Ahoj mam takový problém dnes jsem ráno zapl pc a najednou mi to pustilo nástroj opravy systému.Napsalo to že to hledá a opravuje chyby na disku a že to bude trvat přes hodinu. Mám to puštěné 3 hodiny a pořád nic. V minulosti jsem měl s tímto ty samé potíže ale už si nepamatuji jak jsem to opravil
tak prosím o pomoc .. Díky
Oprava spuštění systému Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Oprava spuštění systému
Až se ti to podaří spustit zkontroluj disk a dej sem log - úpravy/kopírovat http://www.slunecnice.cz/sw/crystaldiskinfo/
Po 4 až 5 hodinách jsem to vzdal a rebootuju systém nepodařilo se mi to nahodit 

-
- Pohlaví:
Pravděpodobně bych to viděl na disk. Udělej si bootovací medium (CD, nebo Flash) HirensBootCD. Zde najdeš MiniXP, které obsahují CrystalDiskInfo. Log vlož sem. Kromě toho zde najdeš i memtest pro otestování pamětí - tím taky nic nezkazíš.
-
- Pohlaví:
LOLheck píše:Po 4 až 5 hodinách jsem to vzdal a rebootuju systém nepodařilo se mi to nahodit
Pokud tím ovšem myslíš přeinstalaci systému, pak to na vadný disk nemá smysl. Nejprve je třeba ten disk zkontrolovat.
Omlouvám se díky za objasnění ted už vím že mám říkat reinstalovat ne rebootovat
po reinstalu se disk zkontroloval a už je vše v pořádku
moc děkuji že jste si našli čas

moc děkuji že jste si našli čas
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3284
-
od sabrik
Zobrazit poslední příspěvek
06 pro 2024 15:35
-
-
Oprava, servis Iphone 11, 14 Pro
od amirinda » 04 kvě 2025 10:00 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 1626
-
od peta501
04 kvě 2025 16:39
-
-
- 11
- 5809
-
od Turion
01 dub 2025 16:10
-
-
Herní PC okolo 20k OPRAVA link košíku Příloha(y)
od Samlitt » 02 dub 2025 20:52 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 1957
-
od mmmartin
03 dub 2025 20:50
-
-
- 11
- 4577
-
od Kminek