Zdravím, mám problém s vyčištěním C: Z*******ý windows mi tam pořád ukládají nějaké s****y. Před pár týdny jsem tam měl volných nějakých 8 GB, ale teď se to pohybuje na hranici jednotek MB. Když dám vyčišění disku i systémových souborů, tak se mi tam objeví 5 GB bordelu "aktualizace windows update."
Ale když je je chci dát odstanit, tak akorát projede zelená čára "vyčištění aktualizací windows update" a nestane se vůbec nic...
Jak se prosím mám toho bordelu zbavit?
(W7 ultimate, 64b)
Jak se zbavit souborů Windows Update?
Re: Jak se zbavit souborů Windows Update?
Vítej na PC-help!
Obávám se, že jsi špatně pochopil potřebu pravidelných aktualizací Windows, které Microsoft nabízí. Ale zcela určitě máš velikostí nevyhovující HDD pro Tvůj systém. Kdybys sem rovnou, tak jak říkají Pravidla fóra, napsal svoji sestavu, možná bych Ti rovnou řekl, co s tím.
Obávám se, že jsi špatně pochopil potřebu pravidelných aktualizací Windows, které Microsoft nabízí. Ale zcela určitě máš velikostí nevyhovující HDD pro Tvůj systém. Kdybys sem rovnou, tak jak říkají Pravidla fóra, napsal svoji sestavu, možná bych Ti rovnou řekl, co s tím.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Mám 2x 500MB HDD, ovšem při záruční opravě mi jeden nepochopitelně rozdělili na 2, takže C: má psáno 116 GB...
A jaká je tedy potřeba pravidelných aktualizací? Do nekonečna ukládat nepotřebný bordel na nebohé céčko?
Potřebuji jen vědět, jak uvolnit trochu místa, protože už jsem z C: odstranil prakticky co šlo, a roztahuje se tam akorát mrkvosoft...
Na obrázku je vidět těch 4.88 GB které bych rád zlikvidoval, ale woknům se do toho asi nechce...
A jaká je tedy potřeba pravidelných aktualizací? Do nekonečna ukládat nepotřebný bordel na nebohé céčko?
Potřebuji jen vědět, jak uvolnit trochu místa, protože už jsem z C: odstranil prakticky co šlo, a roztahuje se tam akorát mrkvosoft...
Na obrázku je vidět těch 4.88 GB které bych rád zlikvidoval, ale woknům se do toho asi nechce...
-
- Pohlaví:
Aktualizace jsou potřeba pro bezpečný chod systému a pokud se ti nedostává místa, pak 5GB to vyřeší jenom na chvíli. Aktualizace jdou odebrat přes ovládací panely, ale nedělal bych to.
Tady něco nehraje. Velikost disku C: je pro W 7 Ultimate 64 bit dostatečná, takže na C: musíš mít spoustu zbytečností a jak píše Blue Spirit - vyčištění aktualizací Windows Update to nevyřeší.
Stáhni si Space Monger a podívej se, co všechno Ti zabírá místo na disku. Vyjede Ti to přehledně v grafické podobě a nic nezkazíš, když sem vložíš screen.
Stáhni si Space Monger a podívej se, co všechno Ti zabírá místo na disku. Vyjede Ti to přehledně v grafické podobě a nic nezkazíš, když sem vložíš screen.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Všechna data (foto, hudba, filmy, videa, text dokumenty ap.), která máš na disku C, můžeš přesunout na další disk. Tím si uvolníš místo na disku C. Ovšem instalované programy ne, protože by byly nefunkční.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 4026
-
od MonikaVavrova
Zobrazit poslední příspěvek
11 dub 2025 11:07
-
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4791
-
od kecalek
22 led 2025 11:01
-
-
-
Windows Update nelze stáhnout, chyba 0x80070246 Příloha(y)
od Rewqa » 19 led 2025 17:20 » v Windows 11, 10, 8... - 11
- 5518
-
od Rewqa
27 led 2025 20:43
-
-
- 2
- 1945
-
od Shokata88