Z ničeho nic začal „hučet“ notebook
Re: Z ničeho nic začal „hučet“ notebook
Promiň, tuxi - DOHUČÍ 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Vůbec nevím, proč tak najednou to začalo hučet, není třeba nějaký program kde by se dal větrák stišit?
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nejnovější ovladače pro 8.1 (hlavně GK) máš? Pořádně ani nevíme co ti hučí. Nevim jaké všechny teď předinstalované aplikace HP do notebooků strká, ale můžeš hledat pod HP CoolSense, HP Thermal Assistant, kde ovlivníš regulaci otáček, ale jestli i hučí i při startu a pořád, tak nevim jestli ti to pomůže.
Microsheep píše:Nejnovější ovladače pro 8.1 (hlavně GK) máš? Pořádně ani nevíme co ti hučí. Nevim jaké všechny teď předinstalované aplikace HP do notebooků strká, ale můžeš hledat pod HP CoolSense, HP Thermal Assistant, kde ovlivníš regulaci otáček, ale jestli i hučí i při startu a pořád, tak nevim jestli ti to pomůže.
Vůbec nevím jestli tam nějaké ovladače mám ja nic neinstaloval.
Kde bych mohl ty programy stáhnout??? já je hledal a nic sem nenašel 

- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhl jsem si speedFan nevím jestli mi pomůže. je všechno v pořádku??

Jednak snad vidíš, že ukazuje nesmysly - není s Tvou MB kompatibilní, jednak je Ti úplně k ničemu.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Tak já nevím co stím mám Dělat. vůbec se nepřehřívá ani moc nevětrá. Jen je hodně hlasitý
Dokud Ty sám nezjistíš, co přesně vlastně hučí, neumím ti pomoci.
No je to asi větrák je moc hlučný. Když si dám ucho ke klávesnici a projedu ji celou tak sliším i na druhé straně ( DVD mechaniky) Takové jemně malé skřípání.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Optika od O2 z ničeho nic pomalá 5Ghz Wi-Fi a také Lan Příloha(y)
od jkmaxfli » 14 črc 2024 11:06 » v Sítě - hardware - 40
- 12150
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
16 črc 2024 12:51
-
-
- 0
- 2296
-
od sasshrek