Ahoj,
instaluji framework 3.0 sp1, instalační balíček dostahoval potřebné materiály, začla instalace samotného programu. Došla do 100% a čekal jsem 10 minut, dokonce nechal počítač zaplý po dobu, co jsem nebyl doma aby se to doinstalovalo. Nic. Pořád 100 procent a už jsem klikl storno, aby se instalace zrušila. Nic. Zamrzlo. Co dělat? Nechci násilně vypínat ve správci úloh.
Instalace zamrzla Vyřešeno
Re: Instalace zamrzla
Co tak to odpojit se od internetu viz příloha ...
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Myslim, ze jsem to uz zkousel, ale proc bych se mel odpojovat od internetu? No vyresil jsem to preskocit 3ku a hodit tam 3.5 :) Softwarova chyba vyresena a myslim, ze trojka bude obsazena v 3.5.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud vyřešeno, klikni na čtvereček se zeleným zatržítkem.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Instalace zamrzla Vyřešeno
binuralka píše:No vyresil jsem to preskocit 3ku a hodit tam 3.5 :) Softwarova chyba vyresena a myslim, ze trojka bude obsazena v 3.5.
No ona ta trojka se nainstalovala, jen to takhle blbne, někdy ..pří podobných aktualizacich.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 2316
-
od Sirkosta
Zobrazit poslední příspěvek
23 čer 2025 19:21