Reinstal Win XP Vyřešeno
Reinstal Win XP
Zdravím,dnes jsem přeinstaloval na starším notebooku win XP formátování atd i instalace proběhla úspěšně,vše se načetlo spustilo... a ejhle nejde se připjit k netu.. Takže by jsem vlastně potřeboval poradit co dělat po té reinstalaci .... nejlépe přes skype můj skype : tom.kamaryt.Předem díky všem 

-
- Pohlaví:
Re: Reinstal Win XP
Přes Skype se na diskuzním fóru neradí. Potřebuješ ještě nainstalovat všechny ovladače. Zační síťovou kartou.
No právě že mi nejde nainstalovat ... (síťová karta)
-
- Pohlaví:
Co znamená že nejde nainstalovat? Z čeho ji instaluješ? Jakou chybu píše?
žádnou chybu,istaluju to přes síťové připojení a dávám to pro domácnost nebo malou firmu ale prostě jse nic nenainstaluje (ano jsem asi negramot) a teď jsem to dal reinstalovat ještě jednou pak to znovu zkusím
-
- Pohlaví:
Předpokládám že máš integrovanou kartu, pak je ovladač na CD k desce, případně na webu výrobce desky. Nemůžeš instalovat síťovou kartu ze sítě, když je nefunkční!
Teď přichází problém že nevím kde mám to instalační cd ale to snad najdu... napíšu jak jsem dopadl
-
- Pohlaví:
Napiš jakou máš základní desku a sytém 32/64bit a nejdeme to na webu.
pokud máš možnost jít na jiné Pc s funkčním internetem, tak na stránkách výrobce desky nejdi tu Tvou a k ní si stáhni ovladače které potřebuješ
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
Možná budu na úplného blba ale kde zjistím jakou mám základní desku ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3209
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
06 říj 2024 20:58
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”