Mámv počítači nainstalovány obě aplikace, není to zbytečné?
Silverlight bych oželel.
Silverlight, nebo Adobe? Vyřešeno
- zdenislav
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Silverlight, nebo Adobe? Vyřešeno
ATI Radeon HD5450 Pentium(R) dual core E6300 2.80GHz
4GB Ram
AMD Athlon X4 860K Asus A88XMicro Kingston 8GB (2x4GB) DDR3 2133MHz vodník na CPU Asus STRIX R9 285 2GB
4GB Ram
AMD Athlon X4 860K Asus A88XMicro Kingston 8GB (2x4GB) DDR3 2133MHz vodník na CPU Asus STRIX R9 285 2GB
Re: Silverlight, nebo Adobe?
Tak toho silvera odinstaluj, pokud ho bude něco vyžadovat tak si o něj napíše..
(Setkal jsem se s tím jen asi jednou na nějakých stránkách s online kamerou, tak jsem ho nainstaloval a následné zase vykopnul )
(Setkal jsem se s tím jen asi jednou na nějakých stránkách s online kamerou, tak jsem ho nainstaloval a následné zase vykopnul )
Naposledy upravil(a) jaojao dne 20 srp 2014 09:22, celkem upraveno 1 x.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
- zdenislav
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Taky si myslim, probnuto :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (Stř Srp 20, 2014 9:34 am) ---
Mě ten Silver otravoval akorát s jednou hláškou, něco s přidáním mejlu ke stránce. Jen občas někde. Jinak sem o něm nevěděl. Až ted koukám na programy nainstalované na pc, při zahlídnutí mrkvosoftu a 250mb sem spozorněl, zagooglil a už je pryč :)
Možná subjektivní pocit (po restartu a promazání registrů) se mi zdá prohlížeč (liška) rychlejší...
Takže asi můžu doporučit odinstalování :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (Stř Srp 20, 2014 9:34 am) ---
Mě ten Silver otravoval akorát s jednou hláškou, něco s přidáním mejlu ke stránce. Jen občas někde. Jinak sem o něm nevěděl. Až ted koukám na programy nainstalované na pc, při zahlídnutí mrkvosoftu a 250mb sem spozorněl, zagooglil a už je pryč :)
Možná subjektivní pocit (po restartu a promazání registrů) se mi zdá prohlížeč (liška) rychlejší...
Takže asi můžu doporučit odinstalování :)
4GB Ram
4GB Ram
-
- Pohlaví:
Mít ho v PC nemusíš, jak už bylo psáno, bude-li třeba , bude vyžádán. Ale otázka nezní Silverlight, nebo Adobe?, protože i když ty programy mají velmi podobnou funkci, pak některé stránky si bez něho neprohlídneš.
Technologie Microsoft Silverlight slouží k tvorbě dynamického a interaktivního obsahu webových stránek podobně jako Adobe Flash nebo nebo JavaFX.
OK, pokud, vše, můžeš to zamknout, zelená fajfka vpravo nahoře 

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
- zdenislav
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
To myslím zkousnu :) Ať se daří 

4GB Ram
4GB Ram
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2520
-
od pee.tr
Zobrazit poslední příspěvek
03 říj 2024 20:14