Dobrý večer, před nějakou dobou jsem si stáhnul skype do mobilu a po odinstalaci jsem neustále online, zkousel sem ho pak stahnout znovu a radne se odhlasit a nasledne pouzit cleaner ale nepomohlo to.
diky za Vase rady.
Neustále online na skype po odinstalaci
-
- Pohlaví:
Re: Neustále online na skype po odinstalaci
Nerozumím, na odinstalovaném programu nemůžeš být ON
Podľa všetkého je pravdepodobnosť, že to je chyba v skype.... kedysi to nerobili aj mne to robí myslím v poslednom čase a pritom to nemám ani na tablete ani na mobile len na notebooku kde som každý deň a to keď idem offline tak som stále nerušiť/online.
Však vidím čítam viem, že odinštaloval aj ja som ho odinštaloval nikde ho nemám nainštalovaný aj tak som asi skoro stále online aj keď mám vypnutý počítač.... a na jednom fóre čo sa to tiež čo som videl riešilo tak pravdepodobnosť je chyba v skype.
ok, takze to neresit
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Skype, jakožto rychlý komunikační prostředek, má fungovat tak, že pokud jsem na Skypu, mám být on-line a pokud nejsem (ať už zaklapnu notebook, nebo zamknu telefon) mám být off-line a né, že si furt budu někde přepínat nějaký statusy jak trotl.
Fakt je takový, že dřív to tak bez potíží fungovalo. Problém nastal od té doby, co Microsoft převzal Skype. Rozjebali to stejně, jako ostatní jejich produkty. A stejně tak jako jinde i tady jsou extrémně pomalý v řešení problému. Pracovat já takhle u mě v práci, už mě dávno vyhodili. Nic méně zatím funguje toto.
Zadejte do chatu ve skypu přikaz /showplaces = zobrazí se vám, kde všude jste na SKYPU přihlášeni. Tam je ten problém.
Pak se příkazem /remotelogout odhlasíte ze všech stávajících účtu, kde jste přihášeni. Většinou přes mobil, z duhého compu, tabletu a pod. Pak bude vše chvíli fungovat normálně
Jó MICROSOFT, to jsou machři 
Fakt je takový, že dřív to tak bez potíží fungovalo. Problém nastal od té doby, co Microsoft převzal Skype. Rozjebali to stejně, jako ostatní jejich produkty. A stejně tak jako jinde i tady jsou extrémně pomalý v řešení problému. Pracovat já takhle u mě v práci, už mě dávno vyhodili. Nic méně zatím funguje toto.
Zadejte do chatu ve skypu přikaz /showplaces = zobrazí se vám, kde všude jste na SKYPU přihlášeni. Tam je ten problém.
Pak se příkazem /remotelogout odhlasíte ze všech stávajících účtu, kde jste přihášeni. Většinou přes mobil, z duhého compu, tabletu a pod. Pak bude vše chvíli fungovat normálně

-
- Pohlaví:
Máš ppravdu stejné to mám ve W8.1 a to i případě že skype ukončím ve správci úloh.
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
@polopol.cz- dobrá rada zišla sa aj mne ďakujem aj ja :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2737
-
od krystofb
Zobrazit poslední příspěvek
23 pro 2024 11:35
-
-
Neustále mi mizí body obnovení ve Win 10 - co s tím? Příloha(y)
od Minapark » 25 srp 2024 19:26 » v Windows 11, 10, 8... - 38
- 15768
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 10:58
-
-
- 3
- 3589
-
od Alferi