citace z jedné recenze
Koupil jsem typ Bloody V7 UltraCore3, tu dražší, u které píší, cit.: "Verze software CORE 3. (Samostatně dokoupitelná verze CORE 3 v ceně 400Kč součástí balení)", takže po instalaci driveru se nezobrazila informace jako u levnějších verzí o nějakém [Free Trial] ani zelený nápis: Remaining 1000 Times, ale info: [Core3/4 Activated]. Na myši fungovalo vše, jak má. Bylo možné naprogramovat funkce bočním i specialním tlačítkům 1, N, 3, tvořit makra, upravovat rychlost střelby, jas kolečka, rychlost kurzoru, volit mezi Core1, 2, 3 i 4 atd, atd. Bohužel, toto fungovalo pouze přesně 1 měsíc. Po něm se myš sama nastavila do továrního nastavení a došlo k zablokování veškerých! funkcí. Nelze nastavit (ani vypnout), boční tlačítka, nelze přepnout na Core1, 2 nebo 4, upravit rychlost myši, střelby, korekce os Y a X. Na cokliv v okně softu kliknu, vyskočí hláška: [ZAKUPTE SI AKTIVACI]. Makra tvořit lze, ovšem po kliku na "Save" vyskočí opět [ZAKUPTE SI AKTIVACI] a nic se neuloží.
Nejsem z těch, co by kradl software a tak asi jako jeden z mála (zatím jsem jiného blázna, než jsem já nenašel), jsem jim přes PayPal těch 15 $ na aktivaci poslal. Za 6 hodin mi přišel aktivační soubor "ušitý" přímo na ID mé myši (přípona "bld"), obrázkový návod instalace a podmínka instalovat driver: Bloody5_V2014.0724A. Návod má pouze 4 fotky na co kde kliknout, což zvládne i dítě předškolního věku. Až sem = OK. Problém nastal již kliknutím, dle druhé fotky Návodu, na tlačítko: Activation. Mělo naskočit okno Průzkumníka, kde jsem měl označit a odentrovat zakoupený aktivační soubor myši. Tlačítko změnilo barvu, ale okno nenaskočilo, soubor nelze označit a tím myš aktivovat.
Na 4 různé maily (víc jsem jich nenašel) Technické pomoci jsem poslal podrobný popis problému - odpověď ani řádek, hrajou mrtvé brouky.
Doporučovat zda koupit či nekoupit nebudu. Komu stačí měsíční plná verze a po ní, bez jakéhokoli upozornění, naprosto neovladatelná myš a bude mít radost, že nepřítele zlikviduje o 17ms dřív, bude jistě spokojen. Kdo si ale chce nastavit třeba ty boční tlačítka, naučit se práci na makrech ap., měl by nad nákupem zapřemýšlet.
Zrovna včera jsem si koupil tuto myš
http://interlink.tsbohemia.cz/a4tech-my ... 93838.htmla spokojenost.Software k myši je zdarma plnohodnotný.