Zdravim, chtel bych si nainstalovat na notebook Win XP....je staveny na Vistu a je na nem Win 7 a notebook to moc nestiha, neni to zadna herni masina Tak by me zajimalo, jak moc nebezpecne je pouzivat XP, jake nebezpeci vlastne hrozi? Diky :)
Realita je takova, ze se nam XP neustale zavirovavaji dokola virama proti kterym neexistuje bezpecnostni aktualizace a antivirus je nedokaze odstranit. Takze se odvirovavaji stale dokola rucne.
Na XP existuje jedine reseni - jakykoliv software, ktery brani modifikaci vsech systemovych souboru. Jen neni zadny zdarma.
Muzes na ten pocitac ale dat Xubuntu, naroky jsou srovnatelne s XP a nemusis resit zadne viry urcene pro Windows. Navic to neni OS stary 13 let, ale par tydnu.
Navštěvovat jen bezpečné stránky, neklikat ze zvědavosti na vše možné a nestahovat si kdejakou volovinu, kterou objevíš na netu. To je asi to podstatné. Stačí zdravý rozum.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
Diky za odpoved :) takze kdyz budu jen na bezpecnych a duveryhodnych strankach, nemuze se mi tam nejak dostat hacker a zacit mi stahovat ruzna hesla atd.?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
ITCrowd píše:Pokud použiješ antivir a firewall tak žádné.
Hlavní riziko spočívá mezi židlí a klávesnicí, nebezpečí představuje jen uživatel navštěvováním nebezpečných webových stránek. Žádný antivir ani firewall Tě neochrání na 100%.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
Žil jsem v Austrálii a měl jsem přihlášení do daňové appky propojené se svým australským telefonním číslem. Bohužel po návratu do ČR bylo australské číslo zrušeno z pochopitelného důvodu, neplatil jsem za něj. Jelikož jsem...
Poslední příspěvek
Ten Odorik taky můžu doporučit. Několik let jsme ho používali.
Také můžu doporučit několik desítek virtuálních operátorů ze skupiny Dellmont Sarl. Jejich ceny by měly být ještě levnější než má ten Odorik. Tam si však musíš každého operátora...