 ----a-w- c:\windows\SysWow64\TSpkg.dll
2014-05-30 07:52 . 2014-07-09 22:25 247808 ----a-w- c:\windows\SysWow64\schannel.dll
2014-05-30 07:52 . 2014-07-09 22:25 220160 ----a-w- c:\windows\SysWow64\ncrypt.dll
2014-05-30 07:52 . 2014-07-09 22:25 259584 ----a-w- c:\windows\SysWow64\msv1_0.dll
2014-05-30 07:52 . 2014-07-09 22:25 550912 ----a-w- c:\windows\SysWow64\kerberos.dll
2014-05-30 07:52 . 2014-07-09 22:25 17408 ----a-w- c:\windows\SysWow64\credssp.dll
2014-05-30 06:45 . 2014-07-09 22:26 497152 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\afd.sys
.
.
(((((((((((((((((((((((((((((((((( Spouštěcí body v registru )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
.
.
*Poznámka* prázdné záznamy a legitimní výchozí údaje nejsou zobrazeny.
REGEDIT4
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\wow6432node\microsoft\windows\currentversion\explorer\shelliconoverlayidentifiers\egisPSDP]
2010-05-27 02:40 120176 ----a-w- c:\program files (x86)\EgisTec MyWinLocker\x86\PSDProtect.dll
.
[HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"Sidebar"="c:\program files\Windows Sidebar\sidebar.exe" [2010-11-20 1475584]
"Skype"="c:\program files (x86)\Skype\Phone\Skype.exe" [2014-05-08 21444224]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"BackupManagerTray"="c:\program files (x86)\NewTech Infosystems\Acer Backup Manager\BackupManagerTray.exe" [2010-06-28 265984]
"StartCCC"="c:\program files (x86)\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\CLIStart.exe" [2010-01-22 98304]
"LManager"="c:\program files (x86)\Launch Manager\LManager.exe" [2009-11-01 1094736]
"ArcadeDeluxeAgent"="c:\program files (x86)\Acer Arcade Deluxe\Acer Arcade Deluxe\ArcadeDeluxeAgent.exe" [2009-10-29 419112]
"AVG_UI"="c:\program files (x86)\AVG\AVG2014\avgui.exe" [2014-08-11 5187088]
"Adobe ARM"="c:\program files (x86)\Common Files\Adobe\ARM\1.0\AdobeARM.exe" [2013-11-21 959904]
.
c:\programdata\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\
Bluetooth.lnk - c:\program files\WIDCOMM\Bluetooth Software\BTTray.exe [2010-1-13 1082656]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\windows\currentversion\policies\system]
"ConsentPromptBehaviorAdmin"= 5 (0x5)
"ConsentPromptBehaviorUser"= 3 (0x3)
"EnableUIADesktopToggle"= 0 (0x0)
"PromptOnSecureDesktop"= 0 (0x0)
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\wow6432node\microsoft\windows nt\currentversion\windows]
"LoadAppInit_DLLs"=1 (0x1)
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\Minimal\MCODS]
@=""
.
R1 iSafeNetFilter;iSafeNetFilter;c:\program files (x86)\iSafe\iSafeNetFilter.sys;c:\program files (x86)\iSafe\iSafeNetFilter.sys [x]
R2 AVGIDSAgent;AVGIDSAgent;c:\program files (x86)\AVG\AVG2014\avgidsagent.exe;c:\program files (x86)\AVG\AVG2014\avgidsagent.exe [x]
R2 clr_optimization_v4.0.30319_64;Microsoft .NET Framework NGEN v4.0.30319_X64;c:\windows\Microsoft.NET\Framework64\v4.0.30319\mscorsvw.exe;c:\windows\Microsoft.NET\Framework64\v4.0.30319\mscorsvw.exe [x]
R2 SkypeUpdate;Skype Updater;c:\program files (x86)\Skype\Updater\Updater.exe;c:\program files (x86)\Skype\Updater\Updater.exe [x]
R3 ATSwpWDF;AuthenTec TruePrint USB WDF Driver;c:\windows\system32\Drivers\ATSwpWDF.sys;c:\windows\SYSNATIVE\Drivers\ATSwpWDF.sys [x]
R3 btusbflt;Bluetooth USB Filter;c:\windows\system32\drivers\btusbflt.sys;c:\windows\SYSNATIVE\drivers\btusbflt.sys [x]
R3 btwl2cap;Bluetooth L2CAP Service;c:\windows\system32\DRIVERS\btwl2cap.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\btwl2cap.sys [x]
R3 EagleX64;EagleX64;c:\windows\system32\drivers\EagleX64.sys;c:\windows\SYSNATIVE\drivers\EagleX64.sys [x]
R3 esgiguard;esgiguard;c:\program files\Enigma Software Group\SpyHunter\esgiguard.sys;c:\program files\Enigma Software Group\SpyHunter\esgiguard.sys [x]
R3 IEEtwCollectorService;Internet Explorer ETW Collector Service;c:\windows\system32\IEEtwCollector.exe;c:\windows\SYSNATIVE\IEEtwCollector.exe [x]
R3 IGBASVC;EgisTec Service;c:\program files (x86)\Acer Bio Protection\BASVC.exe;c:\program files (x86)\Acer Bio Protection\BASVC.exe [x]
R3 iSafeKrnl;iSafeKrnl;c:\program files (x86)\iSafe\iSafeKrnl.sys;c:\program files (x86)\iSafe\iSafeKrnl.sys [x]
R3 MWLService;MyWinLocker Service;c:\program files (x86)\EgisTec MyWinLocker\x86\MWLService.exe;c:\program files (x86)\EgisTec MyWinLocker\x86\MWLService.exe [x]
R3 RdpVideoMiniport;Remote Desktop Video Miniport Driver;c:\windows\system32\drivers\rdpvideominiport.sys;c:\windows\SYSNATIVE\drivers\rdpvideominiport.sys [x]
R3 RSUSBSTOR;RtsUStor.Sys Realtek USB Card Reader;c:\windows\System32\Drivers\RtsUStor.sys;c:\windows\SYSNATIVE\Drivers\RtsUStor.sys [x]
R3 RtsUIR;Realtek IR Driver;c:\windows\system32\DRIVERS\Rts516xIR.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\Rts516xIR.sys [x]
R3 t_mouse.sys;HID-compliand device;c:\windows\system32\DRIVERS\t_mouse.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\t_mouse.sys [x]
R3 TFsExDisk;TFsExDisk;c:\windows\System32\Drivers\TFsExDisk.sys;c:\windows\SYSNATIVE\Drivers\TFsExDisk.sys [x]
R3 TsUsbFlt;TsUsbFlt;c:\windows\system32\drivers\tsusbflt.sys;c:\windows\SYSNATIVE\drivers\tsusbflt.sys [x]
R3 Updater Service;Updater Service;c:\program files\Acer\Acer Updater\UpdaterService.exe;c:\program files\Acer\Acer Updater\UpdaterService.exe [x]
R3 WatAdminSvc;Služba Technologie aktivace Windows;c:\windows\system32\Wat\WatAdminSvc.exe;c:\windows\SYSNATIVE\Wat\WatAdminSvc.exe [x]
R3 X6va015;X6va015;c:\windows\SysWOW64\Drivers\X6va015;c:\windows\SysWOW64\Drivers\X6va015 [x]
S0 AVGIDSHA;AVGIDSHA;c:\windows\system32\DRIVERS\avgidsha.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\avgidsha.sys [x]
S0 Avgloga;AVG Logging Driver;c:\windows\system32\DRIVERS\avgloga.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\avgloga.sys [x]
S0 Avgmfx64;AVG Mini-Filter Resident Anti-Virus Shield;c:\windows\system32\DRIVERS\avgmfx64.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\avgmfx64.sys [x]
S0 Avgrkx64;AVG Anti-Rootkit Driver;c:\windows\system32\DRIVERS\avgrkx64.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\avgrkx64.sys [x]
S1 Avgdiska;AVG Disk Driver;c:\windows\system32\DRIVERS\avgdiska.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\avgdiska.sys [x]
S1 AVGIDSDriver;AVGIDSDriver;c:\windows\system32\DRIVERS\avgidsdrivera.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\avgidsdrivera.sys [x]
S1 Avgldx64;AVG AVI Loader Driver;c:\windows\system32\DRIVERS\avgldx64.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\avgldx64.sys [x]
S1 Avgtdia;AVG TDI Driver;c:\windows\system32\DRIVERS\avgtdia.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\avgtdia.sys [x]
S1 avgtp;avgtp;c:\windows\system32\drivers\avgtpx64.sys;c:\windows\SYSNATIVE\drivers\avgtpx64.sys [x]
S1 mwlPSDFilter;mwlPSDFilter;c:\windows\system32\DRIVERS\mwlPSDFilter.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\mwlPSDFilter.sys [x]
S1 mwlPSDNServ;mwlPSDNServ;c:\windows\system32\DRIVERS\mwlPSDNServ.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\mwlPSDNServ.sys [x]
S1 mwlPSDVDisk;mwlPSDVDisk;c:\windows\system32\DRIVERS\mwlPSDVDisk.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\mwlPSDVDisk.sys [x]
S2 AMD External Events Utility;AMD External Events Utility;c:\windows\system32\atiesrxx.exe;c:\windows\SYSNATIVE\atiesrxx.exe [x]
S2 ATService;AuthenTec Fingerprint Service;c:\program files (x86)\Fingerprint Sensor\AtService.exe;c:\program files (x86)\Fingerprint Sensor\AtService.exe [x]
S2 avgwd;AVG WatchDog;c:\program files (x86)\AVG\AVG2014\avgwdsvc.exe;c:\program files (x86)\AVG\AVG2014\avgwdsvc.exe [x]
S2 cvhsvc;Client Virtualization Handler;c:\program files (x86)\Common Files\Microsoft Shared\Virtualization Handler\CVHSVC.EXE;c:\program files (x86)\Common Files\Microsoft Shared\Virtualization Handler\CVHSVC.EXE [x]
S2 ePowerSvc;Acer ePower Service;c:\program files\Acer\Acer ePower Management\ePowerSvc.exe;c:\program files\Acer\Acer ePower Management\ePowerSvc.exe [x]
S2 GREGService;GREGService;c:\program files (x86)\Acer\Registration\GREGsvc.exe;c:\program files (x86)\Acer\Registration\GREGsvc.exe [x]
S2 NTI IScheduleSvc;NTI IScheduleSvc;c:\program files (x86)\NewTech Infosystems\Acer Backup Manager\IScheduleSvc.exe;c:\program files (x86)\NewTech Infosystems\Acer Backup Manager\IScheduleSvc.exe [x]
S2 sftlist;Application Virtualization Client;c:\program files (x86)\Microsoft Application Virtualization Client\sftlist.exe;c:\program files (x86)\Microsoft Application Virtualization Client\sftlist.exe [x]
S2 TeamViewer8;TeamViewer 8;c:\program files (x86)\TeamViewer\Version8\TeamViewer_Service.exe;c:\program files (x86)\TeamViewer\Version8\TeamViewer_Service.exe [x]
S3 k57nd60a;Broadcom NetLink (TM) Gigabit Ethernet - NDIS 6.0;c:\windows\system32\DRIVERS\k57nd60a.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\k57nd60a.sys [x]
S3 NETw5s64;Intel(R) Wireless WiFi Link 5000 Series Adapter Driver for Windows 7 - 64 Bit;c:\windows\system32\DRIVERS\NETw5s64.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\NETw5s64.sys [x]
S3 Sftfs;Sftfs;c:\windows\system32\DRIVERS\Sftfslh.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\Sftfslh.sys [x]
S3 Sftplay;Sftplay;c:\windows\system32\DRIVERS\Sftplaylh.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\Sftplaylh.sys [x]
S3 Sftredir;Sftredir;c:\windows\system32\DRIVERS\Sftredirlh.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\Sftredirlh.sys [x]
S3 Sftvol;Sftvol;c:\windows\system32\DRIVERS\Sftvollh.sys;c:\windows\SYSNATIVE\DRIVERS\Sftvollh.sys [x]
S3 sftvsa;Application Virtualization Service Agent;c:\program files (x86)\Microsoft Application Virtualization Client\sftvsa.exe;c:\program files (x86)\Microsoft Application Virtualization Client\sftvsa.exe [x]
.
.
--- Ostatní služby/ovladače v paměti ---
.
*NewlyCreated* - WS2IFSL
.
Obsah adresáře 'Naplánované úlohy'
.
2014-08-15 c:\windows\Tasks\Adobe Flash Player Updater.job
- c:\windows\SysWOW64\Macromed\Flash\FlashPlayerUpdateService.exe [2013-02-24 14:45]
.
2014-08-15 c:\windows\Tasks\GoogleUpdateTaskUserS-1-5-21-3544951325-964006069-150248531-1000Core.job
.
2014-08-15 c:\windows\Tasks\GoogleUpdateTaskUserS-1-5-21-3544951325-964006069-150248531-1000UA.job
.
.
--------- X64 Entries -----------
.
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\windows\currentversion\explorer\shelliconoverlayidentifiers\egisPSDP]
2010-05-27 02:42 137584 ----a-w- c:\program files (x86)\EgisTec MyWinLocker\x64\PSDProtect.dll
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"IAAnotif"="c:\program files (x86)\Intel\Intel Matrix Storage Manager\iaanotif.exe" [2009-06-05 186904]
"mwlDaemon"="c:\program files (x86)\EgisTec MyWinLocker\x86\mwlDaemon.exe" [2010-05-27 349552]
"RtHDVCpl"="c:\program files\Realtek\Audio\HDA\RAVCpl64.exe" [2009-08-06 8060960]
"SynTPEnh"="c:\program files (x86)\Synaptics\SynTP\SynTPEnh.exe" [BU]
"PLFSetI"="c:\windows\PLFSetI.exe" [2010-06-10 206208]
"Acer ePower Management"="c:\program files\Acer\Acer ePower Management\ePowerTray.exe" [2010-02-26 818720]
.
------- Doplňkový sken -------
.
uLocal Page = c:\windows\system32\blank.htm
uStart Page = hxxp://www.seznam.cz/
mStart Page = hxxp://www.google.com
mLocal Page = c:\windows\SysWOW64\blank.htm
mDefault_Page_URL = hxxp://www.google.com
IE: {{d9288080-1baa-4bc4-9cf8-a92d743db949} - c:\users\Lenča\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\IMVU\Run IMVU.lnk
TCP: DhcpNameServer = 192.168.2.1
.
- - - - NEPLATNÉ POLOŽKY ODSTRANĚNÉ Z REGISTRU - - - -
.
Toolbar-Locked - (no file)
.
.
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\system\ControlSet001\services\X6va015]
"ImagePath"="\??\c:\windows\SysWOW64\Drivers\X6va015"
.
--------------------- ZAMKNUTÉ KLÍČE V REGISTRU ---------------------
.
[HKEY_USERS\S-1-5-21-3544951325-964006069-150248531-1003\Software\SecuROM\!CAUTION! NEVER A OR CHANGE ANY KEY*]
@Allowed: (Read) (RestrictedCode)
.
@="FlashBroker"
.
.
.
.
@="IFlashBroker5"
.
.
"Version"="1.0"
.
@="FlashBroker"
.
.
.
.
.
.
@="0"
.
.
.
.
@="1.0"
.
.
.
.
.
.
.
@="1.0"
.
.
@="IFlashBroker5"
.
.
"Version"="1.0"
.
Celkový čas: 2014-08-15 20:46:28
ComboFix-quarantined-files.txt 2014-08-15 18:46
ComboFix2.txt 2014-08-15 09:02
.
Před spuštěním: Volných bajtů: 260 440 633 344
Po spuštění: Volných bajtů: 260 117 233 664
.
- - End Of File - - 5D1AE137C6B5A98E94E07F3A9B86D3E8
5C616939100B85E558DA92B899A0FC36