"V dřívějších dobách se bral každý telefon, nic totiž na tom s kličkou nebylo vidět"
Analogove ustredny bez moznosti identifikace volajiciho jsem nevidel uz minimalne 15 let. U cisla ktere nemas na seznamu mas moznost overit o koho se jedna a podle toho se zaridit, u skryteho cislo nepoznas nic.
Pokud clovek chce aby mu to nekdo zvedl nebo dokonce zavolal zpet, nema pouzivat skryte cislo. Kdyz ho pouziva, tak by se nemel divit ze mu to driha strana opakovane zavesuje nebo neprijima.
Pokud jde o Policii, kdyz se se nedovola ze skryteho cisla na mobil tak vola na pevnou nebo to skusi z cisla ktere je videt (a hned jde poznat ze je to PCR). Opakovane volajici skryte cislo je na 99% spammer.
Skryté číslo Vyřešeno
Re: Skryté číslo
Môžte sa vyhnúť OT? lebo ako vidím bavíte sa maximálne o tom že či zdvíhate utajené čísla či nie.... ale to mňa netrápi to mne je jedno len to chcem vyskúšať.... keby náhodou a písal som už že som to skúšal a na tom druhom mobile v pohode by malo ukázať že neznáme číslo.
Re: Skryté číslo
Požádej operátora o skrytí Tvého čísla, pak by se nemělo zobrazovat nikomu.
Jinak jestli to Tvoje síť umožňuje (moje ano), pak si můžeš pro každé volání zvolit, zda se Tvoje číslo protistraně ukáže, nebo ne. A to už je otázka nastavení v telefonu.
Jinak jestli to Tvoje síť umožňuje (moje ano), pak si můžeš pro každé volání zvolit, zda se Tvoje číslo protistraně ukáže, nebo ne. A to už je otázka nastavení v telefonu.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Re: Skryté číslo Vyřešeno
Aha dobre tak ďakujem za rady.... no radšej zamknem to už.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2921
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
08 črc 2024 23:02