Zdravím,
Chtěl bych Vás poprosit o radu. Přeinstaloval jsem si notebook a všechno proběhlo v pořádku až na to že mi tam chybí 2 ovladače.
První ovladač který mi schází je : Řadič jednoduché komunikace pro sběrnici PCI
Druhý ovladač který mi schází je : Síťový adaptér
Na tomto notebooku je naistalovaný systém Windows 7 Home Premium 64 bit.
Typ notebooku Acer TravelMate 5742Z.
Zkoušel jsem tam snad už tisíckrát nainstalovat ovladač na tento typ notebooku a z nějakých mě neznámých příčin to nešlo.
Byl bych rád za každou radu a odkaz v komentářích.
Děkuji.
Chybějící ovladače
Re: Chybějící ovladače
Vítej na PC-help!
Otevři si tuhle stránku, do "Search by Product Model" zadej typ tvého ntb (TravelMate 5742Z), dále zadej OS a z "vyběhlých" driverů nainstaluj Chipset a LAN. To by mělo stačit.
Otevři si tuhle stránku, do "Search by Product Model" zadej typ tvého ntb (TravelMate 5742Z), dále zadej OS a z "vyběhlých" driverů nainstaluj Chipset a LAN. To by mělo stačit.
Naposledy upravil(a) wattmetr dne 29 srp 2014 10:05, celkem upraveno 1 x.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Stahuješ to ze stránek výrobce nb? Co jsou ty neznámé důvody? S tím jsem se ještě nesetkal.
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
wattmater přesně z teto stránky jsem to stahovat .. Vždy to naistaluji restartuji a pořád mám ve správci zařízení vykřičník že není naistalovaný ovladač na to a to .. Zkusím teď přeinstalovat všechny ovladače a uvidíme co to udělá
btw : Děkuji za rady 

A operační systém jsi zadal dobře?
Jinak bys musel mít verzi modelu ntb jinou, než pro kterou jsou určeny ty ovladače.
Všechny ovladače bys určitě neměl přeinstalovávat, ty, které jsou v pořádku, určitě zachovej, jinak si taky můžeš v ntb udělat pěkný binec!
Co Ti píše rozkliknutý Správce zařízení, tzn. po dvojkliku na zařízení s vykřičníkem, třeba LAN? Zkus sem dát screen.
Jinak bys musel mít verzi modelu ntb jinou, než pro kterou jsou určeny ty ovladače.
Všechny ovladače bys určitě neměl přeinstalovávat, ty, které jsou v pořádku, určitě zachovej, jinak si taky můžeš v ntb udělat pěkný binec!
Co Ti píše rozkliknutý Správce zařízení, tzn. po dvojkliku na zařízení s vykřičníkem, třeba LAN? Zkus sem dát screen.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 14
- 3748
-
od antikpp
Zobrazit poslední příspěvek
06 dub 2025 23:19
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4944
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
22 led 2025 11:01
-
-
- 2
- 3056
-
od petr22