Před několika měsící jsem si na ploše vytvořil složku Pepíček_Album, kde jsem měl nějaké fotky. Poté jsem ji smazal. Ovšem když po zapnutí PC nebo restartu otevřu FF nebo IE, objeví se mi tato složka na ploše znovu (sama zde vznikne). Uvnitř této složky je podložka Oblíbené položky (nevím ale proč). Samozřejmě složku smažu, ale objeví se dle výše uvedeného na ploše znovu.
Tato složka je umístěna v C:\Users\kesik\Contacts\Desktop.
Absolvoval jsem již preventivní odvirovací orgie typu AdwCleaner, RSIT, OTM, ale bez úspěchu.
Bylo mi i sděleno, že příčina je atypické umístění složky plocha, standardně je umístěna v C:\Users\kesik\Desktop, nikoliv v C:\Users\kesik\Contacts\Desktop. Ovšem jakmile zástupce a jiné přesunu z domovské složky do druhé, tak zmizí.
Je to jen prkotina, ale třeba někoho něco napadne. Bude to asi nějaké prapodivné systémové nastavení.
Stále se opakující složka Vyřešeno
Re: Stále se opakující složka
Nedošlo kdykoli při existenci této složky k tvrdému vypnutí PC, modré obrazovky a podobně? Mohl se vytvořit zápis v registru a proto se složka obnovuje. Kdysi jsem zápasil s otevírající se složkou / Průzkumníkem (automaticky) na ploše po každém startu počítače.
No je to možné, ale na 100 % to tvrdit nemůžu.
-
- Pohlaví:
Na plose nemají složky co dělat. Stahni si unlocker a,odstřel to.
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
Modrý duchu, že jsi nečetl můj první příspěvek?
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pak v registru zkontroluj, kam ukazuji User Shell Folders (zejmena Desktop) a pripadne to oprav.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Tak sem nakonec zjistil, že hlavní problém byl v tom, že v oné složce byla právě podložka Oblíbené položky, na které odkazoval soudruh registr. Tam sem příslušné záznamy upravil a vypadá to, že už všechno běží správně.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”