Problém s YouTube Vyřešeno
Problém s YouTube Vyřešeno
Zdravím , mám další problém ohledně youtube . Před tím fungoval dobře , ale teď se mi strašně rychle načítá video ( ta šedá čárečka ) na tom by nebylo nic špatného , ale načítá se to opravdu strašně rychle a po chvíli se to vynuluje k té tečce čímž se to na chvíli stopne a tak to pokračuje pořád do kola , ať hraju hru a poslouchám muziku nebo se dívám jen na samotné video . Je to otravné . Připojení mám dobré , stejně tak i ping . Nenapadá někoho něco ? Předem díky
Re: Problém s YouTube
Skús si stiahnuť program Ccleaner http://www.slunecnice.cz/sw/ccleaner/ a vyčisti si PC.
Notebook mám nový , 2 týdny starý a čitil sem si ho ručně nedávno a ccleaner mi mi v minulosti moc neostvědčil
Na posledy .. Nikoho nic nenapada ?
Nemění se ti automaticky rozlišení videa? Zkus zapnout video, a napevno nastavit třeba 480p.
Just Fucking Google It!
Bohužel ... no fakt mě nic nenapadá ... budu dál googlit a kdyžtak napíšu kdybych na něco přišel
-
- Pohlaví:
Právě si myslím že v HTML5 by mohla být chyba ... nevím ... přes nic jiného to nepřehrávám ... Mám IE , stáhnu GoogleChrom a snad to pomine
Nainstaloval jsem Chrome a zatím žádná potíž ... Pravděpodobně by se to dalo vyřešit , ale tohle bylo jednodušší a účinnější.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2723
-
od Arnold91
Zobrazit poslední příspěvek
02 čer 2025 15:26