Nelze nainstalovat .NET Framework Vyřešeno
Nelze nainstalovat .NET Framework
Dobrý den, snažím se nainstalot .NET Framework, jenže stále neúspěšně. Jakmile jej chci nainstalovat, tak to napíše chybku, že už nainstalován je, jenže není. Zkoušel sem promazat registry, jenže to hodilo chybku, že nejdou odstranit. Tak jsem zkusil CCleaner, nepomohl.. Dokonce jsem našel i nějakou aplikaci, která údajně má smazat všechny soubory společné s frameworkem, jenže ten vracel chybku, že soubor nelze smazat.. V ovládacích panelech -> přidat odebrat Microsoft .NET Framework nemám, dokonce ani nic podobného tam není. Jsem z toho už docela na nervy, tak vás tady žádám o pomoc. Každopádně předem díky
-
- Pohlaví:
Re: Nelze nainstalovat .NET Framework
NET.framework najdeš, pokud klikneš na "Zobrazit nainstalované aktualizace" jde totiž o součást v systému. Hrabáním se v registrech jsi možná definitivně rozhodl o přeinstalaci systému.
Nenašel jsem jej ani v těch nainstalovaných aktualizacích.. To si nemyslím, jelikož nic společného s frameworkem co jsem zkoušel smazat mě to nepustilo a smazat nešlo.
Jestli máš Win 7 koukni do ovládací panely- programy a funkce-přidat odebrat součásti systému,jestli nemáš Framework zakázaný
Mám Win8 a Framework je povolený
- Tomasb98
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Já ho teda mezi Aktualizacemi nemám, ale hned vedle Programy a funkce. (Windows 8.1)
Ani tam není
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Srp 2014 18:47) ---
Přikládám pár obrázků
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Srp 2014 18:47) ---
Přikládám pár obrázků
-
- Pohlaví:
OK. Co tě přesvědčuje o tom, že NET.Frw nemáš, když tam očividně je?
To, že když chci nainstalovat novější visual studio, tak mě to nepustí přes něj.. A ve starším mě to píše chybku, že jej nemám
-
- Pohlaví:
http://msdn.microsoft.com/cs-cz/library ... -snippet-1
Ovšem pokud jsi již řádil v registrech, tak tam ten klíč klidně může chybět.
A to, že nějaký program při instalaci hlásí chybějící framework je spíše chyba toho instalátoru. Zpravidla o ní výrobce ví a vydal na ni patch.
Ovšem pokud jsi již řádil v registrech, tak tam ten klíč klidně může chybět.
A to, že nějaký program při instalaci hlásí chybějící framework je spíše chyba toho instalátoru. Zpravidla o ní výrobce ví a vydal na ni patch.
Re: Nelze nainstalovat .NET Framework Vyřešeno
Tak údajně mám nainstalovaný .NET Framework 4.5, ale potom nechápu proč mě píše vs 2008 express, že jej nemám a při instalaci vs 2013 to momentálně píše, že to nemůže ověřit nějaký podpis..
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Srp 2014 20:54) ---
Nějakým záhadným způsobem se mi podařilo nainstalovat .NET Framework 4.5 i když už nainstalovaný údajně byl.. Teď už vše funguje jak má. Všem bych rád poděkoval za pomoc a přeji pěkný zbytek večera.
Nějakým záhadným způsobem se mi podařilo nainstalovat .NET Framework 4.5 i když už nainstalovaný údajně byl.. Teď už vše funguje jak má. Všem bych rád poděkoval za pomoc a přeji pěkný zbytek večera.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3299
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
08 zář 2024 15:12
-
- 2
- 3001
-
od petr22
04 pro 2024 14:59
-
-
Nejde nainstalovat ma Amdroid 14 Spotify
od Tazator » 26 zář 2024 15:03 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2594
-
od Tazator
30 zář 2024 06:02
-
-
-
Nejde nainstalovat aktualizace Win 10 64 (KB5046613)
od Minapark » 16 lis 2024 09:04 » v Windows 11, 10, 8... - 8
- 4012
-
od Minapark
20 lis 2024 12:00
-
-
- 7
- 2519
-
od zeus