Dobrý den,
potřeboval bych poradit ohledně mého pc s windows 7.
Funguje mi bez problémů a rozjedu na něm téměř cokoliv.
Ale dneska se mi při jeho používání znenadání neskutečně zpomalil a podotýkám že jsem zrovna nic nestahoval ani neinstaloval.
Zároven nevím jestli to s tim souvisí ale zpřeházeli se mi na ploše všechny ikony.
Tedka se místo 30 sekund zapíná tak 3 minuty, prohlížeč se mi taky seká a hry taky.
Plnej disk nemám v tom to určitě není a zkoušel jsem už počítač prohnat antivirem Norton, ale nepomohlo.
Myslím že by to mohlo být tim že mám náhle velké využití procesoru,
když totiž ted na pc něco dělám, lítá mi to strašně nahoru třeba na 80% a víc , což se mi nikdy nestávalo
Mohli byste mi poradit co s tím udělat?
děkuji za odpověd
zpomalení pc
Re: zpomalení pc
Vítej na PC-help!
Vlož sem (viz Jsem tu poprvé) screen ze Správce úloh.
Vlož sem (viz Jsem tu poprvé) screen ze Správce úloh.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Toho screenu je jen půl, ale přesto - tady vada nebude. Takže je to buď o nějakém prográmku/cích, které běží na pozadí, a nebo o nějaké nákaze. Takže vlož log z HiJackThis do příslušné sekce, odborníci se Ti o to postarají.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Snad jsem to udělal správně
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”