Nové PC do 20 tis. + 5 tis. monitor*
Re: Nové PC do 20 tis. + 5 tis. monitor*
Základní taktování spadá do záruky ? : )
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ano.
To složitější s odemknutými povolenými limity už ne, ale to abys odemkl např. v MSI Afterburneru (který funguje na všechny karty samozřejmě), musíš odklikat snad dvě fajfky v nastavení a napsat do configu „I confirm that I am aware of unofficial overclocking limitations and fully understand that MSI will not provide me any support on it“
To základní je v podstatě jen hýbání s posuvníky a hlídání teploty, aby nešla přes 100°C.
I kdyby přišlo na to, že bys taktoval mimo limity, nemají jak na to při reklamaci přijít. Tedy aspoň se domnívám.
To složitější s odemknutými povolenými limity už ne, ale to abys odemkl např. v MSI Afterburneru (který funguje na všechny karty samozřejmě), musíš odklikat snad dvě fajfky v nastavení a napsat do configu „I confirm that I am aware of unofficial overclocking limitations and fully understand that MSI will not provide me any support on it“
To základní je v podstatě jen hýbání s posuvníky a hlídání teploty, aby nešla přes 100°C.
I kdyby přišlo na to, že bys taktoval mimo limity, nemají jak na to při reklamaci přijít. Tedy aspoň se domnívám.
Pro klid duše beru MSI, dej mi razítko a já budu spokojen 

- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud je to vše, můžeš dát zelenou fajfku napravo. Jestli chceš nechat téma otevřené pro případné další dotazy, nebo jestli by ses chtěl pochlubit fotkami PC, až dojde, tak není problém.

Fajfku bych nechal až překročí práh pokoje 
Jinak díky za rady..
//Není problém, přijď zas.
//Clorky

Jinak díky za rady..
//Není problém, přijď zas.

//Clorky
Pokud jsi ještě neobjednal, klidně bych vzal 600W evgu, která je teď po dlouhé době zase skladem..
http://www.czc.cz/evga-600b-bronze-power-supply-600w/145426/produkt
http://www.czc.cz/evga-600b-bronze-power-supply-600w/145426/produkt
Nějaká výhodná ? Rozdíl je tam cca 200kč ?
Zdravím, tak PC už je doma.
Jen bych chtěl vědět, jestli má někdo zkušenost s kuponem GOLD ke stáhnutí tří PC Her. Nikde jsem ho zatím nenašel )
Jen bych chtěl vědět, jestli má někdo zkušenost s kuponem GOLD ke stáhnutí tří PC Her. Nikde jsem ho zatím nenašel )
-
- Pohlaví:
Niekde v krabici bude a keď nie, tak na karte bude nejaká nálepka, tipujem.
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 14:07, celkem upraveno 3 x.
- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj, a vše běhá jak má?
Kupón by měl přijít s kartou.
Mělo by to jít uplatnit zde: http://www.amd4u.com/radeonrewards/
Nebo to můžeš prodat či darovat.
Kupón by měl přijít s kartou.
Mělo by to jít uplatnit zde: http://www.amd4u.com/radeonrewards/
Nebo to můžeš prodat či darovat.

Vše běží, ale nějak mi hapruje zvuk a rozlišení monitoru. Asi to budou ovladače, ale ty jsem instalovat všechny a stále problém : /
Zdravím pánové,
tak PC co jsem měl možnost zatím vyzkoušet šlape asi takhle :
Mafia 2 vše na plno občas podivné škrábance přes obrazovku, nvm jestli už nestíhá grafika, nebo nějaká chyba hry.
Sniper Elite III - vše full, ale jako poslouchat tu bednu co dělá, respektive jaký zvuk vydává, to je na pováženou : ).
Jinak ostatní hry hraji vše na plne detaily(Call of Duty Ghosts, FIFA 14, Assassins Creed IV, Far Cry 3,Diablo III ).
Další hry budu zkoušet postupně dál a kdyby byl nějaký zádrhel zmíním se.
Ale proč jsem tady, hraju si pěkně Assassins Creed IV a najednou se mi z PC začnou ozývat podivné zvuky v podobě cvrkání, asi pul h jsem to zkoumal, jestli je to hra, nebo PC a nakonec vykoumal, že zvuk vychází ze zdroje. Nemá někdo podobnou zkušenost ? Nechce se mi posílat celá bedna na reklamačku : )
http://www.czc.cz/seasonic-s12ii-620-62 ... h456qghnc4
tak PC co jsem měl možnost zatím vyzkoušet šlape asi takhle :
Mafia 2 vše na plno občas podivné škrábance přes obrazovku, nvm jestli už nestíhá grafika, nebo nějaká chyba hry.
Sniper Elite III - vše full, ale jako poslouchat tu bednu co dělá, respektive jaký zvuk vydává, to je na pováženou : ).
Jinak ostatní hry hraji vše na plne detaily(Call of Duty Ghosts, FIFA 14, Assassins Creed IV, Far Cry 3,Diablo III ).
Další hry budu zkoušet postupně dál a kdyby byl nějaký zádrhel zmíním se.
Ale proč jsem tady, hraju si pěkně Assassins Creed IV a najednou se mi z PC začnou ozývat podivné zvuky v podobě cvrkání, asi pul h jsem to zkoumal, jestli je to hra, nebo PC a nakonec vykoumal, že zvuk vychází ze zdroje. Nemá někdo podobnou zkušenost ? Nechce se mi posílat celá bedna na reklamačku : )
http://www.czc.cz/seasonic-s12ii-620-62 ... h456qghnc4
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nové herní PC - cca 40000 + nový monitor
od 7.divize » 22 srp 2024 15:50 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 10
- 4327
-