Dobry den,
poprosil bych o radu, uz sem vycerpal vsechny moznosti ktere me napadly. zacla zlobit klavesnice kdyz zmacku napr. r napise 7[ru a takovych klaves je vic. co sem tak procital mohlo by se jednat o keylogger tak sem nevahal a system kompletne zformatoval a nainstaloval na cisto, nicmene k memu prekvapeni to nepomohlo a problem stale pretrvava, zkusel sem i jinou usb klavesnici a ta se chovala taky divne, napriklad trvale stisknutym tabulatorem, nebo nekterou jinou klavesou, po chvili prestane a zacne znova a takhle porad dokola. Vypozoroval jsem ze klavesnice blbne hned od startu pc uz v biosu nektere klavesy nefunguji nebo maji jine fuknce(enter meni volbu misto klavesy pgup).
Predem deluji za reakce.
zvlastne chovajici se klavesnice
- tobiasekll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: zvlastne chovajici se klavesnice
Tohle mi dělalo když jsem si ji polil, ale to asi ne že?
MB: MSI B450 Tomahawk
CPU: AMD Ryzen 5 3600X
GPU:MSI Radeon RX 470 GAMING X 8G
RAM: Kingston HyperX Predator DDR4 3333 2x8 GB
CPU Cooler: Scythe Mugen Max
SSD NVMe: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 512 GB
SSD SATA: Crucial MX500 500 GB
Zdroj: EVGA Supernova G2 750 W
Skříň: Nanoxia Deep Silence 3
Windows 10 Pro 64bit
CPU: AMD Ryzen 5 3600X
GPU:MSI Radeon RX 470 GAMING X 8G
RAM: Kingston HyperX Predator DDR4 3333 2x8 GB
CPU Cooler: Scythe Mugen Max
SSD NVMe: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 512 GB
SSD SATA: Crucial MX500 500 GB
Zdroj: EVGA Supernova G2 750 W
Skříň: Nanoxia Deep Silence 3
Windows 10 Pro 64bit
Ne polita nebyla, dokonce ta klavesnice je 4 dny stara a fungovala normalne a i ta stara fungovala v pohode jen uz mela sedrete znaky tak sem ji vymenil
-
- Pohlaví:
Polil nebo nepolil? To je důležitá otázka. Také by bylo dobré napsat, zda to není třeba notebook. Na otázky typu "nejede mi auto?" lze odpovědět pouze "To máš blbý".
-
- Pohlaví:
nalorak píše:Ne polita nebyla, dokonce ta klavesnice je 4 dny stara a fungovala normalne a i ta stara fungovala v pohode jen uz mela sedrete znaky tak sem ji vymenil
V sekci HijackThis požádej o kontrolu logu.
jedna se o desktop
gigabyte 990fxa ud3
amd fx8350
corsair vengeance 8gb
evga 760
intel ssd 530 120gb
udelam log dekuji
gigabyte 990fxa ud3
amd fx8350
corsair vengeance 8gb
evga 760
intel ssd 530 120gb
udelam log dekuji
-
- Pohlaví:
Asi tam máš nějaké mallware. Vyčištění nejspíš pomůže. Pokud nechceš dlouho řešit logy, můžeš zkusit MBAM a teprve když nezabere, pak HjT.
https://www.malwarebytes.org/antimalware/
https://www.malwarebytes.org/antimalware/
Scan probehl uspesne a nic nenasel
-
- Pohlaví:
Pak zkus ten log, ale asi by bylo dobré zkusit ji nejdříve na jiném PC. To že fungovala neznamená že se nerozbila a logy budeš řešit pár dní a možná zbytečně.
vyzkousim ale jak rikam po pripojeni jine klavesnice blbne i ta a predtim taky fungovala. pravdepodobnost ze odejdou obe klavesnice v naprosto stejny okamzik se mi zda miziva.
edit: jeste mi napadlo jestli se neco nepokazilo na zakl desce pripadne jinde protoze problem pretrvava i po formatu a uplne ciste instalaci os z cd ze ktereho mi to vzdy vse fungovalo.
edit: jeste mi napadlo jestli se neco nepokazilo na zakl desce pripadne jinde protoze problem pretrvava i po formatu a uplne ciste instalaci os z cd ze ktereho mi to vzdy vse fungovalo.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud to dělá i po čisté instalaci - formát - instalace OS a ovladačů, bude problém jinde, buď v klávesnici, nebo v PC. Doufám, že nastavení máš správné.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ano dela to i po uplne ciste instalaci os, blbne dokonce i v biosu, zkousel sem i defaultni nastaveni biosu a stale nic.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2036
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
09 pro 2024 14:17