Co je lepší? 1. torrent má Seeds 2000 a Leechers 10000, 2.torrent má Seeds 300 a Leechers 100..... Co je lepší?? Díky
Merlin66 píše:Tak mne by to taky zajímalo..... měl jsem torrent , kde bylo v seedu asi 400 lidiček, posílali to ke mě ale asi 4 seedi a 6 leechů, , celkový down byl asi 170 kB/s, takže nic moc.
Pak jsem narazil jinde na 2 seedy bez leechů a každý mi to pouštěl na 160, takže celkem to bylo přes 300.
Takže asi záleží i na počtu torrentů, které ten či onen uživatel sdílí. Pokud má nahozených 10 aktivních a každý mu pojede cca 20kB/s, bude výsledný efekt asi jiný než jeden s výslednou up-rychlostí třeba 200kB ?
![]()
![]()
benik.martin píše:taky záleží,jak moc ti ro upne...já třeba (jako většina ostatních lidí) omezuju upload,aby mi případně nebrzdil download..Např ted co nechávám přes noc CoDa 4, tak mi jede upload i 300,takže ho omezuju na 50,aby mi nebrzdil Download...net mám 2 Mbps...JInak společně na sobě download a upload nezávisí,pouze při vysokejch rychlostech by se takto mohli navzájem omezovat....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů