Zdravíčko,
Ták, asi přejdu k problému. Mám cca měsíc headset, vše jede parádně, akorát nedokážu zapojit mikrofon. Je to jen obyč. mikrofon, který má svůj vlastní "jack" a zapojí se do sluchátek ( nic extra, jde jen o komunikaci ). Když headset zapojím ( má to jeden jack a USB ) tak mi můj W8 vyhodí možnosti : připojit jako mikrofon, nebo jako sluchátka. A tam je můj problém, když napojím jako sluchátka, tak to mikrofon, nenajde, nebo ho nevidím (O_o) ...
Pravděpodobně jsem jen blbec, a dá se to lehce vyřešit, ale prostě nevím.
Můj headset : https://www.mironet.cz/genius-gx-gaming ... +dp196569/
Díky za cokoliv, teda krom kritiky. thx
Upraven nevhodný název! Pic
Jak nastavit headset
Re: Problém s mikrofonem
Omlouvám se za to slovíčko na začátku ... Pokud jsem správně pochopil otázku, tak mám sluchátka zapojené do USB a jacka do ( díry pro sluchátka ).
Pro info jedno bez druhého nefunguje, musí být zapojeno oboje :)
Pro info jedno bez druhého nefunguje, musí být zapojeno oboje :)
Re: Jak nastavit headset
Vyřešeno. Prosím vymazat téma ... Děkuji
1. Neškodilo by, kdybys ses s námi podělil o to, jak vyřešeno.
2. Témata se nemažou, ale po vyřešení si téma sám uzavřeš - zelená fajfka vpravo nahoře v příspěvku.
2. Témata se nemažou, ale po vyřešení si téma sám uzavřeš - zelená fajfka vpravo nahoře v příspěvku.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Tohle mne také nrzí, dotyčná chybuvyřeší a už se neozve,
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vždyť jasně uvedl, jak to funguje.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
1. Asi nemím číst, že........
2. Mluvíme do prázdna, ten se tu objeví nejdřív za pár měsíců, až bude zase něco potřebovat. A tohoto tématu si stejně už ani nevšimne.
2. Mluvíme do prázdna, ten se tu objeví nejdřív za pár měsíců, až bude zase něco potřebovat. A tohoto tématu si stejně už ani nevšimne.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nejde nastavit rozlisenie na novej OLED TV Příloha(y)
od mandes » 08 úno 2025 18:35 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4387
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
09 úno 2025 10:26
-
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11888
-
od Mapa111
Zobrazit poslední příspěvek
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”