Problém s TP-Link
Problém s TP-Link
Zdravím, po dlouhodobých problémech s wifi jsem si pořídil 41 cm anténu s podstavcem a marně jsem doufal že to zlepší příjem, nicméně teď se opět nemohu připojit vůbec, v TP Linku se nikam nedostanu, hned po otevření too po mě chce v Advanced vybrat adaptér, ale není tam žádná možnost, zkoušel jsem z TP-L CD opětovně nainstalovat Driver a Utility, ale nikdy to nepomohlo.. Dal jsem do PC zpět ty anténky, ale ani tak se to nepřipojí, asi je problém někde jinde, ale netušim kde, nemáte někdo nějakej nápad??
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s TP-Link
Moc tomu nerozumím. Takže TP-Link tím myslíš nějaký adaptér TP-Link do USB nebo PCI-E? Jaký typ přesně? Jaký Windows máš? Na jaký wifi router se připojuješ? Co znamená nepřipojí?
OS WXP, cca 7 metrů od PC tohoto PC ke kterému je připojený router TP-Link (Annex B; 54 MBps) je mé PC, se kterým je problém, připojit se chci k WEP chráněné síti...
viz obrázek ↓, omlouvám se za kvalitu, udělal bych screen kdybych ho měl jak dát do tohoto PC. Nejde kliknout nikam jinam než do té nabídky Advanced. Jinak ani přes když se chci připojit normálně, nedostanu se tam do seznamu bezdrátových sítí, i když je v TP Link zaškrtnuté Windows jako výchozí.
http://postimg.org/image/acvwluqxb/
viz obrázek ↓, omlouvám se za kvalitu, udělal bych screen kdybych ho měl jak dát do tohoto PC. Nejde kliknout nikam jinam než do té nabídky Advanced. Jinak ani přes když se chci připojit normálně, nedostanu se tam do seznamu bezdrátových sítí, i když je v TP Link zaškrtnuté Windows jako výchozí.
http://postimg.org/image/acvwluqxb/
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kdyby si mohl obrázek nahrát sem jako přílohu, bylo by to super. Pravděpodobně špatné/žádné ovladače pro bezdrátový adaptér. Takže odpojit, odinstalovat všechny utility, ovladače, vyčistit po nich, zapojit (nejprve zkus jestli si WinXP najdou ovladače sami bylo by dobré - mezitim budeš připojený kabelem), pokud ne nainstaluj z CD.
Smazal jsem všechny data z TP Link z PC, odinstaloval, znovu nainstaloval, vypnul PC, znovu připojil anténky, zapnul PC.
Bohužel se nic nezměnilo, ty anténky by měly být určitě funkční.
Ještě to párkrát zkusím, napisu bych kdyby se něco změnilo.
Bohužel se nic nezměnilo, ty anténky by měly být určitě funkční.
Ještě to párkrát zkusím, napisu bych kdyby se něco změnilo.
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ve správcích zařízení je vidět ten bezdrátový adaptér? Nebo máš otazníček nebo vykřičníček u toho?Jaký máš konkrétní typ.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2916
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
27 led 2025 16:39
-
-
Herní PC okolo 20k OPRAVA link košíku Příloha(y)
od Samlitt » 02 dub 2025 20:52 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 1906
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
03 dub 2025 20:50
-
-
-
Outlook, účet Google a Family Link - jak připojit
od MK_Vs » 28 pro 2024 19:10 » v Kancelářské balíky - 1
- 2420