vraceny Steam učet-blokly rodinnym režimem po hackrovi
vraceny Steam učet-blokly rodinnym režimem po hackrovi
Zdarec...potřeboval bych poradit.Vratili mě konečně ukradeny učet,že tam nebudu mět itemy sem čekal,ale ty by se dali vratit přes historii transakci ,ale k te se nemužu dostat jelikož sem dostal učet zpět v rodinnem režimu,ktery jde vypnout jen s pinem, ktery samozřejmě neznam,,,pomužete někdo prosim...měl sem tam nůž do CS:Go a nějake skiny skoro za 2.5litru:(
Re: vraceny Steam učet-blokly rodinnym režimem po hackrovi
Taky mi ukradli účet s jednou chybou. "Validační email", který byl potřeba pro přihlášení na novém PC mi chodil s cca 3hod. zpožděním, což bylo hodně otravné.
Řešením, stejně jak pro můj problém, je napsat ticket a do pár dní dostaneš vyjádření. Jiná pomoc asi nebude.
Řešením, stejně jak pro můj problém, je napsat ticket a do pár dní dostaneš vyjádření. Jiná pomoc asi nebude.
hmm taky sem tehož nazoru,,bohužel ma angličtina je dost chaba spiš nulova-- prvni ticket pro vraceni sem našel na netu:) a nějak sem to dal do kupy..
Tak musíš poprosit kámoše. Já jsem na to línej, promiň (navíc moje angličtina není taky na dobré úrovni
). Já to louskal pomocí google překladače. Ono to většinou stačí. "Moderátoři" jsou zvyklý, myslím si, na ledascos. :)

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2740
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
07 pro 2024 18:09