http://shop.lenovo.com/cz/cs/services-warranty/
Tady máš odkaz, jsou tam telefonní čísla tak se jich zeptej.
Zasekávání se notebooku
Re: Zasekávání se notebooku
Teď mám HP, asi ses překouknul
Já to asi normálně napíšu do poznámky, jestli by to nešlo.

Já to asi normálně napíšu do poznámky, jestli by to nešlo.
Jak jsem psal, díky, ale budu to řešit s CZC, ať se se servisem dohadují oni.
Navíc, ještě se s nimi musím domluvit na tom, jak mi uhradí MS Office. Respektive, k notebooku jsem dostal Office na rok zdarma. Klíč už jsem uplatnil. Takže by mě zajímalo, jestli mi teď pošlou nový. Protože to jejich k "notebooku zdarma" je samozřejmě zahrnuto v ceně.
Navíc, ještě se s nimi musím domluvit na tom, jak mi uhradí MS Office. Respektive, k notebooku jsem dostal Office na rok zdarma. Klíč už jsem uplatnil. Takže by mě zajímalo, jestli mi teď pošlou nový. Protože to jejich k "notebooku zdarma" je samozřejmě zahrnuto v ceně.
Ono je fajn si uplatnovat svoje prava, ale sam si dej pozor
BF 100 100 __0 000000000017 Počet udalostí zaznamenaných otřesovým senzorem
No to je opravdu zvláštní, protože ten notebook celou dobu leží na stole. Ještě jsem jaksi neměl možnost ho někam brát.
Edit.: Ty otřesy zaznamenává, když je notebook zapnutý? Protože jinak to klidně ještě může bejt z toho, jak mi přišel poštou. Všichni známe, jak se tam s tim zachází.
Edit.: Ty otřesy zaznamenává, když je notebook zapnutý? Protože jinak to klidně ještě může bejt z toho, jak mi přišel poštou. Všichni známe, jak se tam s tim zachází.
Ano kdyz je zapnutý.
Tak to je úplná blbost
Co ho mám, tak ho používám prakticky jako stolní pc. A psychopat nejsem, abych řezal při hraní do stolu. Tak nevim teda.
Jinak, koukám na ten servis, co si mi posílal a vypadá to celkem seriózně. Myslíš, že by bylo lepší to řešit přímo s nimi? Jenom teda pak nevím, jak vyřešit ty MS Ofiice..

Co ho mám, tak ho používám prakticky jako stolní pc. A psychopat nejsem, abych řezal při hraní do stolu. Tak nevim teda.
Jinak, koukám na ten servis, co si mi posílal a vypadá to celkem seriózně. Myslíš, že by bylo lepší to řešit přímo s nimi? Jenom teda pak nevím, jak vyřešit ty MS Ofiice..
Tak mi až dneska přišlo přijetí reklamace. A docela mě dostal popis závady.
Doufám, že tam do servisu pošlou notebook s průvodním dopisem, co jsem napsal já a ne s tímhle.
Než jsem tam notebook poslal, tak zapnout šel. A používaný to ano, ale byl čistý, vyleštěný a vypadal jako nový.
Doufám, že tam do servisu pošlou notebook s průvodním dopisem, co jsem napsal já a ne s tímhle.
Než jsem tam notebook poslal, tak zapnout šel. A používaný to ano, ale byl čistý, vyleštěný a vypadal jako nový.
Co to psalo za kretena? "diagnostiki"? Tyvole masakr, jestli Ti to nevezmou tak to bych tam na ně nalítl...
Jo taky jsem si řekl. Úžasnej pocit, když ti reklamaci vyřizuje někdo takovej.
No nejbližší pobočku mám v Děčíně, tak bych to řešil spíš telefonicky.
Edit.: Tak mi to nedalo a napsal jsem jim tam. A je to naposledy, co jsem něco kupoval na CZC.
No nejbližší pobočku mám v Děčíně, tak bych to řešil spíš telefonicky.
Edit.: Tak mi to nedalo a napsal jsem jim tam. A je to naposledy, co jsem něco kupoval na CZC.
Tak ještě pořád nevím, co se děje s notebookem, czc na emaily nereaguje. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2661
-
od falco_dee
Zobrazit poslední příspěvek
11 dub 2025 17:40