problém s konektory u nové desky
problém s konektory u nové desky
Zdravím, koupil sem si novou základní desku asus m5a99x evo r2.0 na doporučení kamaráda, že je jedno jakou koupím, že hlavně ať pasuje procesor, ram a GPU, ale teď mám problém připojit některé konektory nebo spíš nevím :( https://imageshack.com/i/f0MOdrnBj https://imageshack.com/i/pdF9PhaRj
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: problém s konektory u nové desky
První co držíš v ruce, připoj k SYS_FUN - jsou to bílé konektory na desce, vedou z nich vždy 3 piny.
Druhý je 8 pin, který ze zdroje napájí procesor. Takže to jde vedle patice procesoru, někde tam budou podobné 4 nebo 8 zdířek. Podle toho dáš buď oba nebo jen jeden konektor.
https://www.asus.com/media/global/produ ... SL_500.jpg
Tady jsou to ty modré, vpravo nahoře vedle toho chladiče. Je to na oba konektory, tedy 8 pin.
SYS_FUN jsou vidět vpravo vedle patice procesoru.
Druhý je 8 pin, který ze zdroje napájí procesor. Takže to jde vedle patice procesoru, někde tam budou podobné 4 nebo 8 zdířek. Podle toho dáš buď oba nebo jen jeden konektor.
https://www.asus.com/media/global/produ ... SL_500.jpg
Tady jsou to ty modré, vpravo nahoře vedle toho chladiče. Je to na oba konektory, tedy 8 pin.
SYS_FUN jsou vidět vpravo vedle patice procesoru.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Tak počítač zapnu, ale do 2 vteřin se vypne, co by tam mohlo být špatně?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
K základní desce je zpravidla manuál, nebo jej najdeš na stránkách výrobce základní desky. Tam je to dobře popsáno, co kam připojit.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ano snažil jsem se dělat vse podle manuálu, ale na kablech a v manuálu mám ty názvy trochu jinak
-
- Pohlaví:
Tak sem do přilohy dodej fotky kabelů kde jsou názvy kterým nerozumíš. Zdůrazňuji sem a ne na imageshack!
tak kabely sem vyresil a když to zapnu a než se znovu vypne, tak blikají cpu_led dram_led a vga_led
máš pod deskou distanční podložky?
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
jak tak koukám, tak tam ani nebyly při staré desce a asi proto počítač nikdy nefungoval poradne. Je možné aby mi je tam nedali když to skládali v czc?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To snad ne! Přeci musíš vědět jak jsi základní desku přišrouboval do bedny.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Pohlaví:
gunda123 píše:jak tak koukám, tak tam ani nebyly při staré desce a asi proto počítač nikdy nefungoval poradne. Je možné aby mi je tam nedali když to skládali v czc?
Někde potřeba nejsou, a i v czc se spletou, nebo to odfláknou.
Já si objednával tehdy počítač z vlastních komponent, které jste mi tehdy tady poradili a od první chvíle byl s PC problém, nešel nastartovat nebo se házel do sleep mode a byl několikrát na reklamaci atd. a nikdy na nic nepřišli, chvíli pak jel třeba v pohodě a do měsíce to házelo sleep mode znova. A teď jsem si koupil novou základní desku a na radu tady Pice jsem ji teď schválně vytáhl a nikde žádný podložky nebyly a nepamatuju se, že bych tam nějaké viděl.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 2580
-
od MariTopHigh
Zobrazit poslední příspěvek
02 lis 2024 23:00